Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973379 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kardeşim Demirören döneminde her yıl 10 kişi gelip 8 kişi gittiği için kaptan bulma şansımızı geçtim 2 yıl kalan adam bulamadık.

Bir anda olmuyor malesef. Beklerse Veli'den olur. Onun da kalitesi oynamaya yetmez.

Ersan'dan olmalıydı hali ortada. Yok zaten lider takımda.

Oyun dağıldığında takımı sarsacak bir oyuncu bile yok kızıp bağırarak.
Sivok sakat filan tamam anlıyorum ama bu takımın kaptanı Sivoktu ve küstürüldü bir şekilde. Takım içinde liderlik vasfı en yüksek oyuncu Sivok biz tek kalemde sildik ve takımın liderliğini sözde lider görünümlü tribünlere oynayan bir adama verdik. Liderlik bu değildir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dün stadda herkes zaten bagırdı
adam 1-1deyken 2 oyuncu birden sopkuyor bizim sayın slaven hala kenarda yardımcısıyla dırdır yapıyor bir tane ısınmaya gonderdiği adam yok
sonrasında opare sakatlanıyorda mecbur kalıyor ondada baya geç yaptı değişikliği cnk hazır değildi
demekki taktisyenlik konusundada var sıkıntı
hiçbir onlem alınamıyor hiçbir yardımcısı demekki faydalı olamıyor o zaman siz avrupada biraz maçına gore oynayan takıma boyle patlarsınız..
bilic sanıyor herkesi bizimgibi tek varyasyonla ve aynı oyuncularla oynadıgını..işte klüp calıstırmamanın buyuk sıkıntıları
Adam topa bile vuramıyor o derece kötü neredeyse 2-3 dakika öyle oynadık o sırada bir gol yiyebilirdik ama yemedik. Bu kadar geç müdahele edilmesini anlayamadım. NE futbolcuların ne de teknik heyetin kafası dün maçta değildi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Taraftarlar mustafa pektemekten,tolgadan özür dilesinmiş.
Taraftardan kim özür dileyecek peki?
Bu ne duygusallıktır.Hatta Duygusalıktan da öte birşey.Madrid taraftarı 16 yıllık dünyanın en iyi kalecilerinden,efsanesini ıslıklıyor adamın sesi çıkmıyor bizim beyefendi triplere giriyor.
Milyon dolarlara imza atıyorsan çıkıp oynayacaksın,eğer oynamıyorsan tepki görürsün ,o zaman da zırlamayacaksın.
Maç oynanırken ıslıklamak yuhalamak oldukça yanlış ama tepki gösterilecek hareketler yapıyorsan maç sonunda tepki normaldir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 12:58:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dediklerine maalesef katılıyorum Çağrı Ne Luce Ne de Bielsa uygun değil mali açıdan yoksa inanılmaz istiyorum ikisini de. Şenol Güneş'i en başından beri istiyordum ve Bilic'ten önce adı çıktığında çok heyecanlanmıştım ama olmadı. Sezonun bitmesini bekleyeceğiz ama bile bile lades yapılmasını da kaldıramıyorum artık. Göz göre göre bu kadar hata yapılmaz.

Ben başından beri diyorum eğer bu gidiş kötü büterse yüzde 99 Şenol Güneş gelecek.

Çebi 1.5 senedir istiyor çünkü.

Açıkçası en temel değişiklik şöyle olacaktır.

Atiba - Veli ile çıkacağına  Oğuzhan - Tolgya ile çıkar ön liberolarda.

Şenol hocanın farkı bu. Şampiyon yapar mı? Hiç fikrim yok. Ama futbol açısından yüzde 100 tatmin olacağımız kesin.

Normalde Töre, Tolgay, Ba, Sosa gibi bir hücum hattı bu lig için çok çok iyi. Ama hücum oynayabilirsen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Yok ya Basaksehir'le filan anlasilir en kotu ihtimal... Ben daha da gitmem Olimpiyat'a...

dün bu tecrübeyi yasadım heryerdede yazıp duruyorum oraya sabah dusunu alıp istediği saatte cıkabilme özgürlüğü olanlar gelmeli
bizim gibi agır deplasman yükünde bide boyle kotu oyun olunca inanılmaz bi gün geciyor,,tamam taraftarlık budur evet fakat ligde birinci olmasına
ragmen eleştiriliyorsa takımın yarısı ve hocası demekki burda varbirseyler...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Bence en büyük sorun özellikle yabancı teknik direktör ve oyuncuların kulübün büyüklüğünün farkına varamaması.

Hata bizde.

Maddi durum da bunda etken yalnız Ba  dün bu kulüp ne zamandır buralara gelemedi diyebiliyor.

Normalde diyememeli. Bu kulüp zaten 2 yıldır Avrupa'da yoktu. Ondan önce de tam olarak buradaydı.

Yönetici olarak da taraftar olarak da bunun ağırlığını hissettiremiyoruz adamlara.
Sosa geldiği zaman biz A.Madrid'in yaptığını yapıp şampiyon olabiliriz demişti.

Daha kendi oyuncularımız en büyük biziz diyemiyorsa konuşacak aslında çok fazlada birşey yok.

Ama bunun sebebi yine söylüyorum kaybolan imajdır.

Büyük kulüpler ne zaman yarışmacı kimliklerini kaybetmeye başlarlar o zaman büyüklükleri her şekilde sorgulanır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 13:01:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında gerçekten kötü değil kadro.

Yani bir sol açık bir çift yönlü ortasaha alınırsa süper bir hücum hattı oluyor takımda.

De Jong Tolgay liberoları Töre Ayew kanatları Sosa Ba hücum hattı ne demek!

Bir de lider bir stoper ve kaleci bul ama en önemlisi sonra bu takımı büyük takım gibi ofansif oynat.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu ne duygusallıktır.Hatta Duygusalıktan da öte birşey.Madrid taraftarı 16 yıllık dünyanın en iyi kalecilerinden,efsanesini ıslıklıyor adamın sesi çıkmıyor bizim beyefendi triplere giriyor.
Milyon dolarlara imza atıyorsan çıkıp oynayacaksın,eğer oynamıyorsan tepki görürsün ,o zaman da zırlamayacaksın.
Maç oynanırken ıslıklamak yuhalamak oldukça yanlış ama tepki gösterilecek hareketler yapıyorsan maç sonunda tepki normaldir.
Kesinlikle özür dilememeli taraftar özür dileyecek kişiler belli zaten. Ayrıca şu özür dilesin diyenlerin de çoğu Tolga annesi öldükten sonra maça çıkmış yakışmadı ıslıklamak sahip çıkmak lazım diyorlar. Biri de çıkıp demiyor ki Beşiktaş yetimhane mi futbol takımı mı diye sormuyor sıkıntı burada zaten eğer yetimhane isek türk futbolunda ne kadar hor görülmüş futbolcu varsa getirelim takıma başarı böyle geliyorsa.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben başından beri diyorum eğer bu gidiş kötü büterse yüzde 99 Şenol Güneş gelecek.

Çebi 1.5 senedir istiyor çünkü.

Açıkçası en temel değişiklik şöyle olacaktır.

Atiba - Veli ile çıkacağına  Oğuzhan - Tolgya ile çıkar ön liberolarda.

Şenol hocanın farkı bu. Şampiyon yapar mı? Hiç fikrim yok. Ama futbol açısından yüzde 100 tatmin olacağımız kesin.

Normalde Töre, Tolgay, Ba, Sosa gibi bir hücum hattı bu lig için çok çok iyi. Ama hücum oynayabilirsen.
her cümlenin altına imzamı atıyorum. Çok iyi bir hücum hattımız var ama hücum futbolunun h sini oynayamıyoruz. Şimdi bazı arkadaşlar çıkacak hücum futbolu oynatmak için defansımızda T. Silva'nın olması gerektiğini söyleyecek, doğru zaten Bursa'nın defansında Maldini ile Baressi oynuyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga ve Mustafa Pektemek tepkileri sonuna kadar haketti. Çok değil burada 1-2 ay önce Mustafa Pektemek böyle devam ederse tribünlerden tepki görmeye başlayacak ve takımı da kötü etkileyecek diye, dediklerim birebir çıktı. Ama bunu ben burada görebiliyorken bizim çok muhterem Bilic efendimiz kendisini sezonun en önemli maçlarından birisinde kurtarıcı olarak ilk 11 de oynatıyor. Tebrik ediyorum kendisini.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Köln'ün kalecisi orada duruyor.

Ama fiyatı da duruyor.

bunu bayadır diyordun hepde fmlerde alıyordum
sonrasında soyle bi kamoyunu yokladım
keske ama nerdee:(
işte joe hartla stegenin maçın izledim gecen gun
adamların vucut yapısına bak bide bizimkilere
hadi yeteneği geçtim fizik olarakta kaleci değilki bizimkiler..

Çevrimdışı Deniz

Aslında gerçekten kötü değil kadro.

Yani bir sol açık bir çift yönlü ortasaha alınırsa süper bir hücum hattı oluyor takımda.

De Jong Tolgay liberoları Töre Ayew kanatları Sosa Ba hücum hattı ne demek!

Bir de lider bir stoper ve kaleci bul ama en önemlisi sonra bu takımı büyük takım gibi ofansif oynat.
mustafa pektemek,cenk,tolga,ersan,ismail,ugur boral gibi kamburlarımızdan kurtulunca kadro bence de kötü olmaz.bunlardan yapılan tasarruf ile ne adamlar alınır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 13:06:50
  • Beşiktaş / Bodrum
mustafa pektemek,cenk,tolga,ersan,ismail,ugur boral gibi kamburlarımızdan kurtulunca kadro bence de kötü olmaz.bunlardan yapılan tasarruf ile ne adamlar alınır.

Bu yazdığın kısım vergileri ile 7 milyon euro yıllık.

De Jong ve Ayew parası saklı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bunu bayadır diyordun hepde fmlerde alıyordum
sonrasında soyle bi kamoyunu yokladım
keske ama nerdee:(
işte joe hartla stegenin maçın izledim gecen gun
adamların vucut yapısına bak bide bizimkilere
hadi yeteneği geçtim fizik olarakta kaleci değilki bizimkiler..
Kaleyi dolduramıyorlar ki o fizikle. Rakip için hiç bir caydırıcılıkları olmadığı gibi atletik yönden de çok gerideler özellikle Tolga'da atletizm neredeyse yok denecek kadar az, Cenk yine atletizm yönünden kurtarıyor biraz o fizik açığını.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben savunurum, o savunur, bu savunur. Ne yapmamızı istersin? TD mizi yerin dibine sokup çıkartalım mı? Kovalım mı 10 hafta kala? Ayrıca kimse mourinho etmedi, genelde iyi yanları da kötü yanları da söylendi.

Isler bu kadar kolay degil ne yazikki. Sorun Türkiyede teknik ekiplerinin futbol anlayisinin düsük olmasi ve scouting de yapilan yanlislar. Maalesef Profesyonelce oyuncu izlenmiyor ve oyuncularin gercek kaliteleri ve özellikleri ve takima yapabilecegi katki dogru siniflandirilmiyor. Bu sorunlar Dünyanin heryerinde hatta avrupada bile mevcut ancak Türkiye avrupayi geriden izliyor.

Bunun haricinde yabanci sinirlamasi türk futbolunda bir sürü soruna yol acmistir. Yapabilecek en dogru sey bundan sonra Kadro kurarken profesyonelce davranmak. Yabanci sinirlamasinin kalkmasi bizim icin büyük bir sans ama bunu degerlendirmeyi bilmek lazim.

Biz bu maddi imkalarimizla böylesine bireysellige dayali bir hücüm anlayisi ile Galatasaray ve Fenerbahce ile bas edemeyiz. Avrupada fazla ilerleyemeyiz. Takim oyunu her alanda ön Planda olmasi lazim.

Bunun devamini getirirsek takimin yildizlari Töre va Ba nin Takimdan ayrilmalari gerektikleri gözüküyor. Bunlar olmazsa olmaz gibi gözükebilir. Su anki durumumuzda bu zaten tartisilmaz ancak ben ileriyi düsünerek bunlari yaziyorum. Diger oyunculardan bahsetmiyorum bile.

Bu Takimda Besiktasi daha yüksek yerlere tasiyabilecek sadece 2 oyuncu vardir bunlar Tolgay ile Opare. Eger önümüzdeki yillarda basari istiyorsak büyük revizyon sart. Ha Türkiyenin 3. büyügü olmayi kabul ediyorsan böyle devam edebilirsin.

Yeni stat ile beraber bazi islemleri halletmis olmamiz gerekirdi ama görünen su ki bizi zor yillar bekliyor.

Çevrimdışı ozan062

Olur mu hiç, onlar şimdi vay efendim taraftarımız bizi neden ıslıklar, bize neden güvenmiyorlar diye ağlaşıyorlardır. FB maçında sahaya çıkıp rakibin kemiklerini sıyırması lazım bu takımın ama ne yazık ki ben o inancı göremiyorum, herkes bahane peşinde...

yahu bu demba ba bizim bi taraftarla sozlu diyologa girmiştiya twitterda
beyefendi hak olaylarına cok duyarlıymıs bu sebeble cok kırılmıs üzülmüş
sonrasında admadan penaltı dısında gol gormedik üstüne bu kırılgan adama binlerce beste var
dün adam kaçkere duymazdan geliyor bunları
dün benden kilolarca eksi yedi
boyle formsuzkende arada fark yaratamıyorsan sene sonu iyi paraya baybay demen lazım..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 13:08:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mesele zaten bunlardan kurtulmak ama kurtulacağımıza tam tersi sözleşme uzatıyoruz bir de zam yaparak.

İsmail ile de sözleşme yenilenirse hiç şaşırmayacağım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Şu aşırı Bilic sevginizi anlamıyorum. Adam bildiğimiz kötü bir teknik direktör. Üstüne basa basa söylüyorum adam KÖTÜ BİR TEKNİK DİREKTÖR. 2 aydır tek bir maç yapmayan Tolga'yı böylesine kritik bir maçta neden ilk 11 başlattığını sen bize açıklarsan biz de sana kendi önerilerimizi açıklarız. Bu sadece 1 tanesi 50 tane daha Bilic'in kötü teknik direktör olduğunu gösteren neden sayabilirim.

Önerini görelim @Serhat Akkaya

Benimki aşağıda, senin ki nedir? Bir defada siz önerin biz eleştirelim. Bilic babamın oğlu değil, ama sizler hep eleştiriyorsunuz. Hadi hep demeyeyim, her fırsatta diyeyim.

Bilic'i eleştiren arkadaşlar, sorum hepinize: ÖNERİNİZ NEDİR? bu temelde tartışalım, madem pandora'nın kutusu açıldı ise...

Daha önce yazdığım yazı aşağıdadır;

-*-*-*-*-*-*-
Alıntı
Yine de, böyle bir mağlubiyetten sonra söylemek çok zor ama söylemek gerek. Bilic'i, 1,5 yıllık hatta neredeyse 2 yılllık sürecinde başarılı görüyorum. Çünkü rakiplerimiz karşısında bakarsak onlara göre kalite açısından eksik bir kadromuz mevcut. Kadronun iyi olduğunu söylecekler olabilir, bu bakış açısına göre değişir ama bence rakiplerine göre yeterli değildir. Buna rağmen, dünkü fiyasko hamlelerine rağmen AL'de belli bir yere geldik, STSL'de de halen lideriz. Arada Arsenal, Tottenham ve Lİverpool gibi sansasyonel maçlar da çıkardık. Fener maçı bana göre de zora girdi ama beklenmedik bir galibiyet işleri değiştirir. Bunlar az buz işler değil. Bilic sene sonunda +70 puan üzeri şampiyon olursa veya +75 puanda ilk iki bitirirse kalabilir. Çünkü  2 yıllık projeksiyonda bundan daha iyisi yapılamazdı. Stadın yok, ekonomik sıkıntın var, şu veya bu yüzden oyuncu kaliten yeterli değil, kulisin, medyan yok... Bizim taraftar başarıya aç olduğu için bazen nesnel değerlendirmeler yapamıyor. Dediğim gibi anlıyorum ama bir analizde şunu unutmamak lazım: "her durum, kendi şartları içinde değerlendirilir".

KAldı ki Bilic giderse adaylar,

Bielsa: Daha önce yazdığım için tekrarlamayağaım, Türkiye'de Türk oyuncularla başarılı olması mümkün değil.

Felix Magath: Türk oyuncular ve şu anki ekonomik yapı ile başarılı olması mümkün değil.

Lucescu: Beşiktaş'a gelmeyecek!

Şenol Güneş: Bilic'in Türk versiyonu, çok iyi bir TD ama büyük TD değil. Finişi göremiyor.

Sergen: Ben karşıyım, henüz erken. En azından bi Bursa veya Trabzon gibi kısmen iddialı bi takımda görmek lazım.

Eğer daha iyisi gelmeyecekse, Bilic'i göndermenin anlamı yok.

Son söz: AYRANIMIZ BUDUR, YARISI SUDUR, İÇSEK DE BUDUR, İÇMESEK DE BUDUR.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Şimdi olsa futbolcular taraftarı dövdürttürüp tesislerden attırır herhalde..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mesele zaten bunlardan kurtulmak ama kurtulacağımıza tam tersi sözleşme uzatıyoruz bir de zam yaparak.

Dünkü maçtan sonra Mustafa Pektemek ile sözleşme bile uzatılabilir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Aynısını Gs taraftarı da Sneijder'e Melo'ya yapıyor ama adamlar şımarmıyor.

Başka bir şey var ama çözemiyorum biz adamları yönetemiyoruz nedense.

taraftar yonetim ve enonemlisi takım içnideki oyuncuların yumsuzlugu

yani biri sivrildiğinde onu sımartan biz yonetimde kollar durumdayken takım içindeki oyuncular ister istemez cephe alır,,
noluyor buda bir yere kadar düzeni koruyor bizde olmayan budur itşe..fazla yapıyoruz herseyi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 13:10:41
  • Beşiktaş / Bodrum

Ersan ve Pektemek 3 milyon euro.

İnsan sadece bunu kaldıramıyor. 3 milyon euroya yıldız olmuş taş gibi ortasaha getirirsin Melo parası bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

İsmail sözleşme yenilesin açık söylüyorum bir daha forma vs almam kartal yuvasına uğramam.Eşek değiliz taraftarız.