Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971109 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Cenk Tosun gelmiyor mu artık ayak tabanı ne durumda bilen var mı? Demba Ba arada dinlenir hiç değilse 2-3 maçı taşısa yeterdi fikstür yoğun.

dün Bjktv de maç dönüşü otobüste konuştular uğur boral diyordu beni dinlemediğinden oldu
güldüler felan
biraz daha bekle demiş uğur bu antremana çıkmış 20.dk da bırakmış
1 hafta sonra yine aynısı olmuş 25. dk da bırakmış

bakalım bir kaç güne dönücem dedi yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı Kemal

Cenk Tosunun dönmesi gerek artık

Çevrimdışı Dogan

Cenk Tosunun dönmesi gerek artık
Harbiden ne sakatlıkmış arkadaş bi dönmedi adam ya.Adam tam bizim işimize yaricak sakatlandi emi,Pek ciddi bi sakatlık gecirmemisti bide.nasıl olduda bu kadar gecikti anlamiyorum.

Çevrimdışı mellfred

Değerli dostum çocuk gerçekten iyi. Adamın nasıl kaçırmadan not aldığını gördün mü? :)
Helal olsun maaşını hak ediyor.
çevirmenimizi herkes beğeniyor arkadaşlar. bi ara sanırım mert aydın'da bahsetti sadece dilli değil diplomasisi de iyi demişti. yani akıllı çocuk, neyi çevireceğini biliyor

Çevrimdışı ahmetx

Belçika Ligi - Puan Durumu

#   Takım           O   G   B   M   A   Y   Av   P
1   Club Brugge   27   14   10   3   62   27   35   52
2   Anderlecht           27   14   9   4   46   27   19   51
3   Gent                   27   13   9   5   47   27   20   48
4   Kortrijk           27   15   2   10   53   33   20   47
5   Standard Liege   27   14   5   8   47   38   9   47
6   Sporting Charlero 27   12   7   8   41   30   11   43
7   Genk                   27   11   10   6   33   25   8   43
8   Lokeren           27   10   11   6   37   29   8   41
....
....
....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Benim anlamadığım haberlerde Beşiktaş Uefa'nın güncellenen puan durumuna göre 34. oldu diyor ama uefa nın sitede 52 yazıyor ??
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Benim anlamadığım haberlerde Beşiktaş Uefa'nın güncellenen puan durumuna göre 34. oldu diyor ama uefa nın sitede 52 yazıyor ??

Uefarankings sayfasından bakıyorsan orda listenin biraz üstünde overall ve currentseason var. Bu sezona bakarsan 34.sıra ama son 5 sezonun toplam ortalamasına(overall) bakılırsa 57.sıraya yükseldik.
@Türkay
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 17:43:11 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

57      Beşiktaş JK   Beşiktaş JK   TUR   9.920   11.020   2.040   1.340    12.200   36.520
bende de 57 yazıyor..
Sevilla geçen yıl 26.600 puan toplamış yani daha toplanılacak en az 14.400 puan var. kupayı alırsak bu puan bizi gs nin hemen önüne 37. sıraya yükseltiyor.  :boxin:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Biz alıştık camia olarak zor rakiplerle oynamaya ilk kez dişimize göre rakip çıktığı için umarım bir küçümseme olmaz :icool:

Liverpool maçı kadar ciddi olursak ilk maçta da işi bitirebilirz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Biz alıştık camia olarak zor rakiplerle oynamaya ilk kez dişimize göre rakip çıktığı için umarım bir küçümseme olmaz :icool:

Liverpool maçı kadar ciddi olursak ilk maçta da işi bitirebilirz :)
hakikaten bu kupada en kıymetli kadroya liverpool sahipti. biz olayın ortasında muhtemel finalisti eledik. umarım bir rehavet olmaz. liverpool maçından sonra brugge bana bile bir tat vermedi rakip olarak, takım nasıl baksın olaya..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı BlackEagle26

Brugge i yenersek kura çekılecekmı yoksa wolsburg - ınter maçının galibi ile mi oynayacağız

Çevrimdışı Tolga

Brugge i yenersek kura çekılecekmı yoksa wolsburg - ınter maçının galibi ile mi oynayacağız
Kura çekimi 20 Mart'ta olacak rakip belli değil yani.

Çevrimdışı BlackEagle26

Kura çekimi 20 Mart'ta olacak rakip belli değil yani.

Anladım. Brugge'i elersek çeyrek finale gidiyoruz demi ?

Çevrimdışı Tolga

Anladım. Brugge'i elersek çeyrek finale gidiyoruz demi ?
Evet bu turdan sonra çeyrek final maçları oynanacak :ok:

Çevrimdışı BlackEagle26

Evet bu turdan sonra çeyrek final maçları oynanacak :ok:

Teşekkür ettim hocam.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Kartal Ç

@panic13  hocam sabah Sosa'nın bi sıkıntısı mı var diye sormuşsun. 5 hafta önce bel fıtığı oldu. şuan sakat sakat devam ediyor ve maçları tamamlayamaması bundan. melo da fıtıktan dolayı son bikaç haftadır maçların ikinci yarısında çıkıyordu ameliyat oldu 2 ay yok. Sosa da onun gibi sezon ortasında ameliyat olup 2 ay sahalardan uzak kalmamak için ameliyat olmuyor sezon sonunu bekliyor. Şimdilik geçici tedaviler uygulanıyor.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 20:18:59 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Brugge maçlarında vitesi düşürmezsek geçeriz Allah'ın izniyle ;)

Ancak içerdeki maç 22.05'teymiş o saatte olursa maça gitmek mümkün olmayacak :(

Çevrimdışı atalay

Dnipro - Ajax maçının galibini gözüme kestirdim. :ok:

Çevrimdışı Serkan P.

Adamlarin stoperleri her mac gol atiyor. Bizimkilerde is yok. Neredesin Sivok??

Çevrimdışı Türkay

Alıntı
Son bir sözüm de Sayın Yalçın Karadeniz’e: Doğrudur, Biliç’ten daha iyi teknik direktörler var: Mesela Guardiola, Mourinho, Simeone, Ancelotti… Ancak dilerim gelecekte bir daha asla hiçbir Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı maç öncesinde takımın teknik direktörünü yerden yere vuracak kadar kötü Divan Başkanlığı yapmaz!

Ali Ece'nin Liverpool maç yazısından
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya vallahide billahide midem kaldırmıyor abi bu renkliler nasıl böyle maç oynamadan kazanıyolar ya :s20:
Rezil bir futbolla rakipleri geçerken aynı takımlar niye bize duvar örüyolar böyle :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene toplamda 11 hafta lider kalmışız, almamız lazım bu sene o kupayı :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

federasyonun sivas maçını mutlaka c.tesi gününe alması gerek. aksi halde işimiz çok zor. Allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı Doğukan E.