Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970801 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ya vallahide billahide midem kaldırmıyor abi bu renkliler nasıl böyle maç oynamadan kazanıyolar ya :s20:
Rezil bir futbolla rakipleri geçerken aynı takımlar niye bize duvar örüyolar böyle :s20:
Maçı kolay kazanma alışkanlığı da çok önemli henüz biz o seviyeye gelemedik.

Tabi bu da zamanla olabilecek birşey zaten.

Gs ne olursa olsun 2 sene üst üste şampiyon olmuş ve Ş.Ligi'nde üst turları görmüş bir takım.

Takımlarında kazanmayı bilen oyuncu sayısı fazla bu sayede kötüyken de ligi götürebiliyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı okansosa

maçın full kaydı var mı internette ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maçı kolay kazanma alışkanlığı da çok önemli henüz biz o seviyeye gelemedik.

Tabi bu da zamanla olabilecek birşey zaten.

Gs ne olursa olsun 2 sene üst üste şampiyon olmuş ve Ş.Ligi'nde üst turları görmüş bir takım.

Takımlarında kazanmayı bilen oyuncu sayısı fazla bu sayede kötüyken de ligi götürebiliyorlar.
Abi ben yediremiyorum ya.. Yeri geliyo biz o 3 puanı almak için ecel terleri döküyoruz adamlar yürüyerek değil resmen emekleyerek alıyo.
Bu sezon bunca emeğin karşılığı olan şampiyonluğu almamız lazım bizim..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Abi ben yediremiyorum ya.. Yeri geliyo biz o 3 puanı almak için ecel terleri döküyoruz adamlar yürüyerek değil resmen emekleyerek alıyo.
Bu sezon bunca emeğin karşılığı olan şampiyonluğu almamız lazım bizim..
Tabi şunu da eklemek lazım ligde o kadar kötü takımlar var ki biz de kötü oynadığımız dönemlerde bir şekilde maçları kazandık.

Son 2-3 seneye bakarsak büyüklerden puan ya da puanlar alabilecek takım sayısı çok fazlaydı.Bu sezon bu sayı baya azaldı.

Çevrimdışı Çağatay

Walla gs bugun cok pres yapti ve maca hakkaten iyi asildilar hic de oyle yurumediler boyle oynamaya dewam ederlerse fb yi de kadikoy de cok zorlarlar hakem faktoru cok etkili olacaktir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

maçın full kaydı var mı internette ?

bütün gün ntvsporda aslında verdi:)
ama sanmam int dusmez
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Walla gs bugun cok pres yapti ve maca hakkaten iyi asildilar hic de oyle yurumediler boyle oynamaya dewam ederlerse fb yi de kadikoy de cok zorlarlar hakem faktoru cok etkili olacaktir
işte liderliği vermemek gerekiyor verdiğimizde özgüvenleri yükseliyor buda bellekteki özellikleri ortaya cıkarıyor yoksa hep yerlerdeydiler...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

fener büyük ihtimal kazanır ve fener kazanırsa cincon büyük sıkıntıya girer. İş bize kalıyor fener maçına kadar inşallah tüm maçlarımızı kazanırız.

Çevrimdışı Çağatay

Haftaya Fb kazanirsa liderlik yine el degistirir ama bizim fb ile macimiz brugge macindan hemen sonra ve buyuk ihtimalle liderlik koltugu yine degisecek..
şu liverpool macindaki performasin yüzde 75 ini sergileyebilsek derbileri aliriz diger maclar zaten cerez olur o performansin karsisinda

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anil

Dün maça okadar sevindim ki anlatamam. Sonra düşündüm bu maçtan başka beni bukadar mutlu edecek bişey var mı diye.. 3 4 tane daha buldum. İşte Beşiktaşın hayatımızda ki yeri. Umrumda değil finalmis şampiyonlukmus. Ben bu gözle bakıyorum olaya. Beşiktaş böyle bişey işte. Hayatta onun kadar mutlu edecek şey az.

Çevrimdışı Deniz

Ahmet Ateş ‏@AhmAtes1903  30 sn.30 saniye önce Yenimahalle, Ankara
Club Brugge ile yapılan ilk görüşmelere göre UEFA maçlarında misafir takıma 1250 civarı bir bilet verecekler ve arttırma imkanları yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ahmet Ateş ‏@AhmAtes1903  2 dk.2 dakika önce Yenimahalle, Ankara
Bilet fiyatlarını daha belirlememişler Salı Sabahı Brugge de olacağız Toplantılar için muhtemelen Çarşamba günü belli olur fiyatlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ahmet Ateş ‏@AhmAtes1903  1 dk.1 dakika önce Yenimahalle, Ankara
Külüp 2 uçak yapıp toplam 500 Kişilik bir tur yapacak yani geriye 750 bilet kalıyor biletlerle ilgili açıklama resmi siteden yapılacaktır.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

GS-FB rakiplerine karşı çok kontra atak pozisyonu yakalıyor gollerininde çoğunu böyle atıyorlar.Bu herifler bize karşı 90dk gömülüyor.Ben Balıkesir maçında bile işimizin kolay olmadığını düşünüyorum.İlk maçı hatırlayın adamlar daha ilk 5 dakikadan kendi yarı sahalarını geçmemeye yeminli gibiydi.İşimiz zor..Şu renklilerden en az birine kendi sahalarında saplamamız lazım

Çevrimdışı alimm

"tam 1-0 olsun bizim olsun" luk maç...

Ama erken bir gol atıp daha sonrasında gövde gösterisi yapsak kiç fena olmaz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağatay

dün kayseri gs ye karşı kapanmadı güzelde maç oldu
ama bu akşam balkes bize kesin kapanır ben açık oynayacaklarını düşünmüyorum
ama bizim de aynı dünkü gs gibi top rakipteyken ön alanda presle boğmamız lazım rakibi
onlar nasıl 5. 10. dakikalarda hemen gol bulabiliyolarsa bizim de erken gol bulmamız ve
o mantaliteyi takıma yerleştirmemiz lazım, farklı skorlar almak takımın moralini yükselteceği gibi
diğerlerinin de moralini düşürecektir

Çevrimdışı Alper1903

2 gundur asiri mutluyum yav valla tarifi yok bunun. Ama daha balikesir maci var onu kazanmaktan baska caremiz yok unutmamak gerek. Daha buyuk mutluluklar yasamak icin...

Çevrimdışı Türkay

Alıntı
Sturridge, sterling ikilisi anca akhisar da gbirligi nde felan oynarlar. Bunlar premier lig de gol atabiliyorlar mi ciddi ciddi soruyorum takip ettigim yok ?

Emre can tam bir takoz, jones midir nedir ptt de oynayamaz saka yapmiyorum. Sag kanattaki adamlari serdar gurler in fiziklisi. Suarez den gelen 90m euro yu ne yapmis bunlar ?

Alıntı
Beşiktaş,beşiktaş,beşiktaş.aklınız fikriniz beşiktaş liverpool ilk yarıdakı pozisyonları değerlendirseydi,görürdüm beşiktaşı.liverpoolla biz oynasaydık bu kadroyla bile eleyebilirdik onları.napoli çıkın da göreyim beşiktaşınızı

Alıntı
Gercekten bjk yeniyor diye sinirimden soylemiyorum sterling, sturridge, ıbe midir nedir, jones, emre can vs bunlar vasat uzeri topcular. Hicbirini Ts de istemezdim.

Alıntı
sike yapan bir takimi tebrik edenler var. gercekten ilginc taraftar profilimiz var. benim icin TS den baskasi her zaman yenilsin isterim. milli takim dahil

Bordo dan. Şu yorumları 3 yaşında ki çocuk yapmaz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Bordo dan. Şu yorumları 3 yaşında ki çocuk yapmaz
Ben arada sırf eğlenmek için açıp bakıyorum ama haklısın arada istisnalar dışında hepsinin zeka yaşı en fazla 5-6 dır. :)

Çevrimdışı Alper1903

Ondan sonra bu adamlar orada burada futbol biliyorum diye geciniyor ya ona guluyorum. Bir de hazimsizlik had safhada. Keske hem trabzona hem diger renklilere birer tir soda gonderseydik.

Çevrimdışı talha

Alıntı
Kargalara cek bi Napoli kel Infantinom da görsünler eksik Liverpoolu penaltilarla gecmek mi basari yoksa tas gibi Napoli ile oynamak mi :) Sen kelsin en zoru seversin :)

Kendilerini her zaman nimeten saymayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum .
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Kendilerini her zaman nimeten saymayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum .
Bir de şunu anlamıyorum yorumlara dikkat ediyorum diyorlar ki BJK şampiyon olmasında kim olursa olsun.

Biz ne yapmışız bunlara cidden anlamakta güçlük çekiyorum :)