Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970199 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Alıntı
tolgay biz de oynayamazdı.çünkü onun yerinde ekici..özer..constant var.tolgay ancak bunların arasından constantın önüne geçebilirdi.alınmaması çok daha iyi oldu.ve vereceğimiz yıllık ücret de oldukça yüksekti.

özer tolgay'dan iyimiş
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Bir de şunu anlamıyorum yorumlara dikkat ediyorum diyorlar ki BJK şampiyon olmasında kim olursa olsun.

Biz ne yapmışız bunlara cidden anlamakta güçlük çekiyorum :)

kendilerine rakip yaratma psikolojisi. tolgay'In acısı burunlarında buram buram ondandır nedeni. yoksa bunlarla alıp vemedğimiz bir durum yok.

Çevrimdışı Çağatay

Hepsinde aşağılık kompleksi var
hepsinde hazmedememe, kıskanma ve cekememezlik var
hepsinde rakibi kücümseme var ego var kibir var

Niye sasiriyosunuz ki böyle yorumlar yaptiklarinda bence bu karaktedeki insanlardan beklenen davranış biçimi budur...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kutay

mutlaka sorulmuştur ama ben yinede sorayım arkadaşlar Allah'ın izniyle bruggeyi elersek çeyrek finalde rakibimiz ınter-wolsfurg eşleşmesinin galibi mi olacak yoksa kuralar yeniden mi çekilecek ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

kendilerine rakip yaratma psikolojisi. tolgay'In acısı burunlarında buram buram ondandır nedeni. yoksa bunlarla alıp vemedğimiz bir durum yok.
sorun alıp verememek değil kendini çemişgezek sporla mukayese edecek değillerki elbette tepedekiyle mukayese edecekler bize ne kadar laf söylerlerse emin olun o kadar ulaşılmaz görüyorlardır buda hem hayranlık hemde kıskançlık doğurur tadını çıkarın eğlenin

Çevrimdışı Tolga

mutlaka sorulmuştur ama ben yinede sorayım arkadaşlar Allah'ın izniyle bruggeyi elersek çeyrek finalde rakibimiz ınter-wolsfurg eşleşmesinin galibi mi olacak yoksa kuralar yeniden mi çekilecek ?
20 Mart'ta kura çekimi olacak :)

Ayrıca bundan sonraki turlar içinde kura çekimleri olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

kuralar yeniden çekilecek falancanın galibiyle falancanın galibi diye ikinci kura çekmedilerki şimdi bunları konuşmayalım önümüzde oynayacağımız iki zorlu maç var önce onları geçelim

Çevrimdışı Kutay

kuralar yeniden çekilecek falancanın galibiyle falancanın galibi diye ikinci kura çekmedilerki şimdi bunları konuşmayalım önümüzde oynayacağımız iki zorlu maç var önce onları geçelim
bazı internt sitelerinde öyle yazıyordu o yüzden sordum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2015, 14:06:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Konu Dışı :

Bugün 16.30 TRT SPOR

Dortmund - Schalke
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Konu Dışı :

Bugün 16.30 TRT SPOR

Dortmund - Schalke

Ruhr derbisi diyorsun yani  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ozan062

Bir de şunu anlamıyorum yorumlara dikkat ediyorum diyorlar ki BJK şampiyon olmasında kim olursa olsun.

Biz ne yapmışız bunlara cidden anlamakta güçlük çekiyorum :)

biz liverpoolu kim sayesinde geçtik:D

dolayısıyla tabiki kızarlar :lol: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

biz liverpoolu kim sayesinde geçtik:D

dolayısıyla tabiki kızarlar :lol: :lol:
Ama bu söylediğim Liverpool maçlarından önce de vardı :)

Çevrimdışı ozan062

Ama bu söylediğim Liverpool maçlarından önce de vardı :)

dogru:D
ama mesela sifresiz yayından dolayı onlarınkini herkes izleyemiyor bizimkine herkes ulasıyor
mesela buda buyuk bir etki deliriyorlar biz konusuluyoruz diye :evillol: :evillol:
ama persembenin tolgay etkisi büyük tepki yaratıcak uzun zaman her boyle performansta patlıcaklar :bandit:

Çevrimdışı Tolga

dogru:D
ama mesela sifresiz yayından dolayı onlarınkini herkes izleyemiyor bizimkine herkes ulasıyor
mesela buda buyuk bir etki deliriyorlar biz konusuluyoruz diye :evillol: :evillol:
ama persembenin tolgay etkisi büyük tepki yaratıcak uzun zaman her boyle performansta patlıcaklar :bandit:
Bir ihtimal aklıma şu geliyor.

Baktılar Fb ve Gs arayı baya açtı onları yakalamamız zor bari BJK şampiyon olmasında onları yakalayalım diye düşünüyor olabilirler :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Adam TS'li falan değil düm düz troll.Cevap vermeyin şikayet edin geçin

Çevrimdışı talha

sorun alıp verememek değil kendini çemişgezek sporla mukayese edecek değillerki elbette tepedekiyle mukayese edecekler bize ne kadar laf söylerlerse emin olun o kadar ulaşılmaz görüyorlardır buda hem hayranlık hemde kıskançlık doğurur tadını çıkarın eğlenin

Ne bilim ama kafa çok garip yorumları okuyun tek tek inanılmaz bir ego var beyfendilerde. Biz bir tarafımızı yırtıyoruz da bunlar hiç takmıyorlarmış gibi hava yaratmaya çalışıyorlar nedense. Ama sene sonuna kadar bir iki basamak daha düşerler gibime geliyor. Hami Mandıralı'nın değerini bilemediler. Gözlerini para bürüdü çok daha kötü duruma düştüler. Geçen sene AK'yi kurtardılar ama bu sene imkanı yok.

Gerçi herkes böyle neense L'pool'u küçük görmek gibi bir durumları var. Adamlar inadına küçük takım gibi görüyorlar adamı. Mesela şu yoruma bakın.

Alıntı
Yav elendiğimiz takım Napoli... Kabul etmeliyiz ki, Liverpool'u filan yemekten sonra tatlı niyetine yer...

Ne gerek var böyle laflara. Sen de bende iyi biliyorsun Liverpool istesin Napoli'nin anasını ağlatır.

GS ve FB'liler daha ilginç. Ne blim ya adamlar inadına kabullenmiyor.

Arsenal formsuz
Tottenham ciddiyetsiz
L'pool eksik.

Kupa'yı alırsak ona da gümüşten zaten bu diyecekler galiba.

Çevrimdışı ozan062

Bir ihtimal aklıma şu geliyor.

Baktılar Fb ve Gs arayı baya açtı onları yakalamamız zor bari BJK şampiyon olmasında onları yakalayalım diye düşünüyor olabilirler :)

en yakın biziz diye ama bilmiyorlarki bizde tecrübe eksikti hocasıyla oyuncularıyla bu seviyeyi biz atlıyoruz daha onlar hocaları oyuncuları boyle sürekli değiştirirlerse hiçbirsey olmaz onlardan
biraz mantıklı hareket etseler o stadda o hareketleri yapmazlardı...

Çevrimdışı atalay

1 Mart Pazar 19.00 | Club Brugge - Mouscron | NtvSpor
                  19.00 | Beşiktaş - Balıkesirspor | LigTV
İzleyelim bakalım.

Çevrimdışı blackeagle35

Sivas ve Erciyes maçlarının birer gün öne alınması için başvuru yapmışız..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Geçen hafta yenildiğimiz Eskişehir Rize deplasmanında 14dk'da 2 gol yedi :money:

Çevrimdışı Sedat

Geçen hafta yenildiğimiz Eskişehir Rize deplasmanında 14dk'da 2 gol yedi :money:
Şaka maka 5 puandan ettiler bizi  :isad:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı JoseDemba

Tolgayla ilgili 2 sorum var 1.si milli takımda oynayabiliyor demi? Birde Tolgay sizce kimi kesmeli bence Olcayın yerine sola Sosa Sosanın yerine Tolgay böylece Ati ve Veli ikilisi bozulmamış olur ama Olcaydanda öyle bir anda vazgeçmez Bilic
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2015, 16:25:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolgayla ilgili 2 sorum var 1.si milli takımda oynayabiliyor demi? Birde Tolgay sizce kimi kesmeli bence Olcayın yerine sola Sosa Sosanın yerine Tolgay böylece Ati ve Veli ikilisi bozulmamış olur ama Olcaydanda öyle bir anda vazgeçmez Bilic
1-) Benim bildiğim milli takımda oynayabiliyor.

2-) Olcay'ın bölgesinde normalde oynayabilir ama Olcay kadar savunmaya katkı verir mi orasını bilemiyorum.Tolgay'dan orta sahada faydalanmak lazım hem pas kalitesi hem de öne doğru oynama isteğiyle çoğu maçın kilidini açabilir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2015, 16:32:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence rotasyon şöyle olmalı.

Ligde iç sahada , Tolgay - Veli - Sosa

Ligde dış sahada , Atiba - Veli - Sosa

Uefa kupasında , Tolgay - Veli - Atiba sağ kanat Sosa sol kanat Töre. Olcay yedeğe.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli