Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971764 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Başkanı neyse taraftarı da odur.. Başkanı severim ama  kurada Brugge çıkınca havalara zıplamalar falan nedir abi..

İmam o..rsa cemaat s.car..

ikinci yarı üstüne bile gelmeyen bir Liverpool u eledik diye hemen kupayı almış olduk.. Hemen kendimizi kafdağında görüyoruz... Fikret Orman umarım bunlardan ders çıkarır..

Bilic ve Atiba ile hala sözleşme yenilemedi... Pektemek ile Cenk Gönen ile sözleşme yeniliyor...
Yöneticiler futbola karışmasın birşey anlamıyorlar çünkü..

sadece sponsorluklarla gelirlerle uğraşssınlar.. Zırt pırt tvye çıkıp futbol yorumlamasınlar

Çevrimdışı Tolga

Tolga'nın yaptığı hatalardan daha kötü yaptığı, her golden sonra sakatlanmış gibi davranması.

Abi 30 yaşındasın sen daha. Volkan senin 1 yılda geçidiğin sakatlığı 15 yılda geçirmedi sanırım insaf.

Bacakları bile güven vermiyor kollarını geçtim ben.
Dün ben de aynısını söyledim artık numara yaptığına inanmaya başladım tıpkı Rüştü gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Dün ben de aynısını söyledim artık numara yaptığına inanmaya başladım tıpkı Rüştü gibi.

ben numara yaptığına inanmıyorum... sakat sakat oynadı dün... Çünkü Cenk ilk maçta rezil oynadı.. 4-1 yenilebilirdik cenk yüzünden ilk maçta.. Cenk e güvenemediğinden sakat Tolga ile başladı

Çevrimdışı Kemal

Tolga'nın yaptığı hatalardan daha kötü yaptığı, her golden sonra sakatlanmış gibi davranması.

Abi 30 yaşındasın sen daha. Volkan senin 1 yılda geçidiğin sakatlığı 15 yılda geçirmedi sanırım insaf.

Bacakları bile güven vermiyor kollarını geçtim ben.

FB derbisini hatırlatırım , Cenk dışarda köpek oldu eşofman giyip çıkartmaktan .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 10:47:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mesele Pektemek ile sözleşme yenilemek değil aslında yenileme miktarı.

Yoksa 3. forvet der koyarsın kenara ama alacağı en fazla 700 bin euro olur.

Sen adamla 2 ay pazarlık yapıyorsun ve 1.5'a imzalıyorsun bunun açıklanacak yanı yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

yapma gözünü seveyim.. 1-1 ken homurtular , ıslıklar başladı... Maç bitmeden elendik psikolojisine sokuyorlar takımı
Topçuların ağladıklarına bakma
Suçu yükleyecek yer arıyorlar
Kendinden kaliteli olmayan bir takıma ruhsuz ruhsuz oyna
Sonra "Taraftar bizi ıslıkladı"
Dün Tolganın yaptığı Fevzininki gibi travmatik bir hatadır ayrıca
Taraftar da senelerdir döne döne aynı filmleri görmekten ruh hastası oldu
Abartı yok şaka değil vallahi billahi psikoterapilik durumdayız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 10:48:24
  • Beşiktaş / Bodrum
FB derbisini hatırlatırım , Cenk dışarda köpek oldu eşofman giyip çıkartmaktan .

Yahu biz bunu lisede yapardık.

Kötü gol yiyince ya da kaçırınca ah der bacağını tutar atarsın kendini yere  :biggrinking:

Olmuyor yakışmıyor gerçekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Pektemek gitsin Kick BOX yapsın.. adam resmen futbol topuyla kavga ediyor sahada..

Çevrimdışı Serjo

ben numara yaptığına inanmıyorum... sakat sakat oynadı dün... Çünkü Cenk ilk maçta rezil oynadı.. 4-1 yenilebilirdik cenk yüzünden ilk maçta.. Cenk e güvenemediğinden sakat Tolga ile başladı

Sakat oynayan Tolga mı daha faydalı
Sapasağlam bir CENK mi daha faydalı olur
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kemal

Başkanı neyse taraftarı da odur.. Başkanı severim ama  kurada Brugge çıkınca havalara zıplamalar falan nedir abi..

İmam o..rsa cemaat s.car..

ikinci yarı üstüne bile gelmeyen bir Liverpool u eledik diye hemen kupayı almış olduk.. Hemen kendimizi kafdağında görüyoruz... Fikret Orman umarım bunlardan ders çıkarır..

Bilic ve Atiba ile hala sözleşme yenilemedi... Pektemek ile Cenk Gönen ile sözleşme yeniliyor...
Yöneticiler futbola karışmasın birşey anlamıyorlar çünkü..

sadece sponsorluklarla gelirlerle uğraşssınlar.. Zırt pırt tvye çıkıp futbol yorumlamasınlar

Bak bunu güzel yazmışsın , katılıyorum .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 10:50:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Malesef oyuna hiç müdahale etmeyince sonuç bu.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İyi de bu söylediğim sadece dün için değildi genel konuşuyorum.

Neredeyse her maç gol yedikten sonra istisnasız aynı sakatlık numarasını yapıyor sıktı artık.

Çevrimdışı sallapati

Tolganın yaptığı hata ile Fevziyi karşılaştıramazsın.. Tolga dan sonra 3 kişi daha hata yapıyor orda..

kafaya çıkar gibi yapıp çıkmayan Veli.. Adamı bozmayan OLcay , Geriye koşamayan Pedro...
Tolganın ayağının sakat olduğunu bilip kale vuruşu kullandıran Bilic...

Lİverpool ve Brugge maçlarında kaç tane ölümcül hata yaptı Cenk Gönen.. Gol olmadı diye kendini kurtardı..

Tolga Zengin Cenk Gönenden 3 gömlek iyi kalecidir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 10:54:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolganın yaptığı hata ile Fevziyi karşılaştıramazsın.. Tolga dan sonra 3 kişi daha hata yapıyor orda..

kafaya çıkar gibi yapıp çıkmayan Veli.. Adamı bozmayan OLcay , Geriye koşamayan Pedro...

Lİverpool ve Brugge maçlarında kaç tane ölümcül hata yaptı Cenk Gönen.. Gol olmadı diye kendini kurtardı..

Tolga da Cenk de aynı.

İkisinden de olmaz.

Alınacak mecbur başka yolu kalmadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 10:55:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Tabi ki para meselesi de, Trabzon'dan yanlış kaleciyi aldık biz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fani madida

vallahi öyle ya taraftarda artık sabır mabır kalmadı her sene aynı senaryo. artık paranoyak oldum oldum başkan, teknik direktör, futbolcular hepsi içinden sanki bizi delirtmek için uğraşıyorlar  :s20:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Tolga

Cenk'te Tolga'da benim gözümde aynıdır.

İkisi de vasat kaleci.

Bu takıma mutlaka 1.sınıf bir kaleci lazım Cordoba gibi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Topu kısa düşürmesi ayrı dert kalenin içinde beklemesi beni benden aldı
De Sutter golü atana kadar 2-3 kez lan çık diye bağırdım
Açıyı bile daraltmamış o kadar rahat gol attı herif
Halı sahada yenmeyecek gol
Cenk yine 27 yaşında
Gelişir mi diyosun bi ihtimal
Ha bana göre önümüzdeki yıl için iyi bir yabancı kaleci bulamazsak durum vahim

Çevrimdışı Avanti

...................................................Stéphane Ruffier...........................................................

.....Maxi Pereira..............Younes Kaboul .............Moustapha Bayal Sall........Ramon Motta........

...................................Atiba Hutchinson.............Gökhan İnler............................................

...........Gökhan Töre.........................José Sosa...................................... André Ayew..........

................................................. Demba Ba...................................................................

Çevrimdışı Deniz

Yukarda da dedim şampiyon olmak istiyorsan duygularına yenik düşmeyeceksin.

Olmuyorsa olmuyor pektemekten bir halt olmuyor işte daha neyi zorluyorsun?

Ersan,ismail,uğur boral,cenk tolga vs.. Liste uzar da gider.Bu oyuncular hala bu takımda nasıl oynar?

Yeter duygusal davrandığınız.Bir futbolcunun maksimumu vardır ki yukarda isimleri yazılı adamların maksimumu anadolu kulüplerinde anca forma giyer.

Zorlamayın,gönderin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Lig tv den son 15 yılın FB-BJK derbilerini izledim.. istisnasız her maçta kaleci hatalarıyla maçları vermişiz... Fenerin kaleci hatasıyla maç verdiği yok...

senelerce hakan arıkan , ramazan , Cenk Gönen , Mcgregor , Rüştü ...
bunlardan neler çektik..

Tolganın çok iyi bir kaleci olduğunu söylemiyorum ama refleksleri ortalama olan kalede güven veren bir kalecidir diğerlerine göre

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 11:00:30
  • Beşiktaş / Bodrum
...................................................Stéphane Ruffier...........................................................

.....Maxi Pereira..............Younes Kaboul .............Moustapha Bayal Sall........Ramon Motta........

...................................Atiba Hutchinson.............Gökhan İnler............................................

...........Gökhan Töre.........................José Sosa...................................... André Ayew..........

................................................. Demba Ba...................................................................

Ruffier'den çöker en başta.

10 milyon euro kafadan. Mümkün değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fani madida

ben hala dünkü maçın etkisinden çıkamadım aklıma geldikçe kafayı sıyıracam en sonunda  :s20:

yahu mustafa sen nasıl uyuz bi tipsin, nasıl futbolcu oldun sen ya  :s20: top oynamayı bırak karate yapıyor allahım sen nasıl yeteneksizlerin eline düşürdün bizi kurtar bunlardan ya rabbim  :akuma:

tolga zaten maçı sattın :s20: ben evden koşsam yetişirdim o topa ya allahım bide geri geri kaçıyor  :s20:

biliç istersen bu sene takımı şampiyon yap ama senden büyük td olmaz bu nettir artık. mustafa yeteneksizini çıkarıp atiba ya da herhangi birini alsan tur gelecekti belkide.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı sallapati

Topu kısa düşürmesi ayrı dert kalenin içinde beklemesi beni benden aldı
De Sutter golü atana kadar 2-3 kez lan çık diye bağırdım
Açıyı bile daraltmamış o kadar rahat gol attı herif
Halı sahada yenmeyecek gol
Cenk yine 27 yaşında
Gelişir mi diyosun bi ihtimal
Ha bana göre önümüzdeki yıl için iyi bir yabancı kaleci bulamazsak durum vahim

bence BUrsa maçında Bakambunun  golunde açıldı kayarak geldi dizini çime taktı ve yan bağları esnedi...

Ondan sonra Olimpiyat kabusu oldu.. tedirgindi açılıp açılmama konusunda...

gol pozisyonunda açılsaydı çok rahat alabailirdi topu.. ürkekti

Çevrimdışı Deniz

Şu cenk ve tolgadan birini gönderip yerine as bir yabancı kaleci alsak fena mı olurdu?
1.7 milyon € ya imza atan "muhteşem forvet" mustafa pektemek beyefendinin yerine bu paranın yarısına ama bu mustafadan on kat iyi oynayacak adam alınamaz mıydı?
İsmail ve uğur boral gibi sakatlık müdavimi futbol yeteneksizleri yerine güzel bir sol bek bize çok şey katmaz mıydı?
Nedir bu adamlardaki inat?Bu taraftarın umutları bunların insafına bırakılacak kadar kıymetsiz mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba