Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968121 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Adam 10 maç iyi oynar 30 puan kazandırır ama 1 maç bir hata yapar 2 puan kaybettirir hemen küfür ederler.Böyle taraftarlık olmaz.
Oyun stili 10 maçtır aynı... Topla çok oynuyor bireysele giriyor pas vereceği yerde şut çekeceği yerde hala çalıma giriyor...! Solak oyuncu solla şut çekmemesi enteresan... Sen ceza alanında öyle girersen penaltı olacağı bilmelisin... ! 2 puan dersin sonra biliç istifa diye bağırırsın... laubali oyuncu hareketleri sonucu 1 sene heba olur...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 23:28:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oyun stili 10 maçtır aynı... Topla çok oynuyor bireysele giriyor pas vereceği yerde şut çekeceği yerde hala çalıma giriyor...! Solak oyuncu solla şut çekmemesi enteresan... Sen ceza alanında öyle girersen penaltı olacağı bilmelisin... ! 2 puan dersin sonra biliç istifa diye bağırırsın... laubali oyuncu hareketleri sonucu 1 sene heba olur...

Solak değil Töre çift ayak :)

İçeri girip onun öyle olacağını bilemez çünkü hücum oyuncusu hepsi yapar bunu Ba girsin orada o da yapar.

Adamın yanına Serdar'dan başka gelen yok mecbur dribling yapıyor.

Daha objektif bakmak lazım çocuk 22 yaşında taşıyor bizi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Solak değil Töre çift ayak :)

İçeri girip onun öyle olacağını bilemez çünkü hücum oyuncusu hepsi yapar bunu Ba girsin orada o da yapar.

Adamın yanına Serdar'dan başka gelen yok mecbur dribling yapıyor.

Daha objektif bakmak lazım çocuk 22 yaşında taşıyor bizi.
Çizgiye gitmiş kaleye 10 m uzakta yatay da ceza alanı için kafa da beyin ve rakibe kontrolsüz giriyor... Dur yerinde hele bir bak rakip ne yapıyor... Serdar gibi Adamı çıldırttı Maçta nasıl kızdı benle oyna diye top ile oynuyor bir de Frei var topu seven Al birini vur ötekine  :) Oğuzhan saymıyorum Topla bile oynamıyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 23:38:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop: :kop:
Ne diyeyim Gülsek mi Ağlasak mı bu kadar para hiç uğruna... Gecen sene ligin 1. yarısından Fener maçından sonra tam tamına 1 yıl 3 -4 -5 ay geçti Oğuzhan top oynamadı... Daha Doğrusu Oynadıgını gören oldu mu ?

Çevrimdışı Dogan

Mehmet Ekici bu sene iyi ama seneye fos olacak fazla içerlenmeyin arkadaşlar bizde olanı küçültüp rakipte olanı yüceltmeyi ne kadar çok seviyoruz biz bunu da anlamış değilim he Sneijder ile Sosa'yı karşılaştır eyvallah da Ekici ile Sosa komik oluyor :)
Sosa besiktasa geldi geleli dunya capinda yıldız oyuncu ilan edildi.simdi kendimizi kandirmayalimda ben futbolla yatip futbolla kalkarim lakin onun adini bi trk a.madridde yedek olarak duydum.onun dışında çoğu beşiktaşlı gibi bende besiktasa transfer olduktan sonra farkettim,siradan bi oyuncu cok abarttik onu.oyun zekasi var ama class ruhlu bi oyuncu degil 1.sinif oyuncu hic degil.gelip burda karabük konya maclarinda degil fb gs liverpool maclarinda oynasin digerlerinde herkes oynar.

Çevrimdışı Dogan

Sosa gibi oyuncular bu takima hic alınmamalı.Metaliste kadar düşmüş bi adam.Asla ve asla transfer politikasi bu olmamali.Robben madrid chelsea de oynayamadi ama munihe gitti mesela.demba ba gibi lider takimlardan yedek oyuncu alican.anca bu sekilde basarili oluruz.yedekten kastim chelseaden salah munihten shaqiri barcadan song vs. bu tür oyunculat alican turkiye ye damga vururlar.
Bana deseler Sosayi seneye 2 ye satiyoruz hic düşünmeden satın derim Bu adam tam bi fernandes havasi salgiliyo.herneyse mottaya takmistim simdi buna takmak istemiyorum :(

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa besiktasa geldi geleli dunya capinda yıldız oyuncu ilan edildi.simdi kendimizi kandirmayalimda ben futbolla yatip futbolla kalkarim lakin onun adini bi trk a.madridde yedek olarak duydum.onun dışında çoğu beşiktaşlı gibi bende besiktasa transfer olduktan sonra farkettim,siradan bi oyuncu cok abarttik onu.oyun zekasi var ama class ruhlu bi oyuncu degil 1.sinif oyuncu hic degil.gelip burda karabük konya maclarinda degil fb gs liverpool maclarinda oynasin digerlerinde herkes oynar.
Sosa ikinci sınıf adamsa Mehmet Ekici üçüncü dördüncü sınıf adamdır 5 sene izledim Ekici'yi en büyük çıkışını Ts'de yaptı o da oyun sistemiyle alakalı bir şey herkes Ekici'nin ayağına bakıyor o yüzden böyle gözüküyor bir de kornerler Sosa'nın atamamasından değil topa çıkacak adamımız olmadığından Ersan'ın kaç golü var Pedro hiç atamıyor zaten ki görevi de o değil. Bugün her ne kadar eleştirsem de bir Sivok olsa 3-4 tane sallardı en azından Demba'nın normalde hava topu iyidir ama adam tek kalıyor hava topunda 2-3 kişi de markaja alınca adamı becerememesi normal  :) Ayrıca Türk insanın futbolla yatıp kalkması açık kanalda bulunca Pl, La Liga ve Bundesliga izlemesinden ibarettir yani biri çıkıp demez ki Ukrayna Hollanda Belçika ligi izleyeyim diye istisnalar dışında :)

Çevrimdışı Atkar

Kafamdaki en üst uçuk planlama şudur.Ligi aldığımızı varsayarak Kaleye Romero,sol bek Opare böyle devam ederse banko oynayabilir,sağ beke ise bonservissiz Abate veya Maxi peraria..Stoper olarak Ogbanna veya Dede vb vb.Atiba ile sözleşme uzatılmazsa yerine Mavıba veya Mvilla'dan biri.Tolgay,Sosa yedeğe çekilip 12 gol 8 asist istatisliği yapabilecek(Duran top kullanabilen) gerçek bir 10 bumara.Sol janat içinse eğer piyasaları var ise Olcay-Kerim satılıp 10 gol barajını aşsbilecek ve oyun içinde hep olabilecek bir kanat.Olcayda bu istatisliğe ulaşacaktır tabiki de söylediklerim zaten en uç olarak.Snejder kalitesinde bir futbolcu gerçekten bize lazım böyle 28-29 yaşlarında biri..Tabi Demba Ba,Pedro hatta Törenin bile satılma olanağı var.Herşey çok değilebilif.

Çevrimdışı ozan062

Sosa gibi oyuncular bu takima hic alınmamalı.Metaliste kadar düşmüş bi adam.Asla ve asla transfer politikasi bu olmamali.Robben madrid chelsea de oynayamadi ama munihe gitti mesela.demba ba gibi lider takimlardan yedek oyuncu alican.anca bu sekilde basarili oluruz.yedekten kastim chelseaden salah munihten shaqiri barcadan song vs. bu tür oyunculat alican turkiye ye damga vururlar.
Bana deseler Sosayi seneye 2 ye satiyoruz hic düşünmeden satın derim Bu adam tam bi fernandes havasi salgiliyo.herneyse mottaya takmistim simdi buna takmak istemiyorum :(

mesela ferdinin bizdeki son senesindeki performansı bak sayılara
http://www.transfermarkt.com.tr/manuel-fernandes/leistungsdaten/spieler/16791/plus/?saison=2013

bizimki daha sezon bitmeden
http://www.transfermarkt.com.tr/jose-sosa/profil/spieler/20137

yani illaki evet bi ferdi ilgisi goruyor fakat yinede iyi topcu bosver bir keresinde bjktvyi izliyorum
devre arasındaydık, o sırada bizim genc kalecilerle rop yapılıuyordu o sırada sosada oradan geciyordu
yaptıgı hal vehareketler bizim cocukları sahiplenişi vs beni etkilemişti ki beni bilen bilir sosayı istemiyordum
ama baktım gokhanla iletişimi iyi yani öyle cok havalanmaıyor bi ferdi kadar :ok:
zaman ver derim ben ,, belki bu performansı bel fıtıgından dolayı olabilir oysa zaten hepten ayvayı yeriz

[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 00:11:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Sosa'nın oyun zekasını ve kalitesini hafife almayın. :)

Evet şu sıra formsuz ve iyi de oynamıyor ama Sosa maç içerisinde her zaman rakipler için tehlikedir.

Mesela Fernandes'i ben beğenirdim ama çok fazla topla oynardı ve gereksiz yerlerde gereksiz top kayıpları yapardı.

Sosa'nın en büyük özelliği ise topu fazla ayağında tutmadan doğru zamanda doğru yere topu göndermesidir.

Örnek olarak Ts maçında Cenk'e attırdığı gol aklıma geliyor ilk etapta.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Sosa Kızıyoruz da Sosa top gelince takım durumuna bakın sağa sola koşuyor Birde sosa Topsuz izleyin Rakip alanı genişletiyor Gökhan yol açıyor... Sosa Şu an performans düşünkülüğğünden dolayı etkisiz ama hala takımda kaleye şut çeken ara pas veren sağa sola dagıtan kişi...

Çevrimdışı Dogan

İste bunu anlamıyorum.Eger fitiksa ve hala oynatiliyosa hal ortada verim Sıfır.E sen neden oynatiyonki?Takımı  bi kişi eksik birakiyo.Balkes macinda önündeki adama pas veremiyodu..

Şunu size kesinlikle söyliim ben günlük yorum yapmam sosanin konya macimiydi yanlis hatirlamiyosam asist felan yapmisti ba ya o mac en ii maciydi orda bile elestirmistim.ben ozi kadar saglam pas verenini görmedim bu takimda.nokta atışı yapiyo.sıkıntı sosa degil.günah keçisi ilan edemem lakin nesnel olarak baktığımda kulüpte inanılmaz bi amatör hava seziyorum.hadi hayırlısı...

Çevrimdışı Dogan

Seneye stadla beraber bi jenerasyon yakaladık yakaladık yoksa Fikret Orman gibi biri bile care bulamadiysa bundan sonra gelecekler sıvar...
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 00:31:44 Dogan ]

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye stadla beraber bi jenerasyon yakaladık yakaladık yoksa Fikret Orman gibi biri bile care bulamadiysa bundan sonra gelecekler sıvar...
Fikret Orman futbolu bilmiyor ki :) Sadece bir kişiyi yüceltmek yanlış yaptığımız en büyük hatalardan biri.

Çevrimdışı Dogan

Gecen Fikret baskan dediki seneye 2 oyuncu alicaz diye simdiden izliyorum.Öyle bi oyuncu bosta hemen gidip alalim olmuyo böyle dedi.Yani cok merak ediyorum.2 iyuncuyu nereye monte edicen.Sag bek serdar mi kalacak?Tmm defansi ii yapiyo olabilir ama yetersiz.Sag bek alsan sol nolcak?stoper?orta saha?Kaleci ?bunlarin hrpsi farz bu takima.en kötü sag sol bek bide stoper lazim.3 oyuncu.Git al abateyi.sola baba yi stoper vlaar orta alan arenanin yildizi khedira.lige damga vuralim.maksimum ne harcariz ki...

Edit:Seneye bunların geldigini bi düşünsenize.O stadta sag çıkmaz kimse.Alayini yıkarız.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 00:38:34 Dogan ]

Çevrimdışı Dogan

Fikret Orman futbolu bilmiyor ki :) Sadece bir kişiyi yüceltmek yanlış yaptığımız en büyük hatalardan biri.
Sen ben ne biliyosak o da onu biliyo emin ol :) Gecen balkes 2.golü atmış sinirlenip terketmiş stadi  :lol: oda bizim gibi taraftar.Göz var nizam var biseyler bilmeye gerek yok :)

Çevrimiçi Samet Ç

Sen ben ne biliyosak o da onu biliyo emin ol :) Gecen balkes 2.golü atmış sinirlenip terketmiş stadi  :lol: oda bizim gibi taraftar.Göz var nizam var biseyler bilmeye gerek yok :)
O zaman özellikle vurgu yaparak onun gibi biri bile beceremiyorsa demeyeceksin kendi ağzınla söylüyorsun o da taraftar biz de taraftar :)

Çevrimdışı src35

demek sosa beğenmeyecek noktaya kadar geldik...

Çevrimiçi Necmi

O tecrübe ve bizim tecrübesizliğimiz ile ilk yarıdaki maçta top falan oynamamalarına rağmen bizi 2-0 yendiler. O tecrübe ile geçen sene almaları gereken tüm maçları alıp, ve üzerine kaymak olarak Türkiye kupasını alıp ligi ikinci bitirdiler ve ŞL'ye gittiler. Fark bu.
derbilerde katılmıyorum tecrübeyle ilgili değil bizim gs yi yenmemiz için artı olan yanımız neydi orta sahamız çünkü onlar maçı orta sahalarıyla kazanıyor ne yaptılar bir hafta önce atiba maç esnasında veli atıldı orta sahamızı açtılar hem on kişi kaldık hemde gs orta sahasını bitirecek iki adam devre dışı bırakıldı fener maçı nasıl oldu fenerin güçlü yanı ne iki beki onlar beklerinin devreye giremediği maçı kazanamazlar peki o bekler bize karşı devreye girebilirmiydi Töre ve olcay karşısında nefes alamazlardı bırak hücuma katılmayı orta sahaya bile gelemezlerdi ne yapıldı bir hafta önce Töre maç anında olcay atıldı ve onların beklerine yürü dendi gene biz on kişi kaldık bizi ancak bu şekilde yenebilirlerdi ve yenmeleri sağlandı zaten yenmeselerdi lig kopardı bu kimsenin işine gelmezdi bu hafta debide fenerin kazanmasını bekliyorum kaybetmesi kimsenin işine gelmez

Çevrimiçi Samet Ç

demek sosa beğenmeyecek noktaya kadar geldik...
hiç sorma bugüne kadar 10 numaralarımız Coutinho, Modric falandı ya  Sosa kesmedi bizi. :D

Çevrimdışı Dogan

O zaman özellikle vurgu yaparak onun gibi biri bile beceremiyorsa demeyeceksin kendi ağzınla söylüyorsun o da taraftar biz de taraftar :)
İste burda senin tek yönlü okudugunu anladım  :eyes.Nasil mi?Fikret orman gibi biri dedim çünkü bu adam icimizden biri ne hissediyosak aynisini hissediyo yasiyo.Besiktas icin herseyi yapiyo bizde yapardik zamaninda bilet kuyruğuna girermis bizlerde giriyoruz.Buvyuzden orman gibi biri yapsa yapar yoksa demirören adali y.karadeniz......

Çevrimdışı Dogan

Neyse bu capsle sözlerimi bitiriyorum  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

derbilerde katılmıyorum tecrübeyle ilgili değil bizim gs yi yenmemiz için artı olan yanımız neydi orta sahamız çünkü onlar maçı orta sahalarıyla kazanıyor ne yaptılar bir hafta önce atiba maç esnasında veli atıldı orta sahamızı açtılar hem on kişi kaldık hemde gs orta sahasını bitirecek iki adam devre dışı bırakıldı fener maçı nasıl oldu fenerin güçlü yanı ne iki beki onlar beklerinin devreye giremediği maçı kazanamazlar peki o bekler bize karşı devreye girebilirmiydi Töre ve olcay karşısında nefes alamazlardı bırak hücuma katılmayı orta sahaya bile gelemezlerdi ne yapıldı bir hafta önce Töre maç anında olcay atıldı ve onların beklerine yürü dendi gene biz on kişi kaldık bizi ancak bu şekilde yenebilirlerdi ve yenmeleri sağlandı zaten yenmeselerdi lig kopardı bu kimsenin işine gelmezdi bu hafta debide fenerin kazanmasını bekliyorum kaybetmesi kimsenin işine gelmez

İşte Bu yüzden şampiyonuz... Bu hafra sarısın kardeşler fener ğs parçalayacak... ğs defansı çacık üstüne semih yeni iyileşti... Fener orta alanı hızlı hem güçlü ğs de meloş yok.... BJK sivas a gerek giridiği pozisyonları gol yapması lazım... Sivas orta saha yok... defansları da hikaye... Kanatları ve kontra atakları etkili... Oyunu yığar paslı oynarsak fark atar uçaarız

Çevrimiçi Samet Ç

İste burda senin tek yönlü okudugunu anladım  :eyes.Nasil mi?Fikret orman gibi biri dedim çünkü bu adam icimizden biri ne hissediyosak aynisini hissediyo yasiyo.Besiktas icin herseyi yapiyo bizde yapardik zamaninda bilet kuyruğuna girermis bizlerde giriyoruz.Buvyuzden orman gibi biri yapsa yapar yoksa demirören adali y.karadeniz......
Fikret Orman gibi biri bile dediğinde benim aklıma ilk o gelir neyse sıkıntı yok. Umarım dediğin gibi olur da becerebilir. Hepimizin tek istediği şey Beşiktaş'ın başarılı olması inşallah da olacak. Benim anlatmak istediğim başarılarda insanlar bir kişiyi yüceltirse alkışlarsa başarısızlıklarda sadece o kişi yargılanır. :)