Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977956 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Opare 3 hafta yok
2 hafta de sen ona milli takım arasından sonra döner.

Çevrimdışı Tolga

Opare 3 hafta yok
Niyeyse hiç şaşırmıyorum.
Haydaaa.. Serdar iyileşti Allah'tan..
Serdar iyileştiyse iyi yine en azından Atiba oynar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Niyeyse hiç şaşırmıyorum.Serdar iyileştiyse iyi yine en azından Atiba oynar.
Brugge maçının son antrenmanına katılmıştı Serdar.
Bu arada Sosa iyileştiyse şahsi fikrim derbide kesin sahada olur.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Brugge maçının son antrenmanına katılmıştı Serdar.
Bu arada Sosa iyileştiyse şahsi fikrim derbide kesin sahada olur.
Serdar brugge maçının ertesi günü antrenmana katılmamış :alala:
Necip'i görmesek orda bari..

Çevrimdışı Tolga

Serdar brugge maçının ertesi günü antrenmana katılmamış :alala:
Necip'i görmesek orda bari..
Serdar'ın hemen iyileşebileceğini sanmıyorum yüksek ihtimalle yine Necip'e kalacağız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Serdar'ın hemen iyileşebileceğini sanmıyorum yüksek ihtimalle yine Necip'e kalacağız.
Tüh be. Serdar dönseydi iyiydi.. :bandit:

Çevrimdışı ozan062

dewe efendiye gel
ferdiye tonlarca methiyeler düzen karaktersiz gitmiş simdide bize densiz diyor
ben iyiki istanbulda falan değilim...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Tüh be. Serdar dönseydi iyiydi.. :bandit:
Zaten bir derbiye tam kadro çıkıyorsak orada tuhaflık var demektir :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zaten bir derbiye tam kadro çıkıyorsak orada tuhaflık var demektir :)
Aynen haklısın abi :)
Allah'tan orta saha forvette sıkıntı yok

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şu tolgadan özür dileyen beşiktaşa ihanet etmiştir.Beyfendi 5 metre koşmadı adam 30 metreden gelip gol attı.Bu taraftar kimlere rest çekti ulan sen kimsin?Adamsan ilk iç saha maçında tribünlere gelip özürlersin.DEWE yine şov peşinde maçın içine eden adamı ıslıklamak densizlikse densiziz

Çevrimdışı ozan062

bu opare denen arkadası satın alırlarsa cok güzel olur dimi arkadaslar
adam gelmeden oncede 1 sene oynamamıs simdi yine sakatlanıyor ve yine 2 ay kadar hayır gelmez zaten sezon bitiyor
ama bizimkiler onunla imzalar herturlu iddaya varım:)

Çevrimdışı ozan062

taraftar olarak bizi içerden boluyor bu ahlaksızlar..siz siz olun arkadaslar bu oyunlara gelmeyin
siz kendiniz neyi uygun goruyorsanız onu yapın birilerinin adamı olmayı ve bildiğinizi savunmaktan vazgecmeyin

Çevrimdışı Yusuf

Bu Tolga'nın yanına gidip özür dilemek bence de çok saçma. Her hafta tribünlerde yüzlerce futbolcuya çok ağır küfürler ediliyor, hiçbir yerde böyle gidip özür dilendiğini görmedim. Orada maça gelen 70bin kişinin içinde muhakkak kendini bilmez birileri olacaktır ama sırf bunun için taraftara trip atmaya gerek yok. Hele ki maçı kendi ellerinle vermişsen asıl düşünmesi gereken kişi sensin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 17:56:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Artık bazı kişilerin yaptığını tüm kitleye yaymaktan vazgeçin.

İsteyen özür diler isteyen dilemez.

Dileyen ihanet etmez dilemeyen de terbiyesizlik etmez bırakın  insanlar istediklerini yapsınlar.

Hemen bir kitle varmış gibi genele yayılan konuşmalar görüyorum. Basın bunu çok iyi biliyor un kurabiyesi gibiyiz bir ısırığa bakıyor etrafa saçılmamız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Tolga'nın yanına gidip özür dilemek bence de çok saçma. Her hafta tribünlerde yüzlerce futbolcuya çok ağır küfürler ediliyor, hiçbir yerde böyle gidip özür dilendiğini görmedim. Orada maça gelen 70bin kişinin içinde muhakkak kendini bilmez birileri olacaktır ama sırf bunun için taraftara trip atmaya gerek yok. Hele ki maçı kendi ellerinle vermişsen asıl düşünmesi gereken kişi sensin.
Ne nefretmiş be kardeşim yeter be.
Hata yaptı, sinirlendik, ahlar vahlar ettik, kendimizi zor tuttuk ama yeter. Ne faydası olacak daha bunu sürdürmenin?
Moral olarak tamamen çökmüş bi insana destek vermek ne zaman kötü bişey oldu? Ne farkımız kaldı o zaman renklilerden?

Çevrimiçi Samet Ç

Şu özür dileme ıslıklama olayını yine fazla büyütüyoruz. Başından beri diyorum tepki doğru zamanlama yanlış. Dewe'de ıslıklama için değil küfür için yapmış pankartı. Kimilerine göre yine reklam yapıyor olabilir. Kimilerine göre doğru yapmış olabilir. Herkes düşündüğü gibi davransın yeter Tolga'ya kızgınsan ıslıklamaya devam edersin kızgınlığın geçtiyse özür dilersin ama şu insanlar için ligde lider olan takımın havasını bozmayın arkadaş. Sosyal medyaya bakıyorum biri yazmış Tolga'nın sözleşmesi feshedilsin biri yazmış Tolga'yı ıslıklayanlar (Hakaret Yasak)₅ bir yazmış ıslıklamak sövmek hakkımız bu nedir arkadaş ? Ufacık olayda böyle olacaksak tribünlere hiç gitmeyelim.

Çevrimdışı ozan062

sizin senol gunes gitmiş 4 yemiş daha uzak değil gsdende habire 6 yediler
sonrada bize gelsinmiş,, onu dusunen Ahmet baskana ben burdan sesleniyorum
onu alma niyetin varsa 25 yıl anlas bilicle ki ben gibi bir adam bunu diyorsa :lol: :bandit:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kimse, bir kitleye densiz diyemez. Bu haddi kim veriyor onlara?

Bende o taraftara hadsiz için özür diliyorum herkesten.

Çevrimdışı leylileyli

Ihanet falan filan cok abartmaya gerek yok isteyen özür diler isteyen etmez. Tolgaya küfür edenlere hakli olarak göre biliyorum böyle hem bölünmek cok sacma. Benim tek isteyim Mustafa ve Tolga gelecek sezon satilmasi. Insallah Bilic'de kendini toparlar yoksa gidecegi yol, yol degil.

Çevrimdışı Tolga

Özür dileyen dileyebilir ama herkes bunu yapmak zorunda değil.

Sonuçta ıslıklama da demokratik bir tepkidir.

B.Dortmund taraftarları da hangi maçtı hatırlamıyorum bir lig maçı sonrası takımı ıslıkladılar ama orada oyuncular gitti taraftardan özür diledi.

Bizde ise herşey taraftardan bekleniyor.

Tamam belki ıslıklama olayı biraz zamansız olmuş olabilir ama taraftara niye bunu yaptın da diyemez kimse.

İnsanlar tepkilerini başka nasıl gösterecekler ki Gs maçındaki gibi sahaya mı atlasın insanlar.

Taraftara fatura çıkarmadan önce herkes kendisine dönüp bir bakacak ben nerede hata yapıyorum diye ondan sonra taraftarı eleştireceksin.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2015, 18:15:15 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Yusuf

Ne nefretmiş be kardeşim yeter be.
Hata yaptı, sinirlendik, ahlar vahlar ettik, kendimizi zor tuttuk ama yeter. Ne faydası olacak daha bunu sürdürmenin?
Moral olarak tamamen çökmüş bi insana destek vermek ne zaman kötü bişey oldu? Ne farkımız kaldı o zaman renklilerden?

Nefretle alakası yok ki bu dediklerimin. Eğer takımın kaptanı kaybedilen bir maçtan sonra özür bekleyecek kadar mental olarak zayıfsa o takım nasıl hırsla maçlara hazırlanabilir ki? Burada asıl doğru olan Tolga'nın maçtan sonra takımı toparlayıp takımın Fenerbahçe maçına  hazırlanmasını kolaylaştırmaktı, aksine taraftar gidip Tolga'yı maça hazırlamak zorunda kaldı. Kaptan olarak seçilen adam mental açıdan çok sağlam olmalı ama bizde tersine takımın en duygusal futbolcusu kaptan ki bunun eksikliğini de bütün kritik maçlarda takımın dağılmasıyla yaşıyoruz.

Çevrimdışı Hicks

Sorun hata falan yapması değil, herkes hata yapar, hata insanlar içindir, Cenk de çok hata yaptı böyle tepki gördünüz mü? Sorun Tolga'nın ruhsuz, uyuşuk, tepkisiz, vurdum duymaz olmasıdır. Kalk ayağa, sürünme yerlerde, ayağın da kopsa kalk ayağa, uyuma, oyunu takip et, konsantre ol, o topa gir bacağın kopsun ama o golü yeme, 70.000 kişi üzülürken adamın umurunda değil hala uyuşuk uyuşuk hareketler. Uyursan ölürsün kardeşim, uyursan ölürsün!
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı nannan

Tolga'nın hatasının açıklaması yok evet. Islıklamakta bir yanlışlık yok ama zamanlaması kötüydü. Toplu olarak kimse küfretmedi ama stadyumda münferit bir şekilde annesine küfredildiğinden mutlaka haberi olmuştur. Özür de bu yüzdendir. Sonuçta kalan 10 haftada kalemize geçecek 2 isimden ve takımın kaptanından bahsediyoruz. Derbi öncesi Tolga'ya da takıma da ufak da olsa faydası olur bu pankartın. Bu takım kalan 10 haftada bir yerlere gelecekse bu taraftarla ve bu takımla gelecek. Unutmayın bu hafta en kötü ihtimalde bile liderden 1 puan geride 2. çıkacağız.
Papila'nın olduğu Samsun maçı, Dinamo Kiev eşleşmesi, Almeida'nın gol kaçırdığı Ferrari'nin atıldığı fener maçı, geçen sezon kaybettiğimiz Sivas maçı, hatta Aybaba'nın korkup 0-0'a bağladığı Trabzon maçını sayarsak kendimizce kırılma noktası olarak tanımladığımız maçlardan sonra toparlanamıyoruz. Evet çok üzüldük, çok kızdık. Hala durduk yere ah be tolga niye açılmadın diye kendi kendime kızıyorum Tolga'ya ama bu kırılma noktalarını artçılar olmadan atlatabilmek için çaba harcayan herkese saygı duyarım şahsen oyuncu da olsa taraftar da olsa.