Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972071 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 11:22:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
UEFA rankings'ten bakıyorum da ülke puanını bilmiyorum ama takım olarak bizim puanımız hesaplanırken en son 5 sezonun ortalaması alınıyor diye okudum. Ülke puanı için bir önceki sezon mu geçerli?

Aynen takım puanı hemen önümüzdeki sezonu etkiler.

Ama ülke puanı bir sonraki sezonu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eleştirilen tüm oyuncu seçimlerinin sakatlık ve hazır olmama gibi durumlardan kaynaklandığı Bilic ve oynamayan oyuncular tarafından açıklandı. Yani bu camiadaki bazı insanların Bilic'den özür dilemesi gerekiyor. (Başta Güntekin Onay) Bu kadar eksikle böyle bir oyun oynatmak herkesin harcı değil. Büyük bir taktik başarıdır.

Sosa'nın futbol hayatı tehlikede olabilir açıklamasının yapıldığı fıtık teşhisinden beri inanılmaz düşüşte olması tesadüf değil. Bu da maçtan sonra açıklandı. Adam takımı yalnız bırakmamak için fedakarlık yapıyor ama bu kadar oluyor demek ki. Yerine oynayabilecek Tolgay'da maçtan sonra, elimdeki kırıktan dolayı henüz tam kapasitede değilim ama hocama şans verdiği için teşekkür ediyorum dedi. Yani hemen niye Tolgay'la başlamadı demeyelim. Belli ki 90 dakikalık bir durumu yok. Zaten uzatmalarda da yorgunluğu belliydi.

ve ülke puanlaması son 5 yılı içerdiğinden bu puan ve bundan sonraki her puan önümüzdeki yıllar için çok değerli.. Şu an sadece 2016-2017'yi kurtardık.

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

ha bi de son olarak kura olayı yıllardır olduğu gibi olursa bize ya Trabzon'u eleyen Napoli ya da Everton gelir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 11:29:48
  • Beşiktaş / Bodrum

ve ülke puanlaması son 5 yılı içerdiğinden bu puan ve bundan sonraki her puan önümüzdeki yıllar için çok değerli.. Şu an sadece 2016-2017'yi kurtardık.

Aslında çok önemli değil bence. Çünkü yine 2 takım gidecekti 2. sıradaki aynı şekilde eleme oynayacaktı ilk sıradaki ise kolay eleme oynayacak.

Yani AIK, Bate, Poznan tarzı takımlarla oynayacak Playoff'u. Olimpiakos bu şekilde her sene gidiyor bizimkilerde gider.

Mesele 15. sıraya düşmemek o zaman felaket başlar. Ama bundan sonra iyi gider diye düşünüyorum. Fener, biz, trabzon hatta Bursa bile bir sonraki sene biraz ilerleyecek kapasiteye geldiler.

En basiti Trabzon 10 puana yakın puan aldı. 5 takım gittik. 10/5 2 ülke puanı getirdi.

Normalde 4 takımımızın bunu yapması gerekir şu bütçelerde. Ortalamamızın 43-44 olması gerekir. Bu da Ukrayna'yı geçip 8. olmak demek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aslında çok önemli değil bence. Çünkü yine 2 takım gidecekti 2. sıradaki aynı şekilde eleme oynayacaktı ilk sıradaki ise kolay eleme oynayacak.

Yani AIK, Bate, Poznan tarzı takımlarla oynayacak Playoff'u. Olimpiakos bu şekilde her sene gidiyor bizimkilerde gider.

Mesele 15. sıraya düşmemek o zaman felaket başlar. Ama bundan sonra iyi gider diye düşünüyorum. Fener, biz, trabzon hatta Bursa bile bir sonraki sene biraz ilerleyecek kapasiteye geldiler.

En basiti Trabzon 10 puana yakın puan aldı. 5 takım gittik. 10/5 2 ülke puanı getirdi.

Normalde 4 takımımızın bunu yapması gerekir şu bütçelerde. Ortalamamızın 43-44 olması gerekir. Bu da Ukrayna'yı geçip 8. olmak demek.

emin misin? o kuraya biz girersek mutlaka bi alman, ingiliz ve italyan takımı buluruz seçecek :)

Çevrimdışı Kadir G.

Slaven Bilic in forma adaletini göz önünde bulundurduğunu düşünürsek lig maçlarına bugünkü 11 ile çıkması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Onun için milli takımın da biraz çırpınması gerekiyor en azından burkina fasoyu ekvator ginesini falan geçsek sonra ukraynayı konuşuruz.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 12:25:30
  • Beşiktaş / Bodrum
emin misin? o kuraya biz girersek mutlaka bi alman, ingiliz ve italyan takımı buluruz seçecek :)

İşte çıkma ihtimali yok ondan bahsettim.

ilk 12 sıradan sonranın şampiyonlarını 12Den aşağıdakiler ile torbalara giriyor Uefa küçük ülke takımları girebilsin diye böyle düzenliyor 3 senedir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 12:26:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray'ı spor toto kısmında konuşuyoruz arkadaşlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

İşte çıkma ihtimali yok ondan bahsettim.

ilk 12 sıradan sonranın şampiyonlarını 12Den aşağıdakiler ile torbalara giriyor Uefa küçük ülke takımları girebilsin diye böyle düzenliyor 3 senedir.

onu biliyorum ama misal dortmund şampiyon olduğunda 4. torbada olması gibi buluruz biz puanı düşük bi takım demek istedim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 12:39:15
  • Beşiktaş / Bodrum
onu biliyorum ama misal dortmund şampiyon olduğunda 4. torbada olması gibi buluruz biz puanı düşük bi takım demek istedim :)

Gruplara kaldıktan sonra zaten kolay kura hiçbir zaman beklemem ben  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Gruplara kaldıktan sonra zaten kolay kura hiçbir zaman beklemem ben  :evillol:

:kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 13:42:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Kolo Toure: Böylesini görmedim
Liverpool'un tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure, Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosferin en iyisi olduğunu belirtti.

Öte yandan Liverpool'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli ise yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı ile alakalı " O kadar yüksek ses çıkardılar ki hala kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum ama hala kulaklarımın içinde onların sesleri var" ifadelerini kullandı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Derse gitmedim yemek yemedim sırf şu kurayı kaçırmayayım diye :D geçen sefer derse gitmiştim canlı canlı izleyememiştim kura çekimini Liverpool çıkınca tuhaf olmuştum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 13:48:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Fikret Orman ne gururlanıyordur şuan be :D

Demirören'in 350 milyon harcayarak yapamadığını 3 te 1 i ile yaptı  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 13:49:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Kolo Toure: Böylesini görmedim
Liverpool'un tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure, Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosferin en iyisi olduğunu belirtti.

Öte yandan Liverpool'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli ise yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı ile alakalı " O kadar yüksek ses çıkardılar ki hala kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum ama hala kulaklarımın içinde onların sesleri var" ifadelerini kullandı.

Bu adamlar her gün KOP'un önünde oynuyor burada  ince bir mesaj var  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Keyifle dün akşamki röportajları izliyorum. Ya bizim genç olan çevirmen çocuk kaç dil biliyor öyle. Adam bir bilic hocayı bir demba ba 'yı fransızca tercüme etti.
Arada kostüm de değiştiriyor köftehor ama helal olsun  :D
Hocam ben de 3 dil biliyorum ama bu adam gibi çeviremem. Çevirmenlik zor iş ve şu çocuk en iyilerinden hakkını yemeyelim.

Çevrimdışı Sarp

Hocam ben de 3 dil biliyorum ama bu adam gibi çeviremem. Çevirmenlik zor iş ve şu çocuk en iyilerinden hakkını yemeyelim.
Değerli dostum çocuk gerçekten iyi. Adamın nasıl kaçırmadan not aldığını gördün mü? :)
Helal olsun maaşını hak ediyor.

Çevrimdışı atalay

Kura'da ideal sıralama:
1-Club Brugge
2-Torino
3-Dnipro
4-İnter
5-Ajax
6-Dinamo Moskova
7-Villereal
8-Everton
9-D.Kiev
10-Roma
11-Napoli
12-Sevilla
13-Zenit
14-Fiorentina
15-Wolfsburg
İşte bu ama çok da çanta da keklik değil. :ok:

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 14:36:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Kadro geniş.

Ligde Sosa Avrupa'da Tolgay oynar.

Ligde Necip Avrupa'da Atiba oynar.

Ligde Kerim Avrupa'da Olcay oynar.

Yeter ki Töre ve Ba sağlam kalsın hep iki kupa bir arada çok rahat gider.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Nihat (2)

Club Brugge

Belçika liginde 1 puan farkla liderler. 27 maçta 14 galibiyet 10 beraberlik 3 mağlubiyet. Çok golcü bir takım; ligde 27 maçta attıkları 62 golle birinci sıradalar, averajları 35. Yine Uefa'da da Aalborg'u 3-0 ve 3-1 gibi gollü skorlarla geçtiler.

Uefa gruplarındaki istatistikleri ise bizle aynı 3 galibiyet ve 3 beraberlikle çıkmışlar.

Disiplinimizden ve taktiğimizden ödün vermezsek geçeceğimizi düşünüyorum. Çekilebilecek en iyi kuralardan biriydi.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Cenk Tosun gelmiyor mu artık ayak tabanı ne durumda bilen var mı? Demba Ba arada dinlenir hiç değilse 2-3 maçı taşısa yeterdi fikstür yoğun.