Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967021 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Ersan

önder özeni dinlenince o kadar pozitif duygularla doluyorum ki takımla ilgili anlatamam şampiyonluğa olan inancımı alevlendiriyor adam. kişilik ve bilgi olarak muhteşem bir insan en az bizim kadar belki bizden bile çok şampiyon olmamızı isitiyor keşke kalsaydı. tarih boyunca Beşiktaş'tan ayrılmasına en çok üzüldüğüm insanlardan birisidir

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Valla keyiften aynen bu heride dondum bugun :)
  :lol: Bu arada sene sonu ayni puan oldumu genel averaja mı  bakilir yoksa ikili averaj mi?

Çevrimdışı Ersan

:lol: Bu arada sene sonu ayni puan oldumu genel averaja mı  bakilir yoksa ikili averaj mi?

ikili averaja bakılıyor bildiğim kadarıyla

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Dogan

ikili averaja bakılıyor bildiğim kadarıyla

:bawling:

Çevrimdışı Tolga

Önce ikili averaja bakılıyor ama o da değişti.

Mesela biz Fb'yi 1-0 bile yenersek ikili averajlar eşitleniyor skorun önemi kalmadı yani.

Ondan sonra da genel averaja bakılıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

Önce ikili averaja bakılıyor ama o da değişti.

Mesela biz Fb'yi 1-0 bile yenersek ikili averajlar eşitleniyor skorun önemi kalmadı yani.

Ondan sonra da genel averaja bakılıyor.
Hmm.O zmn çıkıp çatır cutur  oynayıp ikisinide yenicez baska bi ihtimal yok.4.yildiz die kudursunlar  :ok:

Çevrimdışı aşığımsana

Önümüzde 10 maç var nereden baksan ligin 3 te 1lik kısmı, yani daha yolumuz uzun. ilk 3 te puan kayıpları daha da artacaktır. Buradan en karlı çıkmamız için rehavete kapılmadan oynamak ve desteklemek gerek. En çok istediğimiz şey şampiyonluktur herhalde ama kendimizi buna kaptırmadan sakince yol almalıyız. Gerisi gelecektir. İyi geceler lider takımın taraftarı.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı f_madida

Ne kadar olumsuz yazmissiniz yahu... Belki cogunluk daha genc oldugu icin pek hatirlamayabilir ve lig tvnin iki buyuk propagandasi boyle bir psikoloji yaratmis olabilir ama benim gencligimden hatirladigim bizim takim fbye ya 4 atardi ya 5 atardi, istisnasiz, kadikoy madikoy bize farketmezdi..zaten hicbir zaman bize gsye karsi kurduklari psikolojik ustunlugu kuramadilar kuramazlarda, bunu fbliler de biliyor ve itiraf ediyorlar.. hal boyleyken bu korku niye anlamis degilim.

kaldi ki en kotu oynadigimiz zamanda bile kadikoy'e 2 kere japon bayragi cekip donduk...ic saha yenilmezlik rekorunu kiracakti fb (38 mac mi neydi), yendik, bayragi cektik geldik... sonraki sene 12 mi 13 mac mi ne yenilmezlik serisi vardi yine gittik kadikoy'de islerini bitirip geldik.. ya onu bunu birakin kalecisiz ve bir oyuncu eksikken adamlari kadikoy'e gomduk daha ne yapmak lazim..

"kadikoymus ora,
cikis yokmus oradan,
.....,
oyle ciktik oradan,"

diye cok anlamli bir tezahuratimiz var hatirlatirim, bu dizeler bosuna yazilmadi..

Bizim fbye yaptiklarimizin onda birini fb bize yapmis olsa simdi her turlu bu maclara gondermelerle psikolojik baski kurmaya calisirdi medya ustunden ama neyse bizim medya destegine ihtiyacimiz yok.. Cok acik ve net yaziyorum bu hafta kadikoy'de fbyi yeneriz ve en yakin rakibimiz gsyle farki 4'e cikartiriz, hic kimsenin endisesi olmasin.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmet türker

kesinlikle feneri yeneceğiz ...kazanacağız....biz tek büyüğüz.

Çevrimdışı Ersan

Önümüzde 10 maç var nereden baksan ligin 3 te 1lik kısmı, yani daha yolumuz uzun. ilk 3 te puan kayıpları daha da artacaktır. Buradan en karlı çıkmamız için rehavete kapılmadan oynamak ve desteklemek gerek. En çok istediğimiz şey şampiyonluktur herhalde ama kendimizi buna kaptırmadan sakince yol almalıyız. Gerisi gelecektir. İyi geceler lider takımın taraftarı.

istanbulda ardarda 4 maç var kalıyor 6. kalan 6 dan birisi ts birisi gs ile kalıyor 4. ilk önce istanbuldan minimum en kötü ihtimalle 10 en iyi ihtimalle 12 puan ile çıkarız inşallah. fbyi yenersek fb ile 7 puana çıkacak iki mağlubiyet bir beraberliğe tekabül ediyor.  haftaya gs yenilirse inşallah biz yenersek gs ile de bir maçtan fazlaya çıkıyor. ilk önce fbye yenilmeyip sonra kalan haftalarda rakiplerin puan kaybettiği haftalarda onlardan fazla puan almalıyız yenilirlerse en azından berabere. berabere kalırlarsa mutlaka galip gelmeliyiz bu ligin düğümü 6 hafta sonra çözülür diye düşünüyorum şampiyon 6 hafta sonra belli olur

Çevrimdışı nannan

Maçların gidişatı ve oyun ne kadar farklı olsa da son 2 haftada gerçekten şampiyon gibi kazandık. Ligdeki diğer takımlara mesaj gitmesi için minimum 4 gollü bi galibiyet lazımdı, tam zamanında geldi.
Tolgay nereden çıktı piyango mu planlanmış mıydı bilmiyorum ama inanılmaz  bi adam. Tolpu-topsuz oyunu çok iyi, alıyor-veriyor adam eksiltiyor şutu var. Çok acayip. Vücudu da Arda gibi ağırlık merkezi aşağıda yere de sağlam bastığı için ikili mücadelelerden hep galip ayrılıyor.
Necip'e de Serdar gibi hakkını teslim etmek gerekiyor artık. 2 haftadır golü getiren uzun pası yapıyor, defansta da artık daha profesyonel. Öyle bodozlama adama girip indirmiyor. Kolundaki pazuband hem güven hem de soğukkanlılık vermiş Necip'e.
Bugün Mustafa'nın gol atmasına takım bizden daha çok sevindi. Gol sevincine dikkat edin, Önce Dembe Ba'yla sarıldılar, sonra uzaktakiler tebrik etmeye geldi, Demba Ba arkada hala çok içten bi şekilde gülerek başkasıyla golü kutluyordu. Kolej havası dedikleri bu olsa gerek.
Ceza sahasında çoğalamıyorduk, Balıkesir maçında Atiba denedi, Sivas maçında golünü attı. Hep kısa ve tek toplarla pozisyon buluyorduk, iki haftadır uzun toplardan gol geldi. Uzun top demişken kaçıranlara hatırlatayım, ilk yarıda Pedro 5 dakika içinde 2 tane sola 50m, bir de sağa 30-35 metrelik pas attı. Mustafa'yla forveti ikilemeyi de sayarsak son zamanlarda değişik şeyler denediğimizi görürüz. Bilic de monotonluğundan kurtuluyor sanırım yavaş yavaş.
Yediğimiz gol efsaneydi yalnız. Hakem dışında kimsenin hatası yoktu, çünkü Ersan'ın yaptığı hareket faul falan değildi. hem yana gitti geldi, hem de bir anda yükselip düştü. Cenk yapabileceğinin en iyisini yaptı.
Brugge maçından önce FB maçını düşünmek istemiyorum ama bugün gençlerin oynadığı oyun feneri nasıl yeneceğimiiz gösterdi bence. Biz bugün gençlerin oynadığı oyunun çok daha iyisini oynadık son 2 senede.

Çevrimdışı Ersan

Ne kadar olumsuz yazmissiniz yahu... Belki cogunluk daha genc oldugu icin pek hatirlamayabilir ve lig tvnin iki buyuk propagandasi boyle bir psikoloji yaratmis olabilir ama benim gencligimden hatirladigim bizim takim fbye ya 4 atardi ya 5 atardi, istisnasiz, kadikoy madikoy bize farketmezdi..zaten hicbir zaman bize gsye karsi kurduklari psikolojik ustunlugu kuramadilar kuramazlarda, bunu fbliler de biliyor ve itiraf ediyorlar.. hal boyleyken bu korku niye anlamis degilim.

kaldi ki en kotu oynadigimiz zamanda bile kadikoy'e 2 kere japon bayragi cekip donduk...ic saha yenilmezlik rekorunu kiracakti fb (38 mac mi neydi), yendik, bayragi cektik geldik... sonraki sene 12 mi 13 mac mi ne yenilmezlik serisi vardi yine gittik kadikoy'de islerini bitirip geldik.. ya onu bunu birakin kalecisiz ve bir oyuncu eksikken adamlari kadikoy'e gomduk daha ne yapmak lazim..

"kadikoymus ora,
cikis yokmus oradan,
.....,
oyle ciktik oradan,"

diye cok anlamli bir tezahuratimiz var hatirlatirim, bu dizeler bosuna yazilmadi..

Bizim fbye yaptiklarimizin onda birini fb bize yapmis olsa simdi her turlu bu maclara gondermelerle psikolojik baski kurmaya calisirdi medya ustunden ama neyse bizim medya destegine ihtiyacimiz yok.. Cok acik ve net yaziyorum bu hafta kadikoy'de fbyi yeneriz ve en yakin rakibimiz gsyle farki 4'e cikartiriz, hic kimsenin endisesi olmasin.

hepsini hatırlıyorum ama bugündeyiz ve bugünün şartları ile futbol oynuyoruz yine geçmişe bakarsak orta geçmişimiz bahsettiğin yıllarda ne kadar parlaksa yakın geçmişte bir o kadar kötü. onun için bugünün ve yakın geçmişin şartlarında istatistiki verilere göre fb favori ama inşallah biz tüm istatistikleri yanıltıp yakın geçmişe çizgi çekip geleceğe güzel bir başlangıç yapacağız

Çevrimdışı f_madida

hepsini hatırlıyorum ama bugündeyiz ve bugünün şartları ile futbol oynuyoruz yine geçmişe bakarsak orta geçmişimiz bahsettiğin yıllarda ne kadar parlaksa yakın geçmişte bir o kadar kötü. onun için bugünün ve yakın geçmişin şartlarında istatistiki verilere göre fb favori ama inşallah biz tüm istatistikleri yanıltıp yakın geçmişe çizgi çekip geleceğe güzel bir başlangıç yapacağız

peki yakin gecmisin istatistiklerine bakalim ne olmus; son 2 senede,

10 kisi kaldigimiz 2 karsilasmadan birini kaybetmisiz 2-0, digerinde berabere kalmisiz 1-1 (ic saha maclari)
11'e 11 oynanan Inonudeki derbiyi almisiz 3-2
10'a 10 oynanan (Necip'in zorlama bir kartla atildigi gun) deplasman macinda 3-3 berabere kalmisiz..

ben burada olumsuz bir tablo gormuyorum...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Altuğ

Smileleri paralı yapalım demiştim sana @Altuğ bak böyle oluyor sonra  :kop:

@ALI RIZA borçtan kurtulamaz o zaman  :)

Çevrimdışı Sarp

Ben Galatasaray-Kasımpaşa maçının Gs için çok zor olmayacağını düşünüyorum. Şota bıraktı şimdi kimi getirseler gerekli uyumu hemen gösteremez.
Bence rakip böyle bir fırsatı tepmez.

Çevrimdışı Kemal

FB maçında Atınç hamlesi kesinlikle yabana atılmamalı, FB nin gollerine bakın hep duran toptan kornerden kafa golleri, ya Topal vurur ya Egemen vurur ya Kadlec oynuyosa o vurur veya biri vurur kaleden döner Meireless tamamlar.

Bu hava topu organizasyonlarını savuşturacak Atınç hamlesini bence BILIC değerlendirmeli.Hatta buna çalışmalılar.

Çevrimdışı Serjo

Fenerbahçe maçı sezonun en kritik maçı
kazanırsak fark 7 puan oluyor
kaybedersek 1 puan'a duşecek

TFF&MHK devreye girerse işimiz zor  :akuma:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Çağatay

Biliç in derbideki bek tercihleri maçın kaderini tayin eder
fb nin her iki kanadı da çok iyi çalışıyor
sol taraflarında ya emenike yada alper oynar
bizim için emenike iyi alper kötü olur
sağ tarafları ise kuyt-gg ikilisine emanet olacak
şimdi burada opare kritik bir rolde
sağda mı oynamalı yoksa solda mı ?
yada biliç serdar-motta yapıp opareyi yedek mi tutar bilemiyorum

bi de adamlar orta alanda topal-emre önlerinde de diego varken dün sıkıntı yaşadılar
ama çok başarılı oldukları bir dönem vardı topal ve önlerinde emre-meireles ikilisi ile oynadıkları
o şekilde çıkarlarsa orta alanları daha kuvvetli oluyor ve hucumlarında bizden dönen topları çok iyi toplayıp
tekrar hücuma başlıyorlar

en başta dediğim gibi bek tercihleri çok kritik opare-motta tercihi bek savunmamızı daha hareketli yapacatır
ve orta alanımızda veli-atiba ile birlikte tolgay oynarsa burayı da dengeleyebiliriz

ama en önemlisi kesinlikle yenilmemek için oynamamalıyız
kadıköy e en son gs yenilmemek için gittiğinde de yenildiler
ama maçın başlarında oyun dengeli iken 2 net pozisyonları vardı
ne zaman ki çekildiler gol yediler
biz defans yapamıyoruz böyle bir hataya tekrar düşmeyelim

gerçi bunları diyorum ama hakem faktörü de var tabi
bi tetikçiye bakar... :steamed:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Manchesterin seyirci rekoru kacti?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fani madida

çok fena bi hafta bizi bekliyor  :halay: brugge maçında karabasan gibi çökeriz üstlerine. fener maçında beraberlik bile iyi sonuçtur. zaten 1 gün önce gs kasımpaşa maçında takılırsa yenilsek bile çok da önemli değil.

ben asıl bu hafta rize ve sivas'ın yenilmesini istiyorum fener bu ikisine deplasmana gidecek  :ishock:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Abdullah

Manchesterin seyirci rekoru kacti?
67bin civarı olması lazım

Çevrimdışı panic13

çok fena bi hafta bizi bekliyor  :halay: brugge maçında karabasan gibi çökeriz üstlerine. fener maçında beraberlik bile iyi sonuçtur. zaten 1 gün önce gs kasımpaşa maçında takılırsa yenilsek bile çok da önemli değil.

ben asıl bu hafta rize ve sivas'ın yenilmesini istiyorum fener bu ikisine deplasmana gidecek  :ishock:

Sergen'in Sivası Fener'i ayıklayabilir. Rize belli olmaz, kadroları fena değil ama Hikmet Hoca'nın ne yapacğaı belli olmaz, Fener'i yenmek için acayip kadro yapmaya çalışırken bir bakmışsın 5 lik olmuş.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

arındık artık son 10 maç sonrasında şampiyonluk geldimi tüm kötü günler unutulacak artık :)

arındık derken:))
hocam enson paylastıgım resimde gosterdim derbi yenilmezlik rekorlarında biz yokuz,, demekki yenilen tarafmısız yani istatiski olarakta bu destekleniyor dolayısıyla insanların tersini dusunmesi nasıl normalde yenilicez demside o derece dogal,, kaldıki  yonetim hoca ve topcular kaç senedir maç alamamıs,, berabere oldular ama maç alamadılar onun için ben bu sefer dengeli gidicem..hersey olur diyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

hayatta öğrendiğim en önemli olgu ,iddaalı olmayan ,inanmayan insanlar hiç bir şey kazanamazlar , iddaalı olursun ,inanırsın sonunda kaybetsen de en azından elinden gelen her şeyi yaptığın için asla pişman olmazsın , kendini herşeyi yapmış bir insan olarak görüp ,kendine saygını kaybetmezsin
(bizim için demiyorum)
bide cahil cesareti var buda tam tersi yapamayacagın kesindir yada zordur ama ben yaparım dersin ve cok zaman kaybedersin, o sebeble abi biraz dengeli gitmekte fayda var temkinli olmanın faydası cok, yoksa hurra dersen 3-4-5 yersin adamlar sampiyon oyuncuların hocanın ve yonetimin elinde:))
bizimkiler hentbol haricinde birsey gormediler onun için aman abi cosmayalım cogu arkadasta goruyorum bir anda ucuyorlar sonra bir yenilgide dagıtıyorlar ortalıgı:((

en buyuk ornek dun ahmet baskan ropde diyorki arkadaslık ortamı vsvs yahu ne arkadaslıgı hala ordamı kaldınız siz:))

yonetimi kotulemiyorum ama tecrübe cok onemli bir husus biz en iyi seney bu işin altından kalkarız ama bazı seylerin netleşmesi gerekiyor ki yola devam edilsin umarız hersey olumlu giderde:))
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 12:06:36 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi