Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976490 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 18:55:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Koy takimiymis, derbi kazananama aliskanligiymis... Lan sen kimsin de boyle konusuyorsun? Yok mu sunlarin agzina lafi tikayacak, eski maclari hatirlatip rezil edebilecek biri?

Gerek yok istediği bu zaten.

Ergen gibi açıklamalar yapıyorlar. Kalecisiz Kadıköy'de 3-4 yendiğimiz günden beri Fenerbahçe benim için her zaman her şartta yenebileceğimiz bir takımdır.

Nefretle beslenenler Galatasaray'dan bulduklarını bizden umamayacaklar bile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 18:59:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir yığın saçmasapan ergen açıklaması.

Sana ne bizim kime elendiğimizden? Bizim oynarken sen izlemeye mahkum olmuşsun oynayacak maçın bile yok otur ayıbınla şikenle.

Sana ne bizim stadımızdan? Sanki tapusunu eline almış kendi stadının bizim stadımızın sahibi ile cebelleşiyor.

Tamamiyle gündemi Emre'den alıp başka yere kaydırma çabaları.

Açıklama yapacaksak eğer tamamiyle Emre üzerinden olmalı bunların hiçbirine cevap verilmemeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

A Milli Futbol Takımı'nın bugün yaptığı antrenmana gizlice giren iki Beşiktaş taraftarı, Emre Belözoğlu'na küfür ve hakaret içeren yazılar bulunan bir pankart açıp, Emre Belözoğlu'na küfür ettiler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 19:12:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamlar kendi forumlarında hala Emre'yi yedirmeyelim diyor ya.

Ulan Emre yiyor herkesi :D Sanki adam suçsuz duurup durmadık yerde biz olay çıkardık.

Küfür eden tehdit eden bunu 5 yıldır yapan senin futbolcun ama yemeye çalışan medya öyle mi?

Bunlar taraftar  olarak komplo teorisi üretmekten kafayı sıyırmışlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İdmana milli takımlarda bulunan; Olcay, Ersan, Gökhan, Demba Ba, Pedro, Veli,, Cenk T., Kerim ve Atınç katılmadı.

Cenk Tosun hangi milli takımda?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

İdmana milli takımlarda bulunan; Olcay, Ersan, Gökhan, Demba Ba, Pedro, Veli,, Cenk T., Kerim ve Atınç katılmadı.

Cenk Tosun hangi milli takımda?  :alala:
Ümit millide olabilir belki.

Çevrimdışı Türkay

Övünç Özdem az önce Beşiktaş'ın transfer planlaması içinde yabancı kaleci de var dedi  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 19:22:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Övünç Özdem az önce Beşiktaş'ın transfer planlaması içinde yabancı kaleci de var dedi  :halay:

Övünç dediyse unut kaleciyi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 19:22:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Ümit millide olabilir belki.

A2'dir muhtemelen 24 yaşında adamın ne işi var ümitlerde  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç dediyse unut kaleciyi.
Romero gelir anca. Gerçi Tolga'dan iyidir orası ayrı.

Çevrimiçi Samet Ç

A2'dir muhtemelen 24 yaşında adamın ne işi var ümitlerde  :D
Ben karıştırıyorum abi o alt grupları. :D

Çevrimiçi Samet Ç

fenerin Bilic hakkında paylaştığı videoyu yeni gördüm montaj yapmaya çalışmışlar olmamış.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

bu takım şampiyon olamazsa  eger  bu takımın arkasında  durmayan  derbilerde bile  20 bin kişye oynatan ve takımına  inanmyana  taraftardır .. sen rakiplerinden  10 maç fazla oynamıs  stadın olmadıgı için kendi evinde ki maçlara  bile deplasmanda oynamıs  ligde cogu macında  yi futbol oynamıstır  avrupada  bizi gururlandırmıstır..ayrıca  bu kadar sıkıntıya ragmen  bu iki tane  takım kadar puan  toplamıstır..

asıl korkak kim biliyomusunuz  sizin gibi  şampiyonluga inanmayan  ezik  düşünce yapısında  olan taraftardır..

bu kafadaki taraftarlardan ne zaman  kurtulursak basarı ozaman  gelecektr.

ayyrıca bilic  10 numara hoca degildir  hataları coktur  yanlız faydası hatasından  daha  coktur. ve herseyden  otesınden  Besiktasın hocacıdır. daha  iyisi gelmeyecekse  bilicin gitmesi kadar sacma bi  durum yoktur .
@ONUR KOLCU abi kusura bakma ama ben Tolga Zengin'i eleştirdiğim zaman da kaleciden anlamıyorsun çok iyi kaleci falan demiştin. Ama neyse ki Fenerbahçe maçı kendisinin Beşiktaş kariyerindeki son maçı oldu inşallah. Fenerbahçe deplasmanında tribünlerin yarısı kapalıyken, rakibin 48. dakika da oyuncu değişikliği hakkı bitmişken, rakip forvet tribünlere küsüp sahadan çıkmışken ve Fenerbahçe 2. yarı tek bir pozisyona giremeden maçı kazanıyorsa gidipte Süreyya Soner'e veya kendi taraftarımıza kızamayız dimi ? Şu Bilici eleştirenlere gösterilen sert tepkiyi hiç anlamıyorum. 1 senedir söylüyorum söylemeye de devam edicem. Bilic Beşiktaş seviyesinde bir teknik direktör değil. Şampiyon olsakta olamasak da fikirlerim sabit. Keza ben şampiyon olsakta Bilicin gideceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

A Milli Futbol Takımı'nın bugün yaptığı antrenmana gizlice giren iki Beşiktaş taraftarı, Emre Belözoğlu'na küfür ve hakaret içeren yazılar bulunan bir pankart açıp, Emre Belözoğlu'na küfür ettiler.
Bu daha iyi gunleri.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Onu bunu birakin da 50'den fazla ulke de yayimlanacak olan Hollanda - Turkiye macini izleyemeyecegiz..Hala fitbol konusmaya calisiyoruz (Küfür Yasak)₆
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı f_madida

Koy takimiymis, derbi kazananama aliskanligiymis... Lan sen kimsin de boyle konusuyorsun? Yok mu sunlarin agzina lafi tikayacak, eski maclari hatirlatip rezil edebilecek biri?

Birakin bunlari ya, troller ele gecermis koskoca klubu, su aciklamaya bak, trolbahce sk ...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizzat Fb Nin kendi Futbolcusu tıktı o lafı Agızlarına Haftalar önce ..
Rıdvan Dilmen : Turkiyede 2 Buyuk yaratılmaya çalışılıyor , Herkes Haddini Bilsin Beşiktaşın armasında 1903 yazıyor , Bizim zamanımızda Beşiktaş bizi Sabah Akşam yenerdi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Görüntü burada...! resmen ilk okul eğlencesi yaptıkları görüntüye bak tahrik miş hakem bile tahrik görüp uyarmıyor bilic i fener tahrik görüyor caner bile birşey demiyor...!
Reziller bunların Varlıkları rezil...!
Video 00.48 ile 01.00 dk arasına dikkat...!

https://www.facebook.com/video.php?v=344649825729927

@ONUR KOLCU abi kusura bakma ama ben Tolga Zengin'i eleştirdiğim zaman da kaleciden anlamıyorsun çok iyi kaleci falan demiştin. Ama neyse ki Fenerbahçe maçı kendisinin Beşiktaş kariyerindeki son maçı oldu inşallah. Fenerbahçe deplasmanında tribünlerin yarısı kapalıyken, rakibin 48. dakika da oyuncu değişikliği hakkı bitmişken, rakip forvet tribünlere küsüp sahadan çıkmışken ve Fenerbahçe 2. yarı tek bir pozisyona giremeden maçı kazanıyorsa gidipte Süreyya Soner'e veya kendi taraftarımıza kızamayız dimi ? Şu Bilici eleştirenlere gösterilen sert tepkiyi hiç anlamıyorum. 1 senedir söylüyorum söylemeye de devam edicem. Bilic Beşiktaş seviyesinde bir teknik direktör değil. Şampiyon olsakta olamasak da fikirlerim sabit. Keza ben şampiyon olsakta Bilicin gideceğini düşünüyorum.
:claps: :claps: :claps: Noktasından , Virgulune kadar Hepsine katılıyorum , Aylardır , Gunlerdir Senin yazdıklarının aynısını bende yazıyorum , Şampiyon olsak dahi kesinlikle gonderilmeli ve Yine soyluyorum Bu takım şampiyon olursa Biliçe rağmen Şampiyon olacak @anilt

Çevrimdışı Kartal Ç

Şu şurda dursun . İyi ki Beşiktaşlıyım :ok:

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, vicdan sahibi herkesin görebileceği, tüm sporseverlerin gözleri önünde cereyan eden derbi maçtaki spor ve ahlak dışı olayları örtmek amacıyla yapmış olduğu açıklama, kulübümüzü kendi seviyelerine çekme ve asıl konudan uzaklaştırma gayreti taşımaktadır.

'Adalete fener yak' diyen bir kurumu yönetenlerin; adaletsizliklerin arkasına sığınması, adaleti kazanmak sanması, Türk futbolunun kanayan yarasının gün yüzüne çıkmasıdır.

Türk futbol ailesinin tüm paydaşlarının hem fikir olduğu şekilde; futbolumuza zarar veren bu zihniyete prim verecek şekilde cevap vermeyeceğiz ve o seviyeye asla inmeyeceğiz. Ancak futbolumuzdan bu zihniyet ve seviyenin temizlenmesi mücadelemize, aynı kararlılıkla devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Şu şurda dursun . İyi ki Beşiktaşlıyım :ok:

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, vicdan sahibi herkesin görebileceği, tüm sporseverlerin gözleri önünde cereyan eden derbi maçtaki spor ve ahlak dışı olayları örtmek amacıyla yapmış olduğu açıklama, kulübümüzü kendi seviyelerine çekme ve asıl konudan uzaklaştırma gayreti taşımaktadır.

'Adalete fener yak' diyen bir kurumu yönetenlerin; adaletsizliklerin arkasına sığınması, adaleti kazanmak sanması, Türk futbolunun kanayan yarasının gün yüzüne çıkmasıdır.

Türk futbol ailesinin tüm paydaşlarının hem fikir olduğu şekilde; futbolumuza zarar veren bu zihniyete prim verecek şekilde cevap vermeyeceğiz ve o seviyeye asla inmeyeceğiz. Ancak futbolumuzdan bu zihniyet ve seviyenin temizlenmesi mücadelemize, aynı kararlılıkla devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
Bizede Bu Yakışırdı , Tam Bir Beşiktaşlı duruşu sergilenmiş :claps: :claps: :claps:
Diğer Gereken Cevapları biz Taraftar olarak veririz hadlerini bildiririz ! O 20 Numaralı küfür yasak seneye Vodafone Arenaya nasıl gelecek ? Sakatım diyerek gelmez benim tahminim , Gelirse Çok büyük olaylar çıkar ve Büyük bir Ceza Alırız gibime geliyor :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

Adina onlarca beste yapilandir 20 numara
O besteler öyle icten yazilmistir ki herkesin puani on numara
Ahlaktir bulunmaz bir para
Lisansiyla degil vesikasiyla oynayan 20 numara
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba