Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977742 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:29:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İlgilenmek yetmez!Kadro mühendisliği açısından en uygun adam.Sağ-Sol stoper,Ön libero her yerde oynar,yüksek topta,duran topta tehdit;geriyi süpürür neye ihtiyacımız var ise #ÇareMbia

Mümkünse her yerde oynamasın :D Gerçekten :D

Tek yerde oynasın ama çok iyi oynasın yoksa Toraman'dan ön libero Necip'ten stoper Pektemek'ten forvet! Yapıyoruz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tek yerde oynasın ama çok iyi oynasın yoksa Toraman'dan ön libero Necip'ten stoper Pektemek'ten forvet! Yapıyoruz  :evillol:
Pektemek'i ön libero ve stoperde denemeyi öneriyorum :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:32:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Pektemek'i ön libero ve stoperde denemeyi öneriyorum :kop:

Pektemek ile SÜreyya abiyi değiştirmeyi öneriyorum hiç olmaz saygı duyarlar sert girmezler sakatlanmaz canım abim  :kop: :kop:

Sert oynayan olursa - Değerli kardeşim sakin ol heyecanlanma der - ve topu saygılı şekilde alır  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Pektemek ile SÜreyya abiyi değiştirmeyi öneriyorum hiç olmaz saygı duyarlar sert girmezler sakatlanmaz canım abim  :kop: :kop:

Sert oynayan olursa - Değerli kardeşim sakin ol heyecanlanma der - ve topu saygılı şekilde alır  :kop:
:evillol: :evillol: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:34:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu takımın forvetinde Ohen bile oynadı derdim eskiden artık Pektemek aldı yerini sağolsun gördüğüm en kötü forvet bizdeki buna Stavrum Dombiş Ailton ve Veysel dahil  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Mbia,Marsilya'da stoper mevkisinde taş gibi oynuyordu.Sevilla'da ön liberoda hücum yönünü geliştirdi ve duran toplarda epey gol atmaya başladı.Uefa yarı finalinde Valencia'yı eledikleri maçta da golü o atmıştı.Net söylüyorum şu 3'ü lazım:Flamini,Mbia,Toulalan.Olmazsa Mulumbu ve Mavuba'ya da tavım.  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Bu takımın forvetinde Ohen bile oynadı derdim eskiden artık Pektemek aldı yerini sağolsun gördüğüm en kötü forvet bizdeki buna Stavrum Dombiş Ailton ve Veysel dahil  :evillol:
Stavrum ne kötü forvetti arkadaş o adamı nereden bulup getirmişlerdi hatırlamıyorum bile :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:35:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sağ kanatta Baya vardı bir de zamanında ne gereksiz oyuncular almışız böyle :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mbia,Marsilya'da stoper mevkisinde taş gibi oynuyordu.Sevilla'da ön liberoda hücum yönünü geliştirdi ve duran toplarda epey gol atmaya başladı.Uefa yarı finalinde Valencia'yı eledikleri maçta da golü o atmıştı.Net söylüyorum şu 3'ü lazım:Flamini,Mbia,Toulalan.Olmazsa Mulumbu ve Mavuba'ya da tavım.  :tabe:
Anaaaa.. Adam 31 yaşındaymış babamdan yaşlı gösteriyo :bandit:
 :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:37:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Stavrum ne kötü forvetti arkadaş o adamı nereden bulup getirmişlerdi hatırlamıyorum bile :)

Ya adı güzeldi hiç olmazsa :D

Fenerde Vaşinkton vardı o da sakatlanırdı ama oynadığı zaman hattrick yapardı 12 golü vardı galiba 9 tanesi 3 tane hattrickle :D

Bizdeki hem oynamıyor hem oynayınca oynamasın diye dua ediyoruz var biryerler de yanlış  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:37:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Sağ kanatta Baya vardı bir de zamanında ne gereksiz oyuncular almışız böyle :akuma:

Del Solar  :kop:

10 numara diye aldık ön lbiero çıktı  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demba'da da boy var ama hava hakimiyeti %0.00001  :D
Mevki farkı var abi yapma :D O adam stoperlere karşı oynuyo :D

Çevrimdışı atalay

Anaaaa.. Adam 31 yaşındaymış babamdan yaşlı gösteriyo :bandit:
 :evillol:
Toulalan daha 4 sene üst düzey oynar.Gittiği her takımı da toparlar ihya eder.

Çevrimdışı Tolga

Ya adı güzeldi hiç olmazsa :D

Fenerde Vaşinkton vardı o da sakatlanırdı ama oynadığı zaman hattrick yapardı 12 golü vardı galiba 9 tanesi 3 tane hattrickle :D

Bizdeki hem oynamıyor hem oynayınca oynamasın diye dua ediyoruz var biryerler de yanlış  :kop:
Washington fena değildi en azından adam gol atıyordu :icool:

Kalbinde sorun var diye ayrılmıştı Fb'den :)
Del Solar  :kop:

10 numara diye aldık ön lbiero çıktı  :kop:
Del Solar evet :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şşşşşşşşş sıkı durun söylüyorum...

Çare KHEDİRA  :icool: :icool:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:43:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Washington fena değildi en azından adam gol atıyordu :icool:

Kalbinde sorun var diye ayrılmıştı Fb'den :)Del Solar evet :kop: :kop:

Ya daha 40 tane sayarım ben çocukluk travması bunlar 15 yaş rüyası değil :D

Sellami vardı bir Gs maçını katleden mesela :D

Çakma Zidane Leçkov stoper Yankov kaleci Aumann :D

Allah'tan Munch ile Kunst geldi de o ara da toparladılar biraz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:o_o: :saeek: :nerd: :bye:
Fena oyuncu valla tam bize göre :icool: (Bu yoruma oyuncunun fiyatı dahil değildir :evillol: :evillol: )

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:45:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim en büyük kaybımız Fevzi'dir bakmayın aslında.

Bakın hep aynı şeyi yaşamışız ya. Aslında deli potansiyel varmış elde.

Kalede Fevzi Uçta Oktay Stoperde Alpay Ortasahada Sergen höh yani kadroya bak.

Fevzi'ye 16 yalında 1 milyon dolar verip aldık biz. Ve dehşet bir kaleciydi inanılmaz penaltı çıkarırdı süper uçardı.

Eğer o travmaları yaşamasa hala kalemizde olurdu 2015'te bile çok çok yazık oldu.

Oktay ve Fevzi'yi bir de Ahmet Dursun ile Sergen'i yönetebilsek her şey farklı olurdu. Hep yönetemedik bu adamları. Tıpkı İbrahim Akın Serdar Özkan Burak Yılmaz gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Makurs Münch orta saha diye geldi bek oynadı adam aynı Hilbert ne tuhaf bir iki adamı arıyoruz halen. :bawling:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim en büyük kaybımız Fevzi'dir bakmayın aslında.

Bakın hep aynı şeyi yaşamışız ya. Aslında deli potansiyel varmış elde.

Kalede Fevzi Uçta Oktay Stoperde Almay Ortasahada Sergen höh yani kadroya bak.

Fevzi'ye 16 yalında 1 milyon dolar verip aldık biz. Ve dehşet bir kaleciydi inanılmaz penaltı çıkarırdı süper uçardı.

Eğer o travmaları yaşamasa hala kalemizde olurdu 2015'te bile çok çok yazık oldu.

Oktay ve Fevzi'yi bir de Ahmet Dursun ile Sergen'i yönetebilsek her şey farklı olurdu. Hep yönetemedik bu adamları. Tıpkı İbrahim Akın Serdar Özkan Burak Yılmaz gibi.
BJK Tv'de yayınlanan eski maçlar geldi aklıma :bandit:

Kalecimizin ismi Shorunmu'ymuş.

Spiker her adını söylediğinde ben onu Çorumlu anlıyodum valla :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:48:44
  • Beşiktaş / Bodrum
BJK Tv'de yayınlanan eski maçlar geldi aklıma :bandit:

Kalecimizin ismi Shorunmu'ymuş.

Spiker her adını söylediğinde ben onu Çorumlu anlıyodum valla :D :D

Taraftarın yarısı da öyle biliyordu zaten  :kop:

Eldivenleri kafasından büyük olan kısa adam  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli