Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976424 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Şampiyon olursak olay 13 ten geçecek.

Çevrimdışı Tolga

TRT SPOR'da kim kaç puan alır diye konuşuyorlar izlemeyenler için yorumlar şöyle ;

Gs-BJK-Fb

31 30 33     Hakan Ünsal

30 31 31     Oğuz Çetin

28 35 35     Kaya Çilingiroğlu

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

Uzun süredir takım şampiyon olmuyor önümüzdeki en büyük dezavantaj bu..

Çevrimiçi Samet Ç

TRT SPOR'da kim kaç puan alır diye konuşuyorlar izlemeyenler için yorumlar şöyle ;

Gs-BJK-Fb

31 30 33     Hakan Ünsal

30 31 31     Oğuz Çetin

28 35 35     Kaya Çilingiroğlu
Kaya'yı sevmiyorum ama son haftalarda performansı iyi rakiplerimizin yorumcuları sonuna kadar takımlarının arkasında bizimkiler bir olay da kaos estiriyorlar. Önder Özen ve Kaya adamdır.  :D

Çevrimdışı Tolga

Kaya'yı sevmiyorum ama son haftalarda performansı iyi rakiplerimizin yorumcuları sonuna kadar takımlarının arkasında bizimkiler bir olay da kaos estiriyorlar. Önder Özen ve Kaya adamdır.  :D
Ben de yıllardan beri uyuz olurum ona ama dediğin gibi son dönemde biraz daha yapıcı konuşmaya başladı :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Beyaz fUTBOL İÇİN RTÜK'e şikayette bulunmuşuz bu akşam bizi doğrarlar herhalde.  :D

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Beyaz fUTBOL İÇİN RTÜK'e şikayette bulunmuşuz bu akşam bizi doğrarlar herhalde.  :D
Beşiktaş Kulübü, Beyaz TV kanalında yayınlanan Beyaz Futbol programında, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın Slaven Bilic ile ilgili yaptığı açıklamaları kınadı.

İşte o açıklama:

Beyaz TV kanalında yayınlanan Beyaz Futbol programında, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile ilgili haraket içerikli sözlerini kınıyoruz.

Hem Spor Toto Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde yoğun bir maç trafiği yaşayan Futbol Takımımız'ın Eskişehirspor'a mağlubiyetiyle ilgili değerlendirmeler ve eleştiriler elbette ki yapılacaktır.

Ancak Teknik Direktörümüz Slaven Bilic hakkında, Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri, eleştiri sınırlarını aşmıştır ve hakaret içermektedir.

Kütahyalı'yı bu sözleri nedeniyle, programın sunucusu Ertem Şener'i de bu hakarete sessiz kalarak müdahale etmemesi sebebiyle kınıyoruz.

Halkımızın ahlâk ve örflerini hiçe sayan, canlı bir yayın sırasında gerçekleşen bu hakaretle ilgili, Radyo Televizyon Üst Kurulu, gerekli inceleme ve değerlendirmeyi yapacaktır.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in, galibiyetlerimizin ve başarılı futbolumuzun mimarı olduğunun unutulmamasını diliyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de yıllardan beri uyuz olurum ona ama dediğin gibi son dönemde biraz daha yapıcı konuşmaya başladı :icool:
Her yerde birlik olmamız lazım camia taraftar basındaki yorumcularımız hatta bize şu dönemde zarar verecek adamları izlememiz lazım.

Çevrimdışı xenos

yahu fener kazansa boyle demezdiniz:) cıkmazdınız en azından ortaya :D :kop:

sakinn yahu 30 hafta lider olup son hafta sampiyonlugu verdiğinde sıfır kupalı bilic olacak ortada
onun için simdide assam kessem o zamanda aynı sonucu doguracak... ama yani oyle acayip saldıran yokbe valla olsa inan ilk ben yuh derim :ok:

Dostum oldu da Bilic sezon sonunda takımı şampiyon yaptı, acaba sevinecek misin ya da sesin kısılana kadar o gün dışarı çıkıp tezahüratlara eşlik edecekmisin çok merak ediyorum ?.
Taraftarı olduğun takımın teknik direktörüne bu kadar ön yargılı yaklaşmak, çirkin ithamlarda bulunmak yakışık kalıyor mu?.

Bu arada herkese selamlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Kulübü, Beyaz TV kanalında yayınlanan Beyaz Futbol programında, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın Slaven Bilic ile ilgili yaptığı açıklamaları kınadı.

İşte o açıklama:

Beyaz TV kanalında yayınlanan Beyaz Futbol programında, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile ilgili haraket içerikli sözlerini kınıyoruz.

Hem Spor Toto Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde yoğun bir maç trafiği yaşayan Futbol Takımımız'ın Eskişehirspor'a mağlubiyetiyle ilgili değerlendirmeler ve eleştiriler elbette ki yapılacaktır.

Ancak Teknik Direktörümüz Slaven Bilic hakkında, Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri, eleştiri sınırlarını aşmıştır ve hakaret içermektedir.

Kütahyalı'yı bu sözleri nedeniyle, programın sunucusu Ertem Şener'i de bu hakarete sessiz kalarak müdahale etmemesi sebebiyle kınıyoruz.

Halkımızın ahlâk ve örflerini hiçe sayan, canlı bir yayın sırasında gerçekleşen bu hakaretle ilgili, Radyo Televizyon Üst Kurulu, gerekli inceleme ve değerlendirmeyi yapacaktır.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in, galibiyetlerimizin ve başarılı futbolumuzun mimarı olduğunun unutulmamasını diliyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Haber Kaynağı: bjk.com.tr
Sürekli terazi lastik cimnastik kulübü diyor bir gün basarlar o yayını :D

Çevrimdışı Tolga

Futboldan anlamıyor bir de utanmadan laf sokuyor aklı sıra tam dayaklık :D

Çevrimiçi Samet Ç

Futboldan anlamıyor bir de utanmadan laf sokuyor aklı sıra tam dayaklık :D
Islak havlu ile dövülmelik bir adam da işte neyse. :)

Çevrimdışı Deniz

Bugün mü dedi bunu ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün mü dedi bunu ?
Dün demiş herhalde izlemiyorum ben artık. Ama dün veya bugün demesi önemli değil her yayında araya iliştiriyor bir şeyler Opare'ye de saatçi dedi

Çevrimdışı Deniz

Dün demiş herhalde izlemiyorum ben artık. Ama dün veya bugün demesi önemli değil her yayında araya iliştiriyor bir şeyler Opare'ye de saatçi dedi
Peçete+ kendi imkanı =rok
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı uğur07

Bizim taraftar profili olumsuz güdülenmeye çok alışmış. Yılların başarısızlığının etkisi büyük. Hemen hemen! Herkes iyiliği için farklı görüşler yazıyor. Ama demba ve töre takımda olduğu sürece yarışta olacağımıza eminim. Bakın fikstürde deplasman olarak sadece 3 kere istanbul dışına çıkıyoruz. Trabzon-sivas-akhisar. Fenerbahçe arka arkaya evinde galatasaray-beşiktaş- bursa ile oynayacak. Son üç hafta iki deplasmanı var. Mersin ve başakşehir. Galatasaray biraz daha rahat gibi iken melo sezonu kapattı. Burak ve sneider le gidiyorlar.iki hafta içinde selçuk kol çıkarır. Kaç haftadır orta sahayı. Sertlikle idare ediyor. Adam gibi baskı yapmadan iilk dakikadan gol buluyorlar. Olası bi ödeme krizi  sürpriz yabancılar ve yerliler ayrımı yaratabilir. Yani daha çok şey olabilir.

Elenirsek ligde haftada bir maç yapıcaz ve deplasman için sadece 3 kere dışarı çıkıcaz. Bütün bunları bi değerlendirin derim. Biliç olayında çok orantısız yorumlar yapıldığı kanaatindeyim. Oyuna kendini çok kaptırması ve yukarıdan bakamaması dışında bence çok bi sıkıntı yok

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yönetimin bunlara cevap vermesi saçmalık.Adamlar şov yapıyor bırakın eğlensinler,yurt dışında bu tarz programlar çok var millet gülüp geçiyor.ROK'un ne zamandan beri dedikleri umursanıyor anlamıyorum.

Ben gelecek haftaki Balıkesir maçını çok kritik görüyorum.Bence bu takımın motivasyonunu belirleyecek bir maç.Şöyle bir gerçek var ki biz GS-FB gibi rahat rahat maç kazanamıyoruz o yüzden Balıkesir de dahil olmak üzere yüzde yüz favori olabileceğimiz bir maç yok.Hafta içi Liverpool maçının yorgunluğuyla çıkacağız bu maça.Oynayacağımız oyun çok önemli takımın son haftalardaki kötü performansından ders alıp almadığına dair işaretler gerekiyor bize..

Olası Balıkesir maçı puan kaybında lig biter,çok net.

Çünkü rakiplerin bu Balıkesir'i ter atma antremanı yaparmış gibi yendi.Eğer sen bu maçı kazanamıyorsan şampiyon olamazsın demektir.Balıkesir maçında takımdan bir gövde göstersi bekliyorum çıkacaksın paşa paşa 3-4 atıp yeneceksin bunları..

Bilic için kritik haftalar şu önümüzdeki 5 hafta.Artık şu looser kimliğini üstünden atması lazım atamazsa kapı orada güle güle!bu camia'da kimse vazgeçilmez değildir.

Çevrimdışı Tolga

Şu Ahmet Çakar ve özellikle de ROK'u ıslak odunla dövmek lazım...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 00:16:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İt, kopuk kelimesini kullanırsa Bilic için, ciddiye almamayı bırak kan alırlar bir tarafından.

Kelimelerini doğru seçecek haddini bilecek hepsi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İt, kopuk kelimesini kullanırsa Bilic için, ciddiye almamayı bırak kan alırlar bir tarafından.

Kelimelerini doğru seçecek haddini bilecek hepsi.
Şimdi çıkmışlar BJK 3. bitirecek diyorlar.

Ahmet Çakar daha da ileri giderek BJK'ın 3. bile tehlikede diyor ulan şaka gibiler valla.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi çıkmışlar BJK 3. bitirecek diyorlar.

Ahmet Çakar daha da ileri giderek BJK'ın 3. bile tehlikede diyor ulan şaka gibiler valla.
Ya bırak şunu Fener Sevilla'yı elesin bikini giyeceğim demişti en son. :D Bu adam ortaya bir şey atıyor tutarsa büyük adamım tutmaz ise geri vites bir de yumuşatıyor ortalığı aklı sıra gönlüm Beşiktaş'ı istiyor diyor sene başından beri.

Çevrimdışı Tolga

Ya bırak şunu Fener Sevilla'yı elesin bikini giyeceğim demişti en son. :D Bu adam ortaya bir şey atıyor tutarsa büyük adamım tutmaz ise geri vites bir de yumuşatıyor ortalığı aklı sıra gönlüm Beşiktaş'ı istiyor diyor sene başından beri.
Yanar döner tipler işte bunlar :)

Çevrimiçi Samet Ç

Yanar döner tipler işte bunlar :)
İzlememek en iyisi sene sonu şampiyon olduğumuz da hep beraber kutlarız beyaz tv de canlı yayında :D