Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967609 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Bize baya baya gol atan senede 12-15 arası bırakan bir sol açık şart.

Göbeğe de senede 7-8 tane kesin bırakan bir çift yönlü ortasaha.

Yoksa bu kısırlık bitmez çok açık.
misal Salomon Kalou + Gokhan İnler.

Çevrimdışı eski inönü

Milosevic'e çok üzüldüm. Kupa macında sakatlanmasaydı Opare gibi o da formayı kapmış olabilirdi şu an. Düşünsenize Ersandan formayı aldıgını. Şampiyonluk şansımız yuzde 25 artardı abartısız.

Çevrimdışı eski inönü

hocaya bak nasılda cozmus bizi

Önder Özen : Beşiktaş Takımının Finali görmesinden zerrre kadar şüphem yok, Ama Taraftar ve Camia kısmına bakınca şüpheleniyorum !!!

fakat bilmediği birsey var bizz uzun yıllardır bir tane kaydadeger bir kupa gormedik
temelinde camianın birleşememesi bu sebebtendir cnk kazanırken bile guven vermeyen oyuncu ve hoca toplulugu var
yonetimde hiçbir bransta(hentbol haric) basarı yok 3 senede
onun için soyle bi kurcaladıgında moraller bozluyor ne zamanki bunu aşarız yani sampiyon oluruz o zamanki kenetlenmeyi gorsun tüm dünya
onun top oyuncularda hersey onlara baglı

asmayın aman beni sadece genel yorumlar için soyluyorum  sonra uzuluruz bosuna cullanmayın ustume :steamed: :steamed:
Hoca yüzde yüz haklı. Camiayı degiştiremeyiz belki ama başarıya inanan takımına guvenen taraftarların sesi daha çok çıkmalı bundan sonra. Ancak o şekilde özgüvenini yitirmiş (haklı sebeplerle) kitleyi pasivize edebiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

BİLGİ | Fuat ÇAPA para karşılığı Beşiktaş'ımızın eksiklerini club brugge'a geniş kapsamlı olarak videolu şekilde analiz ederek anlattı

Böyle bir haber var eğer doğru ise düşman aramaya gerek yok nasıl bir dünyada yaşıyoruz ölsem de gam yemem artık :D
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 18:40:38 Samo1903 ]

Çevrimdışı ozan062

BİLGİ | Fuat ÇAPA para karşılığı Beşiktaş'ımızın eksiklerini club brugge'a geniş kapsamlı olarak videolu şekilde analiz ederek anlattı

Böyle bir haber var eğer doğru ise düşman aramaya gerek yok nasıl bir dünyada yaşıyoruz ölsem de gam yemem artık :D

anlatsa nolur ne zaman kazanmıski bize karsı :) bi ara erciyesteyken galiba kaybetmiştik o kadar

ki bak baskanın ilk doneminde bulunan kişi ne diyor

Seyit Ateş ‏@sseyitates  7 dk.7 dakika önce
FUAT Çapa;Beşiktaş'a sempatisi olan biridir.Türkiye'de çalışırken,bir transfer için bize doğru bilgi vererek,zarar etmemizi engellemiştir..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben anlatayım bedava  :kop: :kop: oyuncusu ayak bilek bağları koptu 6 hafta yok... al sna kesin bilgi

Çevrimiçi Samet Ç

anlatsa nolur ne zaman kazanmıski bize karsı :) bi ara erciyesteyken galiba kaybetmiştik o kadar

ki bak baskanın ilk doneminde bulunan kişi ne diyor

Seyit Ateş ‏@sseyitates  7 dk.7 dakika önce
FUAT Çapa;Beşiktaş'a sempatisi olan biridir.Türkiye'de çalışırken,bir transfer için bize doğru bilgi vererek,zarar etmemizi engellemiştir..
Valla abi ben gördüm yazayım dedim beni bu tür şeyler rahatsız etmiyor benim anlamadığım Brugge yöneticileri asalak mı niye kendileri analiz etmiyorlar oraya takıldım boşa para harcamışlar böyle bir şey varsa :D

Çevrimdışı ozan062

Valla abi ben gördüm yazayım dedim beni bu tür şeyler rahatsız etmiyor benim anlamadığım Brugge yöneticileri asalak mı niye kendileri analiz etmiyorlar oraya takıldım boşa para harcamışlar böyle bir şey varsa :D

oyle canım her haberin bi sebebi vardır,,belki buda bir gundeme gelme yarısıdır
bak mesela simdi nedenmiş

Fuat Çapa: "BJK hakkında Brugge hocasına bilgiler verdiğim söyleniyor. Bunu ispatlasınlar Teknik Direktörlüğü bırakırım" ( Ertan Süzgün)

Çevrimdışı Deniz

Bruggeyi çektiğimizde ilk basta cok sevinmistim.ama eskisehir ve balikesir macinda bizimkilerin rakibi ciddiye almayan tavirlarini görünce korkmaya basladim.keske daha ciddi bir takip cekseydik.

Bu psikolojiyle brugge macinda cok zorlanıriz.takimin acil toplanmasi lazim.mac secmeyle basari gelmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

su son donemde adını sıkca duydugumuz bas dost denen kişi
gecen sene uzun donem sakatlık gecirmiş o ve onceki sezon yokları oynamıs golde atamamıs fakat almanyaya gelmesi hollandadan gerciyor orada bir ısık veriyorda transferi oluyor
artık bizde boyle oyunculara yatırım yapmalıyız yada bir ısık gorduysek direk hollandaya yollayıp ordan bize geçişini saglamalıyız...
ozellikle ben artık forvet istiyorum yada salah gibi kanat forvet istiyorum almamız parayı buraya ve stopere harcamamız gerektiğini dusunuyorum beke zaten bonservissiz alırız secenek bol

gökhandan bahsedelim
bu cocuk bu calımlara devam ederse almanyayı unutsun
ingiltereyi bile unutabilir boyle devam ederse içeriye bos kosu yapmayıp ayagına beklerse çizgide ilerlemeye devam ederse,,,
tek yol ispanya olur istedğimiz parlarıda almamız zorlasabilir... iyi bir planlama lazım
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 19:21:18 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağatay

su son donemde adını sıkca duydugumuz bas dost denen kişi
gecen sene uzun donem sakatlık gecirmiş o ve onceki sezon yokları oynamıs golde atamamıs fakat almanyaya gelmesi hollandadan gerciyor orada bir ısık veriyorda transferi oluyor
artık bizde boyle oyunculara yatırım yapmalıyız yada bir ısık gorduysek direk hollandaya yollayıp ordan bize geçişini saglamalıyız...
ozellikle ben artık forvet istiyorum yada salah gibi kanat forvet istiyorum almamız parayı buraya ve stopere harcamamız gerektiğini dusunuyorum beke zaten bonservissiz alırız secenek bol

gökhandan bahsedelim
bu cocuk bu calımlara devam ederse almanyayı unutsun
ingiltereyi bile unutabilir boyle devam ederse içeriye bos kosu yapmayıp ayagına beklerse çizgide ilerlemeye devam ederse,,,
tek yol ispanya olur istedğimiz parlarıda almamız zorlasabilir... iyi bir planlama lazım

bu çocuğun adam olabilmesi için öncelikle şutlarını geliştirmesi ve şut çekmekten korkmaması lazım
ve sağ kanatta oynarken de içeriye katedip uzak direğe vurmayı çalışması gerekiyor abanmadan plaselerle
son liverpool - city maçında henderson ve coutinho nun gollerine bakın
bizim kanat adamlarının bunları yapması lazım işte olcay biraz yapıyor bunu
ama diğerlerinin de çalışmaları gerek
takım olarak uzaktan şut atmıyoruz kimse şutuna güvenmiyor mudur nedir?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Bruggeyi çektiğimizde ilk basta cok sevinmistim.ama eskisehir ve balikesir macinda bizimkilerin rakibi ciddiye almayan tavirlarini görünce korkmaya basladim.keske daha ciddi bir takip cekseydik.

Bu psikolojiyle brugge macinda cok zorlanıriz.takimin acil toplanmasi lazim.mac secmeyle basari gelmez.

brugge maçının rövanşında zorlanabiliriz çünkü kafalar derbide olacak
o yüzden ikinci maça bırakmadan ilk maçta işi sıkı tutmak lazım
ama dediğin gibi son iki lig maçına bakıyorum ve....

Çevrimdışı Deniz

Sonra neden Türkiye de yildiz futbolcu oynamiyor derler..utandim resmen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hicks

Bunlara takılmamak lazım, rakip taraftarı bile olabilir bunu yapan...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hollanda ligi havası alan santraforlara bir şeyler oluyor

Grazziano Pelle,Bas Dost ikisi de sonradan açıldı.Holladadan gelen topcular iş de yapıyor

Çevrimdışı Kemal

Allah kahretsin bütün haftam kötü geçiyor 3 puan alamayinca

Çevrimdışı Dogan

Zamanında ekici ismi geçmişti.Alsaymışız simdiye şampiyonluk garantiydi :( Sosanin da triplerini cekmezdik.Bizim sosa başımıza ronaldo kesildi her duran topu o kullanır sıfır isabet ki ronaldo köşe vuruşlarını da kullanmaz yani bu ne ya :( bi frikik atti o şanstı onun dışında sıfır bari başkası kullansin en kötü sosa gibi kullanır  ama o kullanmasin yeter artık ya

Çevrimdışı Dogan

Suan takımda canımı sıkan o kadar cok sey varki hangi birini sayiim Mottasıdır ismailidir pektemegidir ersanidir tolgasidir olcayidir sosasidir hangi birine yetişiim valla kanser oldum ya.

Ey bilic.madem futbol direktorusun bu sosa bütün kornerleri kullaniyo ve %00000000 isabetle gol ortalamasi var.Sen neden hala ona kullandiriyon?Neden frikikleri o atiyor?Neden En kıytırık anadolu takimina karşı 2 defansif orta sahayla cikiyon?Simdi biri çıkıp derki bizim takimda kafa aticak oyuncu yok.Öyle degil mesele.Sosanin bütün ortalari ya arkaya kaciyo ya karşı oyuncuda kaliyo.Göz var nizam var ya :( her topu eziyo o adam ne zaman bu sacmaliklardan kurtulacaz ya :(

Çevrimdışı ozan062

frikik ve duran topları fıstır demiştim alınmadan once alındıktan sonrada haylice belirtmiştim ilk zamanlar sonrasında sustum
burda biri hatırlıcaktır onu :naughty: :-* :kuserim

ama olsun ligde fark yaratacaktır zaten avrupada birsey beklemiyorum ondan heleki lfc gibi takımlara karsı zor

adam geldiğinden beri golu unuttu,, adam ceza sahasında bolca golu varken bizde unuttu bu ozelliklerini cnk 10 numaraya verdik onu
egerki kanata dondurursek faydası max olacaktır bana gore
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 22:25:41 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Sivasspor'da kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut affedildi, A takımla antrenmanlara çıkacak.

biz bu cocugu zamanında bizim töreyle kıyaslamıstık hatta oynadıgı mac ve tecrübe olarak daha onde tutmustuk hatırlayın :boom:

Çevrimiçi Samet Ç

Zamanında ekici ismi geçmişti.Alsaymışız simdiye şampiyonluk garantiydi :( Sosanin da triplerini cekmezdik.Bizim sosa başımıza ronaldo kesildi her duran topu o kullanır sıfır isabet ki ronaldo köşe vuruşlarını da kullanmaz yani bu ne ya :( bi frikik atti o şanstı onun dışında sıfır bari başkası kullansin en kötü sosa gibi kullanır  ama o kullanmasin yeter artık ya
Mehmet Ekici bu sene iyi ama seneye fos olacak fazla içerlenmeyin arkadaşlar bizde olanı küçültüp rakipte olanı yüceltmeyi ne kadar çok seviyoruz biz bunu da anlamış değilim he Sneijder ile Sosa'yı karşılaştır eyvallah da Ekici ile Sosa komik oluyor :)

Çevrimdışı Çağatay

bu arada mehmet ekici 2 gol 1 asist ile oynadı 3-2 kazandılar
adamın frikikten attığı gol sayısı 5 sanırım
biz sezon başından beri "tüm duran toplardan" 5 tane gol bulduk mu ?

ekici güzel piyasa yapıyor trabzonda
adam şimdiden ligde 16 maçta 8 gol 6 asist ile oynuyor
1.5 M ye alında şimdi piyasası 4M

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 23:16:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu arada mehmet ekici 2 gol 1 asist ile oynadı 3-2 kazandılar
adamın frikikten attığı gol sayısı 5 sanırım
biz sezon başından beri "tüm duran toplardan" 5 tane gol bulduk mu ?

ekici güzel piyasa yapıyor trabzonda
adam şimdiden ligde 16 maçta 8 gol 6 asist ile oynuyor
1.5 M ye alında şimdi piyasası 4M

Ekici'nin bu performansını kimse beklemiyordu beni yanıltan oyunculardan Opare ile beraber.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Helal olsun Taraftar haklıdır... Küfüre etmeleri yanlış... oda Taraftarlık değil

Çevrimdışı Deniz

Helal olsun Taraftar haklıdır... Küfüre etmeleri yanlış... oda Taraftarlık değil
Adam 10 maç iyi oynar 30 puan kazandırır ama 1 maç bir hata yapar 2 puan kaybettirir hemen küfür ederler.Böyle taraftarlık olmaz.