Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988496 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Bazen gerçekten akıl dışı yorumlar yapıyoruz. 1 liraya alınan adama 4 lira teklif edilmişse hemen satmalıyız. Bundan güzel iş olur mu? Alternatif tabi ki buluruz. Dünyada futbolcu mu bitti, yeter ki iyi araştırılsın. Bence iyi karla oyuncu satmak çok mantıklı. Demba ve Gökhan a toplam 30 milyon Euro teklif geldiğini varsayalım. Bir dk düşünmem satarım. Bu rakam Beşiktaş'ın borç yükünü çok ciddi şekilde azaltır. Bu arada ts maçı saat kaçta hangi kanalda?
Futbolcu gelişebilecekse beklenebilir. Ancak takım iyiyken alternatifi yetişiyorsa ki töre yerine kerim olabilir ileride o zaman satalım ama bence bu sene 15 se seneye şl oynasın 20 eder. Hem başarılı hem satan hem alan olmak lazım zor işler

Çevrimdışı ilhan mansız

Tamam da her zaman bulabilecek miyiz daha biz kulüp olarak o sistemi oturtamadık.

Böyle bir sistemi oturtabilmek için yıllar gerekiyor.

Herkes Porto örneğini veriyor da Porto oyuncu satmadan önce başarıyı yakalayan bir kulüptü daha sonra oyuncu satmaya başladı.

Önce bir başarıyı yakalayalım ondan sonra oyuncu alıp satma işine girebiliriz ama bu bizim gibi kulüpler için daha çok erken bana göre.

Hala aynı şeyi söylüyorum.Arka tarafa 3-4 kaliteli transfer yaparsak bu takım 3-4 sene daha kadroyu koruyup her sene zirveye oynar.

Ama bu kadroyu dağıtırsak böyle olacağını hiç sanmıyorum.Kadro istikrarı olmadan başarı yakalamak çok zor.
niye olaya olumsuz bakıyorsunuz, yazdıklarınız çelişiyor bazen genç scoutlar, depay örneği veriyorsun bu adamın değeri neydi? 2-3 milyon Euro, ve bu da bulundu tabi ki her zaman tutmayabilir ama bulunur ayrıca ben her zaman satalım demedim bir süre sonra tok satıcı da olabiliriz. Örneğin pedro niye satılmasın tabi ki satılabilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Futbolcu gelişebilecekse beklenebilir. Ancak takım iyiyken alternatifi yetişiyorsa ki töre yerine kerim olabilir ileride o zaman satalım ama bence bu sene 15 se seneye şl oynasın 20 eder. Hem başarılı hem satan hem alan olmak lazım zor işler
seneye belki 50 eder belki 5 e düşer, bu belli olmaz. Ama çok net kar ettiğimiz işleri şu anda tabi ki düşünmeliyiz. Tekrar yazıyorum bir süre sonra tok satıcıyı oynayabiliriz. Demba 22 milyon Euro dendi. Eğer doğruysa ben 1 dk bile düşünmezdim.

Çevrimdışı Tolga

niye olaya olumsuz bakıyorsunuz, yazdıklarınız çelişiyor bazen genç scoutlar, depay örneği veriyorsun bu adamın değeri neydi? 2-3 milyon Euro, ve bu da bulundu tabi ki her zaman tutmayabilir ama bulunur ayrıca ben her zaman satalım demedim bir süre sonra tok satıcı da olabiliriz. Örneğin pedro niye satılmasın tabi ki satılabilir.
Benim yazdıklarımın neresinde çelişki var anlamadım ama Depay örneğini ben vermedim. :)

Ayrıca ben oyuncu bulamayız demiyorum ama Töre'yi gönderdik diyelim yerine alacağımız adam bundan sonra gelecek vaadeden değil olmuş bir oyuncu olmalı.

Olmuş bir oyuncuyu almaya kalkarsak da Töre'ye verdiğimiz maaşın çok üzerinde bir para vermek zorundayız.

Bu söylediklerimin neresinde çelişki var.

Depay'ı almaya kalktığımız zaman eğer transfer gerçekleşseydi bu geleceğe dönük bir transfer olurdu.Başarısız olursa da kimse birşey demezdi fakat Töre gibi bir oyuncuyu gönderdikten sonra yerine mutlaka en az onun kalitesinde bir oyuncu getirmek zorundayız aşağısı kesmez yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Duygusalliktan yillarca cikamadik zamaninda da Fernandesi sattirmadilar. Sonra da yonetime yuklendiler adam bedavaya gitti diye. Kim olursa olsun satilabilir. Koca dunyada herkesin alternatifi vardir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı ilhan mansız

Son olarak şöyle anlatayım. Bizim klübün 100 milyon kredi karşılığı finans kuruluşlarına ödediği finansman gideri yıllık yaklaşık 18 milyondur. Bu parayla 100 milyon kredi kapatırsak cebimize 18 milyon yani 6 milyon Euro kalır. Bu parayla 2 iyi oyuncu özellikle sözleşmesi bitmek üzere olan oyuncu alabilir miyiz? Buradaki soruya herkes cevap versin bakalım

ysariusta

• Ziyaretçi

seneye belki 50 eder belki 5 e düşer, bu belli olmaz. Ama çok net kar ettiğimiz işleri şu anda tabi ki düşünmeliyiz. Tekrar yazıyorum bir süre sonra tok satıcıyı oynayabiliriz. Demba 22 milyon Euro dendi. Eğer doğruysa ben 1 dk bile düşünmezdim.
O riski zaten aldık. Töre ye para yatırmak 4 milyonluk risk kaldı ki silah meselesi nedeniyle milli takım riski vardı. Bir daha alınmasa batardık töre işinde

Çevrimdışı ilhan mansız

O riski zaten aldık. Töre ye para yatırmak 4 milyonluk risk kaldı ki silah meselesi nedeniyle milli takım riski vardı. Bir daha alınmasa batardık töre işinde
tamam işte, risk aldık ve kağıt üzerinde kazandık şimdi kazancı realize etmeyi düşünebiliriz iyi bir fiyat oluşmuş görünüyor.

Çevrimdışı ozan062

Liverpool Takımında Kesin Olarak Oynayamayacak İsimler:
• Steven Gerrard
• Raheem Sterling
• Kolo Toure
• Lazar Marković
• Lucas Leiva

:boxin: :boxin:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Önce 2 sene şampiyon olalım CL de çeyrek final oynayalım Arena da , sonra kimi istiyorsanız satalım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 20:56:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
• Steven Gerrard
• Raheem Sterling
• Kolo Toure
• Lazar Marković
• Lucas Leiva

Sterling dışındakiler keşke oynasaydı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Önce 2 sene şampiyon olalım CL de çeyrek final oynayalım Arena da , sonra kimi istiyorsanız satalım

Töre'yi CL de gösterdikten sonra 2 sene tutamayız bence
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

• Steven Gerrard
• Raheem Sterling
• Kolo Toure
• Lazar Marković
• Lucas Leiva

Sterling yoksa bu iyi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

onları yapabileceğimiz garanti olsa tamam da şimdi elimizde daha iyi bir fırsat var gibi

Çevrimdışı ozan062

Sterling dışındakiler keşke oynasaydı.

o değilde

BİLGİ | Liverpool - Beşiktaş karşılaşması yarın oynanacak maçlar arasında yayıncı kuruluşların en fazla ilgi gösterdiği karşılaşma oldu.

ben simdiden baskı altına girdim topcuları dusunemiyorum :ebebe:
yarınki mac bizler için cok ozel umarızki istediğimiz gibi geçer sabahtan ben maca hazırlanmaya baslıcam bu mac kacmazz:) belkide takımın oturmasından sonraki ilk zorlu deplasmanı :) deplasmanda kaybetmeyen bir besiktas:) rakipte ozellikle bunu vurguladı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Benim yazdıklarımın neresinde çelişki var anlamadım ama Depay örneğini ben vermedim. :)

Ayrıca ben oyuncu bulamayız demiyorum ama Töre'yi gönderdik diyelim yerine alacağımız adam bundan sonra gelecek vaadeden değil olmuş bir oyuncu olmalı.

Olmuş bir oyuncuyu almaya kalkarsak da Töre'ye verdiğimiz maaşın çok üzerinde bir para vermek zorundayız.

Bu söylediklerimin neresinde çelişki var.

Depay'ı almaya kalktığımız zaman eğer transfer gerçekleşseydi bu geleceğe dönük bir transfer olurdu.Başarısız olursa da kimse birşey demezdi fakat Töre gibi bir oyuncuyu gönderdikten sonra yerine mutlaka en az onun kalitesinde bir oyuncu getirmek zorundayız aşağısı kesmez yani.
depayı unutalım çağrı yazmış galiba şunu söylemek istiyorum biz demiyor muyuz çok uygun fiyata gelecek vadeden veya sözleşmesi bitme üzere olan birçok oyuncu buluruz o zaman sorun ne? Yukarıda yazdım 100 milyon krediye yıllık 18 milyon faiz ödüyoruz.bu para zaten 6 milyon Euro eder. 6 milyon Euro bütçe kendiliğinden ortaya çıkıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:11:59
  • Beşiktaş / Bodrum
depayı unutalım çağrı yazmış galiba şunu söylemek istiyorum biz demiyor muyuz çok uygun fiyata gelecek vadeden veya sözleşmesi bitme üzere olan birçok oyuncu buluruz o zaman sorun ne? Yukarıda yazdım 100 milyon krediye yıllık 18 milyon faiz ödüyoruz.bu para zaten 6 milyon Euro eder. 6 milyon Euro bütçe kendiliğinden ortaya çıkıyor

Buluruz diyorum ama bunu şu şekilde anlattım hep.

Takımda 6-7 tane olgun winner adam olursa 3-4 tanesini bu genç yıldızlardan seçip donatırsın.

Aksi taktirde başarı gelmez, gelmedikçe adam da olgunlaşmaz.

Benim kafamdaki 4-5 tane olgun oyuncu tutup kalanları olgunlaştırıp satmak.

Omurgayı satmak bizi en başa döndürür malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

• Steven Gerrard
• Raheem Sterling
• Kolo Toure
• Lazar Marković
• Lucas Leiva

İsterse Hepsi oynasın Alayına İsyan İnadına BJK  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Buluruz diyorum ama bunu şu şekilde anlattım hep.

Takımda 6-7 tane olgun winner adam olursa 3-4 tanesini bu genç yıldızlardan seçip donatırsın.

Aksi taktirde başarı gelmez, gelmedikçe adam da olgunlaşmaz.

Benim kafamdaki 4-5 tane olgun oyuncu tutup kalanları olgunlaştırıp satmak.

Omurgayı satmak bizi en başa döndürür malesef.
dün sanırım sözleşmesi bitmek üzere olan oyuncular yazılıyordu. Atıyorum vlaar yıllık 2,5 milyon Euro versek bize gelmez mi? Veya dejong, gignac, bunların yanına pekala genç oyuncuda bakılabilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:28:22
  • Beşiktaş / Bodrum
dün sanırım sözleşmesi bitmek üzere olan oyuncular yazılıyordu. Atıyorum vlaar yıllık 2,5 milyon Euro versek bize gelmez mi? Veya dejong, gignac, bunların yanına pekala genç oyuncuda bakılabilir

İşte alınır alınmasına ama bunlar da imza parası ister.

Benim aklımdaki de Gignac. O doldurabilir yerini. Ama böyle durumda şimdi imzalamak gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Biz demba ve Gökhan'ı 10 aldık. Yazılanlar doğruysa gelen teklif ikisine toplam 35 civarı. Bence 112 yıllık tarihimizin en iyi teklifi ve bence değerlendirilmeli

Çevrimdışı Türkay

Basın toplantısı başladı ntvspor da.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hicks

Sivok gitmeli mi sizce?

Sivok bu kulübün başına gelen en kötü şeydir...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:39:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz demba ve Gökhan'ı 10 aldık. Yazılanlar doğruysa gelen teklif ikisine toplam 35 civarı. Bence 112 yıllık tarihimizin en iyi teklifi ve bence değerlendirilmeli

O kadar çıkıldığını sanmıyorum ama ikisine 35 ben de veririm. 30 normal 35 gerçekten iyi rakam.

35 milyon euroya 5 tane kaliteli oyuncu alınır çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli