Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987848 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bilic'in durumu sabit fikirlilikten çok istediklerini almak/alamamak.. Örneğin Kerim çok iyi işler yapıyor ama hala o kanattaki oyuncudan istediklerini vermiyor.. Olcay'ı yedeğe çektiği ve Kerim'le başladı maçlarda bu sıkıntıyı yaşayınca tekrar Olcay'a döndü.. Yani aslında alternatif oyunculardan istediklerini alabilirse değişime gidebilir ama şu an öyle bir durum görünmüyor

Sabit fikir derken hiç değişiklik yapmaz demek istemedim değişiklik yapa yapa bu kadro seçimine ulaştı artık kolay kolay oyuncular performans sıçraması yapmazsa değişmez diye düşünüyorum. Kilit maçlarda değişmemeli de yani beğeniyorum bu seçimleri çünkü çok sağlam takım savunması yaptırıyor bu şekilde. Ama lig maçlarında rotasyon şart tabi yorgunluğa göre :) Biliç oyunculardan aldığı verime göre zaten şemayı oluşturmuş bundan sonrası rakibin açıkları için vereceği taktiklere kalıyor.

2.maç saldıracağız ve Arsenal tottenham maçlarındaki gibi rakibi zaman zaman bunaltacağız. Zaten 70binin üzerinde taraftar olacak, bir golümüze bakar her şey.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sabit fikir derken hiç değişiklik yapmaz demek istemedim değişiklik yapa yapa bu kadro seçimine ulaştı artık kolay kolay oyuncular performans sıçraması yapmazsa değişmez diye düşünüyorum. Kilit maçlarda değişmemeli de yani beğeniyorum bu seçimleri çünkü çok sağlam takım savunması yaptırıyor bu şekilde. Ama lig maçlarında rotasyon şart tabi yorgunluğa göre :) Biliç oyunculardan aldığı verime göre zaten şemayı oluşturmuş bundan sonrası rakibin açıkları için vereceği taktiklere kalıyor.

2.maç saldıracağız ve Arsenal tottenham maçlarındaki gibi rakibi zaman zaman bunaltacağız. Zaten 70binin üzerinde taraftar olacak, bir golümüze bakar her şey.

Eyvallah :) Medyanın yaydığı ve insanların dilinden düşmeyen "Bilic Sabit fikirli" olayı sandım :)

Ama ben yine de Bilic'in lig maçına Liverpool maçından daha çok önem verdiğini (bence öyle de olmalı) ve bu yüzden elindeki en iyi kadroyla çıkacağını düşünüyorum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Hicks

Bu oyuncu 6 aylık kiralandı beyler bilmiyorum farkında mısınız? Kulübede oturtmak için alındığını düşünmüyorum. Elbette maç eksiği var ama sen böyle bir adamı 6 aylığına kiralamışsan oynayabilir durumda olduğunu varsayarım ben. Antrenmanda görmedim, kupa maçında sakatlanması şanssızlık elbette ama bu adamı sen İngiltere'ye yedek olarak götürüyor isen kendi liginde de gerektiğinde oynamalıdır, oynayacak seviyede olmalıdır. Adı üzerinde denemek diyoruz, Motta zaten Eskişehir maçında oynayacak durumda ama asıl sıkıntı bir sonraki Liverpool maçı. Atiba'yı mevkiisinin dışında oynatmanın ceremesini geçen sene çok çektik, sağ beki yamayacağız diye orta alanı rezil ettik, Atiba bu takımdan şu an çıkartılamaz, bu daha büyük risk olur...

@siyah-1903 @Heliya Sîa @insane_rc
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 11:45:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dun Gece Ben Bu Pozisyonun Cidden Penaltı olduğuna inanıyor musunuz dedigimde , Hep bir ağızdan , Net Penaltı dediniz :money:
Bunun üzerine Özeti ve O pozisyonu tekrar tekrar izledim , Pozisyonun Penaltıyla alakası bile yok :iscrewy: Bu Seviyede bu kadar Basit Penaltı çalınmaz :money: İBe nin topla oynama düşüncesi yok , Penaltı almaya geliyor ve kendisini yere bırakıyor , Böyle Penaltı olmaz :steamed: :steamed:

Emre pozisyon net penaltı tekrar izle o zaman kardeşim tartışılacak yanı bile yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 11:47:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu oyuncu 6 aylık kiralandı beyler bilmiyorum farkında mısınız? Kulübede oturtmak için alındığını düşünmüyorum. Elbette maç eksiği var ama sen böyle bir adamı 6 aylığına kiralamışsan oynayabilir durumda olduğunu varsayarım ben. Antrenmanda görmedim, kupa maçında sakatlanması şanssızlık elbette ama bu adamı sen İngiltere'ye yedek olarak götürüyor isen kendi liginde de gerektiğinde oynamalıdır, oynayacak seviyede olmalıdır. Adı üzerinde denemek diyoruz, Motta zaten Eskişehir maçında oynayacak durumda ama asıl sıkıntı bir sonraki Liverpool maçı. Atiba'yı mevkiisinin dışında oynatmanın ceremesini geçen sene çok çektik, sağ beki yamayacağız diye orta alanı rezil ettik, Atiba bu takımdan şu an çıkartılamaz, bu daha büyük risk olur...

Bence Bilic alır koyar, hatta sırf şunun için bile koymalı Opare'yi.

Ben sizden istedim siz de al bunu oynat dediniz alın oynatıyorum.

Adam hata yaparsa, yönetim sportif direktörünü de gönderdiği için transferin ne kadar fiyasko olduğunu tüm netliğiyle kabul etmek zorunda kalır.

Bir daha da böyle abuk subuk hamleler yapmamayı öğrenir.

Opare'nin hiçbir kalemle ya da kelamla açıklanacak bir boyutu yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı siyah-1903

Adam hata yaparsa, yönetim sportif direktörünü de gönderdiği için transferin ne kadar fiyasko olduğunu tüm netliğiyle kabul etmek zorunda kalır.

işte, takımı baltalamak için böyle bir adamı oynatırsa da seneye pılını pırtısını toplayıp gitmeli.. tamam haklı olabilir ama bu maçlar telafisi mümkün olmayan maçlar
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bilic'in Opare transferinden haberi olmadığına ve onaylamadığına gerçekten inanıyor musun? Eldeki imkanlar dahilinde, bütçeye uyan oyuncu olmadığından almak için de oyuncu almak istenmediğinden en azından alternatif olur diye kiralanmış bir oyuncu Opare (çıkış yaparsa da bonvervisi alınabilir) ve kulübün durumunu bilen Bilic'in de onayıyla alındı ve neyse ki Bilic dediğin gibi düşünmez ve takım için o an en iyisi hangisiyle onu yapmaya çalışır.. Yani Opare ne G.Antep ne de Liverpool maçında 11'e girmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 11:54:29
  • Beşiktaş / Bodrum
işte, takımı baltalamak için böyle bir adamı oynatırsa da seneye pılını pırtısını toplayıp gitmeli.. tamam haklı olabilir ama bu maçlar telafisi mümkün olmayan maçlar

Abi adam yok :)

Yerine adam yok haliyle yerine koyması gereken adam bu aslında.

Yani bunu oynattığı için sonuç rezalet olursa pılını pırtısını toplamasını gerekn başka kişiler olmalıdır normalde.

Yapılmamalıydı hala çok kızgınım bu transferden ötürü göz göre göre yaptılar bunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 11:56:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic'in Opare transferinden haberi olmadığına ve onaylamadığına gerçekten inanıyor musun? Eldeki imkanlar dahilinde, bütçeye uyan oyuncu olmadığından almak için de oyuncu almak istenmediğinden en azından alternatif olur diye alınmış bir oyuncu Opare ve kulübün durumunu bilen Bilic'in de onayıyla alındı ve neyse ki Bilic dediğin gibi düşünmez ve takım için o an en iyisi hangisiyle onu yapmaya çalışır.. Yani Opare ne G.Antep ne de Liverpool maçında 11'e görmez

Onayı yok demedim ki.

İsteği olmadığını anlamak çok zor değil ama.

Almak için oyuncu alınmayacaktı zaten önlerinde 6 ay süre olan transfer komitesi adam akıllı bir transferi bitirmiş olmalıydı bu süre zarfında.

Hem bütçe sorunumuz yok diyorsun hem getirdiğin adama bak o zaman ne yaptılar Eylülden Şubat'a kadar?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yok oynamasına karşı değilim ama sakatlandı adam dönüşünde ilk 11e koyarsak şampiyonluk mücadelesi için 1-2 hataya geri dönüşü olmayan büyük yara alabiliriz. Dany geldiğinde sakatlandı, 11de oynadı takımı sabote etti şampiyonlar liginden olduk. Şimdi ortalıkta yok. 2-3 maç sonradan girerse ne olduğunu görürsek biraz, tabiki ilk 11 denenebilir. Ama sakatlıktan çıkmış ve 1 senedir oynamayan ne oynadığı belli olmayan tekrar sakatlanan adamı sezonun en kilit maçında Liverpoola karşı ilk 11e koymak değil yedekten bile almaya çekinirim. Eskişehir maçında oynayabilirdi ama Motta eşeği zaten bir sonraki maç cezalı dana gibi koşsun eskişehir maçında. Opare Balıkesir maçında "skora göre" sonradan girebilir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Onayı yok demedim ki.

Almak için oyuncu alınmayacaktı zaten önlerinde 6 ay süre olan transfer komitesi adam akıllı bir transferi bitirmiş olmalıydı bu süre zarfında.

Hem bütçe sorunumuz yok diyorsun hem getirdiğin adama bak o zaman ne yaptılar Eylülden Şubat'a kadar?

Bütçe sorunumuz yok diyen kim Allah aşkına?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 12:00:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Bütçe sorunumuz yok diyen kim Allah aşkına?

Yöneticilerimizden birinin verdiği demeç.

Transfer döneminin başında sorulduğunda bütçe sorunumuz yok en doğru oyuncuyu seçeceği dediler.

Haberi bulabilirsem koyacağım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Opare'nin şu an ne oynadığı belli değil. Dany gibi şampiyonluktan şampiyonlar liginden ve uefa üst turundan edebilir. Opare yerine koç gibi Atiba çilingiroğlu varken Biliç riske atmaz gerek de yok zaten. Daha en az 15 maç var forma şansı bulabilir. Dany'den çektik Opare'de risksiz maçlarda şans verilmesi lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Farkında mısınız , Serdar Hepimizi Şaşırtmaya ve utandırmaya devam ediyor :bandit:
Dunde takımın en iyisiydi , Her maç Üzerine koyarak devam ediyor , Dun sol kanadımız Otobana dönerken , Sağ kanadımız hiç aksamadı hiç pozisyon vermedik oradan :iscrewy: Serdarı bir kez daha tebrik ediyorum , Mudahaleleri yerindeydi , Elinden geldiğince ileride çıktı hele maçın Sonlarına doğru bir pozisyonda Yere düştü ona rağmen yerdeyken topa müdahale edip kaptırmadı insan ustu mücadele verdi o pozisyonda !! Çünkü orada rakip topu alsaydı Çok Net pozisyon bulabilirdi, Savunma dengesiz yakalanmıştı....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 12:04:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Farkında mısınız , Serdar Hepimizi Şaşırtmaya ve utandırmaya devam ediyor :bandit:
Dunde takımın en iyisiydi , Her maç Üzerine koyarak devam ediyor , Dun sol kanadımız Otobana dönerken , Sağ kanadımız hiç aksamadı hiç pozisyon vermedik oradan :iscrewy: Serdarı bir kez daha tebrik ediyorum , Mudahaleleri yerindeydi , Elinden geldiğince ileride çıktı hele maçın Sonlarına doğru bir pozisyonda Yere düştü ona rağmen yerdeyken topa müdahale edip kaptırmadı insan ustu mücadele verdi o pozisyonda !! Çünkü orada rakip topu alsaydı Çok Net pozisyon bulabilirdi, Savunma dengesiz yakalanmıştı....

Serdar iyi top oynuyor, yeterli mi değil hala ama iyi.

Dün solun otoban olmasının sebebi Motta değil ama. Ibe solda oynasa aynıları sağ bekte yaşanacaktı. Lallana olduğu için orası aksamadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onayı yok demedim ki.

Abi senin biraz moralin falan bozuk galiba :) Opare potansiyeli olan bir topçu, alıp deniyoruz 6 aylık kiralık. Riske de atılmaması lazım tabi kilit maçlarda ilk 11 olacak durumda değil.
Real porto tarafından takibe alınmış bir adam yanlış transfer değil veya faiş bedeller verilmediğine göre yanlış bir iş yok demektir. Asıl 6 ay kiralık aldık diye oynatma zorunluluğu hissedersek o zaman maç patlatabilir dikkatli olmak lazım. Uygun zamanda şans tanınmalı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün solun otoban olmasının sebebi Motta değil ama. Ibe solda oynasa aynıları sağ bekte yaşanacaktı. Lallana olduğu için orası aksamadı.
Abi oraya hiç girme , Bu adam İnsan değil adam Ferrari gibi uçuyor resmen :akuma: Motta ya bende kızamıyorum , Mottayı geçiyor Kademeye Veli giriyor Ersan giriyor onlarıda geçiyor hızıyla :s20: Veli gibi Cigersiz bir Adam bile yetişemiyorsa kimse yetişemez ona :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ibe de markoviç 4 maç cezalı olduğu için oynadı mecburen. Liverpoollular ibe oynasın falan diyorlardı kendi siteerindeki yorumlardında, baktım kadroya bebe daha 95li falan dedim. Dün gördük bebeyi 95li çocuğa bak bir de bizim 95lilere m.demirci gibi şişirmelere :)

Çevrimdışı Alper1903

Liverpool'u elimizden kaçırmamamız gerekiyordu ama kaçırdık. İnşallah sene sonunda aynı şeyi lig için de demeyiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 12:23:28
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi senin biraz moralin falan bozuk galiba :) Opare potansiyeli olan bir topçu, alıp deniyoruz 6 aylık kiralık. Riske de atılmaması lazım tabi kilit maçlarda ilk 11 olacak durumda değil.
Real porto tarafından takibe alınmış bir adam yanlış transfer değil veya faiş bedeller verilmediğine göre yanlış bir iş yok demektir. Asıl 6 ay kiralık aldık diye oynatma zorunluluğu hissedersek o zaman maç patlatabilir dikkatli olmak lazım. Uygun zamanda şans tanınmalı.

Abi değil bunlar benim başından beri yaptığım yorumlar.

Alman gerekn adam bu değildi. Alman gereken adam hazır adamdı.

İsterse Dünya potansiyeli olsun sana şuan oynayacak seni şampiyon yapacak adam lazım.

Kaldı ki o kadar potansiyeli olsa -ki olmadığını bilecek kadar izledim Porto bu adamı zaten sana bırakmaz.

Bırkakırsa da bunun antrenman eksiklşiği var sakatlıktan çıktı şunu hazır din ben seneye oynatayım mantığıyla verir. Ki bu daha büyük fiyasko olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yöneticilerimizden birinin verdiği demeç.

Transfer döneminin başında sorulduğunda bütçe sorunumuz yok en doğru oyuncuyu seçeceği dediler.

Haberi bulabilirsem koyacağım.

Canlı dinlediğim tüm demeçlerde bütçemiz çok kısıtlı ve buna uygun hareket etmeye çalışıyoruz diyip durdular.. aksi komik olur zaten.. bütçemiz uygunu bırak bütçemiz yok :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abi değil bunlar benim başından beri yaptığım yorumlar.

Alman gerekn adam bu değildi. Alman gereken adam hazır adamdı.

İsterse Dünya potansiyeli olsun sana şuan oynayacak seni şampiyon yapacak adam lazım.

Kaldı ki o kadar potansiyeli olsa -ki olmadığını bilecek kadar izledim Porto bu adamı zaten sana bırakmaz.

Bırkakırsa da bunun antrenman eksiklşiği var sakatlıktan çıktı şunu hazır din ben seneye oynatayım mantığıyla verir. Ki bu daha büyük fiyasko olur.

Cidden büyük haksızlık yapıyorsun.. çok büyük maddi sıkıntı var kulüpte.. onlar da istediler hazır adam almayı ama bütçeye uymadı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 12:38:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Cidden büyük haksızlık yapıyorsun.. çok büyük maddi sıkıntı var kulüpte.. onlar da istediler hazır adam almayı ama bütçeye uymadı

Bütçe uymadı?

Şöyle bir bakalım.

Linnes'e yapılan son teklif ne kadardı? 3 milyon euro. Milosevic'e 1 verildi etti 4.

Bu paraya Maxi Pereira'nın bitirilemeyeceğini mi düşünüyorsun? Benfica 3 istedi. Sene sonu bedava alırız diye para vermek istemedik.

Bütçe yok filan değildi, ben de haksızlık yapmıyorum, her şey tercih meselesiydi.

Hala haksızlık ettiğimi mi düşünüyorsun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bütçe uymadı?

Şöyle bir bakalım.

Linnes'e yapılan son teklif ne kadardı? 3 milyon euro. Milosevic'e 1 verildi etti 4.

Bu paraya Maxi Pereira'nın bitirilemeyeceğini mi düşünüyorsun? Benfica 3 istedi. Sene sonu bedava alırız diye para vermek istemedik.

Bütçe yok filan değildi, ben de haksızlık yapmıyorum, her şey tercih meselesiydi.

Hala haksızlık ettiğimi mi düşünüyorsun?

Sanırım medyaya fazlaca inanıyorsun.. Benfica 3 istemedi, devre arasında satmıyorum dedi.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu arada cidden bütçemiz olduğunu düşünenler olması da güzel tabi.. Arkadaşlar stad yapıyoruz ve tüm loca geliri vs oraya akıyor.. Stad geliri olmayan ve zaten borç içinde olan bir kulüpten bahsediyoruz ve bu şartlar altında çok iyi transferler yapıldı.. Biraz daha anlayışlı olmak lazım.. Uzaktan eleştirmek kolay