Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966759 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Değilim gözdağı vermeye çalışıyorum çünkü uykum geldi  :uyucam:  :kop: :kop:
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Mesela bir ara Sakaryaspor'da Martinez vardı o da baya iyi kaleciydi :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 02:25:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Selam Tolga;

Sakaryaspor'dan sonra 3 yıl kulüpsüz kaldım içkiyi bıraktıktan sonra kendimi ülke takımlarına atmayı başardım mutluyum  :kop:

http://www.transfermarkt.com.tr/luis-martinez/profil/spieler/45013
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Selam Tolga;

Sakaryaspor'dan sonra 3 yıl kulüpsüz kaldım içkiyi bıraktıktan sonra kendimi ülke takımlarına atmayı başardım mutluyum  :kop:

http://www.transfermarkt.com.tr/luis-martinez/profil/spieler/45013
Alınsın diye söylemedim ki ama bende şimdi profiline bakıyordum :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 02:27:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Gözümün önünden gitmiyor. Ersen, ortaya sert garanti bir vuruş yapmış. Martinez sağına yatmasına rağmen o anda en yumuşak, en kontrol dışı uzvuyla ayaklarıyla topu çeliyor. Ersen bir dev, - abartıyorum bir adımı 3 metre-. O yetişene kadar kalkıp uçuyor ve topu tutuyor. Ersen'e sert girdiği için kızamazsınız, çünkü o da beklemiyor Martinez'in topa yetişmesini. Bir oyuncu vücuduna bu kadar hakim olabilir mi? Ayaklar, kollar, gövde, beyin, yürek. Her şey var. Bir kaleci için maça gidilir mi? Onun için gidilir. Bir takımın bol pozisyon görmesini taraftarı ister mi? Ben Sakaryalı olsam onun performansını görmek için isterim. Abartmıyorum, bugüne kadar gördüğüm en heyecan verici kaleci ve hatta sporculardan biriyle karşı karşıyayız.

2006 - Mehmet Demirkol
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

2 de sıkıntısı var ondan almadı büyük takımlar.

Yan toplarda sıfır. Hiç çıkmaz. Tamamen çizgi kalecisi bu.

Bir de aşırı özgüvenden çok saçma goller yer aşamadı onu bir türlü.

21 yaşındayken Dünya'nın en iyisi olacak deniyordu ama malum Meksikalı genç :)
Yan toplar kaç tane iyi kaleci var Noyer bile çıkmıyor...!
Çizgide olması iyi severim heyecan verir  :bandit: :bandit:
1.85 iyidir benden 3-5 cm uzun @Necmi abi kadar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Gözümün önünden gitmiyor. Ersen, ortaya sert garanti bir vuruş yapmış. Martinez sağına yatmasına rağmen o anda en yumuşak, en kontrol dışı uzvuyla ayaklarıyla topu çeliyor. Ersen bir dev, - abartıyorum bir adımı 3 metre-. O yetişene kadar kalkıp uçuyor ve topu tutuyor. Ersen'e sert girdiği için kızamazsınız, çünkü o da beklemiyor Martinez'in topa yetişmesini. Bir oyuncu vücuduna bu kadar hakim olabilir mi? Ayaklar, kollar, gövde, beyin, yürek. Her şey var. Bir kaleci için maça gidilir mi? Onun için gidilir. Bir takımın bol pozisyon görmesini taraftarı ister mi? Ben Sakaryalı olsam onun performansını görmek için isterim. Abartmıyorum, bugüne kadar gördüğüm en heyecan verici kaleci ve hatta sporculardan biriyle karşı karşıyayız.

2006 - Mehmet Demirkol
M.Demirkol çok iyi özetlemiş gerçekten onu izleyince Cordoba'yı görüyor gibi oluyordum :icool:

Dediğim gibi kaleci alacaksan Güney Amerika'lı alacaksın :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozan Tufan Türk mü yahu bu topraklarda bu ot bitmez resmen kalite kokuyor bu çocuk.
Benim bi arkadaşın arkadaşıymış. Zamanında mahallede top vermezdik diyodu :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Benim bi arkadaşın arkadaşıymış. Zamanında mahallede top vermezdik diyodu :evillol:
Mahalle maçlarında kaleye mi geçiyormuş yoksa :kop: :kop:

Çevrimdışı atalay

Konu Ochoa mı?Son 1 yılın en overrated kalecisidir kendileri.2014 Dünya kupası ile tüm futbolseverlerin ilgisini çekti ama CF America günlerinden biliyorum;o zamandan çok beğeneni vardı.Çok aklı selim olduğum söylenemez zira arada bir Meksika,Kolombiya,Şili ligi izlerim ilk izlediğim günden beri fikrim aynı Harlem kalecisi.Sadece 7-8 yıl önceki videoları izleyin.Mesela frikiklerde sırf sansasyonel bir kurtarış yapmak için yarım metre uzak direğe yakın durur.Koordinasyon problemi var ve alan kalecisi değil.Refleksleri ile Cenk ile Tolga'dan iyidir lakin;blokaj,yan top zaaflarının yanı sıra hiçbir özelliğine 10 üzerinden 7'i vermezsin.Mesela Onur Kıvrak çok büyük eksiklerine rağmen Bknz:Yan top,ayaklar zayıf fakat üst düzey bire bir bir becerisi var.

Ochoa benim gözümde bu video'yu 10-15 dakika daha uzatacak adam,elimizde bir tane var ikinciye gerek yok.
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 02:40:09 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 02:35:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Ochoa'nın Meksika'da şimdiye kadar vurulmaması başlı başına bir kalecilik özelliğidir aslında  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Onu bunu bilmem bir kaleci bir takım için çok önemlidir. :)

Muslera kaç sezondur Gs'ye ne puanlar kazandırdı.

Kalecin iyiyse maça 1-0 önde başlarsın bu kadar basit. :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Ochoa'nın Meksika'da şimdiye kadar vurulmaması başlı başına bir kalecilik özelliğidir aslında  :kop: :kop:
Helal olsun Ochoa'ya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 02:37:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Ondan diyorum ya Cech olmadı 6 ay sabret yırt bir tarafını al Handanovic'i maceraya girme.  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 02:39:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Kısa şortlar, doğal kasılma olmayan sevinçler, eski pepsi reklamları ve böyle manyak adamlar. Çok güzel şeydin futbol şimdi idare ediyorsun sadece :)

:kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 02:40:36 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ondan diyorum ya Cech olmadı 6 ay sabret yırt bir tarafını al Handanovic'i maceraya girme.  :bandit:
6 ay daha yarışta kalabilirsek dayanalım diyeceğim de seneye erken havlu atmayalım sonra :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

En önemli 2 özelliği var.

1 - Yatmaz. Ayakta kalır o kadar iyi yer tutar ki top çarpar resmen hep.

2 - İnanılmaz uçar öyle böyle değil ağzın açık kalır.
Bunu okuyunca ben;

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 02:41:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaleci dediğin böyle olacak hem atacak hem tutacak :kop: :kop:

O akrep vuruşunu derbide yapardı olsaydı mhtemelen de yerdi sonra Stad'ta köşe yırtıklarından kaçar kartal heykeline kadar peşinde çarşıyla :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mahalle maçlarında kaleye mi geçiyormuş yoksa :kop: :kop:
Ayrıntı bilmiyorum :evillol:

Çevrimdışı atalay

Bu arada kaleci demişken;Beto Sevilla ile sözleşme uzattı zaten alamazdık.Elde kaldı bedava malum Fikret Orman'ın en sevdiği şey :lol:
Neto ve Romero.Bence bu ikisi de Beto'nun yarısı etmez lakin;eldekilerden baya baya iyiler.

Ha benim adayım ise Marco Sportiello.Tabii,bonservisi var.(Olmaz yani)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne yalan söyliyim hayranım o herife :bandit:
Ama keşke sol göğsünün üzerinde o arma olmasaydı :evillol:

Çevrimdışı Tolga

O akrep vuruşunu derbide yapardı olsaydı mhtemelen de yerdi sonra Stad'ta köşe yırtıklarından kaçar kartal heykeline kadar peşinde çarşıyla :kop:
Bir kez yapıp golü yese bir daha yapamazdı zaten taraftar ıslak odunla dalardı :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 02:44:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Hahaha şunu izleyin  :kop:  Hakikaten tam bir manyakmış Higuita  :kop: :kop:

1.40'a bakın  :kop:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ne yalan söyliyim hayranım o herife :bandit:
Ama keşke sol göğsünün üzerinde o arma olmasaydı :evillol:
Muslera hem karakter olarak düzgün bir oyuncu hem de çok iyi bir kaleci :)

Gs zamanında bence çok uygun bir fiyata aldı Muslera'yı. :s20: