Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977278 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hep belden aşağı laflar
Kendi oyuncusunu korumaya yönelik bir söz yok,ancak başarısızlığa vurgu var
Neyini savunsun gerçi,neresinden tutsun
Benim başarısız olma hakkım var;bu insani bir şey
Ama senin camianda bir (Hakaret Yasak)₅ barındırma,onu koruma hakkın yok

Yönetim derhal tüm Beşiktaşlı oyuncuları (Küfür Yasak) insanların olduğu milli takım kampından geri çağırmalı
Ceza falan önemli değil
Bu duruş gösterilmezse milli formanın ağırlığı da anlaşılamayacak
Tüm takım oyuncuların milli takımdan geri çeksinler. Sonuna kadar katılıyorum. Bir dahada milli takıma futbolcu göndermesinler o köpek orada olduğu sürece.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tüm takım oyuncuların milli takımdan geri çeksinler. Sonuna kadar katılıyorum. Bir dahada milli takıma futbolcu göndermesinler o köpek orada olduğu sürece.
Başkan "Düşündük milli mevzu olduğu için vazgeçtik" demiş
Aksine milli mevzu olmaktan uzaklaşmış,milli takımı ayağa düşürmüş bir durum senelerdir bu heriflerin kadroya girmesi
Burada karakter ortaya koyup oyuncular kamptan çekilmeli
Cezadan da şampiyonluktan da çok önemli mevzu
İtin köpeğin kuduzundan korkup sinmesinler

Çevrimdışı Sarp

Ya arkadaş senin oyuncun defalardır küfür ediyor bunun kaydı var zaptı var bir kez ceza almıyor.
Bu terbiyesizliği yapan adama kalkıp bir şey demekten acizsin. Bunun koruyacak kadar terbiyesizsin.
Bir de kalkmış bizi eleştiriyor. Biz ters bir hareketinde bir ufak yanlışında kimlerin sözleşmesini fesih ettik aç bir bak.
Ahlaksızlıktır bu yaaa.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan "Düşündük milli mevzu olduğu için vazgeçtik" demiş
Aksine milli mevzu olmaktan uzaklaşmış,milli takımı ayağa düşürmüş bir durum senelerdir bu heriflerin kadroya girmesi
Burada karakter ortaya koyup oyuncular kamptan çekilmeli
Cezadan da şampiyonluktan da çok önemli mevzu
İtin köpeğin kuduzundan korkup sinmesinler
Ne tür bir ceza verebilirler ki. en fazla para cezası. Yönetmeliği filan bilmiyorum ama başka bir cezası olamaz. Tepki öyle değil böyle verilir desinler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başımızdaki Korkak Teknik Adamla Şampiyonluk Çok zor , Oyuncularımız Şampiyon olabilmek için Hem Rakipleri Hemde Biliçi yenmek zorunda ! Bana Göre Şampiyonluk yolunda onumuzdeki en büyük engel SLAVEN BİLİÇtir ! Ama İnş Oyuncularımız Biliç e Rağmen 🏆 olmayı başarır :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Ne tür bir ceza verebilirler ki. en fazla para cezası. Yönetmeliği filan bilmiyorum ama başka bir cezası olamaz. Tepki öyle değil böyle verilir desinler.
Oyunculara ceza geliyor 3 maç men yanılmıyorsam
Ama önemli değil şu durumda
Herifler havuzdan çıkarız diye yayıncı kuruluşu tehdit eder
Küme düşersek bitersiniz diye devleti tehdit eder
Beğenmedikleri hakemleri stada sokmayız diye tehdit eder
Nerdesin adalet sistemi? Ulan hepiniz mi bu sistemin itisiniz be?!

O milli takım bu tipleri barındırdığı sürece Vodafone Arena'dan içeri giremez!
İnönüye maç veremiyorlardı hatırlarsınız,hadi bakalım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oyunculara ceza geliyor 3 maç men yanılmıyorsam
Ama önemli değil şu durumda
Herifler havuzdan çıkarız diye yayıncı kuruluşu tehdit eder
Küme düşersek bitersiniz diye devleti tehdit eder
Beğenmedikleri hakemleri stada sokmayız diye tehdit eder
Nerdesin adalet sistemi? Ulan hepiniz mi bu sistemin itisiniz be?!

O milli takım bu tipleri barındırdığı sürece Vodafone Arena'dan içeri giremez!
İnönüye maç veremiyorlardı hatırlarsınız,hadi bakalım
Vodafone Arena Da emre mi çıkacak kaptan olarak Milli Takımın başında? O stadı o gün yıkarız bir dahada maç filan vermezler maçta oynanmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sarp

Ben ahir ömrümde böyle bir şey görmedim. Sanırım bir daha göremem. Benim beklentim bu küstahça yazıya karşılık bunların seviyesine düşmeden uygun en sert yanıtın verilmesi.
Beynim döndü ya! Beynim döndü   :akuma:

Vodafone Arena Da emre mi çıkacak kaptan olarak Milli Takımın başında? O stadı o gün yıkarız bir dahada maç filan vermezler maçta oynanmaz.
SERGEN YALÇIN : Milli Takımın Beyni Emre Belezogluysa , Milli takım Beyinsizdir :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı src35

deniz çobanın, kulaklıktan fırat aydınusa emre-biliç olayı ile ilgili yaptıgı uyarı kamuoyuyla paylaşılsın

yada

fırat aydınusa bir pozisyonda 3 tane sarı kartlık ihlal gerçekleştiren futbolcuya tek sarı kart bile vermemesinin açıklaması yaptırılsın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben ahir ömrümde böyle bir şey görmedim. Sanırım bir daha göremem. Benim beklentim bu küstahça yazıya karşılık bunların seviyesine düşmeden uygun en sert yanıtın verilmesi.
Sonra neden Bilic'e kızıyoruz. Kızarım tabi eline böyle bir şans geçmiş yenemiyorsun bi de üstüne 90+2 de gol yiyorsun.  Romantikliğiniz yerin dibine batsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Başımızdaki Korkak Teknik Adamla Şampiyonluk Çok zor , Oyuncularımız Şampiyon olabilmek için Hem Rakipleri Hemde Biliçi yenmek zorunda ! Bana Göre Şampiyonluk yolunda onumuzdeki en büyük engel SLAVEN BİLİÇtir ! Ama İnş Oyuncularımız Biliç e Rağmen 🏆 olmayı başarır :ok:

ben burdan bişey söyliyeyim  bence sen futboldan  cok anlamıyosun  yukarıda  soylediklerinin hepsi yanlış.

Başımdan Aşagı kaynar Sular Döküldü resmen ! Tamam Asabi bir yapım vardır Ama Konu ne olursa olsun Hayatımda daha önce Hiç bu kadar Sinirlendigimi hatırlamıyorum , Hala Şoku atlatamadım , Böyle bir yazıyı Yayınlamaya Nasıl Cesaret edebilirler Aklım almıyor !! Bu RESMEN SAVAŞ İLANI dır !! BU YAZIDAN DOLAYI KAN DÖKÜLÜR çok ciddi soyluyorum , FB ve BEŞİKTAŞ taraftarı hiç olmadığı kadar düşman olur bu yazıdan sonra...

Çevrimdışı Sarp

Sonra neden Bilic'e kızıyoruz. Kızarım tabi eline böyle bir şans geçmiş yenemiyorsun bi de üstüne 90+2 de gol yiyorsun.  Romantikliğiniz yerin dibine batsın.
Evet bu mağlubiyet olmasa bu küstah söylemi gerçekleştirmek hadlerine düşmezdi. Haklısın! Bilic'e kızgınım dostum ama eline geçen fırsatları harcayıp şunları sahada parçalarına ayıramayan 11'e karşı da sempati duymuyorum.
Sadece Bilic'in halt etmesidir demek büyük tabloya bakmamak olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Emre oynadıgı milli takımı maçını açma statı kasımpaşa yapmadı mı yaptı bu kadar basit...! gitsinler olimpiyatta toki de saragoğlanında oynasınlar

deniz çobanın, kulaklıktan fırat aydınusa emre-biliç olayı ile ilgili yaptıgı uyarı kamuoyuyla paylaşılsın

yada

fırat aydınusa bir pozisyonda 3 tane sarı kartlık ihlal gerçekleştiren futbolcuya tek sarı kart bile vermemesinin açıklaması yaptırılsın
Kulaklık Raporu
Deniz Çoban : Emenike Dışarıda , Emenike Dışarıda
Fırat Aydınus : Sen karışma !
Deniz çoban : Hocam Emre Küfür etti , Kırmızı Kart !
Fırat Aydınus : Sen İşine Bak
Doğruluk. Payı nedir bilemiyorum ama Bütün Beşiktaş sayfaları ust üste Bu yazıyı paylaşıyor..
Doğruysa Heçen Şike Davası açılmalı ve Bu sefer Küme düşürülmeli Fb !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu takım şampiyon olamazsa  eger  bu takımın arkasında  durmayan  derbilerde bile  20 bin kişye oynatan ve takımına  inanmyana  taraftardır .. sen rakiplerinden  10 maç fazla oynamıs  stadın olmadıgı için kendi evinde ki maçlara  bile deplasmanda oynamıs  ligde cogu macında  yi futbol oynamıstır  avrupada  bizi gururlandırmıstır..ayrıca  bu kadar sıkıntıya ragmen  bu iki tane  takım kadar puan  toplamıstır..

asıl korkak kim biliyomusunuz  sizin gibi  şampiyonluga inanmayan  ezik  düşünce yapısında  olan taraftardır..

bu kafadaki taraftarlardan ne zaman  kurtulursak basarı ozaman  gelecektr.

ayyrıca bilic  10 numara hoca degildir  hataları coktur  yanlız faydası hatasından  daha  coktur. ve herseyden  otesınden  Besiktasın hocacıdır. daha  iyisi gelmeyecekse  bilicin gitmesi kadar sacma bi  durum yoktur .

Çevrimdışı ALI RIZA

Lig tv de ses kayıtları vardır herseyi duyuyor...!
Kural hatası var ise Maç tekrarı neden yapılmıyor neden başvurmuyoruz ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet bu mağlubiyet olmasa bu küstah söylemi gerçekleştirmek hadlerine düşmezdi. Haklısın! Bilic'e kızgınım dostum ama eline geçen fırsatları harcayıp şunları sahada parçalarına ayıramayan 11'e karşı da sempati duymuyorum.
Sadece Bilic'in halt etmesidir demek büyük tabloya bakmamak olur.
Haklısın eksik olmuş ama o motivasyonu sağlayamadıktan sonra sahada metin ali feyyazlı kadro olsa ne yazar. Ben takımın başındaki adamın yeteri kadar motive etmediğini düşünüyorum. Sen futbolcuları dizginlersen sonuç bu olur. Neden Olcay veli ve bazı futbolcular bazen aşırı sinirli oluyorlar acaba yeteri kadar rahat oynayamadıkları için olmuş olabilir mi?  Bi de bu tarafından bakalım. Beşiktaş benim gözümde dizginleri sonuna kadar tutulan Bold Pilot gibi dizginleri bıraksalar çok daha iyi oynayacağız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

bu takım şampiyon olamazsa  eger  bu takımın arkasında  durmayan  derbilerde bile  20 bin kişye oynatan ve takımına  inanmyana  taraftardır .. sen rakiplerinden  10 maç fazla oynamıs  stadın olmadıgı için kendi evinde ki maçlara  bile deplasmanda oynamıs  ligde cogu macında  yi futbol oynamıstır  avrupada  bizi gururlandırmıstır..ayrıca  bu kadar sıkıntıya ragmen  bu iki tane  takım kadar puan  toplamıstır..

asıl korkak kim biliyomusunuz  sizin gibi  şampiyonluga inanmayan  ezik  düşünce yapısında  olan taraftardır..

ayyrıca bilic  10 numara hoca degildir  hataları coktur  yanlız faydası hatasından  daha  coktur. ve herseyden  otesınden  Besiktasın hocacıdır. daha  iyisi gelmeyecekse  bilicin gitmesi kadar sacma bi  durum yoktur .
:claps: :claps: :claps: 10000 kere okusunlar bence  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Tolga

Lig tv de ses kayıtları vardır herseyi duyuyor...!
Kural hatası var ise Maç tekrarı neden yapılmıyor neden başvurmuyoruz ?

Başvursak ne olacak Fb maçı kazanmış olan olmuş Aziz o maçın tekrar oynanmasına müsade eder mi.

Ya da bunu yapabilecek federasyon var mı ortada.

Üzülerek bir kez daha tekrar ediyorum biz camia olarak bu konularda zayıfız lobimiz yok yani.

Yapanın yanına her zamanki gibi kar kalacak bu kadar basit.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

En son suç taraftara bulunur
Sahaya taraftar inip oynamıyor
Milyon avroyu da taraftar almıyor
Aksine cebindeki parayı formaya kombineye yatırıyor
Senelerdir bu masallarla enayi yerine konuyoruz
Korkak futbol anlayışına bakıp ümitli olmak takımın arkasında durmak değil,hatanın arkasında durmaktır
Kaç sene geçmiş kaç tane derbi kazanmışsın,taraftar yüzünden mi oldu o kayıplar
Geçelim bunları

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya kardeşim bırakın şu taraftara giydirme şeyini ya. bak bakalım bu sezon beşiktaş ortalama kaç kişiye oynamış? Rakipleri kaç kişiye oynamış? Doğru düzgün stad yok taraftardan her maç 40 bin kişi doldurmasını istiyorsun. Stadımız var herşey düzgün muhteşem futbol oynuyoruz bi tek taraftar eksik aferin çok iyi tespit biz hiç göremedik bunları. Şampiyonluk için 50.000 bin kişi mi olmalı her maç? Brugge maçında 70.000 kişi vardı o soğukta ne oldu? Gs fener maçlarında 40.000 kişi vardı olimpiyatta ne oldu?
Siz sondan başlayıp geriye gidiyorsunuz taraftarı iten takımdır dünyanın her yerinde öyledir siz klasik Beşiktaşlı olarak taraftar olursa şampiyonlukta gelir diyorsunuz. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yok. Bunun adı romantizmdir gerçekleri görememektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Başvursak ne olacak Fb maçı kazanmış olan olmuş Aziz o maçın tekrar oynanmasına müsade eder mi.

Ya da bunu yapabilecek federasyon var mı ortada.

Üzülerek bir kez daha tekrar ediyorum biz camia olarak bu konularda zayıfız lobimiz yok yani.

Yapanın yanına her zamanki gibi kar kalacak bu kadar basit.
Bu kural hatası hakem kuralı uygulamasıdır...! Emenike Çikması 1 sarı kart üstüne girmesi 1 sarı kart toplam 2. sarıdan kırmızı kart...! ve sadece BJK kart göstermesi cabası...!

Biliç le le Asla Sozleşme uzatılmamalı !! Bu Beşiktaş Tarihine İhanet olur , İntihar olur , Beşiktaş ta Korkakların İşi yoktur ! Ne Benim nede Jiçbir Beşiktaşlının 1 Yıl daha Boşa geçmesine tahammulu yoktur !
Biliç Çok kotu Bir teknik direktordur Aksini kimse İddia edemez , Karakteri 10 Numaradır buna bir şey diyemem , Ama Karakter Şampiyon yapmıyor , Maç kazandırmıyor ! Doğru kadro ve doğru taktik Maç kazandıryor !! Sırf Çok Sağlam karakterli diye Biliç i Körü körüne savunmak çok büyük bir hatadır !