Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971816 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yalnız bu taraftar konusunda bence de fazla durulmaya başlandı.

Arkadaş takımda 1-1 e geldikten sonra bu kadar rahat çözülüyorsa bu takımda ciddi sorunların olduğunu gösterir.

Kimse bana bu takım tecrübesiz falan da demesin bu da sıkmaya başladı artık.

Şu takımda senelerdir oynayan oyuncular var.Hangisi tecrübesiz ayrıca bu takım sanıldığı gibi çok genç de değil.

Bu tarz baskılı ortamlarda oynamayı hala öğrenemedilerse soruyorum ne zaman öğrenecekler.

Tamam dün taraftarın ıslıklaması belki doğru değildi ama biraz da futbolcular maçın hakkını vermeliler.

1 golde takım bu kadar kolay dağılmaz dağılmamalı yani.

Neyse yine de dediğim gibi bu maça takılıp kalmamak lazım önümüzdeki maçlardan 20-21 puan çıkartırsak ipi göğüsleriz yani yine herşey bizim elimizde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

1.CENK yükselişe geçmiş neden sakatlıktan yeni çıkmış Tolga?
2.Olcay son 10 maçta sahada yok neden Kerim ilk 11'de denenmiyor?
3.Maç 1-0 Pektemek ile olmuyor neden yerine Atiba veya Sosa alınmıyor?
4.4-4-2 ilk dakika'dan yanlış.60 dk Pektemek-Sosa deişikliği 4-5-1 daha mantıklı değil mi?
5. 1-1'den sonra orta saha düştü, Biliç neden bir müdahle de bulunmadı?
bir taraftar gibi saha kenarından sadece maçı izledi
6.Ve son olarak.. saha'da mücadele etmeyen, koşmayan,2 pas üst üstte yapamayan oyuncu
saat 22:05 ki maça saat 17:00 de Zulimpiyat gibi bir stad'ı tıka basa dolduran
taraftarı eleştiremez!
Hiç bir zaman skor taraftarı olmadık lakin sen mücadele et, O kutsal formayı terlet 3-1'de olsa
biz alkışlamasını da biliriz!

birader Kerim rezil durumda.. Balıkesir maçında bile maç 2-2yken 3-4 tane top kaptırdı.. Bilicin eli çok dar.. BU takımla yaptıkları başarıdır.. Sadece son 2 maç Atibanın olmaması bizi mahvetti

Çevrimdışı sallapati

@Yiğitcan1903 maç 1-1 ken oyuncun ıslıklanır mı yahu,ben her zaman böyle kalabalık taraflardan korkarım.

60-70 bin taraftar sadece takım öndeyken iyi.. takım bi tökezleyince rezil bir hal alıyorlar.. 70bin çekirdekçi taraftar olacağına Vodafone Arenada 20bin kişi bile daha etkili olur

Çevrimdışı Fatih

İç saha maçlarını İstanbul'da oynarsak taraftarla büyük sıkıntı yaşarız.
En azindan artik Olimpiyat derdimiz kalmadi..Sevinecegimiz tek nokta...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağatay

Reaksiyon gösteremiyo Bilic malesef
iki maçta da adamların hocası ani ve yerinde müdahalelerle maçı çevirdi
bizim ani reaksiyonumuz da gol attıktan hemen sonraki bir kaç dk daha rakibe karşı presli etkili oyun
o da zaten saman alevi gibi sonrasında da yaslanıp gol yeme reaksiyonumuz var

Dünkü maçta pektemek ile başlamak başlangıç için mantıklı görünüyordu
çift forvet ile başlama fikri iyiydi ama pektemek olmadı malesef bu çocuk okumadı ne yazıkki
eğer bilic takımını bilmiyorsa bişey demiyorum artık ama bu sene kabusumuz zaten gol attıktan sonra
takımın geriye yaslanması değil mi?
e madem gol attık sende takımını biliyorsan ve ikinci yarı orta sahan artık rakibe karşı dayanıksız geliyorsa
ve defansın hava toplarında ne kadar top geldiyse rakibe vurduruyorsa
aynı zamanda pektemek ilerde yokları oynuyor ve resmen top almamak için rakibinin arkasında duruyorsa

o pektemeki çıkartırsın hocam
tolgay'ı orta alanda biraz daha serbest ve ilerde top yapacak pas yapacak şekilde oynatırsın 10 numara değil
savunma da hava topu alamayan necipini de velinin yanına biraz arkasına belki montelersin ve savunmana da
tercihe göre ersan yada atınçı koyarsın yani pektemek- atınç yada ersan değişikliğini yaparsın
böylece ortasahan daha diri olur defansının hava topu hakimiyeti olur tolgay da ortasahanın biraz daha ilerisinde top yapar pas yapar

hee opare mi sakatlandı o zman işte ikinci müdahalen de atiba ile olur oraya saçma sapan olcayı koymazsın
ya necipi sağa kaydırıp o alana atibayı koyarsın yada atiba direk sağa geçer
 ve bu ilk değişikliği de golü attıktan sonra yaparsın

ama hoca da pektemeği oyunda tutarak başka şeyler düşünmüş olabilir bilemeyiz ( çift forvet durarak rakibin de savunma adamlarının ileri çıkışlarını kesmek amaçlı)
ama rakibinin duran toplardaki etkisini görüp de necip-pedro ikilisi ile başlamak intihardan başka birşey değildir

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sallapati

Brugge , Dinamo Kiev Ve dnipro yu istedik.. adamlar çatır çatır turu geçtiler..

Avrupa Kupalarında daha çok mücadele isteyen daha çok koşan , kondüsyonu daha iyi olan takım kazanıyor...

takım isminin önemi yok... BUnu birinin Fikret Ormana anlatması gerekiyor.. Havalara zıplamıştı Brugge çıkınca.. Adamlar namağlup..

Keşke bize isimli bir takım çıksaydı da daha konsantre çıksaydık iki maça da...

Ajax-Roma- Everton gelseydi bize..

Çevrimdışı MUSTAFA_

60-70 bin taraftar sadece takım öndeyken iyi.. takım bi tökezleyince rezil bir hal alıyorlar.. 70bin çekirdekçi taraftar olacağına Vodafone Arenada 20bin kişi bile daha etkili olur
Taraftarlığın tanımı değişmiş. Çok olacağına vasıflı olsun. Beşiktaşlılığı bilsin ve yerine getirsin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serjo

birader Kerim rezil durumda.. Balıkesir maçında bile maç 2-2yken 3-4 tane top kaptırdı.. Bilicin eli çok dar.. BU takımla yaptıkları başarıdır.. Sadece son 2 maç Atibanın olmaması bizi mahvetti

tamam diyelim ki öyle
1-1'den sonra adamlar gümbür gümbür geliyor
4-2-3-1'e dönmek okadar zor değil
Pektemek-Sosa veya Atiba (sakat değilse)
hiç değilse orta saha bizde kalacak
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı yigitcan1903

@Yiğitcan1903 maç 1-1 ken oyuncun ıslıklanır mı yahu,ben her zaman böyle kalabalık taraflardan korkarım.
Formanın hakkını vermediğini düşünüyorsa ıslıklar
Çeyrek final arifesindesin
2 maç var önünde
2 sinde de bu kadar mı ruhsuz oynanır
Mücadele etseler kimse gam yemez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 10:21:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
En azindan artik Olimpiyat derdimiz kalmadi..Sevinecegimiz tek nokta...

3 hafta sonra dönüyoruz sen rahat ol  :bandit:  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 10:22:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Formanın hakkını vermediğini düşünüyorsa ıslıklar
Çeyrek final arifesindesin
2 maç var önünde
2 sinde de bu kadar mı ruhsuz oynanır
Mücadele etseler kimse gam yemez

Ben mücadelede sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Bildiğin taktik olarak çakıldık adamlar bütün delikleri tıkamışlar.

Bilic'in de B PLanı olmayınca sonuç bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Anca yaftalayın milleti zaten
Liverpool maçında efsane
Şimdi çekirdekçi
Osman Baydemirin bi sözü vardı anca o cevap olur buna

Çevrimdışı Fatih

Çevrimdışı Kemal

Bakın maç normal akışında gider gol yersin yenilirsin kimse bişey diyemez. Diyen riyakardır sahtekardır.

AMA aylardır hep aynı hatalarla taraftarı doldur şişir, git en kritik maçta doğum gününde herkesin çoştuğu 20.000 meşalelerin yandığı rekor kırılan maçta aynı haltları ye, insanlarda patladılar.

Tolga- Pektemek - Bilic ve yönetim. Tüm suçlular bunlardır.

Başkanımız sinirlenmiş gitmiş statdan. Yav niye sinirleniyosun , sen değil misin bu Pektemekle yabancı sınırı kalkmasına rağmen gidip 1.8 m lara sözleşme yenileyen arkadaş ? Niye sinirleniyosun ? Adam kaval kemiğiyle topa vuruyo pas veriyor. Ulen yanında Ba bomboş senin kahraman olma hayallerin yüzünden 2-0 olmadı maç bari topa vurdun gol olmasada kaleye vur kalas. Kalas mı evet kalas kendi takımımın futbolcusuna kalas diyorum ben .

Taraftara sinirlenip yönetici ittirip gidiyosun , 1.5 m luk Ferrarinide sat bilge ol git Trabzona Hakan Arıkanla kaleci yedekliği için yarışın o zaman.

1 maçlık patlama değildir bu taraftarın yaptığı . İnsaf edin 2 yıldır millet birikti artık.

Çevrimdışı Serjo

Alıntı
Haydi Kalk Ayağa ‏@YuruGunese
Geçin bu isleri, doğu tribünü olarak mac sonunda Beşiktaş'ı cagirdik alkışladık, gelmeyen futbolcular oldu, onu bile anlarız.
Alıntı
Adnan Murat ‏@fedAdnan
Bursa'dan Olimpiyat'a geliyoruz, sabaha karşı 5'te evde oluyoruz, sabah 8.30'da da işe geliyoruz, hala Demba Ba efendi bizi eleştiriyor

zaten hep taraftar suçlu
sahada dolaşanların suçu yok
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Fatih

3 hafta sonra dönüyoruz sen rahat ol  :bandit:  :biggrinking:
Yok ya Basaksehir'le filan anlasilir en kotu ihtimal... Ben daha da gitmem Olimpiyat'a...

Çevrimdışı Avanti

son 1-2 aydır takım oyunu ciddi yara almış durumda... Ben zaten dün Atiba nın oynamayacağını görünce şansımızın çok olmadığını söylemiştim.. 2 maçta da Atiba yoktu..İkisinde de yenildik.. Dün Atiba Fb maçına saklandıysa büyük hata yapıldı...

Bence Yönetim Bilic e şampiyonluk ve Şampiyonlar Liginin daha önemli olduğunu söyledi.. Atibanın oynamamasını buna bağlıyorum... herşey para değil... kaç yılda 1 gelir bu fırsat ayağına..

kalan takımlar ..  dnipro- dinamo kiev- sevilla - fiorentina - zenit - wolfsburg - napoli  ve Beşiktaş olacaktı

Wolfsburg,Napoli,Sevilla karşısında şansımız olmazdı.Şampiyonlar ligi ayarında takımlar zaten seneye şampiyonlar liginde olurlar.

Çevrimdışı Fatih

Kalas mı evet kalas kendi takımımın futbolcusuna kalas diyorum ben .

Guldurdun abi  :lol: :lol:

80'den sonra futbolcu isliklanacaksa isliklansin gikim cikmaz...Ama onun oncesinde takimi isliklamak yanlistir bana gore... Normal de derbi olmasa 90'da isliklayin derim..Bedavaya hem ligden hem de avrupadan olmaya gerek yok...

Taraftarin futbolcuyu ateslemesi eskidenmis..Artik futbolcunun taraftari ateslemesi gerekiyor...

Çevrimdışı sallapati

şurda Pektemek Demba ya verse turu geçmiştik..    :s20:

Çevrimdışı sallapati

Anca yaftalayın milleti zaten
Liverpool maçında efsane
Şimdi çekirdekçi
Osman Baydemirin bi sözü vardı anca o cevap olur buna

yapma gözünü seveyim.. 1-1 ken homurtular , ıslıklar başladı... Maç bitmeden elendik psikolojisine sokuyorlar takımı

Çevrimdışı Kemal

Biz takım olarak - Taraftar olarak - Yönetici olarak - hatta gelen TD ler olarak bile çok duygusalız. Ama işte duygusallıkla Profesyonel işler yürümez.

Bakın hala aramızda Tolga Adamdır diyenler var. Napalım yani adamsa ?  Taraftarımız duygusal.  (Pektemek konusuda var)

Yönetim, Pektemek sakatlandığında daha havaalanında Pektemek evladımızdır sözleşmesi yenilenecek dedi ve adam hakkında genel tablo birden unutuldu sadece formaya kan bulaştıya o kaldı ortada sonuç Pektemekle yıllar.  Yönetim olarak duygusalız.

TD oda bunu uyuyor ve adam daha hasta yatağından kalkar kalkmaz 11 e sürüyor. adamda dün bizi ipe çekiyor. TD olarak duygusalız.

Sonra şerefli 2.likler, Gönüllerin Şampiyonlukları falan .

Biz bu mantaliteyle gidersek inanın daha çok Gönüllerin Şampiyonu oluruz.

Çevrimdışı sallapati

Guldurdun abi  :lol: :lol:

80'den sonra futbolcu isliklanacaksa isliklansin gikim cikmaz...Ama onun oncesinde takimi isliklamak yanlistir bana gore... Normal de derbi olmasa 90'da isliklayin derim..Bedavaya hem ligden hem de avrupadan olmaya gerek yok...

Taraftarin futbolcuyu ateslemesi eskidenmis..Artik futbolcunun taraftari ateslemesi gerekiyor...

brava aynen katılıyorum sana  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Hicks

Kırılganlık nedir? Kendine güvenmemektir, arkadaşlarına güvenmemektir, takıma güvenmemektir, taraftarına güvenmemektir, hocasına güvenmemektir... Ben o sahadaki 10 kişiden biri olsaydım ve Tolga bunları yapsaydı ben de kırılgan olurum abi, benim hocam beni baş edemeyeceğim adamlarla birebir bırakan seçimler yaparsa ben de kırılgan olurum abi, gecenin 10'unda o soğukta o iğrenç stadı 70.000 kişi dolduruyorsam ama sahada bu yanlışları görüyorsam ben de kırılgan olurum abi, en ufak bir hatada kimsenin tahammülü kalmaz tabii ki de...

Size tek bir soru, Tolga ilk golde topa kısa vurduğunu anlar anlamaz biraz öne çıksa, ya da zamanında fırlayıp rakibini de indirip kırmızı kart görse ama o golü yemese ne olurdu?

Savaş çıkardı savaş, 10 kişi sahada 70.000 kişi tribünde savaşırdı rakiple! Gerekirse sahada öleceksin ama o golü yemeyeceksin, sen boş vermiş, bıkkın, uyuşuk bir şekilde o golü tepkisiz yersen bu taraftar da seni yer, bu kadar basit, kimse kusura bakmasın...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

Biz takım olarak - Taraftar olarak - Yönetici olarak - hatta gelen TD ler olarak bile çok duygusalız. Ama işte duygusallıkla Profesyonel işler yürümez.

Bakın hala aramızda Tolga Adamdır diyenler var. Napalım yani adamsa ?  Taraftarımız duygusal.  (Pektemek konusuda var)

Yönetim, Pektemek sakatlandığında daha havaalanında Pektemek evladımızdır sözleşmesi yenilenecek dedi ve adam hakkında genel tablo birden unutuldu sadece formaya kan bulaştıya o kaldı ortada sonuç Pektemekle yıllar.  Yönetim olarak duygusalız.

TD oda bunu uyuyor ve adam daha hasta yatağından kalkar kalkmaz 11 e sürüyor. adamda dün bizi ipe çekiyor. TD olarak duygusalız.

Sonra şerefli 2.likler, Gönüllerin Şampiyonlukları falan .

Biz bu mantaliteyle gidersek inanın daha çok Gönüllerin Şampiyonu oluruz.

Şurası çok önemli bir şu psikolojiden kurtulmazsak daha çok şampiyonluklar bekleriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 10:42:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolga'nın yaptığı hatalardan daha kötü yaptığı, her golden sonra sakatlanmış gibi davranması.

Abi 30 yaşındasın sen daha. Volkan senin 1 yılda geçidiğin sakatlığı 15 yılda geçirmedi sanırım insaf.

Bacakları bile güven vermiyor kollarını geçtim ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli