Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972949 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:40:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Katılıyorum. Biz sevgi gösterisi yaptıkça işi lay lay loma vuruyor futbolcular. Dünkü maçta Pektemek ve Demba ba uyuyordu resmen. Oldukları yerde duruyorlardi. Insan bi koşar, mücadele eder. Sonra taraftar niye böyle yapti diye eleştirir. Sahada mücadele etmeyen adamı görmeye katlanamiyorum. Demba ba da olsan Messi de.

Aynısını Gs taraftarı da Sneijder'e Melo'ya yapıyor ama adamlar şımarmıyor.

Başka bir şey var ama çözemiyorum biz adamları yönetemiyoruz nedense.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Şimdi hanginiz bana Bilic'i savunabilir? Başımıza morinho ettiniz. PL gönül rahatlığı ile gidebilir benim için. Gud bay sör.

Ben savunurum, o savunur, bu savunur. Ne yapmamızı istersin? TD mizi yerin dibine sokup çıkartalım mı? Kovalım mı 10 hafta kala? Ayrıca kimse mourinho etmedi, genelde iyi yanları da kötü yanları da söylendi.

Senin önerin ne? Onu duymak istiyorum kendi adıma.

@cisse557
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Brugge maçını sakin kafa ile tekrar izledim sahada tolgay,motta (gol attığı için değil dün hatasız oynadı) ,opare,töre dışında birşeyler yapmaya çalışan yok resmen.

Veli her topu ezip geriye atıyor sürekli top kaybediyor,Ba sahada geziyor,pedro ve necip ne yaptığını bilmiyor,olcay top kaybından başka birşey yapmıyor,pektemek ve tolgayla ilgili yorum yazmaya gerek duymuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Aynısını Gs taraftarı da Sneijder'e Melo'ya yapıyor ama adamlar şımarmıyor.

Başka bir şey var ama çözemiyorum biz adamları yönetemiyoruz nedense.
Bu sene sabri hariç bir çok maçta gs taraftarı bütün takımı islikladi adamlar çıkıp taraftar haklı dediler çünkü kendilerinin farkindalardi. Kötü oynuyorlardi. Sonra kendilerine çeki düzen verdiler. Biz ts maçından beri düşüyoruz şansa maçlar kazanıyoruz ama takımda bize ne oluyor diyen yok. Taraftar artık dayanamayıp isliklayinca niye böyle yapti diyorlar. Kendilerinden haberleri yok sanırım. Isliklayan taraftar ne güzel taraftardır. Çünkü bilinçli bir taraftardır. Analiz yapabilen, elestirebilen, kötüyü gorebilendir. Boş verelim hahu yu, güzeli alkislayalim, çirkini elestirelim. Takımı iten taraftardir sonuçta.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:53:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence en büyük sorun özellikle yabancı teknik direktör ve oyuncuların kulübün büyüklüğünün farkına varamaması.

Hata bizde.

Maddi durum da bunda etken yalnız Ba  dün bu kulüp ne zamandır buralara gelemedi diyebiliyor.

Normalde diyememeli. Bu kulüp zaten 2 yıldır Avrupa'da yoktu. Ondan önce de tam olarak buradaydı.

Yönetici olarak da taraftar olarak da bunun ağırlığını hissettiremiyoruz adamlara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bilic i şimdiye kadar destekledim hala da takımın başında kalmasını istiyorum ama şimdi iyi bir hoca mı değil mi belli olma zamanı.

Kritik haftalara girdik.10 maç var.10 tane final niteliğinde maç.Ve hafta sonu derbi..

Bu çöküş döneminden sonra takımı toparlayabilir,tekrar işleri yoluna koyabilirse Bilic kendini ciddi anlamda ispatlar.

Yok ama bunu beceremezse ne kadar iyi bir hoca olduğu konusunda şüpheye düşerim.

Zaman, ak mı kara mı belli olma zamanı.

Çevrimdışı cisse557

Ben savunurum, o savunur, bu savunur. Ne yapmamızı istersin? TD mizi yerin dibine sokup çıkartalım mı? Kovalım mı 10 hafta kala? Ayrıca kimse mourinho etmedi, genelde iyi yanları da kötü yanları da söylendi.

@cisse557
Çok duygusal hareket ediyorsunuz.  Profesyonel is yapıyorsan. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın. Demba ba sevgi gösterilerini bırakacaksin. Bilic'i dünyanın en iyisi görüp ondan başkası bu takımı daha iyi oynatamaz demeyeceksin. Kötü futbola rağmen sonuç sırf senin lehine diye Olcay'a üçlü cektirmeyeceksin.

Çevrimdışı panic13

Çok duygusal hareket ediyorsunuz.  Profesyonel is yapıyorsan. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın. Demba ba sevgi gösterilerini bırakacaksin. Bilic'i dünyanın en iyisi görüp ondan başkası bu takımı daha iyi oynatamaz demeyeceksin. Kötü futbola rağmen sonuç sırf senin lehine diye Olcay'a üçlü cektirmeyeceksin.

Tamam eleştirilerini daha iyi anladım. Önerin nedir? Olcay'a üçlü çektirmezsek ve Demba Ba içn marş söylemezsek sorun çözülecekse Bilic'i neden yollayalım? Bilic'i yollayacaksak nasıl yollayalım? Yerine nasıl bir teknik adam gelsin veya kim gelsin? Bunları duyalım. Çünkü ben Bilic'i savunurken bunlardan yola çıkıyorum.

@cisse557
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 12:02:08
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi taraftar zaten duygusal olur.

Burada durumu yönetmeyi bilen insanlar gerek. Asıl onlar taraftar gibi hareket ederse sorun var demektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Cuma molası. Cumadan sonra fikirlerimi daha iyi beyan ederim :) hayırlı cumalar herkese

Çevrimiçi Samet Ç

Abi taraftara suç buluyor oyuncular ve yönetim de dün bizim maçtaki taraftar olaylarına benzer olaylar Roma maçında da oldu. Ama maç sonunda adamlar taraftarının yanına gidip özür diledi bizimkiler ne yaptı taraftar çağırdı çoğu taraftarın yanına gitmedi gidenlerde zorla gitmiş  gibi oldu bunları aşmamız lazım taraftar tepki gösteriyorsa haklıdır her ne kadar zamanlaması yanlış olsa da. Buyru bunlarda Roma'nın maç sonu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 12:44:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi taraftara suç buluyor oyuncular ve yönetim de dün bizim maçtaki taraftar olaylarına benzer olaylar Roma maçında da oldu. Ama maç sonunda adamlar taraftarının yanına gidip özür diledi bizimkiler ne yaptı taraftar çağırdı çoğu taraftarın yanına gitmedi gidenlerde zorla gitmiş  gibi oldu bunları aşmamız lazım taraftar tepki gösteriyorsa haklıdır her ne kadar zamanlaması yanlış olsa da. Buyru bunlarda Roma'nın maç sonu.

Bizimkiler gitse adamları kırbaçlarlar  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@cisse557
Şu aşırı Bilic sevginizi anlamıyorum. Adam bildiğimiz kötü bir teknik direktör. Üstüne basa basa söylüyorum adam KÖTÜ BİR TEKNİK DİREKTÖR. 2 aydır tek bir maç yapmayan Tolga'yı böylesine kritik bir maçta neden ilk 11 başlattığını sen bize açıklarsan biz de sana kendi önerilerimizi açıklarız. Bu sadece 1 tanesi 50 tane daha Bilic'in kötü teknik direktör olduğunu gösteren neden sayabilirim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Ridvan Bilicín Arenayi gormeden takimdan ayrilacagini iddia etmis....Ever Ridvanìn rengi belli ama gercekten kendi uyduruduguna bir sure sonra kendi inaniyor...

türkiye kupası gitti
avrupada devamı gelmedi
Allah korusun ligde giderse erken koparsa evet kesinlikle gormeyecek ve bende bu kanıdayım gormemesi gerekir, gorecekse klasik olarak fedayı baslatan samet hocada orayı gormeli :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 12:48:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu aşırı Bilic sevginizi anlamıyorum. Adam bildiğimiz kötü bir teknik direktör. Üstüne basa basa söylüyorum adam KÖTÜ BİR TEKNİK DİREKTÖR. 2 aydır tek bir maç yapmayan Tolga'yı böylesine kritik bir maçta neden ilk 11 başlattığını sen bize açıklarsan biz de sana kendi önerilerimizi açıklarız. Bu sadece 1 tanesi 50 tane daha Bilic'in kötü teknik direktör olduğunu gösteren neden sayabilirim.

Abi aşırı Bilic sevgisi değil bu sizin atladığınız kısım o.

10 maç var sezon bitmesine. Önce sezon bitecek. Ondan sonra gereği neyse yapılır zaten.

Sezon sonunda da elindeki alternatiflere bakarsın daha iyisini getirebiliyor muyum diye yoksa yine öper barışır devam edersin.

Şuanki mali durumumuz ne Bielse Ne Luce el veriyor malesef.

Tek  alternatifimiz var kabul etmesek de. O da Şenol Güneş.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

İkisinin de ciddi anlamda gelme ihtimali var  :upto: hiç gelmeme ihtimali de var  :bye:

işte bakın mac oncesi on numara yorum
ikinci kısımın olma ihtimalini ben artık gozonune alıyorum cunku
takımdaki havlu atma sevdasını ben cok onceleri gordum
dünde beyefendiler maçı cok onceden bitirdikleri için farka gitti rakip,,
birazdaha vakit olsa perisan olacaz..

Çevrimiçi Samet Ç

Bizimkiler gitse adamları kırbaçlarlar  :evillol:
alakası yok abi hiç biri bir şey yapmaz önemli olan oraya gitmek ve maalesef yıllardır böyle bir kaptanımız olmadı mesela volkan takımın durumu ne olursa olsun bütün arkadaşlarını ayağa kaldırabiliyor bizdeki kaptan tolga vasıfsız bir adam necip dünkü çocuk veli dünkü çocuk saha içinde liderin yoksa böyle kritik maçları kazanamazsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öyle bir hale geldik ki ölüme mahkum edip sıtmaya razı ediyorsunuz insanları. Bunu yapmayın. Beşiktaş büyük bir takımdır Bilic de kurtarıcı filan değil. Kronik sorunlarımızdan bir tanesine bile çözüm bulamadı 2 senedir takımın başında olmasına rağmen. 4 4 2 çıkması gereken maçlara o taktikle çıkmayıp 4 4 2 yle çıkmaması gereken maçlara bu taktikle çıkıyor adam. Kayseri Erciyerspor ile namağlup Brugge ü bir tutuyor, takımın motivasyonu yerlerde bunun için tek bir şey yapmamış. Öyle futbolcusundan öpücük isteyerek motive edemezsin. 70 bin taraftarın gelmiş o soğukta, benim arabamın camını patlatmışlar. Ben Bilic efendinin oyuna müdahele etmesini çevirmesini bekleyecem 90 dakika.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

türkiye kupası gitti
avrupada devamı gelmedi
Allah korusun ligde giderse erken koparsa evet kesinlikle gormeyecek ve bende bu kanıdayım gormemesi gerekir, gorecekse klasik olarak fedayı baslatan samet hocada orayı gormeli :evillol: :evillol:
Sene başında ve ortasında demiştim Bilic ne avrupada bu kadar ilerleyeceğine inanıyordu ne de ligde bu kadar iyi gideceğine ve adım gibi eminim hala daha şampiyonluğa inanmıyor pazar günü takımı korkak oynatıp farklı bir mağlubiyet alacak aslında Bilic'in bu seneki tek hedefi türkiye kupasıydı artık o da yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 12:52:32
  • Beşiktaş / Bodrum
alakası yok abi hiç biri bir şey yapmaz önemli olan oraya gitmek ve maalesef yıllardır böyle bir kaptanımız olmadı mesela volkan takımın durumu ne olursa olsun bütün arkadaşlarını ayağa kaldırabiliyor bizdeki kaptan tolga vasıfsız bir adam necip dünkü çocuk veli dünkü çocuk saha içinde liderin yoksa böyle kritik maçları kazanamazsın.

Kardeşim Demirören döneminde her yıl 10 kişi gelip 8 kişi gittiği için kaptan bulma şansımızı geçtim 2 yıl kalan adam bulamadık.

Bir anda olmuyor malesef. Beklerse Veli'den olur. Onun da kalitesi oynamaya yetmez.

Ersan'dan olmalıydı hali ortada. Yok zaten lider takımda.

Oyun dağıldığında takımı sarsacak bir oyuncu bile yok kızıp bağırarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi aşırı Bilic sevgisi değil bu sizin atladığınız kısım o.

10 maç var sezon bitmesine. Önce sezon bitecek. Ondan sonra gereği neyse yapılır zaten.

Sezon sonunda da elindeki alternatiflere bakarsın daha iyisini getirebiliyor muyum diye yoksa yine öper barışır devam edersin.

Şuanki mali durumumuz ne Bielse Ne Luce el veriyor malesef.

Tek  alternatifimiz var kabul etmesek de. O da Şenol Güneş.
Dediklerine maalesef katılıyorum Çağrı Ne Luce Ne de Bielsa uygun değil mali açıdan yoksa inanılmaz istiyorum ikisini de. Şenol Güneş'i en başından beri istiyordum ve Bilic'ten önce adı çıktığında çok heyecanlanmıştım ama olmadı. Sezonun bitmesini bekleyeceğiz ama bile bile lades yapılmasını da kaldıramıyorum artık. Göz göre göre bu kadar hata yapılmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim Demirören döneminde her yıl 10 kişi gelip 8 kişi gittiği için kaptan bulma şansımızı geçtim 2 yıl kalan adam bulamadık.

Bir anda olmuyor malesef. Beklerse Veli'den olur. Onun da kalitesi oynamaya yetmez.

Ersan'dan olmalıydı hali ortada. Yok zaten lider takımda.

Oyun dağıldığında takımı sarsacak bir oyuncu bile yok kızıp bağırarak.
Kendi içinde bulamıyorsan dışardan bulacaksın abi en yakın örneği De Jong tam bizlik adam ama biz hala daha Mustafalara Ersanlara 1.5 milyon euro verelim yılda bu eksiklerimizi kapatmak yerine.

Çevrimdışı Fatih

Yönetimin bu hafta bi antremani taraftara acmak zorunda, taraftar da gitmek zorunda...Baska turlu birlik beraberlik, tekrar ozguven, karsilikli sevgi baglari kuvvetli olmaz..Eger sampiyonluk isteniyorsa...Suan taraftar sampiyonluktan koptu neredeyse..Cok ince bi cizgi kaldi...fb macinda ki maglubiyet bizi sampiyonluktan eder taraftara gore...Yonetimin bazi seyleri ayarlamasi lazim, abuk subuk geziler yapacagina...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

Tolga başta olmak üzere -yetersizleri-eleştirdikten sonra naçizane birkaç konuya değineyim.Öncelikle bu turun en önemli ismi Preud'homme'du.Kusursuz hamleler yaptı.De Sutter'in de pivot özellikleri ve mücadelesi başımıza bela oldu.İlk maç ve dünden bağımsız olarak;1-0'dan sonrasına bakmak istiyorum.Taraftar desteğini arkamıza aldık lakin;Brugge gole iyi reaksiyon gösterdi.Birkaç dakika sonra zaten orta saha oyundan düştü,takım boyu uzadı ve Tolga golü çağırdı.İnanılmaz absürt bir gol yedik ve tura 1 gol kadar yakınken taraftarından oyuncusuna herkes bloke oldu.-Olcay Şahan kontra atakta rakibe kırmızılık tekme atıyordu en son-Tek bir soru soracağım maç 1-0 iken önde Pektemek/Demba bu kadar kucakta kalmış iken ve skor tura yetiyor iken;niye Atiba'yı oyuna alıp biraz daha kontrollü oynayıp topun bizde kalmasını sağlamadık?Zaten skor buna rağmen 1-1 olsa bu sefer Veli'yi çıkarıp Cenk'i alıp yeniden 4-4-2 ye döneceğini hepimiz biliyoruz.Bu kadar basit ve olması gereken bir şey nasıl yapılmaz bunu anlamıyorum işte.

dün stadda herkes zaten bagırdı
adam 1-1deyken 2 oyuncu birden sopkuyor bizim sayın slaven hala kenarda yardımcısıyla dırdır yapıyor bir tane ısınmaya gonderdiği adam yok
sonrasında opare sakatlanıyorda mecbur kalıyor ondada baya geç yaptı değişikliği cnk hazır değildi
demekki taktisyenlik konusundada var sıkıntı
hiçbir onlem alınamıyor hiçbir yardımcısı demekki faydalı olamıyor o zaman siz avrupada biraz maçına gore oynayan takıma boyle patlarsınız..
bilic sanıyor herkesi bizimgibi tek varyasyonla ve aynı oyuncularla oynadıgını..işte klüp calıstırmamanın buyuk sıkıntıları