Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976445 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı alperenn58

Son 20 sayfayı okumadım. Eminim bisürü arkadaş bu futbolla bu takımla Bilic'le şampiyon olamayız yazmıştır. :)
Bu dakikadan sonra ne transfer yapma, ne takımdan-teknik heyetten birini gönderme şansımız var. Ligin bitmesine 13 maç var ve puanlar 48-47-46. Bu takımdaki her adamın arkasında durmamız, şampiyonluk iddiasını bırakmamamız lazım. Takım genç, biz bu kadar erken pes edersek onlar da motive olamaz.

yanlis kardesim bir  kac sayfa geriye git bak bu lig daha cook su goturur  sabir sabir demistim  :ishock:

Çevrimdışı Kadir G.

Derbileri inşallah berabere biter bizim de iki derbiden en az 2 puan almalıyız. En fazla 4 alırız zaten. Burda önemli olan fenerden puan almak yoksa şampiyonluğu unutun. 10 yıldır kazanamıyoruz bu sefer olsun.

Çevrimdışı nannan

yanlis kardesim bir  kac sayfa geriye git bak bu lig daha cook su goturur  sabir sabir demistim  :ishock:

Sizin gibileri mutlaka vardır ama az çok tahmin edebiliyorum ondan öyle dedim. :)
Bu takımın kendi taraftarından ve futbolundan başka bir gücü yok bu sezon. Diğerleri gibi ne yorumcumuz var ne de gazetemiz TV kanalımız var. Kendi stadımız bile yok. O yüzden destekleyebildiğimiz her yerde desteklememiz lazım. Maç kazanılır, kaybedilir. Sakatlıklar cezalar yüzünden de olur, kötü zeminden kötü futboldan da olur. Ligin bitmesine 13 maç varken liderden 1 puan gerideyiz.  Beşiktaş'ın bu kadar kösteği halihazırda varken kayıtsız şartsız desteklemekten, şampiyon olacağımızı söylemekten başka çaremiz olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı alperenn58

Sizin gibileri mutlaka vardır ama az çok tahmin edebiliyorum ondan öyle dedim. :)
Bu takımın kendi taraftarından ve futbolundan başka bir gücü yok bu sezon. Diğerleri gibi ne yorumcumuz var ne de gazetemiz TV kanalımız var. Kendi stadımız bile yok. O yüzden destekleyebildiğimiz her yerde desteklememiz lazım. Maç kazanılır, kaybedilir. Sakatlıklar cezalar yüzünden de olur, kötü zeminden kötü futboldan da olur. Ligin bitmesine 13 maç varken liderden 1 puan gerideyiz.  Beşiktaş'ın bu kadar kösteği halihazırda varken kayıtsız şartsız desteklemekten, şampiyon olacağımızı söylemekten başka çaremiz olduğunu düşünmüyorum.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 22:34:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haftaya Balıkesir'i yenince bir anda 4 puan yapabiliriz Fener ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

yahu fener kazansa boyle demezdiniz:) cıkmazdınız en azından ortaya :D :kop:

sakinn yahu 30 hafta lider olup son hafta sampiyonlugu verdiğinde sıfır kupalı bilic olacak ortada
onun için simdide assam kessem o zamanda aynı sonucu doguracak... ama yani oyle acayip saldıran yokbe valla olsa inan ilk ben yuh derim :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Fener'in iç sahada yenilmesi iyi oldu.

Deplasmanda yenilmiş olsalar çok moralleri bozulmazdı ama içeride yenildikleri için bir moral bozukluğu yaşayacaklardır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 22:42:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Uefa'dan elenirsek Bilic abuk subuk hata yapmayacaktır.

Aslına bakarsanız perşemde Liverpool ile değil de Psv ile oynayacak olsak bu rotasyonun yarısı bile olmazdı o da ayrı konu.

En iyisi elenelim bitsin şu iş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alperenn58

yahu fener kazansa boyle demezdiniz:) cıkmazdınız en azından ortaya :D :kop:

sakinn yahu 30 hafta lider olup son hafta sampiyonlugu verdiğinde sıfır kupalı bilic olacak ortada
onun için simdide assam kessem o zamanda aynı sonucu doguracak... ama yani oyle acayip saldıran yokbe valla olsa inan ilk ben yuh derim :ok:

degerli kardesim  30 yildir izliyoruz  bu boktan ligi  Besiktasimizda isik oldugunu  hissettigim zaman asla ve kata

umitsizlige kapilmadim kapilmadik dun yazdigimiz yorumda bu yonde amacim ukalalik etmek degil elbet

gencler kani kayniyor malum sabirsiz yenilgi   aldigimiz zaman  yakip yikiyorlar gemileri  uzun lafin kisasi  takimimiz bu sezonluk  degil yillarca bu lige ambargo koyabilecek  kapasitede  bu  yuzden taraftar destegi  cok onemli

Çevrimdışı mellfred

Selam arkadaşlar yeni dustum buraya
Fenerin yenilmesi bizim adımıza ıyı oldu tutunduk yeniden 

Çevrimdışı nannan

Bu akşam FB kazansaydı da fikrim değişmezdi. Liderden 1 değil 2 puan geride olurduk sadece. 3 puanlı sistemde pek bir fark yok arada.
Benim artık tek beklentim Liverpool maçında hem tribün hem takım olarak iyi bir gece yaşamak. Eleriz, eleniriz mühim değil. Ama iyi top oynayıp iyi gürültü yapıp o gecenin zevkiyle takımın tekrar bir gaza gelmesine ihtiyacımız var.

Çevrimdışı alperenn58

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 22:45:28
  • Beşiktaş / Bodrum
:hosgeldin
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Aslına bakarsanız perşemde Liverpool ile değil de Psv ile oynayacak olsak bu rotasyonun yarısı bile olmazdı o da ayrı konu.

Aynı fikirde değililm senle ilk defa. :) Çünkü bu Liverpool'u eleyebilirsek kupaya kadar gitme şansımız olduğunu dünya alem görmüş olacak.

Çevrimdışı ozan062

degerli kardesim  30 yildir izliyoruz  bu boktan ligi  Besiktasimizda isik oldugunu  hissettigim zaman asla ve kata

umitsizlige kapilmadim kapilmadik dun yazdigimiz yorumda bu yonde amacim ukalalik etmek degil elbet

gencler kani kayniyor malum sabirsiz yenilgi   aldigimiz zaman  yakip yikiyorlar gemileri  uzun lafin kisasi  takimimiz bu sezonluk  degil yillarca bu lige ambargo koyabilecek  kapasitede  bu  yuzden taraftar destegi  cok onemli

muhakkak hocam kesinlikle

Çevrimdışı Kadir G.

Yenilebildiklerini gören özellikle dip takımlar umarım kendilerine güvenerek çıkarlar.

Biz şampiyonluğumuz tertemiz olsun istiyoruz fakat ben artık kesin kanaat getirdim lig tv bu işi yönetiyor. Asla fark açılmıyor.  He fener o pozisyonları atsa almayacak mıydı dersiniz ama öyle olmuyor işte. Şampiyonluk sayımızı da göz önünde bulundurursak bu sene umudum olmasa da şampiyon olacağız sanırım. Tabi ben dünkü düşüncelerimden vazgeçmiyorum aynen arkasındayım.

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin

Çevrimdışı Kadir G.

Ben elersek o küçük ihtimali başarırsak takımın aynı feyenord ve arsenal maçlarından sonraki havaya kavuşabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Eskişehir ile 2009'dan bu yana Eskişehir'de oynadığımız maçlar ;

2008-2009  Eskişehirspor 0-2 Beşiktaş

2009-2010  Eskişehirspor 0-1 Beşiktaş

2010-2011  Eskişehirspor 2-0 Beşiktaş

2011-2012  Eskişehirspor 2-1 Beşiktaş

2012-2013  Eskişehirspor 1-2 Beşiktaş

2013-2014  Eskişehirspor 0-1 Beşiktaş

2014-2015  Eskişehirspor 1-0 Beşiktaş

Henüz berabere biten maç olmadığı gibi 2 sezon onlar 2 sezon biz kazanmışız.

Bu istatistiğe göre seneye de kaybedeceğiz demektir :icool:

Çevrimdışı zbrnsky

Liverpool maçına çok fazla anlam yüklendi ve yanlış yapıldı.Olası kötü bir sonucun getireceği yıkım bütün sezona mal olacak.

Perşembe akşamı full beyaz giyersek 2005 finalinin benzeri olacak. 80.000 taraftar güzel atmosfer.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 22:56:27 zbrnsky ]

Çevrimdışı ozan062

fener bu arada sakatlar ve cezalıları cogalmıs
haftayada kaybederse cok guzel olur :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Büyük bir ihtimal ile yine hesap yapmaya başladınız. Boşuna yapmayın tutmaz. Kim savaşırsa o kazanacak sadece saha içi değil saha dışı da savaşmak önemli ama bunun için taraftar lazım o da bizde maalesef yok.  :by2:

Çevrimdışı Kadir G.

Fener daha çok strese girer umarım acele edip atamıyorlar. Gs fb maçında da umarım berabere biter ve bol bol kırmızı kart çıkar.

Çevrimdışı Tolga

Fener daha çok strese girer umarım acele edip atamıyorlar. Gs fb maçında da umarım berabere biter ve bol bol kırmızı kart çıkar.
Fener Gs derbilerinde rahat çıkıyor sahaya o maçı bir defa kesin kaybetmezler.

Büyük ihtimalle de kazanırlar ama umarım berabere biter.

Çevrimiçi Samet Ç

Liverpool maçına çok fazla anlam yüklendi ve yanlış yapıldı.Olası kötü bir sonucun getireceği yıkım bütün sezona mal olacak.

Perşembe akşamı full beyaz giyersek 2005 finalinin benzeri olacak. 80.000 taraftar güzel atmosfer.
Doğu tribünde 26.000 beyaz bere olacak. Full Beyaz giyinme işini biz yapamayız heveslenmeyin onu en iyi yapan takım taraftarı Legia Varşova