Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978026 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop: :kop:

Necmi abi Kurtuluş savaşı zamanına dopru ilerliyor hazır olun  :kop: :kop:
Necmi abi şimdi seni sopayla kovalayacak :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Yensek 1 puana iniyordu kardeşim ve Gs'nin çok zor 4 maçı vardı arada Uefa maçları vardı.

Yüzde 90 şampiyon olacaktık yani. Ama o maç berabere bitince biz dağıldık adamlar üstüste 4. kez şampiyon oldu..

Yine dagilmisiz...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:27:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2004'te Papila faciasından önce 17 maçta 43 puan almıştık.

Ligin ikinci yarısı 17 maçta 19 puan siz düşünün.

Bunlar hep kırılma noktaları hep. 2. şampiyonluk gelse 3,4,5 de gelecekti ve muhtemelen stad çok daha erken yapılacaktı.

Hüsnü Güreli ve Bilgili'nin günahı var diye çok dedikodu var gerçeği bilmiyoruz ama eğer varsa..

Okuduğum şeyler çok kötü özellikle Bilgili ile ilgili.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yensek 1 puana iniyordu kardeşim ve Gs'nin çok zor 4 maçı vardı arada Uefa maçları vardı.

Yüzde 90 şampiyon olacaktık yani. Ama o maç berabere bitince biz dağıldık adamlar üstüste 4. kez şampiyon oldu..
Vay anasını... :bandit:

Şuanki gs taraftarının %80'ini uefa kupası sonrası geçen tayfanın oluşturduğunu düşünüyorum abiler siz ne dersiniz?

Böyle şeyler çok etkili taraftar sayısının artmasında. Büyük zaferler, büyük oyuncular..

Quaresma, Demba Ba, Guti, Sergen, İlhan Mansız, Delgado, Nouma, Ahmed Hassan, Ahmet Dursun... Veya şampiyonluklar :)

Eminim birçok çocuk küçük yaşlarda bunlar sayesinde Beşiktaşlı olmuştur :)

Bunların sayılarını ne kadar arttırırsak o kadar ön plana çıkabiliriz diye düşünüyorum.

Mesela derbi galibiyetlerine önemsiz diyoruz bazen ama aslında o kadar önemliki.. 5-6 yaşındaki çocuk bi bakıcak "Haa bunlar hep yeniyo ben bunları tutuyum" diycek. Böyle böyle artar ilerki yıllarda taraftar sayımız bence..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bunlar hep kırılma noktaları hep. 2. şampiyonluk gelse 3,4,5 de gelecekti ve muhtemelen stad çok daha erken yapılacaktı.

Hüsnü Güreli ve Bilgili'nin günahı var diye çok dedikodu var gerçeği bilmiyoruz ama eğer varsa..

Şurası çok önemliydi işte eğer 2. şampiyonlukta gelseydi bunun devamı da gelirdi dediğin gibi.Statta olurdu, Avrupa'da bir kupa da kazanırdık ve şampiyonluk sayımız 18-19 olurdu en kötü.

Geçen gün de söyledim bir maçta tribünler küfür etti diye bir başkanın başkanlığı bırakacağına o zamanlar da inanmıştım şimdi de inanmıyorum bana mantıklı gelmiyor açıkçası.

Herkesin günahı boynuna tabi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:32:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Yine dagilmisiz...

Galatasaray o 4 maçın 1inde yenilip 1inde berabere kalmıştı.

Şampiyonduk ya. Fevzinin ayaklarının altından kaydı kupa.

Briegel vardı başımızda çok para istedi diye tutmadılar onu da çok iyi antrenördü.

Adamları bir Hagi bir alex 5 yıl taşıdı bizi taşıyan olmadı..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şuanki gs taraftarının %80'ini uefa kupası sonrası geçen tayfanın oluşturduğunu düşünüyorum abiler siz ne dersiniz?

Böyle şeyler çok etkili taraftar sayısının artmasında. Büyük zaferler, büyük oyuncular..

Quaresma, Demba Ba, Guti, Sergen, İlhan Mansız, Delgado, Nouma, Ahmed Hassan, Ahmet Dursun... Veya şampiyonluklar :)

Bunların sayılarını ne kadar arttırırsak o kadar ön plana çıkabiliriz diye düşünüyorum.

Mesela derbi galibiyetlerine önemsiz diyoruz bazen ama aslında o kadar önemliki.. 5-6 yaşındaki çocuk bi bakıcak "Haa bunlar hep yeniyo ben bunları tutuyum" diycek. Böyle böyle artar ilerki yıllarda taraftar sayımız bence..

İşin özü başarılı olmakta aslında.

Başarılı oldukça taraftar sayısı sürekli artar ama başarı gelmeyince belli bir sayıda kalır maalesef

Çevrimdışı atalay

Ne okudun bilmiyorum ama o takım içeriden kaybetti.O sezon gazetelerde Beşiktaş'ı kim durduracak manşetleri atılıyordu.Bence Luce hariç Sinan Engin başta olmak üzere bazı "kaşar" futbolcularımız bildiğin sattı şampiyonluğu.Çünkü başta Samsun maçı olmak üzere hatırlıyorum Papila kötü bir maç yönetti lakin;bizde anlamsız bir gerginlik vardı.85+43 puan 1,5 sezonda o takım içeriden birileri istemediği sürece 19 toplayamaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:34:37
  • Beşiktaş / Bodrum

Bizden en en az 2-3 milyon taraftar kaydı oraya emin olabilirsin.

İstanbul'da geçti çocukluğum arkadaşlarım Beşiktaşlıydı çok az Gs'li vardı.

12 yıl sonra ziyarete geldim yüzde 90'ı Galatasaraylı olmuş.

Daha geçen berbere gittim 12 yaşında çocuk Gs'li diyor ki aslında Beşiktaşlıyım ben ama çok güçsüz abi ondan Galatasaray'ı tutuyorum dedi. Ne dersin..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne okudun bilmiyorum ama o takım içeriden kaybetti.O sezon gazetelerde Beşiktaş'ı kim durduracak manşetleri atılıyordu.Bence Luce hariç Sinan Engin başta olmak üzere bazı "kaşar" futbolcularımız bildiğin sattı şampiyonluğu.Çünkü başta Samsun maçı olmak üzere hatırlıyorum Papila kötü bir maç yönetti lakin;bizde anlamsız bir gerginlik vardı.85+43 puan 1,5 sezonda o takım içeriden birileri istemediği sürece 19 toplayamaz.
Abi bu sinan engin'i ne zaman görsem böyle bi soğukluk oluyodu futbolla ilgili değilken bile.. Ne bu adamın olayı? :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Abartmaaa :)

Demba ile Gomis kıyaslanamaz bile Gomis bildiğin kalas yahu. Almeida'yı göndermezsin daha iyi aynı hesap.

Ba her şeye rağmen iyi olduğu zaman çok ciddi tehdit. Seneye göreceksin Arena'da 35-40 arası gol bırakacak tüm sezonda.

misal veriyorum yani o ornek gomis olması gerekmiyor
sen bayadır onu diyorsunda bilemiyorum ben imkan vermiyorum 15i asamaz diyorum ama dur bakalım kadroyu gorelim
ama ben satılsın diyorum o ayrı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Dün uzun zaman sonra malum maçı tekrar izledim.

Zaten Cem Papila olayına girmeyeceğim fazla o maça çıkarken en başta art niyetli çıkmıştı.

Çok iyi hatırlıyorum tüm pozisyonlarda takdir hakkını Samsun'dan yana kullanmıştı ve bizim oyuncuları çıldırtmıştı tabi bunun yanına Samsun'lu oyuncuların hakemden aldıkları güvenle bizim oyunculara saçma sapan fauller yaparak iyice germişlerdi.

Yalnız herşeye rağmen ilk yarıyı 9 kişi tamamlıyoruz ve skor 1-1.

Lucescu gibi bir hoca nasıl oldu da devre arası oyuncuları sakinleştiremedi de 2.yarıda da aynı gerilim devam etti hep bunu sorgulamışımdır.

Yani oyuncularda atılmak için ellerinden geleni yapmışlardı biraz da.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizden en en az 2-3 milyon taraftar kaydı oraya emin olabilirsin.

İstanbul'da geçti çocukluğum arkadaşlarım Beşiktaşlıydı çok az Gs'li vardı.

12 yıl sonra ziyarete geldim yüzde 90'ı Galatasaraylı olmuş.

Daha geçen berbere gittim 12 yaşında çocuk Gs'li diyor ki aslında Beşiktaşlıyım ben ama çok güçsüz abi ondan Galatasaray'ı tutuyorum dedi. Ne dersin..
Dua edelimde yeni stat bizim şu ayaklarımızdaki prangaları kırsın abi..

Aksini düşünmek bile istemiyorum :bandit:

Çevrimdışı atalay

Abi bu sinan engin'i ne zaman görsem böyle bi soğukluk oluyodu futbolla ilgili değilken bile.. Ne bu adamın olayı? :bandit:
Eski futbolcu,her taşın altından çıkar,bağlantıları var ve hasta fenerlidir.Beşiktaş'ta İdari menajerlik yapıyordu;işte oyunculara abilik filan.İstese yerlileri kafaya alacak bir tip.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:40:45
  • Beşiktaş / Bodrum

Tamamen duyduklarım bunlar anlatacağım ama gerçek gibi algılamayın değerlendirin sadece.

Abi bak İlhan Mansız Ahmet Dursun peşpeşe satıldı ve İlie gibi adam alındı.

Yazılanlar Serdar Bilgili'nin çok kumar borcu olduğuydu. Bu yüzden mafyada ama büyük mafyadan isim yazmayayım şimdi kredi aldığı ve ödeyemediği.

O mafya da Aziz Yıldırım'ın en yakını. Hatta beraber hapse girdiler şikeden :)

Mafya tehidt eder Bilgili talimatı alır oturur hesap yapılır. Şampiyonluk karşılığı borçlar temizlenir sebep ise yine para.

O sıra Sinan Engin de dahil olmak üzere Fener hisselerinin büyük kısmı Aziz Yıldırım ailesi ve mafya tarafından alınır. Çünkü dibe vurmuş hisseler.

Şampiyonluk gelince tam 10 kat değerlenmiş. Bilgilinin borcunun çok çok büyük katı.

Devamında nasıl olduysa Serdar Bilgili çok çok hızlı büyüdü sanayide. Arsan dev oldu resmen.

Okuduğum bu benim. Doğruysa demek istemiyorum yumru oturuyor. Umarım dedikodudan ibarettir ama 4-5 yıl önce Aydoğan Cevahir benzer bir çıkış yapmıştı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eski futbolcu,her taşın altından çıkar,bağlantıları var ve hasta fenerlidir.Beşiktaş'ta İdari menajerlik yapıyordu;işte oyunculara abilik filan.İstese yerlileri kafaya alacak bir tip.
Programını izliyorum, sık sık "2003'teki kadroyu ben kurdum, dolayısıyla Beşiktaş'ı ben şampiyon yaptım" havasında :) İlginç..

Çevrimdışı Tolga

Aziz ile oldum olası samimidir ve bu da insanlarda kuşku uyandırıyor özellikle de o sezon giden şampiyonluk açısından bakarsak.

Hatta bir video vardı Aziz Yıldırım yardım etmeseydi 100. yılda şampiyon olamazdık gibisinden konuşması vardı da sonra S.Engin o video feyk falan demişti :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:42:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün uzun zaman sonra malum maçı tekrar izledim.

Zaten Cem Papila olayına girmeyeceğim fazla o maça çıkarken en başta art niyetli çıkmıştı.

Çok iyi hatırlıyorum tüm pozisyonlarda takdir hakkını Samsun'dan yana kullanmıştı ve bizim oyuncuları çıldırtmıştı tabi bunun yanına Samsun'lu oyuncuların hakemden aldıkları güvenle bizim oyunculara saçma sapan fauller yaparak iyice germişlerdi.

Yalnız herşeye rağmen ilk yarıyı 9 kişi tamamlıyoruz ve skor 1-1.

Lucescu gibi bir hoca nasıl oldu da devre arası oyuncuları sakinleştiremedi de 2.yarıda da aynı gerilim devam etti hep bunu sorgulamışımdır.

Yani oyuncularda atılmak için ellerinden geleni yapmışlardı biraz da.

Kenardan bas bas bağırdı. Devre arasında  değiştireyim sizi sakin olamayacaksanız demiş yapma demiş oyuncular.

Luce hep der 3 puan kaybedecektik sadece diye.

İlhan'ın son tekmesinden sonra yüzünü hatırlıyorum..

Çok kötüydü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kenardan bas bas bağırdı. Devre arasında  değiştireyim sizi sakin olamayacaksanız demiş yapma demiş oyuncular.

Luce hep der 3 puan kaybedecektik sadece diye.

İlhan'ın son tekmesinden sonra yüzünü hatırlıyorum..

Çok kötüydü.
Lucescu gibi bir hocaya rağmen bir takım bu kadar kolay nasıl geriliyor ve dağılıyor aklım almıyor doğrusu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:45:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de İsmail Ünal - Serdar Bilgili ilişkisini açın okuyun google'dan.

Akaretler çok fena peşkeş çekildi zamanında.

Temiz işler değil bunlar ama söylentide kaldı.

İşin özü Seba'dan sonra kim geldiyse yedi yedi bitiremedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Tamamen duyduklarım bunlar anlatacağım ama gerçek gibi algılamayın değerlendirin sadece.

Yazılanlar Serdar Bilgili'nin çok kumar borcu olduğuydu. Bu yüzden mafyada ama büyük mafyadan isim yazmayayım şimdi kredi aldığı ve ödeyemediği.

Mafya tehidt eder Bilgili talimatı alır oturur hesap yapılır. Şampiyonluk karşılığı borçlar temizlenir sebep ise yine para.

O sıra Sinan Engin de dahil olmak üzere Fener hisselerinin büyük kısmı Aziz Yıldırım ailesi ve mafya tarafından alınır. Çünkü dibe vurmuş hisseler.

Şampiyonluk gelince tam 10 kat değerlenmiş. Bilgilinin borcunun çok çok büyük katı.

Devamında nasıl olduysa Serdar Bilgili çok çok hızlı büyüdü sanayide. Arsan dev oldu resmen.

Okuduğum bu benim. Doğruysa demek istemiyorum yumru oturuyor. Umarım dedikodudan ibarettir ama 4-5 yıl önce Aydoğan Cevahir benzer bir çıkış yapmıştı.
Buna benzer bir şey duymuştum.Şimdide Nazlı Öztarhan'ı kaptı :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Programını izliyorum, sık sık "2003'teki kadroyu ben kurdum, dolayısıyla Beşiktaş'ı ben şampiyon yaptım" havasında :) İlginç..
Yav transferleri yapmış tamam da o takımı oynatan kimdi Lucescu'ydu :D

Son şampiyonluktan bile pay çıkartıyor hala neymiş sezon başı takımı yine o kurmuş :kop:

Çevrimdışı ozan062

o cevahir denen adam mesaj atıyor bizlere su su partideyim diye
stada habire baklava getirir
enson kongrede artislik yapar leylek leylek
o adama fena tavım
bu arada bu muhabbetleri hiçbilmiyordum guzel baglamıslar olayı bilmiyorum mantıklı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:46:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Buna benzer bir şey duymuştum.Şimdide Nazlı Öztarhan'ı kaptı :evillol:

Ya hatırlıyorum battı diyorlardı ya battı.

Şimdi adam dev oldu resmen.

İnsan ister istemez yani.

Nazlı bizim o takımdaki futbolculardan birinin sevgilisiydi bu arada o zaman göz koymuş demek  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O zaman da şike davası açılsaydı böyle birşey olduysa ortaya çıkardı ama maalesef doğruysa bile biz bunları hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.