Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982591 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 13:16:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Romero da Neto da yetersiz böyle kaleci alınacaksa gereksiz olur.

Eldekilerden 2-3 tık üstü alınırsa anlamlı olur sadece.

Cech, Ochoa, Ruffier ilk aklıma gelenler.

Ochoa dışındakilerin de maliyeti yüksek olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali

Bekletilen üyelik sayısı kaç?

40,000 mi?

Sayı önemli mi? Başkanın ve yönetimin tavrı yüzünden üye olmaya çekinen, vazgeçen bir sürü insan var bunlardan biri de benim. Sen bir hizmet almak istiyorsun, ancak önceki müşteriler parasını ödediği halde hizmet alamıyorsa hala o hizmeti almak ister misin? Ya da şirket çıkıp müşteriler hakkında ileri geri konuşursa ne yaparsın?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 13:19:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Sayı önemli mi? Başkanın ve yönetimin tavrı yüzünden üye olmaya çekinen, vazgeçen bir sürü insan var bunlardan biri de benim. Sen bir hizmet almak istiyorsun, ancak önceki müşteriler parasını ödediği halde hizmet alamıyorsa hala o hizmeti almak ister misin? Ya da şirket çıkıp müşteriler hakkında ileri geri konuşursa ne yaparsın?

Sayı benim söylediğim konu açısından önemli.

Adamlar 2000 lira verip oy bile veremeyecekler temsili üye olacaklar ona rağmen 40,000 üye çıktı.

Bizde 1200 lira 12 taksit 5,000 başvuru bile yok.

Sizin yaklaştığınız konudan haklısınız tavır da yaklaşım da yanlış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

artı bekletmek tüzüğe aykırı ama uygulanmıyor, ben 3 kişiyi birini burdan  üye için referans buldum daha hala onaylanmadılar:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 13:25:42
  • Beşiktaş / Bodrum
artı bekletmek tüzüğe aykırı ama uygulanmıyor, ben 3 kişiyi birini burdan  üye için referans buldum daha hala onaylanmadılar:)

İşi öbür tarafından da düşünün.

Demirören böyle 8 yıl başkan kaldı her önüne gelen üye olmamalı mutlaka iyice araştırılmalı kim olduğu ne olduğu.

Ama geçen genel sekreterin itham ettiği şeyler üzerinden değil tabi ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 13:26:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence şöyle bir madde olmalı.

Üye olduktan sonra 2 dönem oy verememeli ama kongre üyesi sayılmalı.

Ödemelerini aksatmadan yaptıysa oy verme hakkı kazanmalı.

Aksi taktirde birilerinin adamları dolar yine içeriye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

İşi öbür tarafından da düşünün.

Demirören böyle 8 yıl başkan kaldı her önüne gelen üye olmamalı mutlaka iyice araştırılmalı kim olduğu ne olduğu.

Ama geçen genel sekreterin itham ettiği şeyler üzerinden değil tabi ki.

dogru ama biliyorsunki deniz atalay 170 kusur kişiyi bir anda üye yapmıs daha bunu yalanlayan bir yazıya rastlamadık demekki oluru var kaldıki fikret ormanda demirorende xkiside baskan olabilmesi için boyle paketler halinde zat bulması bulundurması sart mevcut yapı sorunlu zaten

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 13:29:17
  • Beşiktaş / Bodrum
dogru ama biliyorsunki deniz atalay 170 kusur kişiyi bir anda üye yapmıs daha bunu yalanlayan bir yazıya rastlamadık demekki oluru var kaldıki fikret ormanda demirorende xkiside baskan olabilmesi için boyle paketler halinde zat bulması bulundurması sart mevcut yapı sorunlu zaten

İşte olay bu ya zaten.

Utanç verici bir olay yaptığı.

Bunun önüne nasıl geçilir o da belli değil ama ne yaparsan yap olacaktır bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

İşte olay bu ya zaten.

Utanç verici bir olay yaptığı.

Bunun önüne nasıl geçilir o da belli değil ama ne yaparsan yap olacaktır bu.

aynen öyle ne yapsanda birsekilde kılıf uydurulur onun için paralı adamdan baskası klüplerin en üst kademesine giremiyor
zaten diğer kritik noktada su, ipini koparan ben su dernektenim su kadar oy potansiyelim var al beni kadroya:)
futbolun içinden gelenler bu duzenden dolayı dısarda kalıyorlar:((

Çevrimdışı Deniz

Deniz atalay 170 kişiyi üye yapıyorsa,alın teriyle parasını kazanıp üye olmayı bekleyen taraftar üye yapılmıyorsa (hem de tüzüğe aykırı) bence bunun tek suçlusu yönetimdir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı src35

liverpool maçında atıncın oynaması felakete yol açabilir. çok çok tecrübesiz ve kısa mesafede ağır. Ersana gelince oyunun içinde kalabildiği maçlarda mükemmel oynuyor. bence saatli bomba falan değil
necipte felakete yol açabilir, her hangi birisi de açabilir. hepsi ihtimaldir. veli ve ya atibadan birisi yerini kaybetsin her türlü felaket olur. kompakt durman lazım. kısa mesafede hızlı stoperlerimiz kimler? var mı? ben mi bilmiyorum? ramoslarımız mı var? sturridge, sterling, ibe bu adamlar kimi birebirde yakalarsa yakalasın geçerler. ersan o pozisyonda mottanın geçilme ihtimalini düşünüp kademesinde kalsaydı belki hiç penaltı pozisyonu olmayacaktı. ntvspor.nette maçın özeti var tekrar izlemenizi tavsiye ederim. atınç pedro necip işi degil yani... sanıyor musunuzki terry'yi birebir yakalasa geçemezler yada smalling'i yada premier ligde x bi defans oyuncusunu..

onun için bireysel savunmadan cok bütüne bakınız. bir bütün halinde alanı kapatmaya bakacaksınız. defans işi bireysel bi iş degildir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:16:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Atiba 3 maçtır çok formda onu yerinden oynatmamak gerek.

Ben olsam Sol beke Tolgay'ı atarım. Solak savunma yanı var ön libero olarak geldi dengesi de var dayanıklılığı da var.

Opare olmuyorsa Tolgay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:17:13
  • Beşiktaş / Bodrum

onun için bireysel savunmadan cok bütüne bakınız. bir bütün halinde alanı kapatmaya bakacaksınız. defans işi bireysel bi iş degildir.

Malesef açıkta yakalanırsan bildiğin bireysel olur. Motta gibi.

Bütün akan oyunda evet ama kontra atak yeme başka olay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Atınç hava toplarında iyi ama liverpool gibi hızlı oynayan bir takıma karşı işi zor.

Bursa maçında 2 kritik hata yaptı.Liverpool affetmez bunları.

Sturridge sterling lallana coutinho gibi oyuncuların karşısında atınç çok zorlanır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:22:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Atınç hava toplarında iyi ama liverpool gibi hızlı oynayan bir takıma karşı işi zor.

Bursa maçında 2 kritik hata yaptı.Liverpool affetmez bunları.

Sturridge sterling lallana coutinho gibi oyuncuların karşısında atınç çok zorlanır..

Lallana'ya 35 milyon civarı para ödedi bunlar.

Sonra neden Liverpool zirveye oynayamıyor bir değil iki değil az aptal değil bunlar da.

Neyse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Lallana'ya 35 milyon civarı para ödedi bunlar.

Sonra neden Liverpool zirveye oynayamıyor bir değil iki değil az aptal değil bunlar da.

Neyse.
İngiliz takımlarında para çok,

Neye harcayacaklarını bilmiyorlar :)

15 anca eder o da max

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:26:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Futbolu hiç bilmeyen biri oturtun izletin tek farkettiği şey şu olur.

Bu adamlar sizden çok hızlı!

Bizim önce şu sorunu çözmemiz lazım fizik olarak çok kötü takımlar. En iyisi biziz biz bile yetersiziz.

Oyuncu alınırken eskiden hep tekniğe bakıyorlardı önce böyle olmamalı.

Önce hız, güç, kondisyon, sonra oyun aklı pozisyon bilgisi ondan sonra teknik.

Tekniği eğitmek kolay. Fizik 23'ten sonra mümkün değil. Mental zaten hiç mümkün değil.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı JoseDemba

Kesinlikle sol bekte Opare oynamalı adamı niye aldık ozaman. Daha önceden sol bek oynamışlığı var diye biliyorum Hemde IBE ve Sterling oynucak karşılarında Opare gibi süratli bi oyuncu olması lazım ayrıca kendini göstermek için extra çaba harcıcak bence Opare oynamalı Atiba oynarsa Veli Atiba ikilisi bozulur ilk maçta az posizyon vermemizin hatta neredetse hiç pozisyon vermemizin sebebi bu ikili ama BİLİC solda Atibayı oynatırsa Allah Rızası için diyorum Oğuzhan değil Tolgay oynasın Velinin yanında
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Deniz

Oparenin şimdiye kadar gördüğüm en büyük(ve tek) avantajı hızlı olması.Böyle hızlı bir takıma karşı hızı işimize yarayacaktır..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:30:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Oparenin şimdiye kadar gördüğüm en büyük avantajı hızlı olması.Böyle hızlı bir takıma karşı hızı işimize yarayacaktır..

Fena kumar yalnız.

Ya vezir eder ya rezil çünkü savunması çok kötüdür Opare'nin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fena kumar yalnız.

Ya vezir eder ya rezil çünkü savunması çok kötüdür Opare'nin.
Motta rezil etti.İsmail yok olsa rezil eder.Uğur boralı liverpool fena yer.Atibayı oraya çeksek orta alandaki direncimiz düşecek.
Kumar olduğuna katılıyorum ama pek de bir şansımız yok gibi..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:32:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Motta rezil etti.İsmail yok olsa rezil eder.Uğur boralı liverpool fena yer.Atibayı oraya çeksek orta alandaki direncimiz düşecek.
Kumar olduğuna katılıyorum ama pek de bir şansımız yok gibi..

Adamın maliyeti yaklaşık 500 bin euro olacak gidene kadar.

Şu maç oynasın turu atlayalım sonra gitsin ama iyi hatırlayalım. Umarım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Adamın maliyeti yaklaşık 500 bin euro olacak gidene kadar.

Şu maç oynasın turu atlayalım sonra gitsin ama iyi hatırlayalım. Umarım.
Aklıma gelen tek çözüm benim de opare malesef.
En azından hızıyla birlikte adamlara omuz falan koyar çalım yemez kolayca ,ters kademeye biri gelene kadar oyuncuyu oyalar.
Atibayı oraya çekersek beni orta alan düşündürüyor.İlk maçta atiba orayı toparladı.
Ortadan saldırmayı çok seviyor liverpool.Tolgay o baskıyı taşıyamayabilir..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:38:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Aklıma gelen tek çözüm benim de opare malesef.
En azından hızıyla birlikte adamlara omuz falan koyar çalım yemez kolayca ,ters kademeye biri gelene kadar oyuncuyu oyalar.
Atibayı oraya çekersek beni orta alan düşündürüyor.İlk maçta atiba orayı toparladı.
Ortadan saldırmayı çok seviyor liverpool.Tolgay o baskıyı taşıyamayabilir..

-mayabilir değil bildiğin taşıyamaz katılıyorum.

Atiba çok iyi doldurdu Veli bile ezildi biraz çünkü.

Kontrata rağmen iyi oynuyor iyi hatırlayacağım Atiba'yı ileride.

İnat etmese bir tane top da yapabilen ortasaha alsak Ati de 2 yıl uzatsa 1.4 ten güzel olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

-mayabilir değil bildiğin taşıyamaz katılıyorum.

Atiba çok iyi doldurdu Veli bile ezildi biraz çünkü.

Kontrata rağmen iyi oynuyor iyi hatırlayacağım Atiba'yı ileride.

İnat etmese bir tane top da yapabilen ortasaha alsak Ati de 2 yıl uzatsa 1.4 ten güzel olacak.
Ben de kalmasını istiyorum Atibanın inşallah anlaşırlar 1+1 veya +2 sene.