Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988771 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Altyapi altyapii oyuncu almakla.satmakla olmaz altyapidan her sene bir tane ust duzey adam cikabilmeli
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

Ben söylediklerine katılmıyorum. Sonuçta futbolcu satmakta lazım. Bu alışverişleri ne kadar üst seviye takımlarla yaparsan pazarında o kadar büyür. 2 tane üst seviye takıma futbolcu satsan herkes seni izlemeye başlar. Ajax gibi. Töre için gelecek yıl erken şampiyonlar liginde boy göstersin o zaman değerini bulur.

nasıl porto bir oyuncuyu alıyorsa o topcu kotu değildir diyebiliyorsak besiktastan bir oyuncununda kotu olmadıgını dunyaya lanse etmek lazım onunda bir yolu budur ama tabi alınması gereken milyon milyon yol var:) ama baslangıc lazım  illaki
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Bazen gerçekten akıl dışı yorumlar yapıyoruz. 1 liraya alınan adama 4 lira teklif edilmişse hemen satmalıyız. Bundan güzel iş olur mu? Alternatif tabi ki buluruz. Dünyada futbolcu mu bitti, yeter ki iyi araştırılsın. Bence iyi karla oyuncu satmak çok mantıklı. Demba ve Gökhan a toplam 30 milyon Euro teklif geldiğini varsayalım. Bir dk düşünmem satarım. Bu rakam Beşiktaş'ın borç yükünü çok ciddi şekilde azaltır. Bu arada ts maçı saat kaçta hangi kanalda?

Çevrimdışı ozan062

Bazen gerçekten akıl dışı yorumlar yapıyoruz. 1 liraya alınan adama 4 lira teklif edilmişse hemen satmalıyız. Bundan güzel iş olur mu? Alternatif tabi ki buluruz. Dünyada futbolcu mu bitti, yeter ki iyi araştırılsın. Bence iyi karla oyuncu satmak çok mantıklı. Demba ve Gökhan a toplam 30 milyon Euro teklif geldiğini varsayalım. Bir dk düşünmem satarım. Bu rakam Beşiktaş'ın borç yükünü çok ciddi şekilde azaltır. Bu arada ts maçı saat kaçta hangi kanalda?

hatta bir alternatifte ben sunayım elkeson:)) bir ara ugrastık alamadık 6-8 civarı istendi
raul jimenez gelebilirdi sezon basında yine 8 civarlarına:)

iyiki demba geldi direk etki etti bu dediklerimin en azından bir senesi vardı adaptasyon için

Çevrimdışı forzatunga

sadece klüp penceresinden düşünüyorsunuz oyuncu gitmek istiyor, atıyorum liverpool ya da ath.madride'e mecbur satacan mümkün olan en yüksek fiyata.Töre'nin aklına girdiler diyelim zorla tutsan eline ne geçecek?  sıfır performans ardından bonservissiz veda.her futbolcunun da hakkıdır TR dışında oynamak tecrübe etmek,oyuncu satışına alışmamız lazım zaten oyuncularımız talep görmüyorsa kötü takımız demektir.

Çevrimdışı alperenn58

Ben söylediklerine katılmıyorum. Sonuçta futbolcu satmakta lazım. Bu alışverişleri ne kadar üst seviye takımlarla yaparsan pazarında o kadar büyür. 2 tane üst seviye takıma futbolcu satsan herkes seni izlemeye başlar. Ajax gibi. Töre için gelecek yıl erken şampiyonlar liginde boy göstersin o zaman değerini bulur.

arkadasim  verdigin  ornek  cok guzel  peki  sorum olacak gokhan tore kalitesinde  bir futbolcuyu besiktasin takima katmasi kac yil surdu

fbsi  gssi sampiyonlukta arayi  cok acti adamlar 4 cu  yildizdan bahsederken biz hala ucu takamadik

bu takimin acil basari yakalamasi  gerekli hem avrupada hem turkiyede  turkiyedeki malum durumlar digiturk hakemler medya vs cok zor  avrupa ise kaliteli takimsan  basari gelebilir

ama  yurdumuzda ise 2 renkliden baskasi sampiyon olamaz  olursada istisnai  olur 

eger  sen diyorsanki  sampiyonluk zaten hayal  alip satalim  en cok genclerbirligi oluruz baskasi olmaz
porto  filan bence hayalden  ibaret

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 19:38:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Altyapi altyapii oyuncu almakla.satmakla olmaz altyapidan her sene bir tane ust duzey adam cikabilmeli

Her sene mi :)

Dünya'da 10 senede 3 tane çıkması iyi ortalama kabul edilebilir ama beklentiyi yüksek tutmayın :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 19:41:54
  • Beşiktaş / Bodrum

Gerçekçi bakarsak katılırım yalnız şuna cevap alabilirsem.

30'a sattın aynı kalitede iki adamı Türkiye'ye ne akdar getireceksin? En az 15 diyelim.

Tutma olasılığı? Son tutan forvetimiz 10 yıl önce Mansız. Tutana kadar kaç para harcadık 10 yılda forvet bölgesine?

Bunları da düşünmeniz gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 19:48:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatta şöyle bir soru sorayım.

Bugün Ba'ya 16 milyon verdiler sattık.

Yerine şunu alalım diyebileceğiniz adamı öğrenebilir miyim?

Benim tek bir adayım var çünkü ikincisini yazamıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hadi Ba neyse de Töre gibi kaliteli bir oyuncuyu getirebilmek için bonservisini geçtim yıllık maaş açısından bakarsak baya yüksek bir ücret vermek zorundasın.

Yani Töre biz de 1.7 alıyorsa diyelim onu gönderip yerine alacağın oyuncu 2.5'dan az almayacaktır.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Top class istemedik ust duzey dedik
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Gerçekçi bakarsak katılırım yalnız şuna cevap alabilirsem.

30'a sattın aynı kalitede iki adamı Türkiye'ye ne akdar getireceksin? En az 15 diyelim.

Tutma olasılığı? Son tutan forvetimiz 10 yıl önce Mansız. Tutana kadar kaç para harcadık 10 yılda forvet bölgesine?

Bunları da düşünmeniz gerek.
tutma olasılığını düşünmemeliyiz, tabi ki her zaman aynı kaliteyi bulamayabiliriz ancak bazen daha iyisi de olabilir. Bu, bizim maddi olarak rahatlamamızı hızlandırır ve maddi olarak güçlenirsek bu defa tok satıcıyı oynayabiliriz. Ben olsam 1 dk düşünmem satarım. Bugün Beşiktaş kasasına girecek 30 milyon Euro maddi sıkıntıyı önemli oranda çözer. Bu arada tekrar sorayım ts maçı saat kaçta hangi kanalda?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 19:50:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Hadi Ba neyse de Töre gibi kaliteli bir oyuncuyu getirebilmek için bonservisini geçtim yıllık maaş açısından bakarsak baya yüksek bir ücret vermek zorundasın.

Yani Töre biz de 1.7 alıyorsa diyelim onu gönderip yerine alacağın oyuncu 2.5'dan az almayacaktır.

Çok uzağa gitmeye gerek yok ki Depay işte.

25 milyon istiyorlar adam için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

ne ilgisi var. Töreyi nasıl bulduk o zaman? Demek ki bu fiyata bu kalitede oyuncular var, yazdığın cümle kendi içinde çelişiyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 19:52:13
  • Beşiktaş / Bodrum
tutma olasılığını düşünmemeliyiz, tabi ki her zaman aynı kaliteyi bulamayabiliriz ancak bazen daha iyisi de olabilir. Bu, bizim maddi olarak rahatlamamızı hızlandırır ve maddi olarak güçlenirsek bu defa tok satıcıyı oynayabiliriz. Ben olsam 1 dk düşünmem satarım. Bugün Beşiktaş kasasına girecek 30 milyon Euro maddi sıkıntıyı önemli oranda çözer. Bu arada tekrar sorayım ts maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ben çözeceğini düşünmüyorum hiç. 30 milyon euro ile rahatlayacak bir durum yok ortada. Borç 100 milyon euro olsa evet derdim ama borç 300 milyon euro.

Kaldı ki dediğim gibi yerine adam da hazır değil. 15 milyon eurosu uçacak bu paranın en az. Sadece borçtan 15 milyon euro azalacak diye ben en önemli iki oyuncumu vermem.

Çünkü kazanamadığım maçlar ile aynı zararı yaparım zaten o sezon muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 19:53:08
  • Beşiktaş / Bodrum
ne ilgisi var. Töreyi nasıl bulduk o zaman? Demek ki bu fiyata bu kalitede oyuncular var, yazdığın cümle kendi içinde çelişiyor

Töre özel hayatı disiplinsiz olmasa değil bu fiyata 15 versek alamazdık. Rubin yerine Ajax'a gitseydi fiyatı 20 milyondu şuan.

Bu kadar şansa bırakılacak işler değil bence bunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çok uzağa gitmeye gerek yok ki Depay işte.

25 milyon istiyorlar adam için.
Onu diyorum işte Töre'ye 1.7 verirken niye gidip aynı kalitedeki bir adama daha fazla para verelim ki bundan kazancımız ne olacak yine aynı hesaba gelecek.

Üstelik yeni transferin tutmama ihtimali de var yani.

Çevrimdışı Tolga

Töre kalitesindeki bir adamı zaten her zaman bu fiyatlara alamazsın bende onu demek istiyorum.

Rubin Kazan ya da Hamburg'taki performansları çok iyi olsaydı bize gelmezdi alamazdık yani.

Kalitesine inanarak aldık ve performansı şuan gerçekten çok iyi ama bu her zaman böyle olacak diye birşey yok.

Çevrimdışı Kadir G.

İkisini 30 a asla satmam hadi 2 yıl öncesi olsa belki ama stad bitti bitecek ordan rahatlayacağız zaten.

Bu adamları satmak başarıyı satmaktır ayrıca. Hem bu sene hem de seneye cl ye gitsek 40 milyon civarı para getirisi olur üstüne şampiyonluklar gelir sonunda da gökhanı tek başına satarsın o paraya.

Şu an çok paramız olmayabilir ama 30 milyondan kar elde etmen için en fazla yarısını harcayıp gerisini borca yatırman lazım.  Kusura bakmayın ama 15 milyona ne demba ba görür bu takım ne de gökhan töre.

Satma söz konusu olan adamların biri şu an totalde 35 gole, 33 yaşında dahi 20 küsür gole oynayabilecek adam diğeri de en yetenekli en komple, yaşı 22-23 olan Türk kanadı.
Yönetimde umarım böyle düşünüyordur da seneye 4 transferle hem 11 i hem de şu an ki asların yedeğe çekilmesiyle kulübeyi kalitelileştirebiliriz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben çözeceğini düşünmüyorum hiç. 30 milyon euro ile rahatlayacak bir durum yok ortada. Borç 100 milyon euro olsa evet derdim ama borç 300 milyon euro.

Kaldı ki dediğim gibi yerine adam da hazır değil. 15 milyon eurosu uçacak bu paranın en az. Sadece borçtan 15 milyon euro azalacak diye ben en önemli iki oyuncumu vermem.

Çünkü kazanamadığım maçlar ile aynı zararı yaparım zaten o sezon muhtemelen.
dostum, bu borç kelimesi kısa vade, uzun vade, finansal, finansal olmayan, vergi, yd ye olan gibi detaylı bakılmalı. O yazdığın 300 milyon euronun örneğin 4,5 milyonu demba bonservisi, biz bunun sadece 1,5 U nu ödeyeceğiz. Reeskont denen bir konu var. Diğer borç sonraki yıllarındır. 30 milyon Euro bu klübü inanılmaz şekilde rahatlatır ve kısa vadeli borç sorununu tamamını kapatmamakla birlikte yüzde 80 çözer

Çevrimdışı ilhan mansız

Töre kalitesindeki bir adamı zaten her zaman bu fiyatlara alamazsın bende onu demek istiyorum.

Rubin Kazan ya da Hamburg'taki performansları çok iyi olsaydı bize gelmezdi alamazdık yani.

Kalitesine inanarak aldık ve performansı şuan gerçekten çok iyi ama bu her zaman böyle olacak diye birşey yok.
işte onu diyorum demek ki bulunabiliyormuş

Çevrimdışı ALI RIZA

Töre şu an 25 M€ genç gelecek vaad eden oyuncu hem sol hem sag ayak yetenegi var... dripling patlama gücü yüksek 25m €  veren alır...
Demba ba ise 29 yasında 30 macta 22 gol lig kalitesi bakarsak ama avrupa kupalarında 10 gol neredeyse gayet iyi 25 m€ toplam 50 m€  gelen 50 m € kimleri alırız genç etkili kanat oyuncuları yetenekli forvet defans sag sol ortaya ayrıca kaleye... 2 oyuncu satılması ile takım tekrar dizayn edilebilir seviyeye gelir... Üstelik şampyyonluk parası ŞM giriş parası Kombine vs parası Hepsi kasada kalır... yaklasık 80 M€ civarı 2 yıl hesabı yaparsak borç kısmının %70 ödemiş oluruz 3 yılda 240 M€ para kazaya girecek... bütçemiz sağlam olacak kasaya karısmadan oyuncu satısında para çevirmiş olacağız...

Çevrimdışı Tolga

işte onu diyorum demek ki bulunabiliyormuş
Tamam da her zaman bulabilecek miyiz daha biz kulüp olarak o sistemi oturtamadık.

Böyle bir sistemi oturtabilmek için yıllar gerekiyor.

Herkes Porto örneğini veriyor da Porto oyuncu satmadan önce başarıyı yakalayan bir kulüptü daha sonra oyuncu satmaya başladı.

Önce bir başarıyı yakalayalım ondan sonra oyuncu alıp satma işine girebiliriz ama bu bizim gibi kulüpler için daha çok erken bana göre.

Hala aynı şeyi söylüyorum.Arka tarafa 3-4 kaliteli transfer yaparsak bu takım 3-4 sene daha kadroyu koruyup her sene zirveye oynar.

Ama bu kadroyu dağıtırsak böyle olacağını hiç sanmıyorum.Kadro istikrarı olmadan başarı yakalamak çok zor.

Çevrimdışı ozan062

bizim kısa vadeli banka borcumuz 120milyon tl civarlarında yani 40-45milyon euyroya yakın para olursa yapılır bu ama alternatifleri hazır olsaydı
değil onun için eldekilerle idare edicez ama
biz bu oyuncuların hep yukselişte olacagını dusunmemeliyiz ben anlamam ama teknik heyet bunnu cok iyi bilir boyle bir durum varsa ekstra bir sezon gecirdilerse tutmak zarar acık soyleyim yani
veli bir sezonda 9 gol attı  diyelim bunun aynısını tekrarlayamacagı için  teklif gelirse sallıcan :) ama tutarsan yine eski haline doner ve standardını verir birde bu acıdan bakmak lazım
dembada sakatlık gibi bir konu var biz sezon basında ne diyorduk 15 mac oynasın yeter fakat simdi oylemi? hayır ama seneye bu kadar bile oynamazsa nolur?..
benzerlerini ismaillerde ersanlarda pektemeklerde gorduk ben oyuncuya değil sahaya guvenmiyorum
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 20:19:15 ozan062 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

İkisini 30 a asla satmam hadi 2 yıl öncesi olsa belki ama stad bitti bitecek ordan rahatlayacağız zaten.

Bu adamları satmak başarıyı satmaktır ayrıca. Hem bu sene hem de seneye cl ye gitsek 40 milyon civarı para getirisi olur üstüne şampiyonluklar gelir sonunda da gökhanı tek başına satarsın o paraya.

Şu an çok paramız olmayabilir ama 30 milyondan kar elde etmen için en fazla yarısını harcayıp gerisini borca yatırman lazım.  Kusura bakmayın ama 15 milyona ne demba ba görür bu takım ne de gökhan töre.

Satma söz konusu olan adamların biri şu an totalde 35 gole, 33 yaşında dahi 20 küsür gole oynayabilecek adam diğeri de en yetenekli en komple, yaşı 22-23 olan Türk kanadı.
Yönetimde umarım böyle düşünüyordur da seneye 4 transferle hem 11 i hem de şu an ki asların yedeğe çekilmesiyle kulübeyi kalitelileştirebiliriz.
senin sözünü biraz değiştireyim. Doğru bu adamları satmak başarıyı satmaktır. Bu adamlar başarılı oldukları için ortaya güzel bir piyasa değeri çıktı ve biz bunu değerlendirmeliyiz bunu her zaman yapacak değiliz zaten yukarıda yazdığım gibi bir süre sonra tok satıcıyı oynayabiliriz. Beşiktaş belki de ilk kez böyle bir fırsatı yakaladı ve bu değerlendirilebilir.