Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987918 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 00:16:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı her zaman Beşiktaş a Çok yakıştırdığım cok beğendiğim harika bir Forvet var, onuda takibe alınsınlar bence:))

Önerebilirsiniz isimleri özelden herhangi bir gönüllü scouta :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZORBEY

Önerebilirsiniz isimleri özelden herhangi bir gönüllü scouta :)

hocam işin icine espiri karıştıracaktım ama ters köşe yaptın. kim diye sormanı bekliyordum, Cvp BENZEMA diyecektim. neyse bi dahakine artık:))) bu arada yeni oluşumunuz hayırlı olsun..
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 00:23:09
  • Beşiktaş / Bodrum
hocam işin icine espiri karıştıracaktım ama ters köşe yaptın. kim diye sormanı bekliyordum, Cvp BENZEMA diyecektim. neyse bi dahakine artık:))) bu arada yeni oluşumunuz hayırlı olsun..

Onu da izleriz, zevkle izleriz, değerlendirmeye kalkarsak da hakaret etmiş oluruz herhalde adama  :)

Teşekkür ederiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZORBEY

bu adamın sadece attığı goller değil, karakteride cok iyi, belki onu şimdi alamayız ama ilerde neden olmasın:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ThbrK

33 yaşındaki Nene, sezon sonuna kadar West Ham United ile anlaştı. #EPL

biz bunu alıcaktık dimi feda sezonunda:(( acaba neden gelmemişti unuttum bunu hatırlayan varmı?

Bize gelmek yerine parayı seçmişti sanırım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 00:34:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bize gelmek yerine parayı seçmişti sanırım

Biz para veremedik de diyebiliriz  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Hayırlı olsun :) umarım amaçlanan şeye bir katkımız olur

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Umarım kaliteli işler çıkarır scout ekibi hayırlı olsun

Çevrimdışı buratti

Baska bi foruma tasinmasi ve ozel alan olmasi iyi olmus. En azindan defans hatti tumden degissin, Ewald von Kleist, Johan Wijnand van Goor gelsin; Veli, Atiba gitsin, Rodolph Ladeveze Adlercron, Louis Franchet d'Esperey gelsin muhabbetleri biraz da olsa azalir. Lider takimin hocasi icin soylenen Bilic futboldan anlamiyo; Atinc'i Rize macinda forvet olarak oyuna almadigi icin Bilic'ten fazla bir basarisi olmayan Marcelo Alberto Bielsa Caldera gelsin muhabbetlerinden Beşiktaş Futbol Takımı 2014/15 Sezonu forumunu takip edemiyordum.

Ozel alana giremeyen uyelerin tavsiyeleri icin transfer forumu kullanilirsa harika olur. Buna dikkat edilsin lutfen.

Basket takimi tartismalari da kendi forumunda tartisilirsa cok sevinirim.

SCOUT EKİBİMİZ KURULDU.

Chief Scoutlarımız ;

@Çağrı
@Deniz

Gönüllü Scoutlarımız ;

@Abdullah   
@anilt   
@güzelgünleryakında   
@Hicks   
@panic13      
@Serkan7738
@Tolgaozkhrmn

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. Gerekli ayarlamaları yapıp gruba özel alanı yarın aktif edeceğiz.

Çevrimdışı Abdullah

SCOUT EKİBİMİZ KURULDU.

Chief Scoutlarımız ;

@Çağrı
@Deniz

Gönüllü Scoutlarımız ;

@Abdullah   
@anilt   
@güzelgünleryakında   
@Hicks   
@panic13      
@Serkan7738
@Tolgaozkhrmn

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. Gerekli ayarlamaları yapıp gruba özel alanı yarın aktif edeceğiz.
Hayırlı olsun  :)

Çevrimdışı Yakup

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. Başarılar  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

ysariusta

• Ziyaretçi

Kadro güzel, kolay gelsin arkadaşlar. Siz şimdi yeşiller grubu olarak mı geçeceksiniz.  :lol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Demba'nın eksikliğinde bile Bilic Mustafa'yı düşünmüyor..Ne diye verildi o zaman bu paralar mustafaya sinirim bozuldu :akuma:

Çevrimdışı Kemal

Ba ne yapar yapar oynar İngilizlere karşı 1e 100 herkesle her iddaa ya girerim , benim korkum bu maçlarda kesin oynayacak olması lige etki edecek o maçlar sıkıntıya düşecez.

Çevrimdışı Hicks

Bilic basın toplantısında açık açık söyledi, tam anlamıyla oynayabilecek durumda ise oynatacak ama bu maçta oynatmak en ufak bir risk teşkil edecekse oynatmayacak. Umarım söylediği gibi davranır çünkü bu maçta oynatıp daha kötü duruma sokmak ligi de götürür. Benim anlamadığım ise Cenk'in sakatlığı! Ne oldu arkadaş bu adama, haftalardır yok?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Fatih

Veli'den gol bekliyorum...Uzaktan bi fuze...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Bilic basın toplantısında açık açık söyledi, tam anlamıyla oynayabilecek durumda ise oynatacak ama bu maçta oynatmak en ufak bir risk teşkil edecekse oynatmayacak. Umarım söylediği gibi davranır çünkü bu maçta oynatıp daha kötü duruma sokmak ligi de götürür. Benim anlamadığım ise Cenk'in sakatlığı! Ne oldu arkadaş bu adama, haftalardır yok?
Ads macindan beri sakat.ben de anlamadim bu isi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 13:51:59
  • Beşiktaş / Bodrum

Dün anlattım kayboldu aralarda heralde.

Ayak taban bağında sorun var. Çok can yakar topuk dikeni yaşayan varsa onun 1 tık üstü bu biraz da zaman alır kuvvetlenmesi.

2 hafta daha alabilir diye düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Demba'nın eksikliğinde bile Bilic Mustafa'yı düşünmüyor..Ne diye verildi o zaman bu paralar mustafaya sinirim bozuldu :akuma:

Sağlam bi Mustafa'yı elbette düşünürdü ama Mustafa henüz yeni yeni form tutuyor ve yaşadığı sakatlığın etkisinden tam anlamıyla kurtulmuş değil.. bu da çok normal çünkü bi dirsek darbesiyle iyileşen yerler kolayca tekrar kırılabilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ba oynar böyle bir maçı kaçırmak istemez kaç gündür aynı şeyi söylüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dün anlattım kayboldu aralarda heralde.

Ayak taban bağında sorun var. Çok can yakar topuk dikeni yaşayan varsa onun 1 tık üstü bu biraz da zaman alır kuvvetlenmesi.

2 hafta daha alabilir diye düşünüyorum.

Abi ben hayatım boyunca cenk tosun kadar çaktırmadan sakatlanan adam görmedim. Başkası 1 ay yok deseler olay oluyor mesela miloseviç de aynı süre sakatlandı ama sakatlığın farkındaydık, daha ön plandaydı. Cenk'e bakıyoruz koç gibi oynuyor ciddi değildir herhalde haftaya ya da 1-2 haftaya döner diyorum pek muhabbeti bile geçmiyor bir bakıyorum aylar geçmiş, her hafta cenk neden bu hafta oynamıyor diye yeniden şaşıyorum. Yüzü parçalanan adam döndü cenk dönmedi.

Ya da Demba oynadığı için pek aramıyoruz ondan böyle geliyor bana.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Övünç Özdem ‏@ovuncozdem  3 dk.3 dakika önce
Demba Ba, 11
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bugün ilk golümüzü Olcay atacakmış gibi hissediyorum :) Maç skor tahminim 1-2

Buraya totemimi yapıştırayım. Güzel oyun iyi skor gelsin.

:drunkard:

Çevrimdışı Anıl

3-1 veya 3-2 kaybederiz diye düşünüyorum. İstanbulda yeneriz ama eleniriz. :iblush: