Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971921 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

rezillik vallahi sayfada bos yer kalmamıs...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

2009 ve 2011 yıllarında sakatlanmamış şaşırdım :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Hakikaten üzülüyorum bu adama. Aldığı maaş tamam çok da yazık adama gerçekten.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Facebook da gördüm adamın biri Mustafa Pektemek'e gazi maaşı bağlayın yazmış  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Facebook da gördüm adamın biri Mustafa Pektemek'e gazi maaşı bağlayın yazmış  :kop:
Gerek yok biz 20 milyon tllik sözleşme yaptık kendisine ömür boyu hayat sigortası hazır ferrarisine rahat rahat binebilir ne de olsa sevinmek için sevmedik ya..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Alacağı paralarla o bizi maaşa bağlasın daha iyi :)

Çevrimdışı Deniz

Bu arada hemen hemen Bilicin gitmesini isteyen herkes Bilic in derbi performansından ötürü istiyor.Yani derbi kazanamazsak şampiyon olamayacağımızı düşünüyor.Ki Türkiyede de derbileri kazanamadan şampiyon olma olasılığın çok düşük hele ki hepsinde yenilirsen şansın çok azalıyor.

Bugün bilic derbilerde 1 galibiyet almış olsa ve şu anki puan durumunda olmuş olsa eminim bu kadar tepki olmazdı.ama 2 sezonda 7 derbiye çıkıp 5 mağlubiyet 2 beraberlik alması taraftarların güvenini oldukça sarstı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bu arada hemen hemen Bilicin gitmesini isteyen herkes Bilic in derbi performansından ötürü istiyor.Yani derbi kazanamazsak şampiyon olamayacağımızı düşünüyor.Ki Türkiyede de derbileri kazanamadan şampiyon olma olasılığın çok düşük hele ki hepsinde yenilirsen şansın çok azalıyor.

Bugün bilic derbilerde 1 galibiyet almış olsa ve şu anki puan durumunda olmuş olsa eminim bu kadar tepki olmazdı.ama 2 sezonda 7 derbiye çıkıp 5 mağlubiyet 2 beraberlik alması taraftarların güvenini oldukça sarstı..
3 derbiden de 1 er puan çıkartmış olsaydık bugün Fb havlu atmıştı.

Gs ile yarışıyor olurduk sadece.

Yani şöyle oluyordu ;

BJK 57

Gs 53

Fb 49
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2015, 00:56:57 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Tolga

Ek olarak içerideki derbileri kazanmış olsaydık şöyle olacaktı ;

BJK 60

Gs 52

Fb 50

Yani son 9 hafta kala bu iş resmi olmasa da bitmiş olacaktı.

Çevrimdışı Deniz

derbiler çok canımızı yaktı çok..

Çevrimdışı Tolga

Kısacası şampiyonluk kaçarsa sebebi derbi performansımızın kötü olmasıdır başka bir neden yok yani.

Çevrimiçi Kartal Ç

3 derbiden de 1 er puan çıkartmış olsaydık bugün Fb havlu atmıştı.

Gs ile yarışıyor olurduk sadece.

Yani şöyle oluyordu ;

BJK 57

Gs 53

Fb 49

Aslında görüldüğü üzere neredeyse her sene şampiyonu bizim derbilerdeki performansımız belirliyor. Rakiplerin o sezonki genel performansı pek farketmiyor aslında. Çoğu sezon şampiyonluk yolunda kendi ayağımıza sıkıyoruz. şuna bak derbilerden kendi sahanda 1 puan bile alsan ortalık nasıl karışıyor.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

De jong'u gördükçe bi iç çekmiyor değilim  :iblush: 4 numara Jong, 6 numara Tolgay. Müthiş uyum olur bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 22:46:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
De jong'u gördükçe bi iç çekmiyor değilim  :iblush: 4 numara Jong, 6 numara Tolgay. Müthiş uyum olur bence.

Ondan yırtınıyoruz ya :)

Umarım acele ederler çok sıkı bir ortasahamız olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ondan yırtınıyoruz ya :)

Umarım acele ederler çok sıkı bir ortasahamız olur.
Merak ediyorum acaba hiç De Jong ile ilgili bir girişimimiz oldu mu  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan millet Töre'ye sallıyo ya :lol:
Sırf bizim takımda diye ha, Beşiktaş'ta diye :D
Halı saha topçusu diyolar adama :D Bi hareket yapacaktımda..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kartal Ç

Merak ediyorum acaba hiç De Jong ile ilgili bir girişimimiz oldu mu  :icool:

de jong bizim formayı giyerse bu ligde sürekli kart cezalısı olur. müdahaleleri biraz sert. renkli forma giyse idare eder de bizim formayla çok kart yer  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

de jong bizim formayı giyerse bu ligde sürekli kart cezalısı olur. müdahaleleri biraz sert. renkli forma giyse idare eder de bizim formayla çok kart yer  :D
Aynen :D
Bide renkliler sürekli üzerine oynar. 20 numara ve havlayanı döver bu :D

Çevrimdışı Tolga

Tam aradığımız oyuncu her yönüyle :icool:

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

De Jong sert girer ama müdahaleleri temizdir sorun olmaz. Ayrıca yanına da Joey Barton'u alsak süper olur.   :bandit: