Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978097 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

demba carsambaya kadar dinlenecek, sonra duruma bakılacak
biz biran once cenkin donmesi lazım ama onunda işte uzun suruyor donusu
bi ömer lazımdı simdi dimi kenarda:) bizimgibi sakatların cok oldugu takımda 4cü santrafor gerekiyor işte:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir takımda bu kadar sakat olmasını tesadüfe veya kadere bağlamak sizce doğru mu? Şu an takımdaki tüm forvet oyuncuları sakat, Mustafa Pektemek hep sakat zaten, iyiyken bile sakat. Bilic'in kondisyoner ekibinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Yugoslavlar eski kafalı adamlar ve yeniliğe açık değiller. Beşiktaş'ta yaşanan bu sakatlıklarında bu durumla alakası olduğunu düşünmeye başladım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 13:11:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir takımda bu kadar sakat olmasını tesadüfe veya kadere bağlamak sizce doğru mu? Şu an takımdaki tüm forvet oyuncuları sakat, Mustafa Pektemek hep sakat zaten, iyiyken bile sakat. Bilic'in kondisyoner ekibinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Yugoslavlar eski kafalı adamlar ve yeniliğe açık değiller. Beşiktaş'ta yaşanan bu sakatlıklarında bu durumla alakası olduğunu düşünmeye başladım.

Bilic'ten önce de aynıydı ki.

Başka yerde aramak lazım 5 yıldır böyle bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic'ten önce de aynıydı ki.

Başka yerde aramak lazım 5 yıldır böyle bu.
Bilic'ten önce bu kadar yoktu açıkçası. Kadro buna göre oldukça yaşlıydı. Şimdi takım daha genç. Bir de şu durum var dünyada bir çok takım futbolcu alırken geçmiş sakatlanma raporlarına ve sıklıklarına bakarlar. Biz de öyle bir çalışma olduğundan şüpheliyim. Çok sık sakatlanan oyunculara kontrat önermek veya onlarla devam etmek bir bakıma sakatlıklara davetiye çıkarmak gibi bir şey. En basitinden örnek olarak Mustafa Pektemek ve Ersan'ı verebiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sezon başından beri neredeyse bütün sakatlar darbeye bağlı.. Kondisyoner ekibi ile değil de daha çok sahada sürekli dayak yemeleriyle ilgili bir durum.. Bu arada GS ve FB'de de sürekli sakatlar var ama hem kadroları daha geniş hem de zaten kötü oynayıp kazanıyorlar. Biz biraz kötü oynayınca olay oluyor.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Ertuğrul Karanlık: "Gökhan Töre'nin Liverpool maçında oynaması çok zor." (BJK TV)

Çevrimdışı Factatum

Daha önce de dediğim gibi hemen hocayı yollama fikrine girmeyelim :)

1. olursa zaten kalır.
3. olursa zaten gider.
Ama 2. olursa sene sonuna kadar oynattığı futbola,+ ve - lerine bakmak gerekir.Sene sonunu beklemekte yarar var..

Bizim veya yönetim yollaması gibi bir durum zaten yok. Biliç'in aklı İngiltere'de. Oradan teklif gelirse (şampiyon da olsak, üçüncü de olsak) Biliç düşünmeden gider.

Çevrimdışı ozan062

Ertuğrul Karanlık: "Gökhan Töre'nin Liverpool maçında oynaması çok zor." (BJK TV)

hoppaaa ayvalar yenicek simdi:(

rakipler onuda izliyemiycek piyasa konusunda bir eksi daha:) ben tabiki her acıdan bakmaya calısıyorum
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 13:39:19 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dogan

Luiz Felipe Scolari de bize son derece uyar mesela.
Aman sakın.Bunu söylememiş olun.Kimsede duymasin.O adam bize hicbisey veremez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Töre yoksa sıkıntı büyük
Töre olmayınca takım resmen Bmw'den Renault Megane'a dönüyor. Onun kadar efektif, oyunu forse eden ikinci bir oyuncumuz yok maalesef.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Töre yokmuş demek..

Hem eskisehir maci hem liverpool maci gitti. Al bir de burdan yak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Şimdi ben size liderken derbiye çıkıp kaybetme olasılığı ücünküyken kaybetme olasılığından daha fazla olduğunu söylesem( tabi bu bizim takım icin gecerli)ne dersiniz?

*Liderken derbilerde baskı olusuyor.Tecrübesiz oyuncular kaldiramiyo.Kaşar oyuncu yokki takimda.Afalliyo herkes.üçüncü olarak gidelim kadikoye ya da ikinci farketmez cikar takir tukur oynar macida aliriz rahat olun.

Çevrimdışı Deniz

Ya resmen aklim almıyor adam sakatsa niye oyuna sokuluyor yazik degil mi futbolcuya kim bunun sorumlusu simdi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Bu takımda canımı sıkan iki oyuncu var biri motta diğeri sosa.bunları satabilse yönetim ayakta alkislarim.Sosa takımı biplemiyo.Oyunu biplemiyo.Bu hal nedir böyle.En ufak temasta dengesini kaybediyo.Kondisyon fizik heosi sıfır.İmkanım olsaydı mottaya tek bi soru sorardim.Her mac hayati hata yapmayi nasil becerebiliyon?Canım çok sıkkın anlatamam.Böyle sacma sapan kaybettik mi 1 haftam zehir oluyo.
Necipin stoperde ölüsü suan ki atinctan daha ii.Mutlaka necip pedro olmali.Ayrıca cenk varken tolgayi kaleye almak tamamen geri kafaliliktir.Tolganin ekstra yaptığı hic bisey yok.hicbisey.cenk bi 6-7 mac oynasa bu tür hatalari yapmaz eminim buna macta kurtarir emin olun

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bilic'ten önce bu kadar yoktu açıkçası. Kadro buna göre oldukça yaşlıydı. Şimdi takım daha genç. Bir de şu durum var dünyada bir çok takım futbolcu alırken geçmiş sakatlanma raporlarına ve sıklıklarına bakarlar. Biz de öyle bir çalışma olduğundan şüpheliyim. Çok sık sakatlanan oyunculara kontrat önermek veya onlarla devam etmek bir bakıma sakatlıklara davetiye çıkarmak gibi bir şey. En basitinden örnek olarak Mustafa Pektemek ve Ersan'ı verebiliriz.

@Serhat Akkaya abi ne yaptın sen ya çok çabuk unutmuşsun Samet Aybaba ve Carvalhal dönemlerinde sakatlanmayan adam kalmamıştı. Üstelik bir giden sezonu kapatıyordu diğerleri de 3-4 haftada bir döngüyle sakatlanıyordu. Carvalhal bile sakatlanmıştı. Gaziantep'i son dkda 3-2 yenince ondan sonra bir şeylerin değişeceğini seri yakalama ve şampiyonluğa ulaşma inancının artmasıydı etken ama olsun, teknik direktör bile sakatlanmıştı bu takımda  :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu takımda canımı sıkan iki oyuncu var biri motta diğeri sosa.bunları satabilse yönetim ayakta alkislarim.Sosa takımı biplemiyo.Oyunu biplemiyo.Bu hal nedir böyle.En ufak temasta dengesini kaybediyo.Kondisyon fizik heosi sıfır.İmkanım olsaydı mottaya tek bi soru sorardim.Her mac hayati hata yapmayi nasil becerebiliyon?Canım çok sıkkın anlatamam.Böyle sacma sapan kaybettik mi 1 haftam zehir oluyo.
Necipin stoperde ölüsü suan ki atinctan daha ii.Mutlaka necip pedro olmali.Ayrıca cenk varken tolgayi kaleye almak tamamen geri kafaliliktir.Tolganin ekstra yaptığı hic bisey yok.hicbisey.cenk bi 6-7 mac oynasa bu tür hatalari yapmaz eminim buna macta kurtarir emin olun

@Dogan kardeş sen çok yanlış analiz etmişsin. Sosa Bursa maçına kadar 10 numaraydı. Fizik olarak çöktü kaldıramadı art arda yüksek tempoyu. Diğerleri de çöktü. Arada Basit bir elazığspor maçı olsa biraz rotasyonlaa dinlenirlerdi ama çok kötü bir fikstüre denk geldi. Sosa toparlanır da Motta'nın maksimumu bursa maçındaki performansı.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 14:30:02 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya abi ne yaptın sen ya çok çabuk unutmuşsun Samet Aybaba ve Carvalhal dönemlerinde sakatlanmayan adam kalmamıştı. Üstelik bir giden sezonu kapatıyordu diğerleri de 3-4 haftada bir döngüyle sakatlanıyordu. Carvalhal bile sakatlanmıştı. Gaziantep'i son dkda 3-2 yenince ondan sonra bir şeylerin değişeceğini seri yakalama ve şampiyonluğa ulaşma inancının artmasıydı etken ama olsun, teknik direktör bile sakatlanmıştı bu takımda  :)
Ben kadro yapısından bahsediyorum. Atıyorum o zamanki kadromuz 27-28 yaş ortalamasına sahipken bu kadro 24 yaş ortalamasına sahip. 3-4 yaş düşük ortalamaya sahip bir takımda bu kadar sık sakatlık olması ve kadro yapılanması yapılırken buna dikkat edilmemesi sıkıntı. Herkes kader veya böyle gelmiş böyle gider diyor ve aynen devam ediyor. Bu sakatlıkların azaltılması için neler yapılıyor? Ne gibi programlar uygulanıyor? Futbolcuların dayanıklılığı ve sakatlanma risklerinin azaltılması için sezon öncesinde uygun çalışma programları veriliyor mu? Oyunculara sakatlıklardan korunmaları için özel bir danışmanlık hizmeti veriliyor mu? Antreman sahalarının bakımı düzenli olarak yapılıyor mu?
Carvahal döneminde de böyleydi demek ayrı bir şey azaltılması için plan program içerisinde olunması ayrı bir şey. Türk halkı olarak kaderci ve teslimiyetçi olduğumuzdan bu durumdan da hemen aynı sonucu çıkartıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

bu ne yahu ortada ne biliç ne takım kalmış,altı üstü bir maç yenildik o da 1-0 üstelik hem deplasmanda ve verilmeyen iki penaltı var.Liverpoolu yenip elediğimizde (inşallah) bunların hepsi unutulur,Uefada final ligde şampiyonluk hesapları yeniden başlar biz dünü çabuk unuturuz.Biliç taktik yönü zayıf olsada Tr deki şu an en iyi hoca bana göre.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu ne yahu ortada ne biliç ne takım kalmış,altı üstü bir maç yenildik o da 1-0 üstelik hem deplasmanda ve verilmeyen iki penaltı var.Liverpoolu yenip elediğimizde (inşallah) bunların hepsi unutulur,Uefada final ligde şampiyonluk hesapları yeniden başlar biz dünü çabuk unuturuz.Biliç taktik yönü zayıf olsada Tr deki şu an en iyi hoca bana göre.
Abi zaten Bilic'e yapılan eleştirilerin hepsi taktik yönünden. Oyunu okuma ve stratejik taktiksel hamle anlamında eksiklikleri had safhada. Geriden gelip çevirdiğimiz maç neredeyse yok denecek kadar az, öne geçip berabere bitirdiğimiz veya yenildiğimiz maç sayılarını yazmıyorum bile, kanser olduğumuz maçlar ayrı dert. Böyle hücum gücü yüksek bir takımın ligde 1.6 gol ortalamasına sahip olmasını ben açıkçası kabul edemiyorum. Trabzon, Mersin idmanyurdu, Bursa,Fenerbahçe,Galatasaray bizi gol olarak geçmiş durumda. Lig bundan sonra dahada sertleşecek ve bu ortamda bu gol oranıyla ligi sonuna kadar götürmemiz gerçekten çok zor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Töre'nin önemli bi şeyi yok.. olsaydı o da Ba gibi kadrodan çıkardı.. sadece ağrıları olduğu için yarın antrenmana çıkmayacak
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

@Dogan kardeş sen çok yanlış analiz etmişsin. Sosa Bursa maçına kadar 10 numaraydı. Fizik olarak çöktü kaldıramadı art arda yüksek tempoyu. Diğerleri de çöktü. Arada Basit bir elazığspor maçı olsa biraz rotasyonlaa dinlenirlerdi ama çok kötü bir fikstüre denk geldi. Sosa toparlanır da Motta'nın maksimumu bursa maçındaki performansı.
Ben sosayi 2li mücadelede hep yenik gördüm su ana kadar.geldiginden beri böyle.bursa maçından önce de temas halinde bayiliyodu hemen.suan kadroya girebiliyosa attığı paslar sayesinde yoksa suanki durumu yedek seviyesinde.Töre dışında bütün takımın fizik durumu pek ii denmez.Düzelmezse işimiz yaş.Seneye yapilacak transferlere göre hedefimi bastan belirlicem ben.Daha da sampiyonluk icin umitlenmem.Bu hayal kırıklığını bi daha kaldiramam.Bu sene sampiyon olursak düğümü çözeriz olamazsak seneye olacağımızı dusunmuyorum(bu kafayla)

Çevrimdışı Kadir G.

Şu maçtan sonra en az eleştirilecek adam Bilic ama herkes ona yüklenmiş..

Oyunculardaki yorgunluk bariz ve zaten bu çok normal.. İngiltere'de oldukça yıpranmış kafası rövanş maçında oyunculardan o beton gibi sahada iyi oynamasını beklemek gerçekten zordu.. 2 Avrupa maçı öncesi özellikle de ilk maç deplasmansa bu durum son derece normal. Üstelik savumada da çok önemli bir eksikle oynuyorsun.. Maç öncesi ne düşündüysem aynen oldu.. Zemin öyle sert ve kötü ki seri pas yapmak imkansız çünkü gelen top dengesiz geliyor.. Kerim kaç kere topu sürmeye çalışırken top zemin yüzünden ayağına dolaştı.

Bilic'e gelirsek hep söylediğim ve tekrar edeceğim şey kadro yetersizliğidir.. Bu kadronun çok iyi işler yapması herkesi yanıltıyor.. Özellikle savunma hattı kalitemiz yerlerde, ve bu savunmanın en iyi oyuncusu da yoksa ve kenarda güvenebileceğin durumda bir yedek yoksa işler iyice zorlaşıyor.. Bu kadar yetersiz bir kadroyla oldukça iyi bir iş çıkmasını sağlayan Bilic.. Keşke bu kadroyu bir de başka antrenör ile izleyebilseydik..

Bu arada bu maçta sonra bile hala, sadece oyuncu değiştiriyor demek komik oluyor biraz.. Adam 3'lü savunmaya döndü.. İleriye topu taşımak için yapmadığı şey kalmadı.. Yani sabit fikirli denen adamın ihtiyaç duyduğunda ne kadar farklı şeyler deneyebildiğini görmüş olduk.

En az eleştirilecek adam Bilic mi güldürmeyin. 3 lü savunmaya döndü de ne oldu 8 orta sahayla oynadı topları toplayabildi mi? Hayır. Bu maç tamamen bilic in taktik teknik yetersizliği yüzünden kaybedilmiştir. 3 lü savunma görmek istiyorsanız lucescunun Beşiktaşına bakın.

Çevrimdışı Dogan

En basitinden dün iki tane bekimiz olsaydı adam akilli bi de cenk tosun maci alirdik.Bu takim beklerden kaybediyo.Yemin ediyorum psikolojim bozuldu artik.Serdar gene toparliyo defansta gerci oda töreye dua etsin aciklarini hep kapatiyo.Sol bek hepten felc bizde.cümle alem gördü eksikligi.simdi gidipte almazlarsa seneye ayni bu seneryolar yaşanmazsa ben bişey bilmiyorum.