Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977610 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Nefretle alakası yok ki bu dediklerimin. Eğer takımın kaptanı kaybedilen bir maçtan sonra özür bekleyecek kadar mental olarak zayıfsa o takım nasıl hırsla maçlara hazırlanabilir ki? Burada asıl doğru olan Tolga'nın maçtan sonra takımı toparlayıp takımın Fenerbahçe maçına  hazırlanmasını kolaylaştırmaktı, aksine taraftar gidip Tolga'yı maça hazırlamak zorunda kaldı. Kaptan olarak seçilen adam mental açıdan çok sağlam olmalı ama bizde tersine takımın en duygusal futbolcusu kaptan ki bunun eksikliğini de bütün kritik maçlarda takımın dağılmasıyla yaşıyoruz.
takımda dediğin nitelikte bir tane adam olmadığı için kaptan tolga kaptan necip kaptan veli  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 18:24:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sizin senol gunes gitmiş 4 yemiş daha uzak değil gsdende habire 6 yediler
sonrada bize gelsinmiş,, onu dusunen Ahmet baskana ben burdan sesleniyorum
onu alma niyetin varsa 25 yıl anlas bilicle ki ben gibi bir adam bunu diyorsa :lol: :bandit:

Koca Bursa'nın bütün performansını sil tek maçta göm Şenol Güneş'i :)

:friendship:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nefretle alakası yok ki bu dediklerimin. Eğer takımın kaptanı kaybedilen bir maçtan sonra özür bekleyecek kadar mental olarak zayıfsa o takım nasıl hırsla maçlara hazırlanabilir ki? Burada asıl doğru olan Tolga'nın maçtan sonra takımı toparlayıp takımın Fenerbahçe maçına  hazırlanmasını kolaylaştırmaktı, aksine taraftar gidip Tolga'yı maça hazırlamak zorunda kaldı. Kaptan olarak seçilen adam mental açıdan çok sağlam olmalı ama bizde tersine takımın en duygusal futbolcusu kaptan ki bunun eksikliğini de bütün kritik maçlarda takımın dağılmasıyla yaşıyoruz.
Senin özelinde konuşmadım kardeşim genel olarak söyledim. Pankartmış deweymiş bilmem ben.
Ordaki amaç, üzgün olan bir Beşiktaş futbolcusuna moral vermektir ve bence çok da iyi yapılmıştır
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 18:33:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Opare çok iyi Liverpool maçı çıkardı. Onun dışında performans vasat.

İyi oynadığı maçtan sonra resmen gödünüz biz eleştirenleri bu transferi şimdi 2. kez sakatlandı adam.

Sizce neden? 1 yıl oynamadığı için olabilir mi?

Beni şaşırttı mı evet şaşırttı ben bu kadarını bile beklemiyordum. Diriliği iyidi.

Ama savunma zaafları, set  zayıflığı ve pozisyon bilgisi eksikliği markajı alenen ortada.

Ne yapıp ne edip Maxi Pereira ile imzalanmalı artık ne bahane ne zaman kaldı. Sonra da çok iyi bor sol bek aranmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İyi oynadığı maçtan sonra resmen gödünüz biz eleştirenleri bu transferi şimdi 2. kez sakatlandı adam.

Beni şaşırttı mı evet şaşırttı ben bu kadarını bile beklemiyordum. Diriliği iyidi.

Ama savunma zaafları, set  zayıflığı ve pozisyon bilgisi eksikliği markajı alenen ortada.

Ne yapıp ne edip Maxi Pereira ile imzalanmalı artık ne bahane ne zaman kaldı. Sonra da çok iyi bor sol bek aranmalı.
Bizi eleştirenler Opare bu takıma yeter diyenler işte :)

Bu takıma kesinlikle çok ama çok kaliteli iki tane bek lazım bunun tartışması yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Koca Bursa'nın bütün performansını sil tek maçta göm Şenol Güneş'i :)

:friendship:

:evillol: :evillol: yani kolay gol yemesi savunmayı cozememesi zaten en buyuk sıkıntı bizim için
bu sebeble ben 3 hayırla senol hocayı yolluyorum evine:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf

Abi haklısın iki bekimiz de yetersiz ve üst düzey oyuncular lazım oraya ama mesela Maxi'yi satın alıp Opare'yi de 1 sene daha kiralayabilirsek ve paramızı stoper, sol kanat, orta saha mevkilerine harcarsak bence iyi bir transfer dönemi geçirmiş oluruz. Maxi-Serdar-Opare sağ bek Motta-Opare sol bek rotasyonumuz olmuş olur. Ben şahsen Motta-Opare rotasyonunu Kerim-Olcay ve Veli-Atiba rotasyonuna tercih ederim. Tabi alınacak adamlar üst düzey olacaksa alınsın yoksa yine hemen hemen aynı ayarda futbolcu alacaklarsa boşuna transfer yapmalarına gerek yok.

Çevrimdışı atalay

Serdar yarın mutlaka sahada olmalı.Son 5 yıldır her derbi öncesi teknik adamların fantezilerinden gına geldi.Bu takımın 11'i budur:

Cenk(Tolga) - Serdar-Franco-Ersan-Motta - Olcay-Veli-Atiba-Sosa(Tolgay)-Töre - Demba Ba

FB zaten Alper ile Meirelles'i kullanacak kuvvetle muhtemel.En ufak eksikte 4-5 pozisyonun yerini değiştirmeye gerek yok.Önde FB'nin beklerine basıp orta sahada Emre-Meirelles-Topal üçlüsüne top aldırmayıp;takım mesafesini kısa tutup,kaptığımız toplar ile FB'nin savunma arkasına sızmalar yapmamız gerekiyor.Ersan-Pedro ikilisinin Caner'in ortalarında Motta ve Olcay'ın Gökhan ve Kuyt'ın bindirmelerinde dikkatli olması lazım.Ben olsam Sosa'yı ya da Tolgay'ı sol çizgiye yakın oynatıp Gökhan/Kuyt kanadından kapılan toplarda diagonal toplar ile Töre'yi topla buluşturmaya çalıştırırdım.

Çevrimdışı nannan

Bu beklentinin nasıl olduğuyla alakalı tamamen. Sezon başında iki tarafta da bekimiz yok diye ağlıyorken şimdi Motta ve Serdar'ın olmadığı zamanlarda "olsun Opare var" diyebiliyorsak devre arasında yapılmış bir transfer için iyidir diyebiliriz. Daha iyisi olabilir miydi? O konuda siz daha bilgilisiniz kimlerle ilgilendik de alamadık/almadık bilmiyorum. Ama 1 yıldır oynamamış ve devre arasında kiralanmış biri için kritik maçlarda kritik katkıları oldu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Serdar yarın mutlaka sahada olmalı.Son 5 yıldır her derbi öncesi teknik adamların fantezilerinden gına geldi.Bu takımın 11'i budur:

Cenk(Tolga) - Serdar-Franco-Ersan-Motta - Olcay-Veli-Atiba-Sosa(Tolgay)-Töre - Demba Ba

FB zaten Alper ile Meirelles'i kullanacak kuvvetle muhtemel.En ufak eksikte 4-5 pozisyonun yerini değiştirmeye gerek yok.Önde FB'nin beklerine basıp orta sahada Emre-Meirelles-Topal üçlüsüne top aldırmayıp;takım mesafesini kısa tutup,kaptığımız toplar ile FB'nin savunma arkasına sızmalar yapmamız gerekiyor.Ersan-Pedro ikilisinin Caner'in ortalarında Motta ve Olcay'ın Gökhan ve Kuyt'ın bindirmelerinde dikkatli olması lazım.Ben olsam Sosa'yı ya da Tolgay'ı sol çizgiye yakın oynatıp Gökhan/Kuyt kanadından kapılan toplarda diagonal toplar ile Töre'yi topla buluşturmaya çalıştırırdım.
Özellikle mustafa denizli her derbide bi fantezi yapıyodu :D
Aslında top bizim sahamızdayken Veli sağa kayıp Caner'i marke yapabilir, (Sosa oynamazsa) Tolgay orta sahada, Töre de ileri uçta savunma arkası koşular yapabilir. Gördükki Töre ve Tolgay iyi anlaşıyolar, aynı alt yapıdan çıktılar. Tolgay'ın savunma arkasına atacağı toplarla pozisyon bulma şansımız yüksek.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Bu beklentinin nasıl olduğuyla alakalı tamamen. Sezon başında iki tarafta da bekimiz yok diye ağlıyorken şimdi Motta ve Serdar'ın olmadığı zamanlarda "olsun Opare var" diyebiliyorsak devre arasında yapılmış bir transfer için iyidir diyebiliriz. Daha iyisi olabilir miydi? O konuda siz daha bilgilisiniz kimlerle ilgilendik de alamadık/almadık bilmiyorum. Ama 1 yıldır oynamamış ve devre arasında kiralanmış biri için kritik maçlarda kritik katkıları oldu.

Bence beklentileri tamamiyle karşıladı. Ve kesinlikle harika bir yedek olur Opare'den. Bir şekilde gelecek sene içinde alınmasını isterim. Sağ bek ve Sol bek değişmeli ona lafım yok. Ama onlar sakatlandı mı o yedekte Opare'yi görmek içimizi rahatlatır. Çünkü kalbur üstü bir performans sağlayacağını biliyoruz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 19:40:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence beklentileri tamamiyle karşıladı. Ve kesinlikle harika bir yedek olur Opare'den.

Şunu demeyin işte ben bıktım bu işten. Artık yedek filan istemiyorum ben.

Alalım direk oynayacak oyuncu şuankiler yedek olsunlar.

Anlatmak istediğini anladım ama biz böyle baktıkça o yedekler hep ilk 11 için alınıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 19:46:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar kaç kez uyarmalıyım burada sadece Beşiktaş diğer takımlar Spor Toto Süper Lig Konusunda diye?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Opare devamlı sakat bir futbolcu, bize geldikten sonra değil, öncesi de böyle adamın, Porto'da oynayamama sebebi de bu. www.ghanasoccernet.com adresinden araştırırsanız 3-4 sene boyunca devamlı bu şekilde sakatlık haberleri var. Devamlı sakatlanıyor, bunu bizimkilerin bilmemesinen imkan yok ben yarım saatlik bir araştırma ile öğrenebiliyorsam... Kiralık olduğu için ya tutarsa dediler diye umuyorum ama tutmadı. Sakatlanmadan düzenli oynayabilde cidden tehlikeli bir bek, düzenli idman görmemesine ragmen diri ama kondisyon yok doğal olarak... Keşke iyi bir hazılık kampı görebilseydi...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı talha

Şunu demeyin işte ben bıktım bu işten. Artık yedek filan istemiyorum ben.

Alalım direk oynayacak oyuncu şuankiler yedek olsunlar.

Anlatmak istediğini anladım ama biz böyle baktıkça o yedekler hep ilk 11 için alınıyor.

asın maxi yedeğin mustafa sarp oldu mu sıkıntı çekersin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 20:44:00
  • Beşiktaş / Bodrum
@atalay uyarıya rağmen bilerek mi yazıyorsun bu bölüme diğer takımlarla ilgili konuları?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 20:45:35
  • Beşiktaş / Bodrum
asın maxi yedeğin mustafa sarp oldu mu sıkıntı çekersin.

Asın Motta yedeğin Opare olduğu zaman daha da büyük sıkıntı çekersin.

Adamın ası Caner yedeği Hasan Ali ası Gönül yedeği yok ama sonuç ortada.

Artık tam adam almayacaklarsa hiç adam almasınlar bol bol yedek var elimizde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Asın Motta yedeğin Opare olduğu zaman daha da büyük sıkıntı çekersin.

Adamın ası Caner yedeği Hasan Ali ası Gönül yedeği yok ama sonuç ortada.

Artık tam adam almayacaklarsa hiç adam almasınlar bol bol yedek var elimizde.
Aynen katılıyorum artık şu takıma ilk 11 oyuncusu alınmalı.

Sürekli yedek kulübesine oyuncu alıyoruz.

Çevrimdışı eski inönü

yarınki maçtan sadece beraberlik istiyorum lütfen ya. çok mu şey istiyorum :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 21:14:36
  • Beşiktaş / Bodrum
yarınki maçtan sadece beraberlik istiyorum lütfen ya. çok mu şey istiyorum :(

Kazanırsak Fener düşecek.

Kesinlikle kazanmaya çıkmalıyız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

konuyla alakasız ama bugün veysel sarı'nın yaptıklarını hiç dürüst bulmadım ben

Çevrimdışı eski inönü

Kazanırsak Fener düşecek.

Kesinlikle kazanmaya çıkmalıyız.
ya orası oyle de gerçekler biraz farklı sen de biliyorsun. Beraberlik bizi ipten alır.

Çevrimdışı Tolga

Şöyle birşey var maalesef puanların birbirine yakın devam etmesi herkesin işine geliyor o yüzden yarın yüksek ihtimalle Fb'nin puan kaybetmesine hatta yenilmesine engel olunacaktır bir şekilde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 21:23:11
  • Beşiktaş / Bodrum
ya orası oyle de gerçekler biraz farklı sen de biliyorsun. Beraberlik bizi ipten alır.

Asıl gerçek beraberlik için çıkarsa muhtemel 2 farklı yenilgi alacağımız :)

O yüzden mutlaka kazanmaya çıkmalıyız mutlaka.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 21:25:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl bir şeyi anlamış olduk.

Bundan sonraki 10 sene boyunca son 10 haftaya hep en az bu şekilde kafa kafaya girmeliyiz.

Gerisi kendi kendini tamamlıyor o hava zaten son haftaya kadar şampiyonluk yarışında tutuyor.

Biz şampiyonluğu hep ilk 10 haftada kaybettik bu geçen 10 yılda.

Bu şekilde 25. haftasını önde geçirdiğimiz 10 sezonun en az 3 ünde alırız kupayı ki bizim ihtiyacımız olan bu artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli