Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970261 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2015, 16:34:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bence rotasyon şöyle olmalı.

Ligde iç sahada , Tolgay - Veli - Sosa

Ligde dış sahada , Atiba - Veli - Sosa

Uefa kupasında , Tolgay - Veli - Atiba sağ kanat Sosa sol kanat Töre. Olcay yedeğe.

Veli'yi öldürmüşüm.

Sıkıntı yok zaten yorulmuyorum diyor  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı blackeagle35

Geçen haftada bahsetmiştik rotasyona birkaç oyuncu sokmak çok önemli bu sebeple yapılacak 1-2 kişilik takım düzenini  bozmayacak rotasyon faydalıdır diye..Belki Opare planlı olmadı ancak Tolgay ve Opare'nin takıma girmesi bizi çok rahatlattı..Yarın İsmail ve Motta yok ancak kimse endişeli değil..Tolgay'ın takıma girmesi birkaç alternatif oluşturmamıza ve kendisinin de takıma pas,şut kısmen set oyunu kalitesi getireceği ortada..Bunu yaparken de takım savunmasından çok ödün vermemize gerek kalmıyor çünkü Tolgay şu an için tam 8 numara..Umarım Fernandes ve Oğuzhan'da olduğu gibi kendisini 10 numara yapmaya çalışmayız..
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2015, 16:55:01 blackeagle35 ]

Çevrimdışı alimm

ne kadar yarma gibi bir stoper..? Alın gelin artık bitane...

Sahi porto bu maicon için kaç para ister..?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Olcay formsuz bilic bir maçta onun yerine sosa'yı deneyebilir.10 numarada da tolgayı izleriz.

Çevrimdışı saricasi

Liverpool maçı etkisinden çıkan varmı :),hala enerjimi atamamış gibiyim.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı alperenn58

Olcay formsuz bilic bir maçta onun yerine sosa'yı deneyebilir.10 numarada da tolgayı izleriz.

su yorumlari gorunce  diyorum bilic oynatmasin su olcayi  taraftar bi gorsun sahada neler oluyor  gercekten bazen anlamakta  zorluk cekiyorum livrpl macinda bakiyorum olcay  full defansa yardim full kanat  organizasyonunda  dakika 70 olmus olcayin  en az 5 duzenli atagi  varken  tore  calima girip topu hep ezmis

bakiyorsun  dembabaya  verdigi 2 metrelik pasla  kahraman  yapilmis   sifir orta yapmis macta  yahu kotude olsa opare bile  orta  atti macta  neyse inseAllah olcay  oynamaz o zaman gorursunuz\ beklerin defansin  kanatlarin halini   bu adamin hicmi formsuz oynamaya  hakki yok anliyamadim

Çevrimiçi Samet Ç

su yorumlari gorunce  diyorum bilic oynatmasin su olcayi  taraftar bi gorsun sahada neler oluyor  gercekten bazen anlamakta  zorluk cekiyorum livrpl macinda bakiyorum olcay  full defansa yardim full kanat  organizasyonunda  dakika 70 olmus olcayin  en az 5 duzenli atagi  varken  tore  calima girip topu hep ezmis

bakiyorsun  dembabaya  verdigi 2 metrelik pasla  kahraman  yapilmis   sifir orta yapmis macta  yahu kotude olsa opare bile  orta  atti macta  neyse inseAllah olcay  oynamaz o zaman gorursunuz\ beklerin defansin  kanatlarin halini   bu adamin hicmi formsuz oynamaya  hakki yok anliyamadim
Olcay Trabzonspor maçından beri kötü abi. Liverpool maçını bende canlı izledim defans konusunda hakkını veririm ama hücumda aldığı her topu ezdi diyebilirim. Benim görüşüm Olcay Avrupa'da pek varlık gösteremez onun yerine veya ona yedek olabilecek oyuncu lazım bize mesela Ayew veya Drenthe tarzı vurup gidebilen bir adam lazım.

Çevrimdışı Çağatay

Konu Dışı :

Bugün 16.30 TRT SPOR

Dortmund - Schalke

3 gol yedi ama o shalke nin 19luk kalecisi neymis öyle 10 pozisyon mu ne cikarmis :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Yabancı sınırını br nebze türk futbolcuları adına desteklerdim ama T.Konya'nın yerlilerini gördükçe iyi oluyor bunlara diye içimden geçiriyorum. Bu kadar beceriksiz bir topluluk kolay kolay bulunamaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

şu 2 maçı kazanırsak şampiyonluk kupasının 1 kulbundan tutarız balıkesir ve sivas maçları kaderimizi çizebilir mutlak 2 galibiyet almamız gerekiyor artıık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dogan

Önümüzdeki  2 maçı kazanıp fb-gs macida berabere biterse şampiyonluk bizim :ishock:

Çevrimdışı talha

FB elinden geleni yaptı şu son iki haftada. Bir takım yarıştan ancak bu kadar güzel kopabilirdi. Sıra bizde. Konya ve Akhisar puan almasını bildiler. Yarın puanımızı alıp farkı 4 yapalım.

Derbi zamanı ise ikisinden birinin puan kaybı ile liderliği tekrardan ele alıp yarışa tekrardan dahil olalım.

Ayrıca ikisinin Trabzon ve FB'nin bursa maçı var.

Rize'de kendi evinde FB'ye puan vermeyebilir. Hİkmet bu ne yapacağı belli olmaz. :lol:

Çevrimdışı Tolga

FB elinden geleni yaptı şu son iki haftada. Bir takım yarıştan ancak bu kadar güzel kopabilirdi. Sıra bizde. Konya ve Akhisar puan almasını bildiler. Yarın puanımızı alıp farkı 4 yapalım.

Derbi zamanı ise ikisinden birinin puan kaybı ile liderliği tekrardan ele alıp yarışa tekrardan dahil olalım.

Ayrıca ikisinin Trabzon ve FB'nin bursa maçı var.

Rize'de kendi evinde FB'ye puan vermeyebilir. Hİkmet bu ne yapacağı belli olmaz. :lol:
Fener Ts ile oynadı ya :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Fener Ts ile oynadı ya :)

Pardon aklımdan çıktı. O zaman GS Trabzon maçı ve Bursa FB maçları var. Bunlar kolay değil. Ayrıca Ç.Rize küme düşmemek için baya zorlayacaktır.

Adamların şeker fikstür dedikleri bir taraflarına girdi ya en çok ona gülüyorum. :kop:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

FB 2 haftadır şanssızlığına kaybediyor.Bugün erken gol yemeseler alırlardı bu maçı..gerçe egemenin golünde net faul var.Nihayet bizim başımıza gelenler FB'ninde başına gelmeye başladı en azından 2 maçtır...

Sırada GS var çok beleş puan topluyorlar.Hamza bu sene başarılı olup devam ederse seneye avrupada gs bu senenin provasını yaşar.Takım paldır küldür oynuyor tamamen gazla..Avrupada böyle oynarsan cezanı keserler TR'deki kalitesiz takımlara söküyor tabi bunlar.Ayrıca dikkat ederseniz rakipler GS'nin üstüne çok gidiyor.Gelecek hafta FB böyle bir şey yaparsa kadıköyden süpriz sonuç çıkabilir.Ancak GS'nin kazanmasını biz kazandığımız taktirde isterim..

Yarınki maç da önemli yeter artık rahat bir galibiyet görelim SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Çevrimdışı talha

FB 2 haftadır şanssızlığına kaybediyor.Bugün erken gol yemeseler alırlardı bu maçı..gerçe egemenin golünde net faul var.Nihayet bizim başımıza gelenler FB'ninde başına gelmeye başladı en azından 2 maçtır...

Sırada GS var çok beleş puan topluyorlar.Hamza bu sene başarılı olup devam ederse seneye avrupada gs bu senenin provasını yaşar.Takım paldır küldür oynuyor tamamen gazla..Avrupada böyle oynarsan cezanı keserler TR'deki kalitesiz takımlara söküyor tabi bunlar.Ayrıca dikkat ederseniz rakipler GS'nin üstüne çok gidiyor.Gelecek hafta FB böyle bir şey yaparsa kadıköyden süpriz sonuç çıkabilir.Ancak GS'nin kazanmasını biz kazandığımız taktirde isterim..

Yarınki maç da önemli yeter artık rahat bir galibiyet görelim SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Bugün Torku Konya biraz daha beceirkli olsaydı 2'yi buluyorlardı.  :lol:

Çevrimdışı Togay_1981

Galatasaray'ın Kadıköy'den Melosuz çıkması çok ama çok zor. Fener'in şansı acayip döndü. Sıra Galatasaray'da. Sezon başından beri ne maçlar aldılar. Artık yeter.

Çevrimdışı Kutay

derbide en iyi sonuç bizim için beraberlik olur umarım berabere biter tahminim 1-1 bitecek
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mellfred

bu sezon derbileri 11'e 11 bitirebilirse eğer her halükarda bu maçlardan puanlarla çıkacaktır. saçma sapan diyaloglar ya da rakibin provakasyonuna gelmemek lazım. beşiktaşın öncelikle yapması gerekeni budur. bilic'in sorumlulğu bu olmalıdır. yenildiğimiz hiç bir derbiyi eşit tamamlayamadık.
bu şartlarda şampiyon olacağımıza ben tüm kalbimle inanıyorum. rakip yüzümüze tükürse yarabbi şükür deyip maçımıza bakalım

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2015, 22:35:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler konu dışı silicem hemen internet cafedeyim acilen bir kaç maçın videosunu indirmem gerekiyor, video indirme siteleri ile ilgili bilgisi olan pm atabilir mi ?? Not : İnternet cafede idm engelli galiba çalışmıyor

Çevrimdışı atalay

Mart ayını süpürürsek -ki buna "kazanma sanatı" denir- Beşiktaş şampi değil;şampiyon olur.7 maçlık seri yaptık yine yaparız.(FB maçı beraberlik kafi)

Çevrimdışı FARUK

beko reklamın sonuna ses olarak eklemiş biz bu formayla liverpoolu eledik diyor :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2015, 23:38:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bazlarınız farketmiştir belki Bilic gol sevinçlerinde öne doğru hamle yaparken ayağı biraz sürtüyor yere. Sorun mu var diye araştırdım sonuç şu.

98' Fransa Dünya kupasında bacağından sakatmış oynayabilmek için ameliyatını erteletmiş. Hırvatlar o kupada 3. oldu ki maçı hatırlıyorum 10 yaşındaydım ezmişti 3.lük maçında Hırvatlar.

O maçtan sonra ameliyat olmuş ama kalçasında kalıcı hasar kalmış Bilic'in. Yürürkenki bu ufak sendeleme bundan kaynaklıymış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bazlarınız farketmiştir belki Bilic gol sevinçlerinde öne doğru hamle yaparken ayağı biraz sürtüyor yere. Sorun mu var diye araştırdım sonuç şu.

98' Fransa Dünya kupasında bacağından sakatmış oynayabilmek için ameliyatını erteletmiş. Hırvatlar o kupada 3. oldu ki maçı hatırlıyorum 10 yaşındaydım ezmişti 3.lük maçında Hırvatlar.

O maçtan sonra ameliyat olmuş ama kalçasında kalıcı hasar kalmış Bilic'in. Yürürkenki bu ufak sendeleme bundan kaynaklıymış.

Ben de bunu merak ediyordum güzel bilgi teşekkürler @Çağrı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba