Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4102191 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman bu sözleşmeden dolayı çok eleştirilecek.

Bir sonraki başkan da onu yerden yere vuracak Quaresma konusunda yaptığı gibi.

Hala bu sözleşme nasıl yapıldı aklım almıyor.
Burada bas bas bağırdık. Acaba yönetimdeki adamlar bizim göremediğimiz neyi gördüler cidden merak ediyorum.  En azından çıksın bir açıklama yapsınlar ya yalan doğru bilelim. O da yok.

Ersan Adem Gülüm
Mustafa Pektemek
İsmail Köybaşı
Cenk Gönen

Senelik 5-6 milyon euro para veriliyor bu adamlara ekstralar hariç. Sonra çıkıp fakir edebiyatı yapıyorlar sinir oluyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

"Gün gelecek kırmadığım her kemiğim için bana küfreceksiniz."

2011

M.Pektemek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 11:13:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mustafa Pektemek yine sakatlandı... Dün akşamki antrenmanda sakatlanan Beşiktaşlı futbolcu 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Bu sene sadece 7-8 hafta oynayabilen bir oyuncuya yıllık 1.5 milyon euro maaş ödüyoruz.

Hayır 0 8 maçta 16 gol filan atsa tamam. Attığı gol sayısı 2.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Merak ettigim sey yonetimin 4 sene icinde Pektemek'i kime ne kadar paraya satacagini nasil dusundu...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı saimertug

Mustafa satışa çıkarsak illa 2-3 milyon bir teklif gelir. DÜşünmeden satılmalı.

Çevrimdışı Sarp

Bende şimdi gördüm haberi gözlerime inanamadım. Aslında şaşırmamak lazımdı değil mi?
Pektemek içinde biraz onur ve haysiyet taşıyorsa bu yıl ki maaşına dokunmaz gider fesih eder sözleşmesini.
Ya adama hiç mi dokunmaz yattığı yerden aldığı paralar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 11:20:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Merak ettigim sey yonetimin 4 sene icinde Pektemek'i kime ne kadar paraya satacagini nasil dusundu...

Yahu hadi diyelim satacak biri var.

En az 10 milyon euro vermesi lazım ki maddi zararı çıkaralım.

Sportif açıdan aldığımız zararı geçtim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Onlarda o zeka ne gezer Fatih ya. Düşünseler sözleşme imzalamazlardı. Kulübün 17 milyon tl sini çöpe attılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

ya bu adam düşmeyi mi bilmiyor yada zıplamayı mı bilmiyor
yani bu kadar sakatlık tesadüf eseri olamaz ya

tama her topa girmek istiyor kafa vurmak istiyor falan da
bunu dünyada başka adamlar da yapıyor niye bizimki bu kadar hızlı sakatlanıyor arkadaş ???  :s20:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 11:23:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Nihat gibi olsa iyi olacak.

Baskı yapalım kendi feshedip gitsin yoksa bu iş inada binecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya bu adam düşmeyi mi bilmiyor yada zıplamayı mı bilmiyor
yani bu kadar sakatlık tesadüf eseri olamaz ya

tama her topa girmek istiyor kafa vurmak istiyor falan da
bunu dünyada başka adamlar da yapıyor niye bizimki bu kadar hızlı sakatlanıyor arkadaş ???  :s20:
Adam geçmişte şut çalışması sırasında ayağını kırabilen birisi. O yüzden Mustafa Pektemek demek sakatlık demek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

bu arada dikkatimi çeken bir unsur

melo ile sosa hemen hemen yakın zamanlarda sakatlandılar

melo da sosa da önemli adamlar takımlar için

lakin melo anında ameliyat olurken sosa ameliyatsız devam ediyor

melo belki sezon bitmeden yetişebilecek fakat sosa bu haliyle sezon sonuna kadar nasıl oynayabilir ne kadar kendini verebilir ??

acaba bizim sağlık ekibinde mi bi sıkıntı var ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 11:26:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Senede kombinesi dahil yaklaşık 2000 liralık alışveriş yapan 30.000 Beşiktaş taraftarı bir araya gelerek anca ödüyor Pektemek'in maaşını.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

bu arada dikkatimi çeken bir unsur

melo ile sosa hemen hemen yakın zamanlarda sakatlandılar

melo da sosa da önemli adamlar takımlar için

lakin melo anında ameliyat olurken sosa ameliyatsız devam ediyor

melo belki sezon bitmeden yetişebilecek fakat sosa bu haliyle sezon sonuna kadar nasıl oynayabilir ne kadar kendini verebilir ??

acaba bizim sağlık ekibinde mi bi sıkıntı var ??
Hocam bununla ilgili bir haber var bugün gazeteler de. Bizim Karanlık hoca'nın ameliyat önermediği bu yüzden de fernandes ve sivok'tan yararlanamdığımız oysa başka takımlarda
ameliyat olan adamların takımlarına döndükleri yazılmış.

Çevrimdışı atalay

Daha durun siz İsmail,Uğur ve Sivok ile sözleşme imzalanıp Atiba'yı gönderecekler :lol:
Ersan,Pektemek,Cenk ile hangi aklı selim bu paralara anlaşma yapar?Bunun arkasında iyi niyet filan aramam ben.Belli ki menajerleri ile sağlam ilişkileri var kulübün.İyi çocuk filan hikaye.
Pektemek haberlerine artık hunharca gülüyorum  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senede kombinesi dahil yaklaşık 2000 liralık alışveriş yapan 30.000 Beşiktaş taraftarı bir araya gelerek anca ödüyor Pektemek'in maaşını.
Çağrı cidden aklım almıyor. Ben yağmur çamur demeden gidicem maçlara. Borç harç yapıp Kartal yuvasından onlarca malzeme alıcam, dergi abonesi olacam bunlar gidip senede 15 maç çıkartmayan oynadığı maçlarda da bir faydası olmayan adama 17 milyon tl para ödeyecekler. Dergi aboneliği için arıyorlar bu sebepten aboneliği yenilemeyeceğim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 11:29:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam bununla ilgili bir haber var bugün gazeteler de. Bizim Karanlık hoca'nın ameliyat önermediği bu yüzden de fernandes ve sivok'tan yararlanamdığımız oysa başka takımlarda
ameliyat olan adamların takımlarına döndükleri yazılmış.

Arkadaşlar her sakatlık kendi içinde ayrılır.

İki fıtığın ikisi de ameliyat gerektirmez.

Fıtıklaşmanın nerede olduğu ( İkisi de bel olsa bile yeri önemli ) sinirleri sıkıştırıp sıkıştırmadığı, ağrı sıklığı ve bacağa olan etkisine kadar fark var.

Sosa'nın performans düşüklüğü fıtıktan kaynaklı değil emin olabilirsiniz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Pektemek tesislerin toprak sahibi de bizim mi haberimiz yok acaba?
Ben başka sebep göremiyorum bu adama katlanmak için!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 11:30:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı cidden aklım almıyor. Ben yağmur çamur demeden gidicem maçlara. Borç harç yapıp Kartal yuvasından onlarca malzeme alıcam, dergi abonesi olacam bunlar gidip senede 15 maç çıkartmayan oynadığı maçlarda da bir faydası olmayan adama 17 milyon tl para ödeyecekler. Dergi aboneliği için arıyorlar bu sebepten aboneliği yenilemeyeceğim.

Beni de aradılar Serhat ben de Pektemek'in sözleşmesini feshederseniz seve seve üye olurum kusura bakmayın dedim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Cebimdeki parayi dusursem Pektemek'e verilen para kadar uzulmem...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek'le sözleşme feshedilene kadar Beşiktaş'la ilgili hiç bir ürün veya hizmet almama kararı aldım. Kulübe üye olmak için tüm şartları hazırlamıştım ondan da vazgeçtim. Ya adam gibi yönetirler kulübü ya da benim gibi takıma katkı vermek isteyen taraftarlarını kaybederler. Böyle kritik bir dönemde göz göre göre hata yapma lüksü yok kimsenin. Hele de, geçmiş yönetimlere halen quaresmanın ferrarinin parasını ödüyoruz diye giydirdikten sonra hiç hakları yok böyle bir şeye.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Hani Halkın takımıydık biz? Hani bizde taraftar söylerdi her sözü ?

İstemiyoruz kardeşim işte Pektemek falan , 10 milyon taraftar üzerinden anket düzenleseler 9.9 milyonu Pektemeği istemez. Neden hala yabancı sınırı kalkan ligde bizi Pektemeğe muhtaç ediyorlar?

Her sezon biriyle uğraşmak zorunda mı bu taraftar, q7 si gider Fernandesi gelir o gider Eneramosu gelir Sezeri Gelir bunlar gider Pektemek çıkar. Bıktık be.

Çevrimdışı Sarp

Bence Pektemek'ten faydalanmalıyız. Adamın müthiş bir yeteneği var. Parasını verip harcamamak lazım.
Öncelikle kendisi ile bir araya gelip bu kıyak anlaşmaları nasıl yaptığı anlatmasını rica edelim. Yılda 5 maç mil euro para bence bu ciddi bir başarıdır. Öğrendiklerimizle hayatımız değişir.
Sonra kendisine Kartal Yuvasında bir pozisyon verelim bakalım sözleşmedeki bu başarısını ticarette de konuştura bilecek mi?
Bilmiyorum belkide günahını alıyorum ama çoookk öfkeliyim bu adama :iscrewy:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence Pektemek'ten faydalanmalıyız. Adamın müthiş bir yeteneği var. Parasını verip harcamamak lazım.
Öncelikle kendisi ile bir araya gelip bu kıyak anlaşmaları nasıl yaptığı anlatmasını rica edelim. Yılda 5 maç mil euro para bence bu ciddi bir başarıdır. Öğrendiklerimizle hayatımız değişir.
Sonra kendisine Kartal Yuvasında bir pozisyon verelim bakalım sözleşmedeki bu başarısını ticarette de konuştura bilecek mi?
Bilmiyorum belkide günahını alıyorum ama çoookk öfkeliyim bu adama :iscrewy:
Yok dostum kimsenin günahını almıyorsun. Bu adama öfkeli olman da yanlış. Yönetime ve teknik heyete öfkeli olman lazım sözleşme yeniledikleri için. Her kimin payı varsa bu durumdan hakkımı helal etmiyorum. Bu yönetimin her zaman arkasında oldum her noktada ama diğer yönetimlerden bir farklarının olmadığını günü kurtarmaya çalıştıklarını ve farklı hesaplar peşinde olduklarını Mustafa Pektemek ve bi kaç futbolcuyla daha yapılan sözleşme yenilemeleriyle gösterdiler. Stat yapmaları bu yaptıkları hataları benim gözümde küçültmüyor aksine arttırıyor, senin kaynak ihtiyacın var taraftarından destek dileniyorsun neredeyse öbür tarafta bu adamlara tonla para veriyorsun. Sonra bazı arkadaşlar da çıkıp taraftara giydiriyor yeterince destek vermiyormuş, adam aldığı biletle Mustafa Pektemek denen vitaminsizi izlemek istemiyorum dese kim ne diyebilir? Koşulsuz şartsız destek diye bir şey olamaz. Göz göre göre hata yapmayacaksın yapsan bile hatandan döneceksin sene sonunda bir şekilde bu senelik parası verilip Pektemek'le sözleşme feshedilmeli.
Ama bizim yönetimimiz napar İsmal Köybaşı ile sözleşme yenileyebilir bu beklentimize karşılık olarak. O zaman Boğaz köprüsünde eylem yaparım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Mustafa satışa çıkarsak illa 2-3 milyon bir teklif gelir. DÜşünmeden satılmalı.

kim alır bu enkazı yav
sadece takasta kullanabiliriz kaldıki onu cok begenen biri var ligde
onun için biz onu basaksehire sallayalım alalım ordan birinide...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi