Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977047 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:04:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Necmi abi hayat size güzelmiş valla oh arkanıza yaslanıp keyifli keyifli maç izliyormuşsunuz :evillol: :evillol:

Fener ve Gs'ye 48 maçta 2 mağlubiyet 36 galibiyet nedir ya nasıl bir küfürdür  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

İşin ilginç yanı adam maf zamanını gördüğü için hep korkar Beşiktaş'tan :D

O kadar kötü olduğumuz senelerde bile der ki hep '' siyah beyaz çubukluyu görünce içim bir tuhaf oluyor korku içime işlemiş ''  :kop:
Eski Fenerbahçeliler öyle Beşiktaş'ı derbilerde daha rakip gibi görüyorlar;yeni jenerasyon Beşiktaş'ı çok küçümsüyor;bunun sorumlusu başta Y.D olmak üzere fazlasıyla biziz.

Çevrimdışı Tolga

Fener ve Gs'ye 48 maçta 2 mağlubiyet 36 galibiyet nedir ya nasıl bir küfürdür  :icool:
Vay be  :icool: :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:05:05
  • Beşiktaş / Bodrum
İkisini de alsak ya :kop: :kop:

Mbia tutar De Jong yumruklar Pektemek araya girerken yapmayın diye sakatlanır  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çare dedin aklıma Çare sarıgül vardı bir ara  :kop: :kop:
Ama tam bize göre adam he :bandit: Tank gibi mübarek tank :icool: :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Mbia tutar De Jong yumruklar Pektemek araya girerken yapmayın diye sakatlanır  :kop:
Onu gören Tolga koşarken düşer sezonu kapatır :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Alper1903

İzlenmez mi o yav ne günlerdi :)

Hayatimda Besiktas'la ilgili mutlu oldugum anlar listesinde ilk ikide 1- Sergen 100.yil golu 2- Tolgay Liverpool golu var  :)

Çevrimdışı Tolga

Hayatimda Besiktas'la ilgili mutlu oldugum anlar listesinde ilk ikide 1- Sergen 100.yil golu 2- Tolgay Liverpool golu var  :)
Tabi bizim jenerasyon açısından Sergen'in o maçta attığı golün anlamı çok büyüktür :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:08:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Eski Fenerbahçeliler öyle Beşiktaş'ı derbilerde daha rakip gibi görüyorlar;yeni jenerasyon Beşiktaş'ı çok küçümsüyor;bunun sorumlusu başta Y.D olmak üzere fazlasıyla biziz.

Aslında onlar da korkuyorlar.

Antuya bakarım hep yeni jenerasyon kıvırarak şöyle yorumlar hep '' Bunlar şimdi oynamaz oynamaz gelir bizi Kadıköy'de yener '' tarzı.

Ama tabi orta yaşlılarla ilgisi yok. Demirören mahvetti bizi. Anadolu takımları bile korkmuyor çoğu maç.

Sezonda 80-85 gol atıp şampiyon olmadan imaj düzelmez.

2004'te bir maç var. Beşiktaş çok defansif yeaa geyiği yapıyorlardı. 19 martta Göztepe maçı var İnönü'de.

Lucescu çok sinirlenmiş eleştirilere takımın ipini çözdü o maç  :kop: Skor 7-3  :kop: 7.den sonra durun yeter diye işaret yaptı hiç unutmam.

Ondan sonra tillahı resmen üzerimize gelmekten korktu. İlk 15 dakikada 2-0 yapıp bitirdik çoğu maçı 5 lik olmayalım diye 2-1 yapmaya bile gelemiyorlardı üstümüze.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben en çok sizin için üzülüyorum aslında.

Senin doğduğun yıl ya da bir önceki yıl ben şampiyon olduğumuzu ve Daum'un kupadan şampanya içtiğini hatırlıyorum.

Ve inan bana Beşiktaş'ın çok büyük bir havası vardı o zaman. 2004'e kadar çok değişikti Beşiktaş'ın havası. Çok çekinirdi Fener ile Gs.

Korsan gemisi gibi düşün her deplasmana gidişimizde yağmalayaıp dönerdik ve hiçbir şey yapamazlardı özellikle Fener.

Sizin jenerasyon malesef Demirören'e denk geldi :)
Malesef abi malesef :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Çok benzerler aslında. De Jong faul olarak daha sert yani korkutur Mbia ise oyunda daha sert en belirgin olarak.

Mbia Ernstvari bir oyuncu. De Jong lider oyuncu tabi Mbia'ya göre daha fazla.

M'bia alinirsa sayet arkaya bir deli almak sart o zaman Maxi gibi.

Çevrimdışı Tolga

Antuya bakarım hep yeni jenerasyon kıvırarak şöyle yorumlar hep '' Bunlar şimdi oynamaz oynamaz gelir bizi Kadıköy'de yener '' tarzı.

Ama tabi orta yaşlılarla ilgisi yok. Demirören mahvetti bizi. Anadolu takımları bile korkmuyor çoğu maç.

2004'te bir maç var. Beşiktaş çok defansif yeaa geyiği yapıyorlardı. 19 martta Göztepe maçı var İnönü'de.

Lucescu çok sinirlenmiş eleştirilere takımın ipini çözdü o maç  :kop: Skor 7-3  :kop: 7.den sonra durun yeter diye işaret yaptı hiç unutmam.

Ondan sonra tillahı resmen üzerimize gelmekten korktu. İlk 15 dakikada 2-0 yapıp bitirdik çoğu maçı 5 lik olmayalım diye 2-1 yapmaya bile gelemiyorlardı üstümüze.
7-3 lük maçtan önce büyük bir pasta kesilmişti statta 100.yıl kutlamaları için :D :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim babam da fenerlidir.Bizimkisi de hep öyle gazlar şu maçı kazanırsanız şampiyon olursunuz diye.Halen aynısı yapıyor. :lol:
Valla benim babam da fenerli :D

Brugge çıktığında şöyle demişti: "Bide seviniyolar Club Brugge diye, görürsünüz siz" dedi..gördük :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Biliyorum o maçı.İlhan'ın çok güzel bir golü vardı üst direğe çarpıp giren.Luce denge futbolu oynatıyor.Önde başta Sergen olmak üzere işi görüyorduk bir şekilde.Tabii bir Elazığ maçı var Zago'nun kafası ile kazanılan.Arada Ronaldo iş görüyordu;Giunti filan bak fena oldum :bawling: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu maçı kafede izliyordum.

O zaman çocuğuz daha ama nasıl heyecanlıydım.

Babam fenerlidir dedi ki bu maçı alırsanız şampiyon olursunuz.

Geri pas geldi Halilagiç'ten içime bir şey oturdu o sıra daha Fevzi'ye gelmeden ve içeri girdi top.

İlk kez futbol için deli gibi ağladığımı hatırlıyorum bütün gece öyle böyle değil.
Abi bu maçın önemi neydi noldu o maçtan sonra :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

Tabi bizim jenerasyon açısından Sergen'in o maçta attığı golün anlamı çok büyüktür :icool:

Dayim hala der golden sonra butun stad on taraflara dogru yikildi diye  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

belki inanmazsınız şuanda küme düşmüş bir takımla oynayacağımız zamanki heyecanı o zamanlar derbi öncesi duymuyordum radyoda maç dinlerdik daha doğrusu kahvede oyun oynardık o sırada gol olurdu bizden çıkan kelime feyyazmı attı alimi attı gol yiyeceğimiz aklımızın ucundan bile geçmezdi Rızanın bir muz ortaları vardı görecektiniz asla geri geri gitmeden topa vurmazdı şimdi merak ettim rakiplerde salakmış adam serbest vuruş yapar gibi orta yapardı
ben sametin kadirin ulvinin dönemlerinide iyi bilirim sabri dinonun kalecilik yaptığı dönemleri bile biliyorum lambalı radyoda dinlerdik maçlarını :kop: :kop: transistörlü radyolar geldi vay be dedik küçücük radyo yapmışlar tabi küçük dediğimde en az yirmi santim ufak işte

Çevrimdışı Tolga

Lucescu'ya savunma futbolu oynatıyor falan derlerdi ama açın o sezon ki maçları izleyin kaç kişiyle hücum edip nasıl pozisyonlara giriyorduk görün :icool:

Bu kadar iyi hücum eden bir Beşiktaş'a ben şahit olmamışımdır futbolla ilgilendiğimden beri :tabe:

Çevrimdışı atalay

Valla benim babam da fenerli :D

Brugge çıktığında şöyle demişti: "Bide seviniyolar Club Brugge diye, görürsünüz siz" dedi..gördük :evillol: :evillol:
Evet,kardeşim bizimki de aynısı dedi. :lol:

Çevrimdışı Tolga

Dayim hala der golden sonra butun stad on taraflara dogru yikildi diye  :evillol:
Aynen herkes golden sonra Sergen'e koşmuştu tam korner direğinin orada :kop:

Çevrimiçi Necmi

lucescu çok büyük bir hoca yarın gelse hamuda kalkıpta sevinirim

Çevrimdışı Tolga

lucescu çok büyük bir hoca yarın gelse hamuda kalkıpta sevinirim
Lucescu yarın gelsin evimde misafir ederim o derece büyük bir hoca :evillol:

Çevrimdışı Alper1903

Aynen herkes golden sonra Sergen'e koşmuştu tam korner direğinin orada :kop:

:lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:23:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi bu maçın önemi neydi noldu o maçtan sonra :bandit:

Yensek 1 puana iniyordu kardeşim ve Gs'nin çok zor 4 maçı vardı arada Uefa maçları vardı.

Yüzde 90 şampiyon olacaktık yani. Ama o maç berabere bitince biz dağıldık adamlar üstüste 4. kez şampiyon oldu..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:24:18
  • Beşiktaş / Bodrum
belki inanmazsınız şuanda küme düşmüş bir takımla oynayacağımız zamanki heyecanı o zamanlar derbi öncesi duymuyordum radyoda maç dinlerdik daha doğrusu kahvede oyun oynardık o sırada gol olurdu bizden çıkan kelime feyyazmı attı alimi attı gol yiyeceğimiz aklımızın ucundan bile geçmezdi Rızanın bir muz ortaları vardı görecektiniz asla geri geri gitmeden topa vurmazdı şimdi merak ettim rakiplerde salakmış adam serbest vuruş yapar gibi orta yapardı
ben sametin kadirin ulvinin dönemlerinide iyi bilirim sabri dinonun kalecilik yaptığı dönemleri bile biliyorum lambalı radyoda dinlerdik maçlarını :kop: :kop: transistörlü radyolar geldi vay be dedik küçücük radyo yapmışlar tabi küçük dediğimde en az yirmi santim ufak işte

:kop: :kop: :kop:

Necmi abi Kurtuluş savaşı zamanına dopru ilerliyor hazır olun  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli