Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971020 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada Besiktas forumunda gs reklami derken?????
google reklamı onlar herkese özel çıkıyor
galatasaray ile iligili sitelerde geziyorsanız veya başkasıda kullanıyorsa bilgisayarı
ondan olabilir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

galatasaray ile iligili sitelerde geziyorsanız veya başkasıda kullanıyorsa bilgisayarı

Gordon gizliden GS'lisin mi yoksa. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

Yok mobilden giriyorum zaten hic girmedim o tip sayfalara  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Ya aklıma gelen tüm güzel golleri Fener'e attık biz.  :kop:
Fener'e hakkaten bir dönem baya şansımız tutuyordu bugün 2001-2002 sezonunda Kadıköy'de Ronaldo'nun golleriyle 2-1 yendiğimiz maçı izlerken bile baya zevk aldım yani :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı TØLGA

Yok mobilden giriyorum zaten hic girmedim o tip sayfalara  :evillol:
ben abp kullandığım için genelde görmyorum reklamları zaten
olur arada öyle yaa  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Fener'e hakkaten bir dönem baya şansımız tutuyordu bugün 2001-2002 sezonunda Kadıköy'de Ronaldo'nun golleriyle 2-1 yendiğimiz maçı izlerken bile baya zevk aldım yani :kop: :kop:
nerden nereye işte bu sene daha derbide gol atamadık  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Ya bir de olur olmadık adamlardan çıkıyor goller insan bir ayrı şaşırıyor. Ya Üzülmez'in ortasını hatırlarım. Kahvedeyim tüm fenerlile yooh a... diye bağırmıştı ne gülmüştüm la  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

nerden nereye işte bu sene daha derbide gol atamadık  :bandit:

Icerde disarda aldigimiz derbileri ozluyor insan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Icerde disarda aldigimiz derbileri ozluyor insan
İçerde dışarda derbiler ben son 10 yılda çok az hatırlıyorum sen toplam 20 yılında özlüyorsun yani  :alala: :alala: :alala:
28 Kasım 2010  - 30 Nisan 2011 en son içerde dışarda aldık...!
sonra ğs galibiyetimiz yok...!
30 Ekim 2004 - 17 Nisan 2005 en son içerde dışarda aldık...!
sonra fener içerde dışarda yenemedik...!
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 02:43:52 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Alper1903

İçerde dışarda derbiler ben son 10 yılda çok az hatırlıyorum sen toplam 20 yılında özlüyorsun yani  :alala: :alala: :alala:

2002-2003 sezonunda her derbiyi gol yemeden aldik. Ozlem derken en basta bu seneyi ozluyorum, beni Besiktasli yapan sezon olmustu  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Ya bir de olur olmadık adamlardan çıkıyor goller insan bir ayrı şaşırıyor. Ya Üzülmez'in ortasını hatırlarım. Kahvedeyim tüm fenerlile yooh a... diye bağırmıştı ne gülmüştüm la  :kop:
4-3 lük maçta Koray gol atmıştı mesela :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Bursa başkanı açıklama yaptı geçen gün Şenol Güneş ile sözleşme yenilemek istiyoruz diye.
Bursa istiyor da bizimkiler devreye girerse/girdiyse iş biter

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bundan Bir kaç Ay önce @anilt kardeşim ve Ben , BiliÇ kotu bir teknik direktör Şampion olsak dahi gonderilmeli dedigimizde , Bizi topa tutmuştu herkes, Çünkü Biliç Sempatik tavırları ve Şovlarıyla sizi buyulemişti bu yüzden Defolarını goremiyordunuz , Bakıyorum da Şampiyonluk zora girince herkes Biliç in Defolarını görmeye başlamış ve Teknik direktör adayı belirlemeye başlamış :money: Olsun buda bi gelişmedir , Taraftarın desteğini ciddi ciddi çekmesi çok iyi oldu , Ben Aylarca soyledim kimseye dinletemedim , Yaşayarak ogrendiniz Biliç in iyi teknik direktör olmadığını...
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 09:35:55 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sabah sabah Biraz gülelim , Keyfimiz Yerine Gelsin
 :kop: :kop: :kop: :kop:

hayırlısı be gülüm olmadı biliçle devam deriz
teknik direktör bulmakta zor iş para yokken
Ağzını hayra Aç @Tolga
Benim bir Yılımızın Daha Boşa Gitmesine tahammulum yok :money:

Çevrimdışı Deniz

Eğer yonetimin girisimi olmamissa senol güneş gelmez.lig bitmeden sozlesmesini yeniler.
Ama girisim varsa ikna edebiliriz.
Anc bilici istemiyor.sadece baskan istiyor.ama futboldan anc sorumlu oldugu icin anc nin dedigi olur.
Eger bilix bu hafta da puan kaybederse yönetim bilicle masaya dahi oturmaz ve diğer hocalarla görüşür.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Eğer yonetimin girisimi olmamissa senol güneş gelmez.lig bitmeden sozlesmesini yeniler.
Ama girisim varsa ikna edebiliriz.
Anc bilici istemiyor.sadece baskan istiyor.ama futboldan anc sorumlu oldugu icin anc nin dedigi olur.
Eger bilix bu hafta da puan kaybederse yönetim bilicle masaya dahi oturmaz ve diğer hocalarla görüşür.
Şenol Hoca Bizi Çok rahat Şampiyon yapar , Efendiligiyle , Karakteriyle , Tecrübesiyle Beşiktaşımıza çok yakışır :claps:
Köy takımı Bursa yı ne hale getirdi , ligin en iyi , Hızlı , Ve göze hitap eden futbolunu oynatıyor o köy takımına....
Bizim Teknik direktörümüzde Kalkıp Gs ve Fb bizden daha büyük takım onlarla bahşedemeyiz diyor ve Yönetim ona rağmen Şutlamıyor Bu korkağı....
Ben böyle bişey görmedim , Adam daha Beşiktaş'ın büyüklüğünü bilmiyor Tarihini bilmiyor @Deniz
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 11:01:27 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ozan062

Şenol Hoca Bizi Çok rahat Şampiyon yapar , Efendiligiyle , Karakteriyle , Tecrübesiyle Beşiktaşımıza çok yakışır :claps:
Köy takımı Bursa yı ne hale getirdi , ligin en iyi , Hızlı , Ve göze hitap eden futbolunu oynatıyor o köy takımına....
Bizim Teknik direktörümüzde Kalkıp Gs ve Fb bizden daha büyük takım onlarla bahşedemeyiz diyor ve Yönetim ona rağmen Şutlamıyor Bu korkağı....
Ben böyle bişey görmedim , Adam daha Beşiktaş'ın büyüklüğünü bilmiyor Tarihini bilmiyor @Deniz

abbov hemide cok rahat

hangi derbiyi almıs? bir kere sampiyon olmus olamamıs bunca hayatında...
onun için benim öyle kalkıpta direk etki edebilicek birisi diye getirmem senol hocayı
cnk kendimizi kandırırız.biz ne diyorduk sportif direktor dimi
bu anc uzun zaman milandan kovulan 80liği istemişti
o bize gelmedi barcaya gitti anc onları kovalıyorsa
senol hocayı unutun siz benden soylemesi
o luce buraya bisekil gelir yani türkiyeye ugruyacaksa duragı biz oluruz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

@ozan062 gunlerdir mesajlarini okuyorum ama hala senol hunese neden karsi oldugunu anlayamadim.bence sen de bilmiyorsun  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Ağzını hayra Aç @Tolga
Benim bir Yılımızın Daha Boşa Gitmesine tahammulum yok :money:
:evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 11:49:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@ozan062 gunlerdir mesajlarini okuyorum ama hala senol hunese neden karsi oldugunu anlayamadim.bence sen de bilmiyorsun  :kop:

Çaktırmaaaa  :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 11:58:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli