Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972681 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abartma istersen  :evillol:
Neden abartmayayım :alala: :alala:
Tarihimizin En ağır Sezonu bize yaşatan Kimdi acaba , Bi düşün istersen :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sarp

Cenk Gönen 3 hafta yok beyler  :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Tolga,Cenk ve Pektemek sakatlandı haberlerini duyunca artık hiç şaşırmıyorum :)

Eskiden kahrolurdum falan ama artık takmıyorum bile o derece yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bu Hafta Gökhan Töre de yok :s20: :s20: :s20:
Şimdiden Geçmiş olsun , Şampiyonluk umutlarımız Seneye ertelendi maalesef :by2:

Çevrimdışı yigitcan1903

Yönetime sorsan panter gibi Cenk var,kaplan gibi Tolga
Allahtan Günay dönmüş
Seneye kaleci de almayacak bunlar
Kısır döngü

Çevrimdışı TØLGA

Neden abartmayayım :alala: :alala:
Tarihimizin En ağır Sezonu bize yaşatan Kimdi acaba , Bi düşün istersen :bandit:
yılmaz vural ile karşılaştırıyon ona abartma diyorum cv'ye bakarım ben ertuğrul sağlam 1 şampiyonluk yılmaz vural 0
konu kapanmıştır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneş şimdiye kadar 30 defa imzalardı emin olun bekliyor.

Lucescu yılda 3-4 milyon euro arası Şenol Güneş ise muhtemelen 1.5 civarına imzalar.

Her yönden ihtimal olarak Güneş yüzde 90 ise Lucescu yüzde 10'larda kalıyor.
Şenol Hoca'ya karşı bir sempatim var nedense.

Hem bizim ligimizi iyi bilen bir hoca, hem efendi bir insan böyle baba gibi bir enerjisi var benim gözümde :)

Gelirse başarılı olur gibi bir his var içimde ama olmayadabilir Beşiktaş burası :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Kimse Bana Şampiyonluk Şansımız Devam ediyor demesin , Biliyorum ki artık buna Hiçbir Beşiktaşlı gerçekten inanmıyor :bandit:
Şu Futbolla Şamsımız yok denecek kadar az , Heleki Arenada Gs yi yenme ihtimalimiz %0 Açık ve Net :iscrewy:
Başımızda Gs ve Fb yi bizden buyuk gören onlarla Başedemeyiz diyen bir hoca var , Onun bu duşuncesiyle mi yenecegiz Gs yi , Yapmayın Allah Aşkına biraz gerçekçi olun :money:
7 Derbiye Çıkıp 5 Mağlubiyet 0 Galibiyet Alan bir Hoca var başımızda :akuma:
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 16:13:05 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı TØLGA

yaaa bişey diçem yanlış anlamada @Yunus Emre Dökmeci bizim forumun Rok'u oldu
@Necmi abide onla başa çıkmaya çalışan sinan engin gibi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Ne Alaka ROK la ben :akuma: :alala: :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Necmi Abi : Ver müzüğü... :bandit:
 :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih

Kimse Bana Şampiyonluk Şansımız Devam ediyor demesin , Biliyorum ki artık buna Hiçbir Beşiktaşlı gerçekten inanmıyor :bandit:
Şu Futbolla Şamsımız yok denecek kadar az , Heleki Arenada Gs yi yenme ihtimalimiz %0 Açık ve Net :iscrewy:
Başımızda Gs ve Fb yi bizden buyuk gören onlarla Başedemeyiz diyen bir hoca var , Onun bu duşuncesiyle mi yenecegiz Gs yi , Yapmayın Allah Aşkına biraz gerçekçi olun :money:
7 Derbiye Çıkıp 5 Mağlubiyet 0 Galibiyet Alan bir Hoca var başımızda :akuma:
Atletico Madrid'in sampiyon oldugu seneyi 2013-2014'u bi incele istersen... Son 9 macta neler oldu... Ha benim de inancim pek fazla yok ama sans faktorunu ayri bir yere koymak lazim... Surpriz yumurta nereden cikar bilemezsin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Atletico Madrid'in sampiyon oldugu seneyi 2013-2014'u bi incele istersen... Son 9 macta neler oldu... Ha benim de inancim pek fazla yok ama sans faktorunu ayri bir yere koymak lazim... Surpriz yumurta nereden cikar bilemezsin...
adamlar barcelonayı yenip şampiyon oldu bide matematik olarak iddaamız devam ettikçe inanırım ben şampiyonluğa ama zor tabiki
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2009 şampiyonluğumuzda son 9 haftada; 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet almışız. Beraberlik Bursayla, Mağlubiyet Fenerle..

Bu senede Başakşehir'le berabere kaldık, gs'ye yenilcez büyük ihtimal, ama işte takım kötü oynuyor diğer maçlar da meçhul :duman:

Çevrimdışı TØLGA

2009 şampiyonluğumuzda son 9 haftada; 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet almışız. Beraberlik Bursayla, Mağlubiyet Fenerle..

Bu senede Başakşehir'le berabere kaldık, gs'ye yenilcez büyük ihtimal, ama işte takım kötü oynuyor diğer maçlar da meçhul :duman:
denizli dönemi oynadığımız futboldan gram zevk almıyordum ama sonuç alıyoduk gol atıp yatıyoduk üstüne  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

denizli dönemi oynadığımız futboldan gram zevk almıyordum ama sonuç alıyoduk gol atıp yatıyoduk üstüne  :biggrinking:
Şimdi Yatamıyoruzda , 2-0 bile yapsak korkuyoruz 2-2 olacak diye :iscrewy:
Hoca faktörü bu işte @Tolga bilmem anlatabildimmi :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Onu yapsak iyi, onuda yapamıyoruzki..
Defans kötü, hücum formsuz..

Çevrimdışı ozan062

Gelmiş mi gelmiş mi :evillol:Bunu görünce Oktay geldi aklıma kahkaha attım  :kop:

gunes bitmiş,, bursadan arkadasım biraz once soyledi evet gunes bitmiş :super: :ok:

Şenol Hoca iyidir de madem içeriden haberler alabiliyorsun Lucescu ile ilgili birşeyler olmuş mu yani oluru var mı o işin :icool:

teklif bile yokmus:)) demekki guvenmiyorlar kendilerine yada beklicekler son durumu
bi milli takım hocasınada teklif yapılmıs adını ogrenemedim bilgilendirmeler yapılmıs
bilic zaten bu takımda durmucaktır fikret baskanda o yoldan donecek gibi duruyor anc coktan sildi onu zaten
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

lan hani şenol kardeşiliği mahvettin beni. :boxin:

vallahi erken pes ettim:((
enufak yenilgide asarım keserim zaten cnk sabredilecek birisi değil herseyi bizimkilerin dediğine gore
biliyor hazırlıklı gelecek yani ufak hataya yer yok...

Çevrimdışı TØLGA

Şimdi Yatamıyoruzda , 2-0 bile yapsak korkuyoruz 2-2 olacak diye :iscrewy:
Hoca faktörü bu işte @Tolga bilmem anlatabildimmi :bandit:
ondan sonraki senede mustafa denizli vardı takımın başında hoca faktörü diyosunda o seneyide çok iyi hatırlıyorumpatladık resmen
şimdi getir mustafa denizliyi şampiyon yapar sezon başı başla 3 4 flen oralarda takılırsın gene
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

gunes bitmiş,, bursadan arkadasım biraz once soyledi evet gunes bitmiş :super: :ok:

teklif bile yokmus:)) demekki guvenmiyorlar kendilerine yada beklicekler son durumu
bi milli takım hocasınada teklif yapılmıs adını ogrenemedim bilgilendirmeler yapılmıs
bilic zaten bu takımda durmucaktır fikret baskanda o yoldan donecek gibi duruyor anc coktan sildi onu zaten
Gerçekten Anlaşılmış mı Şenol hocayla ?? @ozan062 abi

Çevrimdışı TØLGA

Onu yapsak iyi, onuda yapamıyoruzki..
Defans kötü, hücum formsuz..
taraftar ümitsiz ve sıkıntılı taraftar profilide çok sıkıntılı malesef tek takım değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Gerçekten Anlaşılmış mı Şenol hocayla ?? @ozan062 abi

anlasılmıstır nedne olmasın zor değil
fakat  daha sezon bitmedi yani nerde bitiricez belki son saniye süprizleri olur bilic gibi adam son dakika istifası verdi bir hafta sonra bize geldi
yani tamam oldu bitti diyemeyiz ama su kesin bilicle devam edilmez