Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972412 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bu 2 tip oyuncu alınıp kapatılırsa yol alamayız abi. Mümkün değil yani.

En az 1 kaleci 1 stoper 1 bek ve 1 sol kanat almak zorundalar Bilic ile devam edilecekse.

Devam edilmeyecekse bunlara 1 de ortasaha eklenmeli. O zaman bakın futboldan bahsedebiliriz.

Kardesim böyle düşünülürse belirli ve kısıtlı bütçeyle yine vasat veya gelecek vaat edebilecek kişiler alınmaya çalışılır.

Bence winner ve olgunlaşmis kaleci stoper ve atibaya göre inler transferi aynı bütçeyle , BA etkisi yaratır

Bu yılki puan kayiplarimiza bak hep stoper ve kale

Çevrimiçi Necmi

Yarın gece yarısı (27.03.2015) sunucu güçlendirilmesi ve planlı bakım çalışması yapılacaktır.
Tahmini 6-8 saat arası erişim sağlanamayacak olup Cumartesi sabahı erişim sağlanabilecektir.
Tüm üyelerimize ve ziyaretçilerimize duyurulur.
Sunucu bakım çalışması tamamlandıktan sonra siteye ulaşamayanların internet tarayıcılarının geçmiş (cache) dosyalarını temizlemeleri rica olunur.
Beşiktaş Arena Yönetim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın gece yarısı (27.03.2015) sunucu güçlendirilmesi ve planlı bakım çalışması yapılacaktır.
Tahmini 6-8 saat arası erişim sağlanamayacak olup Cumartesi sabahı erişim sağlanabilecektir.
Tüm üyelerimize ve ziyaretçilerimize duyurulur.
Sunucu bakım çalışması tamamlandıktan sonra siteye ulaşamayanların internet tarayıcılarının geçmiş (cache) dosyalarını temizlemeleri rica olunur.
Beşiktaş Arena Yönetim
Gece nereye takılcaz abi ya :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Gece nereye takılcaz abi ya :bawling:

00.00 a kadar vaktin olacak Uyuyacaksın kalkacaksın sitedesin hiö birsey olmayacak  :ok: :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

00.00 a kadar vaktin olacak Uyuyacaksın kalkacaksın sitedesin hiö birsey olmayacak  :ok: :ok:
Abi geçenlerde canlı yayın olmuştu bjkigdir yapmıştı sanırım :)
Sizde öyle bişi yapsanız süper olur :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi geçenlerde canlı yayın olmuştu bjkigdir yapmıştı sanırım :)
Sizde öyle bişi yapsanız süper olur :)
Düşünürmüyüz? :upto: :naughty: @Necmi

Çevrimdışı Deniz

Sene başında bunlar çalısıyorsa vucut alışır @Deniz bizi yoran sistem haftada 2 maç ve yolculuklar sonra hava değişiklii sık sık yaşanması...!
beden olarak çöküyoruz...! takım yorgunlugu ondan şu 2 hafta ilaç olacak
O konuda haklisin ama antrenman futbolcunun her seyidir.bu kadar yogun mac tirafiginde futbolcuya lastik cektirirsen halat baglarsan sakatliklarin olmasi muhtemel.bence boyle agir calismak yerine daha cok kondisyona yonelik calismak gerekiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

İstatistiğe gel   :evillol:

Beşiktaş 2003 ve 2009 şampiyonluklarina 33. Haftada Galatasaray'ı mağlup ederek ulaştı.

Bu sene de 33. hafta Gs derbisi var.

2003 - 2009 - 2015 aralarında 6'şar yıl fark var

:bandit:
Besiktas 19.03 tarihinde hic yenilmemisti brugge maci bu istatistigi de bozdu..bence bu sezon bu tarz istatistikleri dikkate almamak lazim hemen hemen hepsi ters kose cikiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Besiktas 19.03 tarihinde hic yenilmemisti brugge maci bu istatistigi de bozdu..bence bu sezon bu tarz istatistikleri dikkate almamak lazim hemen hemen hepsi ters kose cikiyor.
Ek olarak o 2 maçı da İnönü'de oynamıştık bu sefer ki deplasman olacak :)

Çevrimdışı ALI RIZA

O konuda haklisin ama antrenman futbolcunun her seyidir.bu kadar yogun mac tirafiginde futbolcuya lastik cektirirsen halat baglarsan sakatliklarin olmasi muhtemel.bence boyle agir calismak yerine daha cok kondisyona yonelik calismak gerekiyor.
sakatlıkları bizimkiler aştılar Antrenmanda değil oturdukları yerde sakatlanıyorlar  :kop: :kop: :kop: @Deniz emre  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ALI RIZA

Net bir kelimeyle özetlemiş yine @Necmi abi :evillol: :evillol:
Hayır güzel olarak cevap vermiş @Tolgaozkhrmn ben daha şok cevapları gördüm  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 01:43:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

sakatlıkları bizimkiler aştılar Antrenmanda değil oturdukları yerde sakatlanıyorlar  :kop: :kop: :kop: @Deniz emre  :evillol: :evillol: :evillol:
Agzimi bozdurma mubarek gecede

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı blackeagle35

Mustafa Pektemek yine yeni yeniden sakatlanmış..Geçmiş olsun kendisine..Sözleşme uzatanlara ne denir artık bilemiyorum..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Pektemek yine yeni yeniden sakatlanmış..Geçmiş olsun kendisine..Sözleşme uzatanlara ne denir artık bilemiyorum..
auahsdfuhsadfasdf artık gülüyorum valla gülüyorum. sinirden gülüyorum. şaka gibi adam. Bence futbolu bıraksın manavlık yapsın. Geçmiş olsun filan da demiyorum ne hali varsa görsün.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serkan P.

Mustafanin ayak parmagi kirilmis.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günün sorusu:
Yetişkin bir Mustafa Pektemek bir sezonda kaç kez sakatlanabilir?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 10:59:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fikret Orman bu sözleşmeden dolayı çok eleştirilecek.

Bir sonraki başkan da onu yerden yere vuracak Quaresma konusunda yaptığı gibi.

Hala bu sözleşme nasıl yapıldı aklım almıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

yetti be artık bu verilen paralar bedava gidiyorsa ben buna konusurum arkadas
bu yonetim yine hata yapamdan duramıyor
ilk feda doneminde fiyasko admalarla anlasıldı simdide rezil adamlarla sozlesme uzatıldı
ama hepmi aynı terane,,,yine gülen oyuncular ve menejerler bi kerede biz sevinelim arkadas....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi