Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973036 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:03:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolga'nın çıkmamasının sebebi tercih de değil orada. Yetişemeyeceğini düşündüğü için çıkmadı.

Bizim gibi önde defans kuran bir takımın kalecisi çizgi kalecisi gibi oynarsa durum bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Avanti

Ruffier'den çöker en başta.

10 milyon euro kafadan. Mümkün değil.

O zaman Tolga'ya laf etmemek lazım.

Çevrimdışı Kemal

1.5 milyon Pektemeğe vermek demek , maç başı ve primlerle birlikte bu adama yıllık 5 m la ödemek demek. Dün maç bilet gişesi Pektemeğe gitti yani.

Çevrimdışı Hicks

ben numara yaptığına inanmıyorum... sakat sakat oynadı dün... Çünkü Cenk ilk maçta rezil oynadı.. 4-1 yenilebilirdik cenk yüzünden ilk maçta.. Cenk e güvenemediğinden sakat Tolga ile başladı

Bir futbol adamını geçtim, herhangi bir futbol severin bile Tolga'nın kaleciliğine güvenebiliyor olmasını hayal bile edemiyorum maalesef...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu cenk ve tolgadan birini gönderip yerine as bir yabancı kaleci alsak fena mı olurdu?
1.7 milyon € ya imza atan "muhteşem forvet" mustafa pektemek beyefendinin yerine bu paranın yarısına ama bu mustafadan on kat iyi oynayacak adam alınamaz mıydı?
İsmail ve uğur boral gibi sakatlık müdavimi futbol yeteneksizleri yerine güzel bir sol bek bize çok şey katmaz mıydı?
Nedir bu adamlardaki inat?Bu taraftarın umutları bunların insafına bırakılacak kadar kıymetsiz mi?
Başkanın dediğine göre diğerleri tuğlaymış Pektemek çimento
Ah o çimentoyu başımdan aşağı döküyolar sanki

Çevrimdışı sallapati

Bilici acımasızca eleştirmeyin bence.

bazıları kaleci diyor.. Cenk olsaydı yan toplar daha fena tehlike olurdu.. Ayrıca Beşiktaş Rakip kalede oynayacağından arkaya sarkan toplarda Cenk çok kararsız bir kaleci.. ilk maçta 1 tane kornerde boşa çıktı gol oldu hakem saymadı... son dakikada yanlış çıktı adam boş kaleye atamadı...

Mustafayla başlamak konusunda saygı gösteriyorum.. İlk yarı mustafa oraları karıştırdı ama İkinci yarı golden sonra çıkarmalıydı..

Oğuzhan ve Kerim zaten çok formsuzlar.. Sosa sakat..

bir tek Atibayı oyuna almaması hataydı 2. yarı benim gözümde...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:07:06
  • Beşiktaş / Bodrum
UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Dinamo Kiev’in Everton’ı 5-2 yendiği mücadelede yedi gol izleyen taraftarlar bir rekora da imzasını attı.

Tribünleri dolduran 67 bin 553 taraftar, UEFA Avrupa Ligi’nin en fazla seyirci rekoruna imzasını attı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

BU TAKIMA ALMAN BİR KALECİ ŞART!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:11:02
  • Beşiktaş / Bodrum
BU TAKIMA ALMAN BİR KALECİ ŞART!

Köln'ün kalecisi orada duruyor.

Ama fiyatı da duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:12:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Süper Lig naklen yayın haklarının TFF yerine Kulüpler Birliği bünyesinde kurulacak Süper Lig AŞ tarafından pazarlanması fikrine, Federasyon'dan da destek kararı geldi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, idealin bu olduğunu ama bunun olması için bazı aşamalardan geçilmesi gerektiğini belirtti.

Bir şeyler dönmeye başladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Artık F.bahçe maçında-yenilmek önemli değil-çıkıp kora kor mücadele etmelerini bekliyorum
Şampiyonluk beklentim yok
Kalan 10 maçta mücadele etmedikleri maç olmasın sadece
Kapasitesi sınırlı bir takımın bir de mücadele etmeme lüksü yok

Çevrimdışı sallapati

Köln'ün kalecisi orada duruyor.

Ama fiyatı da duruyor.

POLONYALI KALECİLER DE GENELDE İYİ OLUYOR... EN KÖTÜ KARCEMARSKAS I ALSINLAR!  :D

Çevrimdışı cisse557

Şimdi hanginiz bana Bilic'i savunabilir? Başımıza morinho ettiniz. PL gönül rahatlığı ile gidebilir benim için. Gud bay sör.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:15:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Umarım bu hezimet Fener karşısında direnç getirir.

Kuyruğuna basılmış gibi oynar takım bu durum yüzünden başka beklentim yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Samir Handanović - bu kaleciyi beğeniyorum.. İnter satar mı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:17:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Samir Handanović - bu kaleciyi beğeniyorum.. İnter satar mı?

Geçen yazdım ben o kaleci Dünya çapında bir kaleci.

Ama şimdi alamayız. Seneye sözleşmesi bitecek kanına girip yüksek sözleşme ile getirmek lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Umarım bu hezimet Fener karşısında direnç getirir.

Kuyruğuna basılmış gibi oynar takım bu durum yüzünden başka beklentim yok.

Olur mu hiç, onlar şimdi vay efendim taraftarımız bizi neden ıslıklar, bize neden güvenmiyorlar diye ağlaşıyorlardır. FB maçında sahaya çıkıp rakibin kemiklerini sıyırması lazım bu takımın ama ne yazık ki ben o inancı göremiyorum, herkes bahane peşinde...

Çevrimdışı Fatih

Süper Lig naklen yayın haklarının TFF yerine Kulüpler Birliği bünyesinde kurulacak Süper Lig AŞ tarafından pazarlanması fikrine, Federasyon'dan da destek kararı geldi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, idealin bu olduğunu ama bunun olması için bazı aşamalardan geçilmesi gerektiğini belirtti.

Bir şeyler dönmeye başladı.
Bakma Aziz Yildirim sayesinde naklen yayindan daha fazla para kazanacagiz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:21:55
  • Beşiktaş / Bodrum
En azından şu kanatları bir toparlaması için Maxi pereira ile Ayew'i bir şekilde ikna etmeliler.

Göbeklere de De Jong ve Kaboul gelsin şahsen öpüp de başıma koyarım bu 4 transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:22:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakma Aziz Yildirim sayesinde naklen yayindan daha fazla para kazanacagiz...

Biz fazla kazanacağız da asıl mesele Fener ve Gs bizden ne kadar fazla kazanacak..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Geçen yazdım ben o kaleci Dünya çapında bir kaleci.

Ama şimdi alamayız. Seneye sözleşmesi bitecek kanına girip yüksek sözleşme ile getirmek lazım.

Mancini Muslerayı alsın 15 milyona gsden.. 7 ye satsın bize Handanovici

Çevrimdışı cisse557

Demba ba'yı kral ettik sahada yürüyor artık. Taraftar elestirilecekse burdan elestirilsin yok isliklamışmış, ayıp etmişmiş hikayelere gerek yok.

Çevrimdışı Hicks

Demba ba'yı kral ettik sahada yürüyor artık. Taraftar elestirilecekse burdan elestirilsin yok isliklamışmış, ayıp etmişmiş hikayelere gerek yok.

Stad hoparlörlerinden bir futbolcunun ismi ile şarkı çalınmasına zaten karşıyım, böyle bir saçmalık yok... Hadi taraftar bağırır, çağırır tamam da kulüp böyle bir şey yapmamalıydı, kaç maçtır yapılıyor, Ankara'da da yapıldı geçen hafta.

Çevrimdışı Çağatay

Uğur Meleke nin yazısının son paragrafı:

Enteresandır, Beşiktaş dün birinci dakikadan itibaren şaşkındı. Geriden çıkamıyor, topu sürekli Gökhan’a veriyor! Gökhan 30’uncu metrede topu alıyor, yavaş yavaş dürtüyor, sonra 40 metrelik manasız bir top atıyor uzun savunmanın arasında yok olması için! Oysa bu tarz asker disiplinine sahip genç takımlara karşı gol bulmanın yolu rakibi şaşırtmaktır, ezber bozmaktır. Evet, iki santrforla başlamak doğru tercih. Ama özgüvenini henüz bulamamış Pektemek’in yerini 75’te değil 45’te Cenk’e bırakması daha doğru olmaz mıydı? Beşiktaş beklerinin daha fazla oyunun içinde olması gerekmez miydi? Önlem alan değil önlem aldıran olmalıydık dün gece. Sıradan değil, şaşırtan olmalıydık. Beklememeli, risk almalıydık. Maalesef Biliç’in tercihleri çok sıradandı dün gece. Ve kaybetmeye mahkumdu.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cisse557

Stad hoparlörlerinden bir futbolcunun ismi ile şarkı çalınmasına zaten karşıyım, böyle bir saçmalık yok... Hadi taraftar bağırır, çağırır tamam da kulüp böyle bir şey yapmamalıydı, kaç maçtır yapılıyor, Ankara'da da yapıldı geçen hafta.
Katılıyorum. Biz sevgi gösterisi yaptıkça işi lay lay loma vuruyor futbolcular. Dünkü maçta Pektemek ve Demba ba uyuyordu resmen. Oldukları yerde duruyorlardi. Insan bi koşar, mücadele eder. Sonra taraftar niye böyle yapti diye eleştirir. Sahada mücadele etmeyen adamı görmeye katlanamiyorum. Demba ba da olsan Messi de.