Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977698 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Yarinki macta cok farkli bi psikoloji ile cikmamiz lazim ama o da bizde yok İşte
bu sezonda da olmayacak
dediginiz gibi puanlarin birbirine yakin gitmesi bazilarinin isine yariyor
o yuzden biz yarin sadece bu oyundaki bi piyon olabiliriz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eski inönü

Asıl gerçek beraberlik için çıkarsa muhtemel 2 farklı yenilgi alacağımız :)

O yüzden mutlaka kazanmaya çıkmalıyız mutlaka.
sen yanlış anlıyorsun ama beni. Ben beraberlik için çıkalım demiyorumki. Berabere bitmesi çok iyi olur bizi bu zor dönemde ipten alır diyorum. Maça tabi ki galibiyet için çıkmalıyız. Galibiyet neyi gerektiriyorsa onu yapmalıyız. Oyun planımızı galibiyet uzerine kurmalıyız.

Çevrimdışı Çağatay

Bi de tek dileğim eger yarin yenilsek bile takim bi komaya girmese
sonraki hafta yine normale dönsek
Ayrica acaba iddia mi oynasam fenere
ben ne zaman besiktasin bi macina oynasam ne oynadiysam tersi oluyodu deli ediyolardi beni :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eski inönü

Asıl bir şeyi anlamış olduk.

Bundan sonraki 10 sene boyunca son 10 haftaya hep en az bu şekilde kafa kafaya girmeliyiz.

Gerisi kendi kendini tamamlıyor o hava zaten son haftaya kadar şampiyonluk yarışında tutuyor.

Biz şampiyonluğu hep ilk 10 haftada kaybettik bu geçen 10 yılda.

Bu şekilde 25. haftasını önde geçirdiğimiz 10 sezonun en az 3 ünde alırız kupayı ki bizim ihtiyacımız olan bu artık.
katılıyorum zaten olması gereken bu. İlk 10 haftada şampiyonluklar kaybeden takım bir anda seri şampiyonluklar alamaz. Önce yarışmacı takım olacagız, sonra şampiyon olmaya baslıyacaz. Ben onun icin gecen gun burda Uefada ceyrek final ligde ilk 2 benim için başarıdır dedim. Çünkü ben bu dönemin geçiş dönemi oldugunun farkındayım. Gereksiz yere buyuk beklentilere girmek buyuk hayal kırıklıkları yaratır, elindekinden de olursun.

Çevrimdışı Yusuf

katılıyorum zaten olması gereken bu. İlk 10 haftada şampiyonluklar kaybeden takım bir anda seri şampiyonluklar alamaz. Önce yarışmacı takım olacagız, sonra şampiyon olmaya baslıyacaz. Ben onun icin gecen gun burda Uefada ceyrek final ligde ilk 2 benim için başarıdır dedim. Çünkü ben bu dönemin geçiş dönemi oldugunun farkındayım. Gereksiz yere buyuk beklentilere girmek buyuk hayal kırıklıkları yaratır, elindekinden de olursun.

Bu sene ortam bu kadar müsait olmasa takım da bu kadar iyi gitmese kimse takımdan Uefa'da final ligde şampiyonluk beklemezdi ama hem takım bir dönem oynadığı futbolla beklentileri bu kadar yükseltmişken hem de artık haftada bir maç yapacakken ligde şampiyonluk dışındaki her sonuç bence başarısızlıktır.

Çevrimdışı eski inönü

bu arada Muslera'yı izledikce gelecek sezon için transferde neden 1. önceligimizin kaleci transferi olması gerektigini de anlamış oluyoruz degil mi

Çevrimdışı Tolga

bu arada Muslera'yı izledikce gelecek sezon için transferde neden 1. önceligimizin kaleci transferi olması gerektigini de anlamış oluyoruz degil mi
Hala aynı fikirdeyim mutlaka kaleci transferi şart ama yine biliyorum ki kaleci transferi gündeme bile gelmeyecektir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Bu sene ortam bu kadar müsait olmasa takım da bu kadar iyi gitmese kimse takımdan Uefa'da final ligde şampiyonluk beklemezdi ama hem takım bir dönem oynadığı futbolla beklentileri bu kadar yükseltmişken hem de artık haftada bir maç yapacakken ligde şampiyonluk dışındaki her sonuç bence başarısızlıktır.
Yusuf kardeşim 16 yaşındayken ben de aynı senin gibi düşünüyordum ama zamanla daha gercekci bakmayı ogrendim.

Çevrimdışı eski inönü

Hala aynı fikirdeyim mutlaka kaleci transferi şart ama yine biliyorum ki kaleci transferi gündeme bile gelmeyecektir. :)
gelir cnm gelir ben o kadar da ümitsiz degilim  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla abiler ben bıktım derbileri kaybetmekten.
Bu lig son haftalarda da böyle giderse bizim şansımız yok denecek kadar az olur.
Yarınki derbi nolur bilmem ama mucize gözüyle bakıyorum ben gsyi orda yenmemize.
Siz ne dersiniz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

gelir cnm gelir ben o kadar da ümitsiz degilim  :)
Tolga zaten takımda kalacak Cenk'le de yeni sözleşme imzalandı diye kaleci transferi düşünülmeyecektir de umarım ben yanılırım tabi :D

Çevrimdışı Tolga

Valla abiler ben bıktım derbileri kaybetmekten.
Bu lig son haftalarda da böyle giderse bizim şansımız yok denecek kadar az olur.
Yarınki derbi nolur bilmem ama mucize gözüyle bakıyorum ben gsyi orda yenmemize.
Siz ne dersiniz?
Haftalar önce hem Kadıköy'deki derbiye hem de Arena'daki derbiye lider ve 2. nin 4 puan önünde gitmemiz gerektiğini söylemiştim.

Arena'ya 2. nin 4 puan önünde lider olarak gidersek zaten şampiyon oluruz da bu söylediğim gerçekleşir mi bilmiyorum.

Çevrimdışı eski inönü

Tolga zaten takımda kalacak Cenk'le de yeni sözleşme imzalandı diye kaleci transferi düşünülmeyecektir de umarım ben yanılırım tabi :D
tamam işte yeni gelecek kaleci 1. kaleci Tolga 2. Cenk 3. olacak :) Gerci Cenk bir 3. kaleci için baya pahalı olacak ama napalım sozleşmeyi ben imzalamdım :) Ben olmuş olsam Cenkle sözleşme yenilemezdim. İyi bir kaleci alırdım. Tolga da yedek kaleci olurdu. 3. kaleci de biizm genc cocuklardan biri olurdu.

Çevrimdışı nannan

Bence beklentileri tamamiyle karşıladı. Ve kesinlikle harika bir yedek olur Opare'den. Bir şekilde gelecek sene içinde alınmasını isterim. Sağ bek ve Sol bek değişmeli ona lafım yok. Ama onlar sakatlandı mı o yedekte Opare'yi görmek içimizi rahatlatır. Çünkü kalbur üstü bir performans sağlayacağını biliyoruz.

Gelecek sezona kalmasını istemem açıkçası. Yedek olacaksa Serdar olsun. sadece 6 aylık bir transfer olarak değerlendiriyorum, Opare başarılı transferdir.

Çevrimdışı Tolga

tamam işte yeni gelecek kaleci 1. kaleci Tolga 2. Cenk 3. olacak :) Gerci Cenk bir 3. kaleci için baya pahalı olacak ama napalım sozleşmeyi ben imzalamdım :) Ben olmuş olsam Cenkle sözleşme yenilemezdim. İyi bir kaleci alırdım. Tolga da yedek kaleci olurdu. 3. kaleci de biizm genc cocuklardan biri olurdu.
İşte sıkıntı burada yani yönetim Cenk'le sözleşme yenileyerek bu takımın kaleci sorunu yok demeye getirdi yoksa Cenk'le sözleşme imzalanmazdı.

Mesela Pektemek için de aynısını söyleyebiliriz.

Pektemek ile de sözleşme imzalandığı için önümüzdeki 2 sezon forvet transferi de yapılamayacaktır. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haftalar önce hem Kadıköy'deki derbiye hem de Arena'daki derbiye lider ve 2. nin 4 puan önünde gitmemiz gerektiğini söylemiştim.

Arena'ya 2. nin 4 puan önünde lider olarak gidersek zaten şampiyon oluruz da bu söylediğim gerçekleşir mi bilmiyorum.
Katılıyorum yoksa işimiz zor. Kazanamıyoruz işte durum ortada..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eski inönü

İşte sıkıntı burada yani yönetim Cenk'le sözleşme yenileyerek bu takımın kaleci sorunu yok demeye getirdi yoksa Cenk'le sözleşme imzalanmazdı.

Mesela Pektemek için de aynısını söyleyebiliriz.

Pektemek ile de sözleşme imzalandığı için önümüzdeki 2 sezon forvet transferi de yapılamayacaktır. :)
sen haklısın aynen bu sözleşmelerden bu anlamlar çıkıyor. Bence de Cenkle imzalayarak kaleci transferini düşünmediklerini gosterdiler ama ozellikle Brugge macından sonra olusan kamuoyu ve Muslera'nın performansı fikirleri degiştirmiştir diye dusunuyorum. Mesela aynı şekilde Ersanla sözleşme uzatmarı da defansa transfer düşünmedikleriini gosteriyor. Necip'i de ekle 5 stoperimiz var şu an.

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum yoksa işimiz zor. Kazanamıyoruz işte durum ortada..
Bu derbi problemini Vodafone Arena açılmadan çözemeyeceğiz o belli oldu.

Gs TT Arena açıldığından beri evinde 2 sefer Fb'ye yenildi onun haricinde bayadır kaybetmiyor bu şekilde derbilerde özgüven sahibi oldular.

Biz de iç sahadaki derbileri kazanarak o özgüveni yakalayabiliriz tabi tek başına stat bunu çözmez mutlaka büyük maçların tozunu yutmuş futbolcularda şart.

Çevrimdışı Tolga

sen haklısın aynen bu sözleşmelerden bu anlamlar çıkıyor. Bence de Cenkle imzalayarak kaleci transferini düşünmediklerini gosterdiler ama ozellikle Brugge macından sonra olusan kamuoyu ve Muslera'nın performansı fikirleri degiştirmiştir diye dusunuyorum. Mesela aynı şekilde Ersanla sözleşme uzatmarı da defansa transfer düşünmedikleriini gosteriyor. Necip'i de ekle 5 stoperimiz var şu an.
Aynen öyle ama yine de belli olmaz bizim işimiz belki kiralık falan bir kaleci de düşünebilirler ama yine de düşük ihtimal tabi. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs TT Arena açıldığından beri evinde 2 sefer Fb'ye yenildi onun haricinde bayadır kaybetmiyor bu şekilde derbilerde özgüven sahibi oldular.

Biz de iç sahadaki derbileri kazanarak o özgüveni yakalayabiliriz tabi tek başına stat bunu çözmez mutlaka büyük maçların tozunu yutmuş futbolcularda şart.
Bencede.. Yetti artık milletin şampiyonluklarını izlemek.

Çevrimdışı nannan

Yukarıdan birileriyle şampiyonluk mu derbi galibiyeti mi diye pazarlık yapma şansım olsa her türlü şampiyonluk derim. :) 4 derbiyi kaybedip de şampiyon olur muyuz bilmiyorum ama sezon sonunda kimsenin umrunda olmaz. Sadece üç yüz küsür derbi maçı içinde istatistik halini alır. Tarihe de namabet şampiyon yazarız. Bu seneki şampiyonluğumuz gelecek 5 sezonumuz konusunda inanılmaz belirleyici olabilir. Yeni stat, şampiyonlar ligi, daha fazla sponsor, daha fazla kombine, daha fazla forma satışı, daha fazla hisse değeri, daha fazla transfer vs vs.
Ne olursa olsun yarın bu saatlerde en kötü ihtimalle liderin 1 puan arkasında 2. olacağız. Buraya kadar gelmişken artık kopmamak lazım. Sonuçta şampiyonluklar derbilerle değil, anadolu takımlarından gelir veya gider. Biz bu zamana kadar hep anadolu takımlarına abuk subuk maçlar vererek koptuk yarıştan. Bu sezon bunu pek yapmıyoruz.
Yarın maç ne olur kestiremiyorum. Fenerin forvetleri bize ters gelecek tipler, bizim de oyun tarzımız fenere ters gelebilir. Gençlerbirliğinin orta sahada sıkı presi, yerden paslarla hemen kaleye gitme formülü geçen hafta çok zorladı. Fener üstümüze gelirse ilk yarıdan maçı koparabilecek skoru yakalayabiliriz, ama 3-0'dan 3-3'e de getirebiliriz. Birbirine çok ters gelecek iki takım olacak. Umarım son 2 günde teknik ekip iyi analiz yapmıştır, futbolcular da iyi konsantre olmuşlardır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 22:01:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Stad önemli ama oradaki asıl etken oyuncu tiplerini de baskın seçmeleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Keşke teknik direktorleri belli sureligine kiralama diye bir şey olsa mesela şu 10 haftalıgına Mustafa Denizli'yi kiralasak. İşini bitirdikten yine gitsin kendi işine devam etsin. Olmaz mı :)

Çevrimdışı Tolga

Yukarıdan birileriyle şampiyonluk mu derbi galibiyeti mi diye pazarlık yapma şansım olsa her türlü şampiyonluk derim. :) 4 derbiyi kaybedip de şampiyon olur muyuz bilmiyorum ama sezon sonunda kimsenin umrunda olmaz. Sadece üç yüz küsür derbi maçı içinde istatistik halini alır. Tarihe de namabet şampiyon yazarız. Bu seneki şampiyonluğumuz gelecek 5 sezonumuz konusunda inanılmaz belirleyici olabilir. Yeni stat, şampiyonlar ligi, daha fazla sponsor, daha fazla kombine, daha fazla forma satışı, daha fazla hisse değeri, daha fazla transfer vs vs.
Ne olursa olsun yarın bu saatlerde en kötü ihtimalle liderin 1 puan arkasında 2. olacağız. Buraya kadar gelmişken artık kopmamak lazım. Sonuçta şampiyonluklar derbilerle değil, anadolu takımlarından gelir veya gider. Biz bu zamana kadar hep anadolu takımlarına abuk subuk maçlar vererek koptuk yarıştan. Bu sezon bunu pek yapmıyoruz.
Yarın maç ne olur kestiremiyorum. Fenerin forvetleri bize ters gelecek tipler, bizim de oyun tarzımız fenere ters gelebilir. Gençlerbirliğinin orta sahada sıkı presi, yerden paslarla hemen kaleye gitme formülü geçen hafta çok zorladı. Fener üstümüze gelirse ilk yarıdan maçı koparabilecek skoru yakalayabiliriz, ama 3-0'dan 3-3'e de getirebiliriz. Birbirine çok ters gelecek iki takım olacak. Umarım son 2 günde teknik ekip iyi analiz yapmıştır, futbolcular da iyi konsantre olmuşlardır.
Tabiki de şampiyonluk mu derbi mi diye sorsak herkes şampiyonluk der ama bu sezonki maçlara bile bakarak derbilerin ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz.

İlk yarıdaki 2 derbiyi de kazanmış olsaydık an itibariyle ;

BJK 60

Gs 52

Fb 47

Ya da 2 derbiden de 1 er puan almış olsaydık an itibariyle ;

BJK 56

Gs 53

Fb 48

şeklinde olacaktı.

Yani her ne kadar şampiyonluk Anadolu maçlarından geçiyor gibi görünse de genel anlamda derbiler kilit maçlar oluyor aslında.

Çevrimdışı nannan

Keşke teknik direktorleri belli sureligine kiralama diye bir şey olsa mesela şu 10 haftalıgına Mustafa Denizli'yi kiralasak. İşini bitirdikten yine gitsin kendi işine devam etsin. Olmaz mı :)

Mustafa Denizli lafını çok duyduğum için araya girmek zorundayım. Yayıncı kuruluşun maç sonu programlarında aleyhimize yapılan hatalarda limitleri zorlayarak hakemi aklayan adamı istemiyorum. Sağolsun şampiyon yaptı, geçti gitti.