Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971533 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

çok mu talibi vardı da bizimkiler apar topar bu adamla sözleşme imzaladılar ?
bi bekleselerdi az daha mesela niye yani hemen sözleşme yapıldı ?
adam zaten gitmek istemezse sezon sonunu bile bekler
caner de sezon sonu sözleşme yapmadı mı
niye bu kadar beklemek varken o ersan ve pektemek le sözleşme yapıldı arkadaş !!! :s20:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

bruge macında iyiki ıslıklamısım o arkadası az bile yapmısım...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

hahaha süper ya  :kop: adamlar ne güzel yapmışlar  :kop:

Trabzon yerel internet siteleri, Mehmet Ekici'nin doğum günü görüntülerinde Emre Belözoğlu'nun yüzünü buzladı.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

bide utanmaz adam sozlesme uzatmam diyerek yonetimi hayli zorladı
ama sorun bizimkilerde ne diye buna imkan saglarsın
aylar oncesinde bunun menejeri hakkında dedikodular cıkmıstı biliyorsunuz bircok uzatmada
o menejer buyuk rol oynamıs galiba ersanında menejeri aynı kişi yani siz dusunun
burada oyuncudan daha agır suclu var aslında:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 12:09:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Trabzon yerel internet siteleri, Mehmet Ekici'nin doğum günü görüntülerinde Emre Belözoğlu'nun yüzünü buzladı.

Bununla bitmemeli ya bu adam gidene kadar bu ülkeden üstüne gidilmeli.

Dışarıda efendiymiş bana ne abi dışarıdan aileme mi alacağım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Emre'den kurtulmanın tek yolu var o da Aziz Yildirim... Sozlesme yenilemezse kurtuluruz... Yoksa bu adam birakmaz fitbolu...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

Eski transfer başlığının 1. sayfasından itibaren boş günümde eski yazıları çıkarıp, içimizde ki eski PEKTEMEKÇİLERİ ifşa edicem yazılarıyla birlikte , Ağustosta satılmasın diyenleri  :busted_cop: :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 12:22:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya da bu kaleciyi alalım ellerini kullanmaya gerek duymuyor  :evillol: :evillol: :evillol:

Özellikle 4.10'u izleyin efsane  :kop:

[ Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 12:25:34 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Necip ile 2 li mücadele giriyor sakatlanıyor antrenman a devam ediyor eve gidince agrı hiisediyor kontrolden geçiyor...!
Sakatlandın en baştan neden devam ediyorsun...!
Necip işler güçlerin Resmen SALİH abisi oynamak istemeyen diziden ayrılmak isteyeni resmen diskalifiye ediyor...! Kontrol güç kaçıncı oyuncu sakatladın Necp antrenman da...!  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Kemal

Eski transfer başlığının 1. sayfasından itibaren boş günümde eski yazıları çıkarıp, içimizde ki eski PEKTEMEKÇİLERİ ifşa edicem yazılarıyla birlikte , Ağustosta satılmasın diyenleri  :busted_cop: :icool:

Çevrimdışı Kemal

Necip ile 2 li mücadele giriyor sakatlanıyor antrenman a devam ediyor eve gidince agrı hiisediyor kontrolden geçiyor...!
Sakatlandın en baştan neden devam ediyorsun...!
Necip işler güçlerin Resmen SALİH abisi oynamak istemeyen diziden ayrılmak isteyeni resmen diskalifiye ediyor...! Kontrol güç kaçıncı oyuncu sakatladın Necp antrenman da...!  :s20: :s20: :s20:

Necip 1, Vatan Şaşmaz 2 , bunlar analarından aynı saçla doğmuşlar 1 km uzaktan tanırım

Çevrimdışı ALI RIZA

Necip 1, Vatan Şaşmaz 2 , bunlar analarından aynı saçla doğmuşlar 1 km uzaktan tanırım
püffffffffff  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: çay boğazımda kaldı  :kop: :kop: :kop:  abi allah iyiliği  versin :)  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı GÖRKEM

Pektemekin basarisiz olmasinda Bilicin de payi var. sakatliklardan kurtulamamasi tabiki cok rahatsiz edici bir durum fakat Bilic adami oynatmamasi gereken zaman oynatti. oynatacagi zamanlarda ise oynatmadi veya oyuna almadi.

kalabalik eskisehir ve brügge savunmasinin arasina soktu sonra bize yüklenen ve büyük aciklar vererek bizi zaman zaman uzun toplarla cikmaya zorlayan Fenere karsi ve daha önce bizi ikinci yari resmen bogan yine cok aciklar bulabilecegimiz halde tamamen sans ile yendigimiz sivasa karsi oyuna bile almadi. balikesir maci yine mustafa daha erken girseydi daha verimli olabilecegi bir macti.

brügge karsi 5li orta saha ve önde Ba ile oynayip. fenere karsi ise Pektemeki en azindan ikinci yarida oyuna alsaydi biz simdi belki hem Mustafayi övecektik hem Bilici.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 13:32:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Kevin De Bruyne.

Çift Yönlü ortasaha oyuncu.

26 maç 9 gol 17 asist.

Futbol malesef böyle oynanıyor. Ön liberonuzu ortasahaya kitleyerek değil.

Tabi ki elimizdekiler bunun 3 te 1'i kadar bile kaliteli değil ama ligimiz 5 te 1'i kadar bile kaliteli değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 13:34:23
  • Beşiktaş / Bodrum

kalabalik eskisehir ve brügge savunmasinin arasina soktu sonra bize yüklenen ve büyük aciklar vererek bizi zaman zaman uzun toplarla cikmaya zorlayan Fenere karsi ve daha önce bizi ikinci yari resmen bogan yine cok aciklar bulabilecegimiz halde tamamen sans ile yendigimiz sivasa karsi oyuna bile almadi. balikesir maci yine mustafa daha erken girseydi daha verimli olabilecegi bir macti.

Pektemek'in açık oyuncusu olduğunu mu düşünüyorsun?

Pektemek aksine kalabalık alan oyuncusu hava hakimiyeti ve top saklama yeteneği olduğu için.

Açık alanda oynadığında topu tutamıyor bile ayağında. Ben Bilic'in hatalı olmadığı nadir konulardan biri olarak görüyorum Pektemek'i malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Güldürdün abi  :lol: :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yakup

mükemmelsiniz  :claps: :claps: :claps:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı GÖRKEM

Pektemek'in açık oyuncusu olduğunu mu düşünüyorsun?

Pektemek aksine kalabalık alan oyuncusu hava hakimiyeti ve top saklama yeteneği olduğu için.

Açık alanda oynadığında topu tutamıyor bile ayağında. Ben Bilic'in hatalı olmadığı nadir konulardan biri olarak görüyorum Pektemek'i malesef.

acik alan oyuncusu oldugunu demiyorum. diyorum ki takim arkadaslarinin bu acik alanlari degerledirmesini kolaylastirabilecek bir oyuncu.

yeteneklerini zaten kendin saydin.  bunlar söz konusu olan maclarda bizim isimize cok yarayacak seylerdi.

Bilicin en büyük hatalarindan biriydi bunlar.

Çevrimdışı Tolga

Pektemek yeniden mi sakatlanmış nedense hiç şaşırmadım :)

Çarşamba'nın gelişi Perşembe'den belli olur misali.

Böyle devam edilsin işte ne güzel.

Sezonun yarısından çoğunu sakatlık yaşayarak geçiren oyuncularla artık her sezon şampiyon oluruz şaka gibi neyse.

Hayır sonra eleştirdik mi niye eleştiriyormuşuz herşey ortada işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

acik alan oyuncusu oldugunu demiyorum. diyorum ki takim arkadaslarinin bu acik alanlari degerledirmesini kolaylastirabilecek bir oyuncu.

yeteneklerini zaten kendin saydin.  bunlar söz konusu olan maclarda bizim isimize cok yarayacak seylerdi.

Bilicin en büyük hatalarindan biriydi bunlar.

üstelik zamanlamasi pozisyon bilgisi ve teknik olarak cok cok iyi olmadigi icin dar alan oyuncuse degil Mustafa.

Takim olarak geri cekilip uzun toplarla ani cikis yapan bir Takimda Mustafa gercek kimligini gösterebilir. ne yazik ki Bilic ona bu firsati vermedi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 14:17:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay : Biz böyle iyi performansımızı sürdürürsek 33. haftadaki Galatasaray maçında şampiyon belli olur.

Nihayet bir futbolcumuzdan iddialı bir açıklama duyduk. şöyle düşünsünler gerçekten oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 14:21:28
  • Beşiktaş / Bodrum
üstelik zamanlamasi pozisyon bilgisi ve teknik olarak cok cok iyi olmadigi icin dar alan oyuncuse degil Mustafa.

Takim olarak geri cekilip uzun toplarla ani cikis yapan bir Takimda Mustafa gercek kimligini gösterebilir. ne yazik ki Bilic ona bu firsati vermedi.

Ben de hiç öyle düşünmüyorum defoları daha da çıkar ortaya açık alanda.

Karambolde hiç olmazsa mazereti oluyor açık alanda daha da beceriksizliği gözükecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolgay : Biz böyle iyi performansımızı sürdürürsek 33. haftadaki Galatasaray maçında şampiyon belli olur.

Nihayet bir futbolcumuzdan iddialı bir açıklama duyduk. şöyle düşünsünler gerçekten oluruz.
Tek başına Tolgay'ın düşünmesi yetmiyor işte diğerlerinin de buna inanması şart :icool:

Tabiki en başta Bilic'in inanması şart.

Gs maçına kadar tüm maçları kazanarak seri yap ve şampiyon ol yapılmayacak birşey değil :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Rasim

Alin iste sevgili pektemeginizi :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben de hiç öyle düşünmüyorum defoları daha da çıkar ortaya açık alanda.

Karambolde hiç olmazsa mazereti oluyor açık alanda daha da beceriksizliği gözükecek.

dar alanda bir oyuncun zaaflari daha agir basar. acik alanda kendisi top sürüp calim atmayacak tabiki. o sadece gelen uzun toplari indirecek indiremezse savunmayi rahatsiz edecek.

top ayagina geldigi zaman ise görevi en kisa zaman icersinde topu geriden gelen Tolgay, Sosa veya kanat oyuncularina aktarmak olursa cok verim aliriz Mustafadan.

dar alanda bir oyunucunun zaaflari daha agir basar. bu özellikle Mustafa gibi vücut dengesi, teknigi ve oyun görüsü cok iyi olmayan ve gol kokusunu iyi alamayan oyuncular icin gecerli.