Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972151 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Önümüzde 10 tane resmi maçımız kaldı.

Bu 10 maçta final niteliğinde hepsinden alnımızın akıyla çıkmak zorundayız ve çıkacağımıza da inanıyorum.

Açıkçası bütün sezon pek şampiyonluğa inanmıyordum ama nedense şimdi daha fazla inanmaya başladım.

Bu 10 maçtan en kötü 20-21 puan alırsak şampiyonluk gelecektir.

Şunu da söyleyeyim Gs ve Fb yüksek ihtimalle kupada final oynayacaklar yani onlar 2 kulvarda oynarken artık biz tek kulvarda oynayacağız.

Bunu avantaja çevirmek yine bizim elimizde.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2015, 02:22:33 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Biz neden doğru düzgün işe yaramaz adamlardan uzun senelerce medet ummaya çalışıyoruz?

1.İsmail köybaşı:Senelerdir ne iş yaptı hala takımda duruyor aklım almıyor?Kendini geliştirmeyi bir kenara bırak her sezon daha da kötü olan biri.İddia ediyorum Beşiktaştan ayrılsın 1 sezon sonra süper ligde hiçbir takımda forma giyemez.

2.Mustafa pektemek:Senede 4 gol ortalamayla oynayan "muhteşem forvet".senelerdir sakatlıkları ve sakarlıklarıyla ciğerimizi yedi 4 yıl daha korkunç bir paraya imza attı.Akıl mantık almıyor?

3.Uğur boral:Geldiğinden beri kaç maça çıkmış ki hala takımda kalabiliyor?

4.Tolga,Cenk:İkisinin de As kaleci olamayacağı gerçekkten neden biri gönderilip gerçek,as bir kaleci alınmaz?

5.Ersan:schuster dönemi hariç iyi top oynadığı sezon var mı?Her maç saatli bomba gibi hatalar yapan adam için nedir bu inat?

Liste uzar da gider de anlamadığım bu futbolcular kulübe büyü mü yaptı arkadaş.Nedir bu inat.Dünyada binlerce futbolcu varken neden bu adamlara milyon dolarlar verilip kulüp emanet ediliyor.Yazık değil mi aynı çatı altında forma giyen gerçek emektar futbolculara?

Sözleşmesi fesih edilecek adamlarla sözleşme uzatıyoruz gerçekten aklım almıyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Biz neden doğru düzgün işe yaramaz adamlardan uzun senelerce medet ummaya çalışıyoruz?

1.İsmail köybaşı:Senelerdir ne iş yaptı hala takımda duruyor aklım almıyor?Kendini geliştirmeyi bir kenara bırak her sezon daha da kötü olan biri.İddia ediyorum Beşiktaştan ayrılsın 1 sezon sonra süper ligde hiçbir takımda forma giyemez.

2.Mustafa pektemek:Senede 4 gol ortalamayla oynayan "muhteşem forvet".senelerdir sakatlıkları ve sakarlıklarıyla ciğerimizi yedi 4 yıl daha korkunç bir paraya imza attı.Akıl mantık almıyor?

3.Uğur boral:Geldiğinden beri kaç maça çıkmış ki hala takımda kalabiliyor?

4.Tolga,Cenk:İkisinin de As kaleci olamayacağı gerçekkten neden biri gönderilip gerçek,as bir kaleci alınmaz?

5.Ersan:schuster dönemi hariç iyi top oynadığı sezon var mı?Her maç saatli bomba gibi hatalar yapan adam için nedir bu inat?

Liste uzar da gider de anlamadığım bu futbolcular kulübe büyü mü yaptı arkadaş.Nedir bu inat.Dünyada binlerce futbolcu varken neden bu adamlara milyon dolarlar verilip kulüp emanet ediliyor.Yazık değil mi aynı çatı altında forma giyen gerçek emektar futbolculara?

Sözleşmesi fesih edilecek adamlarla sözleşme uzatıyoruz gerçekten aklım almıyor.
Bunu hiçbir zaman anlayamayacağız.

Yıllardır hiçbir katkısı olmamış adamlarla maaşına zam yaparak anlaşırsan sonrada neden şampiyon olamıyorum demeyeceksin.

Bizdeki bu inat nedir arkadaş anlamıyorum olmuyorsa bir oyuncu daha fazla tutmayacaksın bu kadar basit.

Biz hala İsmail'den,Necip'ten,Ersan'dan ya da Pektemek'ten birşeyler olur mu diye bekliyoruz.

Kusura bakmasın kimse ama bu oyuncular olacak olsaydı çoktan birşeyler olurdu.

Gerçi niye konuşuyorsak nasılsa herşey aynı tas aynı hamam devam ediyor maalesef biz de konuştuğumuzla kalıyoruz.

Çevrimdışı talha

Şu yerlilerde çektiğimiz nedir be arkadaş. Allahtan u-14 ve u-15 ten iyi oyuncular geliyor onların da tkaıma katılması nerden baksan 5 sene :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sallapati

Enseyi karartmayın.. Şampiyonluk için büyük şansımız var.. FBye yenilsek bile önemli değil.. Artık haftada 1 maç yapacağız.. FB ve GSnin 3 adet kupa maçı var

YETER Kİ DAĞILMAYALIM..

TOLGADAN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİYOR TARAFTARIN.. TESİSLERE GİDİLMESİ GEREKİYOR

Çevrimdışı Kemal

Tolga'dan taraftarın özür falan dilemesi gerekmiyor, Tolga'nın çıkıp 2.5 aydır yokum geldim ve 3 aylık emeklerinizin içine ettim kusura bakmayın demesi gerekiyor.

Çevrimdışı panic13

Kaleci

Sağ Bek     Pedro     Stoper               Sol Bek

Tolgay     Ön Libero           

G.Töre                        Sosa                         Sol Kanat

Demba Ba

Bu kısımlara mutlaka takviye şart.

Ben de genel olarak seninle hemfikir bu takviyeler konusunda. Bek alınmazsa anlarım, dünyada da sıkıntılı bi mevki ve kalitelisi pahalı oluyor. Ama stoper, orta saha ve sol açık gelmezse açıklayamaz bunu yönetim. Almanya, Hollanda, Belçika falan fabrika gibi o pozisyonları üretiyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sallapati

Tolga'dan taraftarın özür falan dilemesi gerekmiyor, Tolga'nın çıkıp 2.5 aydır yokum geldim ve 3 aylık emeklerinizin içine ettim kusura bakmayın demesi gerekiyor.

Tolga adamdır. Bu takımın da kaptanıdır.. tamam kale vuruşu kısa düştü.. Orda Veli ile Olcay saf saf topa bakıyorlar.. Pedro zaten ağır vasıta adama yetişemedi..

ben burda taktik hata olduğunu düşünüyorum. Dizi tam anlamıyla iyileşmeyen Tolgaya kale vuruşu kullandırtmamak gerekiyordu.. ya kısa kullanacaktık ya da pedro atacaktı kale vuruşlarını...

Çevrimdışı sallapati

Oparenin getirdiği topta Mustafa Pektemek kaleye vuracağına yanındaki bomboş demba Ba ya bıraksa 2-0 olacaktı...

Çevrimdışı Kemal

Öyle çok denklemlere gerek yok arkadaşlar, atan ve tutan demişler.

Atanı bulduk yanına Bılıcın sureklı monte ettıgı Pektemek yerine Tosunu koyarsın tutanada adam gibi kaleci alırsın olur biter.

Şu maç için dedim ki Atınç olur mu ? Ersanı sevmesekte Ersan-Atınç olur mu ? Pedro Balıkesir maçında kızardı bu adamlara yetişemez...
Tolga için zaten yorum yapmıyorum yine oyunu adamın kafasına başladı adamda vurdu kafayı Tolga çıkmadı 1-1- ve maç bitti.

Atınç deyince herkes top gelmez zaten yüklenemez adamlar dendi, yav adamlar sanki Kayserispor .

Cenk

Opare             Ersan          Atınç         Motta

Töre               Tolgay           Veli         Olcay

Tosun           Ba

Yaparsın , bu sefer sağbekine Allah korusun bişey olduğunda Necipin olur, hava toplarını kesip fizik üstünlüğünü dengelersin.

Gol attığında da 4-2-3-1 e döner Atibayla orta kısımda Veli-Atiba yapıp ısırırsın karşı tarafı.

Neyse niye yazıyorum ki bizim Pektemeğimiz var.

Pektemek demek gol demek.

Yazın satalım dediğimde başta @Çağrı kardeşim olmak üzere çarmığa gerdiniz beni. Şimdi en az 3 yıl daha saçınızı başınızı yolmaya hazır olun.

Çevrimdışı sallapati

son 1-2 aydır takım oyunu ciddi yara almış durumda... Ben zaten dün Atiba nın oynamayacağını görünce şansımızın çok olmadığını söylemiştim.. 2 maçta da Atiba yoktu..İkisinde de yenildik.. Dün Atiba Fb maçına saklandıysa büyük hata yapıldı...

Bence Yönetim Bilic e şampiyonluk ve Şampiyonlar Liginin daha önemli olduğunu söyledi.. Atibanın oynamamasını buna bağlıyorum... herşey para değil... kaç yılda 1 gelir bu fırsat ayağına..

kalan takımlar ..  dnipro- dinamo kiev- sevilla - fiorentina - zenit - wolfsburg - napoli  ve Beşiktaş olacaktı

Çevrimdışı Kemal

Tolga adamdır. Bu takımın da kaptanıdır.. tamam kale vuruşu kısa düştü.. Orda Veli ile Olcay saf saf topa bakıyorlar.. Pedro zaten ağır vasıta adama yetişemedi..

ben burda taktik hata olduğunu düşünüyorum. Dizi tam anlamıyla iyileşmeyen Tolgaya kale vuruşu kullandırtmamak gerekiyordu.. ya kısa kullanacaktık ya da pedro atacaktı kale vuruşlarını...

Abisi, Tolga nın adamlığına delikanlılığına sözüm yok , ama bu işler adamlıkla falan olsaydı Semtten 10 tane adam koyardık kaleye 100 yıl kalemiz gole kapanırdı.

Ben Tolga'ya sırf bu maç için yazmıyorum bunları. Bak her maç dikkat et topa başlayamaz top döner bizde tehlike olur, 1-0 lık maçları tutamayız hep yapar bunu. Üzerine gelen topa direk vuramaz ya kısa düşer ya taçlara çıkar.

Hayatında 1 kere Konya maçını kurtarttı bize Tolga kale çıkışıyla odur.
Arsenal maçında bile neler yaptı.

Pozisyondan sonra Ertuğrul Karanlık hep yanındadır. Hemen çıkabilme ihtimali vardır.

Hava toplarını alamaz düşürür. Hava topu hakımıyetı yoktur.

Geri pasları vuramadığını bildiği için 2 kere dün ağzımızla yüreğimiz yer değişti.  Kendide farkında bazı şeylerin.

Çevrimdışı Tolga

Muslera tek başına Gs'ye her sezon en az 10-15 puanı kazandırıyor bizim kaleciler tek başlarına maçları veriyorlar.

Mutlaka kaleci lazım bu takıma ama adım kadar eminim ki kaleci falan alınmayacaktır.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada yine tekrarlıyorum olan oldu bundan sonra sadece 10 maçımız var.

Kalan maçlarda elimizden gelen en iyi oyunu oynayıp ipi göğüslemeliyiz.

Fb maçı tabi kritik bir zamana denk geldi ama kaybedersek bile morallerin bozulmaması lazım.

Gs maçı sonrası yaşadığımız travmaya dönerse yine şampiyonluk gider.

Çevrimdışı sallapati

Abisi, Tolga nın adamlığına delikanlılığına sözüm yok , ama bu işler adamlıkla falan olsaydı Semtten 10 tane adam koyardık kaleye 100 yıl kalemiz gole kapanırdı.

Ben Tolga'ya sırf bu maç için yazmıyorum bunları. Bak her maç dikkat et topa başlayamaz top döner bizde tehlike olur, 1-0 lık maçları tutamayız hep yapar bunu. Üzerine gelen topa direk vuramaz ya kısa düşer ya taçlara çıkar.

Hayatında 1 kere Konya maçını kurtarttı bize Tolga kale çıkışıyla odur.
Arsenal maçında bile neler yaptı.

Pozisyondan sonra Ertuğrul Karanlık hep yanındadır. Hemen çıkabilme ihtimali vardır.

Hava toplarını alamaz düşürür. Hava topu hakımıyetı yoktur.

Geri pasları vuramadığını bildiği için 2 kere dün ağzımızla yüreğimiz yer değişti.  Kendide farkında bazı şeylerin.

tolganın sadece ayağı kötü

yan topları iyi.. karşı karşıyalarda iyi.. refleksleri de çok iyi olmasa da iyi sayılır..

Dün dizi tam iyileşmediği için 1e 1 pozisyonlarda kendisini sakındı.. bu da normal.. çünkü bursa maçında Bakambu dan yediği pozisyonda dizi çime takılıp sakatlanmıştı...

kale vuruşlarını tolga kullanmamalıydı dün.. dizi sakat hala çünkü... Bilic in tek pişman olduğu konu bence budur...

Gece yattığında kesinlike bunu 2 şeyi düşünmüştür ve pişma olmuştur Biliç..

1. Maçtan once Tolganın  kale vuruşlarını kullanmaması için uyarması
2. 1-0 olduktan sonra Mustafa Pektemek i çıkarıp Atibayı oyuna almak...

Çevrimdışı sallapati

Bu arada yine tekrarlıyorum olan oldu bundan sonra sadece 10 maçımız var.

Kalan maçlarda elimizden gelen en iyi oyunu oynayıp ipi göğüslemeliyiz.

Fb maçı tabi kritik bir zamana denk geldi ama kaybedersek bile morallerin bozulmaması lazım.

Gs maçı sonrası yaşadığımız travmaya dönerse yine şampiyonluk gider.

O 10 MAÇ KAHIR OLUR BİZE TAFATAR BÖYLE ISLIK MISLIK YAPARSA..

FBYE YENİLSEK DE TAM DESTEK....

AMA BEN FB VE BAŞAKŞEHİR MAÇLARINDAN SIFIR PUAN ALMAKTAN KORKUYORUM...

FBYE YENİLSEK ÇOK ÖENMLİ DEĞİL.. RAHAT OYNAMALIYIZ... FBYE DEFANS YAPAN TAKIMLAR YENİLİYOR.. HÜCUMU DÜŞÜNMELİYİZ..

DÜN BİLİÇ ERSAN VE ATİBAYI FB MAÇINA SAKLADI...

Çevrimdışı Hicks

Tolga'ya laf söylemekten dilimde tüy bitti, artık yapacak bir şey yok, oynadığı her maç problem, böyle de devam edecek. Cenk sakat mıydı bilmiyorum ama sakat değilse Bilic bu tercihi ile hem maçı yaktı, Cenk'e de çok ayıp etti...

Asıl sorun, ilk maçtan hiç mi ders alınmaz? Yine her kafa topuna onlar vurdu, Atınç'ı neden yanında oturtuyorsun? Kaç maçtır bariz pozisyon hatası yapan, adam kaçıran ve ofsayt bozan Pedro'dan ne kadar kötü olabilirdi? Hadi böyle başladın, adamların hücum organizasyonu zaten yok, golü de bulmuşsun, hala yüksek topla geliyorlar, al Atınç ve Atiba'yı uzat takımın boyunu ve kilitle oyunu... Bu kadar mı zor abi bunları yapmak benim aklım hayalim almıyor...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ahmetx

İç saha maçlarını İstanbul'da oynarsak taraftarla büyük sıkıntı yaşarız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

O 10 MAÇ KAHIR OLUR BİZE TAFATAR BÖYLE ISLIK MISLIK YAPARSA..

FBYE YENİLSEK DE TAM DESTEK....

AMA BEN FB VE BAŞAKŞEHİR MAÇLARINDAN SIFIR PUAN ALMAKTAN KORKUYORUM...

FBYE YENİLSEK ÇOK ÖENMLİ DEĞİL.. RAHAT OYNAMALIYIZ... FBYE DEFANS YAPAN TAKIMLAR YENİLİYOR.. HÜCUMU DÜŞÜNMELİYİZ..

DÜN BİLİÇ ERSAN VE ATİBAYI FB MAÇINA SAKLADI...
Buna ben de katılıyorum belli ki Fb maçına sakladı ikisini de ama özellikle 1-0 dan sonra Atiba'yı oyuna almayarak çok büyük bir hata yaptı Bilic.

Tabi Fb maçında sarı kart sınırındakiler cezalı duruma düşebilir ya da her zamanki gibi gereksiz bir şekilde kırmızı görebiliriz.

Öyle olursa Başakşehir maçına bazı oyuncular olmadan çıkabiliriz yani böyle bir riskte var tabi.

Çevrimdışı sallapati

İç saha maçlarını İstanbul'da oynarsak taraftarla büyük sıkıntı yaşarız.

ÖYLE TARAFTAR OLMAZ OLSUN.. İYİ GÜN TARAFTARLARI..REZİLLER

Çevrimdışı Serjo

1.CENK yükselişe geçmiş neden sakatlıktan yeni çıkmış Tolga?
2.Olcay son 10 maçta sahada yok neden Kerim ilk 11'de denenmiyor?
3.Maç 1-0 Pektemek ile olmuyor neden yerine Atiba veya Sosa alınmıyor?
4.4-4-2 ilk dakika'dan yanlış.60 dk Pektemek-Sosa deişikliği 4-5-1 daha mantıklı değil mi?
5. 1-1'den sonra orta saha düştü, Biliç neden bir müdahle de bulunmadı?
bir taraftar gibi saha kenarından sadece maçı izledi
6.Ve son olarak.. saha'da mücadele etmeyen, koşmayan,2 pas üst üstte yapamayan oyuncu
saat 22:05 ki maça saat 17:00 de Zulimpiyat gibi bir stad'ı tıka basa dolduran
taraftarı eleştiremez!
Hiç bir zaman skor taraftarı olmadık lakin sen mücadele et, O kutsal formayı terlet 3-1'de olsa
biz alkışlamasını da biliriz!
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı yigitcan1903

En çok da faturanın taraftara çıkmasına ayarım
Ulan sahada oynamayan topçu oynatamayan hoca
Neymiş taraftarmış
İneyim ben oynayım,Necip kadar oynarım ya da Mustafa kadar
Karın tokluğuna
Ulan hangi kırılma maçını kazandı kaç senedir bu takım?
Hala sabote etmeyin uefaya gidelim kafası
Daha çok sezon yeriz bu kafayla
Bizi hep bu sahip çıkıyoruz diye "Beşiktaşa zarar verenlere" sahip çıkmamız mahvetti

Çevrimdışı sallapati

Demba Ba, bazı taraftarlara da sitem etmekten geri kalmadı. "Şunu söylemek istiyorum; takım arkadraşlarımla gurur duyuyorum" diyen Senegalli yıldız, sözlerini şöyle tamamladı: "Buraya hep birlikte geldik. Beşiktaş uzun bir aradan sonra buralara geldi ama bunun farkında olmayan bazıları vardı. Bizi ıslıklama yerine destek verseler durum farklı olabilirdi"

Tamam ıslık konusunda haklı Demba ama , uzun bir aradan sonra buraya geldik diyor... 2 sene AVrupada cezalıydık.. Son Avrupada oynadığımız sene  da son 16ya kalmıştık... Atleticoya elenmiştik

Birileri bunları anlatması gerekiyor bu oyunculara.. Beşiktaşı çok küçültmesinler

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Öyle çok denklemlere gerek yok arkadaşlar, atan ve tutan demişler.

Atanı bulduk yanına Bılıcın sureklı monte ettıgı Pektemek yerine Tosunu koyarsın tutanada adam gibi kaleci alırsın olur biter.

Şu maç için dedim ki Atınç olur mu ? Ersanı sevmesekte Ersan-Atınç olur mu ? Pedro Balıkesir maçında kızardı bu adamlara yetişemez...
Tolga için zaten yorum yapmıyorum yine oyunu adamın kafasına başladı adamda vurdu kafayı Tolga çıkmadı 1-1- ve maç bitti.

Atınç deyince herkes top gelmez zaten yüklenemez adamlar dendi, yav adamlar sanki Kayserispor .

Cenk

Opare             Ersan          Atınç         Motta

Töre               Tolgay           Veli         Olcay

Tosun           Ba

Yaparsın , bu sefer sağbekine Allah korusun bişey olduğunda Necipin olur, hava toplarını kesip fizik üstünlüğünü dengelersin.

Gol attığında da 4-2-3-1 e döner Atibayla orta kısımda Veli-Atiba yapıp ısırırsın karşı tarafı.

Neyse niye yazıyorum ki bizim Pektemeğimiz var.

Pektemek demek gol demek.

Yazın satalım dediğimde başta @Çağrı kardeşim olmak üzere çarmığa gerdiniz beni. Şimdi en az 3 yıl daha saçınızı başınızı yolmaya hazır olun.

İki kere okudum üşenmeden iki kere okudum zerre yanlış yok bu kelimelerin.
Yerden göğe kadar haklısın hocam.
kAos

Çevrimdışı ahmetx

@Yiğitcan1903 maç 1-1 ken oyuncun ıslıklanır mı yahu,ben her zaman böyle kalabalık taraflardan korkarım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum