Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966712 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Del Bosque, Tigana, Ertuğrul Sağlam, Carvalho, Tayfun hepsi aynı tufan ve döngü. Her zaman yönetimde suç bulurdum da taraftarın bu konuda çok önemli bir yer edindiğinin farkında vardım. Biz alışveris hastası kadınlar gibiyiz.
hariç hiçbiri Beşiktaşın teknik direktörü olacak kapasitede değildi ve olmadı da.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 23:36:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

O kadar sabırlıydık. Ne diye deliler gibi top oynatan adamı sene sonunu görmeden gönderdik (Shuchster) Kimler gönderdi? Taraftar eşliğinde Yönetim.

Del Bosque, Tigana, Ertuğrul Sağlam, Carvalho, Tayfun hepsi aynı tufan ve döngü. Her zaman yönetimde suç bulurdum da taraftarın bu konuda çok önemli bir yer edindiğinin farkında vardım. Biz alışveris hastası kadınlar gibiyiz.

Yahu şu listeye baksana bi :)

Del Bosque dışında biri iyi mi bu adamların? Hepsi vasat.

Schuster'in devre arasında Beşiktaş soyunma odasında Guti ile birlikte Real Madrid maçını izleyecek kadar Beşiktaş'ı sallamadığını da biliyorsundur diye tahmin ediyorum.

En kolayı taraftara giydirmek burada. Evet taraftar çok hatalı. Ama bu takıma 10 yıldır 1 tane adam akıllı teknik direktör gelmedi onu ne yapacağız?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

hariç hiçbiri Beşiktaşın teknik direktörü olacak kapasitede değildi ve olmadı da.

Al işte hacı zaten kim ki beşiktaş t.d. olabildi ki zaten. Aha Bilic'te olamadı. 11 senedir nasıl oluyorsa kimse olamadı. Ya biz kendimizi çok yükseklerde görüyoruz, ya da seçtiğimiz TD'ler çok aşırı anlamsızdı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

işte sen istikrar görmüyorsun adamlar 2003 te şampiyon oldular ama sistemleri var
Peki biz en son en zaman olduk ne sistem le 2004 olduk hangi sistemle 10 yılda kaç sistem değişti yada kaç hoca kaç başarı oldu...!
Medya istedi bu olsun geçmek lazım düzen ve nokta transferler...!
alt yapıdan aday çıkaracaksın başarı sağlayacaksın
Bak senle aynı şeyleri diyoruz ama sen Bilice olan aşkını baskın tutuyorsun orda anlaşamıyoruz.
Ben de bilic uzun yıllar kalsın istiyorum ama bunu yapacak kapasitesi var mı yok mu problem orda.
Adam senin büyüklüğünün farkında olamamış 2 senedir.Bursalarla falan bir tutuyor seni.
Kabul et artık Bilic bu takımın büyüklüğünün farkında değil.
1 değil 2 değil her derbide aynı ezik futbolu oynatıyor.Bir farkına varsa bizim ne olduğumuzun şimdiye çoktan şampiyonluğu ilan etmiştik.
Mesele derbi kazanma meselesi değil.Mesele büyüklüğünün farkında olmayıp sırf bu yüzden sürekli kaybetmesi ve sonucunda da şampiyonluğu kaybetmesi!
Artık şu önyargılarını kırsın,kariyerinde bir üst basamağa çıksın.Sıkılmadı mı kaybetmekten ,sıkılsın!
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Yahu şu listeye baksana bi :)

Del Bosque dışında biri iyi mi bu adamların? Hepsi vasat.

Schuster'in devre arasında Beşiktaş soyunma odasında Guti ile birlikte Real Madrid maçını izleyecek kadar Beşiktaş'ı sallamadığını da biliyorsundur diye tahmin ediyorum.

En kolayı taraftara giydirmek burada. Evet taraftar çok hatalı. Ama bu takıma 10 yıldır 1 tane adam akıllı teknik direktör gelmedi onu ne yapacağız?

Valla kimi istiyoruz biz bile bilmiyoruz gidiyoruz geliyoruz Luce diyoruz ve bana gına geldi artık. Ben Tigana'yı severdim. Ve Takımı iyi götürüyordu onunda başını yedik. Tigana kötü adam mıydı? Yani bilmiyoruz biz ne arıyoruz ne istiyoruz çözemiyorum artık.

Çevrimdışı Deniz

Al işte hacı zaten kim ki beşiktaş t.d. olabildi ki zaten. Aha Bilic'te olamadı. 11 senedir nasıl oluyorsa kimse olamadı. Ya biz kendimizi çok yükseklerde görüyoruz, ya da seçtiğimiz TD'ler çok aşırı anlamsızdı.
Bilic Beşiktaşın Tdsi olacak kapasitede ama kendisi bunu baltalıyor.Kendini bir rahat bıraksa 2-3 seneye Arsenalin falan başına geçer ama çok saplantısı var..

Çevrimdışı ALI RIZA

Bak senle aynı şeyleri diyoruz ama sen Bilice olan aşkını baskın tutuyorsun orda anlaşamıyoruz.
Ben de bilic uzun yıllar kalsın istiyorum ama bunu yapacak kapasitesi var mı yok mu problem orda.
Adam senin büyüklüğünün farkında olamamış 2 senedir.Bursalarla falan bir tutuyor seni.
Kabul et artık Bilic bu takımın büyüklüğünün farkında değil.
1 değil 2 değil her derbide aynı ezik futbolu oynatıyor.Bir farkına varsa bizim ne olduğumuzun şimdiye çoktan şampiyonluğu ilan etmiştik.
Mesele derbi kazanma meselesi değil.Mesele büyüklüğünün farkında olmayıp sırf bu yüzden sürekli kaybetmesi ve sonucunda da şampiyonluğu kaybetmesi!
Artık şu önyargılarını kırsın,kariyerinde bir üst basamağa çıksın.Sıkılmadı mı kaybetmekten ,sıkılsın!
2 senedir evsiz barksız ve eline verilen takım bu bundan üretim yap kaz parçala öğüt basarı yap...!
Daha iyi kadrolar ile basarlı yapamadık UEFA da ligde bu zamanda havlu atmış 3. için mücadele ediyor hoca kovmuştuk...!
Adam hala bursasına derbisine takıldın statta gör ver kadro adama düzgün yerli yerinde o zaman sorgula...!
Bursa bu ligde şampiyon olmuş iyi top oynayan takım zorlu rakip derbi gibi maç aynısı fener ğs içinde geçerli sıradan diyemiyorlar...!
@Deniz efendi tribünlere oynama...!

Çevrimdışı talha

Herkesin başını bir şekilde saçma sapan şekilde yedik mi yedik. Guardiola gelse, adama ya çok sıkıcı top oynatıyor pas pas nereye kadar Beşiktaşın büyüklüğünü anlayamamış bizim takım atak takımı diye başını yeriz. Mourinho gelse, kardeşim defans futboluyla biryere varılmaz, sen büyük takımsın böyle top oynanmaz der adamın başını yeriz. Bielsa gelse, takımı çok çalıştırıyor, ve inanılmaz itici, herkes ile kavga ediyor diye başını yeriz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Derbi Derbi diyorsunda @Deniz efendi soru
Az evvel face de karşılaştım; Senin için bir örnek acaba ne düşüneceksin ?
Adına Besteler Yapılan Demba ba Derbilerde Golü yok...! Ama Yerden yere vurulan Almeida her derbide neredeyse Golü var Büyük oyuncular Büyük maçta ortaya Çıkar lafına inanıyor musun ?

Çevrimdışı talha

Gordon Milne bu zamanlrda takıma gelse yemin ediyorum geç 6.senesini 2.senesini göremezdi direk gönderirdik. Hele bir de iki sene oldu diyelim 2 sene oynadık. 2 sene üstüste 2. olunca burada ki herkes şimdi şampiyon olamazsa daha da olamaz. Belli şampiyon olabilecek kapasiteye sahip değil. Gordon Milne winner adam değil. Gordon Milne sonunu göremiyor. Diye göndermez miydik? Hele bir itiraf edin.

Bu arada Fırat Aydınus'a 8.2 puan vermişler. Yemin ediyorum kafayı yemek üzreyim.

Çevrimdışı Deniz

2 senedir evsiz barksız ve eline verilen takım bu bundan üretim yap kaz parçala öğüt basarı yap...!
Daha iyi kadrolar ile basarlı yapamadık UEFA da ligde bu zamanda havlu atmış 3. için mücadele ediyor hoca kovmuştuk...!
Adam hala bursasına derbisine takıldın statta gör ver kadro adama düzgün yerli yerinde o zaman sorgula...!
Bursa bu ligde şampiyon olmuş iyi top oynayan takım zorlu rakip derbi gibi maç aynısı fener ğs içinde geçerli sıradan diyemiyorlar...!
@Deniz efendi tribünlere oynama...!
Bak işte sen yine a dememe z olarak cevap veriyorsun @ALI RIZA efendi  :steamed: :steamed:
Stadsız tamam eyvallah,gerçekten iyi de başarı elde etti bu kadar olumsuzluğa rağmen ona eyvallah.
Ama ben başka sıkıntıdan bahsediyorum.Sana diyorum ki Slaven Bilic Manchester Cityi yener,Barcelonayi yener,Real madridi yener ama feneri gs yi yenemez..
Sıkıntı burda işte.Adamda psikolojik sıkıntı mı var büyü mü var çözemedim ama adam kendini yenememeye şartlandırmış.
Bunu düzeltirse bu ligde şampiyon da olur her şey de olur.
Bunu düzeltsin,çıksın şu kaybetme psikolojisinden.

Çevrimdışı Deniz

Derbi Derbi diyorsunda @Deniz efendi soru
Az evvel face de karşılaştım; Senin için bir örnek acaba ne düşüneceksin ?
Adına Besteler Yapılan Demba ba Derbilerde Golü yok...! Ama Yerden yere vurulan Almeida her derbide neredeyse Golü var Büyük oyuncular Büyük maçta ortaya Çıkar lafına inanıyor musun ?

Verdiğin örneğin..  :kop: :kop:
Geçen sene dembaba yoktu bilic 4 derbi kazanmıştı zaten  :bandit:
Sıkıntı bilicte Ba da değil.

Çevrimdışı ALI RIZA

Verdiğin örneğin..  :kop: :kop:
Geçen sene dembaba yoktu bilic 4 derbi kazanmıştı zaten  :bandit:
Sıkıntı bilicte Ba da değil.
Bilic e bağlıyorsun ? Sahaya çıkan oyuncuları da düşün ?

* sorudur haberin olsun iyi düşün öyle cevap ver...!

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca bu 9 hafta boyunca herkesin Bilice destek vermesi lazım.Camia olarak bölünecek zaman değil.2. sıradayız ve sadece 1 puan gerideyiz.Zaman birlik olma zamanı.nereye kadar gidersek artık.Sonrası sonra konuşulur..

Çevrimdışı ALI RIZA

Ayrıca bu 9 hafta boyunca herkesin Bilice destek vermesi lazım.Camia olarak bölünecek zaman değil.2. sıradayız ve sadece 1 puan gerideyiz.Zaman birlik olma zamanı.nereye kadar gidersek artık.Sonrası sonra konuşulur..
Önce sen destek ver... Gitmesi için dua ediyorsun Sergen gelmesi mi içinde hutbe okutursun @Deniz efendi  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Ya he niye vermedik o zaman zamanında da adam bir kaçtı pir kaçtı daha da dönmem buralara dedi? Yemeyin kendinizi Luce gelirse olacakları teker teker yazıyorum.

1-Artık istikrar lazım bu sefer bekleyelim (bekleyemedi)

2-Şampiyon yapmasına gerek yok yeter ki kalsın (sene sonu istifa sesleri)

3-Ya sanki böyle değildi böyle beklemiyordum ben (Lucescu zamanını hatırlamıyor bile)

4-Böyle top mu oynatılır Allah aşkına (her zaman ki olay)

5- Ya kardeşim ne saçmalıyor bunlar yeter artık (taraftar spor uzmanlığı)

6-Ya belli bununla da olmayacak bu sefer bize genç başarıya aç adam lazım (hadi hep beraber başa döndük)

Bu döngü 11 senedir devam ediyor.

O kadar sabırlıydık. Ne diye deliler gibi top oynatan adamı sene sonunu görmeden gönderdik (Shuchster) Kimler gönderdi? Taraftar eşliğinde Yönetim.

Tamam işte bende diyorum ki Lucescu'ya sabredilmesi gerekir çünkü bir yerde o başarı her türlü gelecektir.

Bilic'e 2. sezon sabrediliyor olması bile bence senin sözlerinden yola çıkarak olumludur diyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bilic e bağlıyorsun ? Sahaya çıkan oyuncuları da düşün ?

* sorudur haberin olsun iyi düşün öyle cevap ver...!
Soruna şöyle cevap vereyim,bilic yerine x olsaydı şimdi Dembabanın derbilerde en az 4 golü vardı.Yeterli olmuştur umarım  :bandit:

Çevrimdışı talha

Tamam işte bende diyorum ki Lucescu'ya sabredilmesi gerekir çünkü bir yerde o başarı her türlü gelecektir.

Bilic'e 2. sezon sabrediliyor olması bile bence senin sözlerinden yola çıkarak olumludur diyorum.

Bilic'in az kalsın ilk seneden gönderiyorlardı hacı sen ne diyorsun. Aha bu sene de lier olamazsak gidecek bu adam. Bu sefer acil başarı isteyecekler. Luce geldi diyelim olmadı yine bu sefer direk gönderirler çünkü yönetimi sıkıştıracaklar. Ya ben TÜrk futbolunu az biraz tanıyorsam olaylar bu şekilde ilerleyecektir.

Çevrimdışı talha

Soruna şöyle cevap vereyim,bilic yerine x olsaydı şimdi Dembabanın derbilerde en az 4 golü vardı.Yeterli olmuştur umarım  :bandit:

Sanmıyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz
Nasıl olacak kimi kesecek yerine kimi alacaksın kadronu çıkartta görelim
            tolga
serdar pedro ersan motta
            Veli (Atiba)
Töre         Sosa      Olcay       
        Demba ba Cenk

Bumu kadro dizilişi olacak idi ?

Sanmıyorum derim

Çevrimdışı atalay

Bazı adamların kredisi vardır.Lucescu bir kez daha gelir ise hem 2004'de yaşadığı sürecin bir benzerini yaşamamak hemde ona karşı olan büyük güvenden mütevellit çok büyük kredi ile donatılacak ve bizzat taraftar sabır gösterilecektir.(Bu medya,sanal ortam ve taraftar yapısına rağmen)Ya da bu dediklerim büyük kariyerleri,biraz olsun göze hoş gelen futbol oynatan bir teknik adam içinde geçerli.Bknz.Schuster(Büyük kariyer kısmı algı da geçerli;çok daha üstün başarıları yok Madrid dışında)
Örnek vermek gerekirse Quaresma,Guti'li kadro rezil bir sezon geçirirken işler final kısmına gelene kadar-son düzlük-İnönü şölen havasındaydı;futbol ziyafeti umuduyla.Lucescu ya da kariyerli bir antrenör zaten 7 yıl şampiyon olamamış bir takımın başına gelecek zira Bilic şampiyon olamazsa yeni sezonu göremez;olursa da 6 yıldır şampiyon olamayan takımın antrenörü olarak Vadofone Arena'da kulübede yeri hazır.Bu işler böyle kimse o aradaki Feyenoord,Tootenham,Arsenal,Liverpool,Brugge,Balıkesir ya da derbileri hatırlamaz.Sözleşmesi biraz daha iyileştirilir ve yola devam edilir.

Çevrimdışı Deniz

Önce sen destek ver... Gitmesi için dua ediyorsun Sergen gelmesi mi içinde hutbe okutursun @Deniz efendi  :steamed: :steamed:
Ben destek veriyorum fan boyu olmuyorum @ALI RIZA efendi  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben destek veriyorum fan boyu olmuyorum @ALI RIZA efendi  :steamed: :steamed:
Destek veren Burada  :bandit: :bandit: Yıllık hoca değişimine karşı...!
Sen git Sergen le birlikte sivas savun...!  :steamed: :steamed:
Trt yıldızı Yetenek sizsiniz Soğuk Jurisi Sergenle kafa kafa ver BJK yönet  :evillol: :evillol: @Deniz efendi

Çevrimdışı Deniz

@Deniz
Nasıl olacak kimi kesecek yerine kimi alacaksın kadronu çıkartta görelim
            tolga
serdar pedro ersan motta
            Veli (Atiba)
Töre         Sosa      Olcay       
        Demba ba Cenk

Bumu kadro dizilişi olacak idi ?

Sanmıyorum derim
Mesele diziliş meselesi mi sence?3-5-2 çıkan takımların bütün maçlarını kazanması lazım o zaman.
Ne kadar basit bakıyorsun olaya.Adam kazanmak için gelmediğini kendi ağzıyla söylüyor var mı ötesi.Dizilişle ne alakası var bunun.bu mantıkla çıktığın maçı zaten kazanamazsın.

Çevrimdışı Deniz

Destek veren Burada  :bandit: :bandit: Yıllık hoca değişimine karşı...!
Sen git Sergen le birlikte sivas savun...!  :steamed: :steamed:
Trt yıldızı Yetenek sizsiniz Soğuk Jurisi Sergenle kafa kafa ver BJK yönet  :evillol: :evillol: @Deniz efendi
Sergenden şimdi Beşiktaşa hoca olmaz ama iyi hoca olacak potansiyeli var.3-4 sene sonra anca olur şu an oldukça yetersiz özellikle tecrübesizlik çok fazla @ALI RIZA efendi