Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989185 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Türkiye'de oyuncu satarak hiç bir büyük kulüp başarı yakalayamaz. Satacağın adam maks. 15m Euro eder zaten, şansına 2 kişi parlasa en fazla 30 eder. Yarısını tekrar transfere harcasan olası bir kan uyuşmazlığı halinde kalan 15m'dan da fazla zarar edersin. Sonuçta Ba'yı ve Töre'yi satmak başarıyı satmaktır. Hiç bir şekilde karlı bir iş yapmış olmazsın.

oyuncu satmamanın sonu uçuk maaşlar ve dahi bonservissiz ayrılan oyunculardır.değerini bulan oyuncu satılmalıdır.potansiyel satılacak oyuncuların alternatifi her daim aranmalıdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 15:59:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
oyuncu satmamanın sonu uçuk maaşlar ve dahi bonservissiz ayrılan oyunculardır.değerini bulan oyuncu satılmalıdır.potansiyel satılacak oyuncuların alternatifi her daim aranmalıdır.

Şu kısmı 1903'ten beri beceremedik.

101. yılda Mansız'ı sattık şampiyonluğu da sattık bulamadığımız için.

Sistem güven vermeden hiçbir oyuncu çıkarılmamalı elden. Ben bu transferlerin tesadüfi olduğuna inanıyorum hala ciddi tereddütlerim var.

Satsak daha iyilerini bulamayız şuan biliyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

haydaa soruya bakın

Atletico Madrid, Gökhan Töre ile Ozan Tufan arasında seçim yapmakta zorlanıyor.

tam komedi

Ozan Tufan iyidir. :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sistem güven vermeden hiçbir oyuncu çıkarılmamalı elden. Ben bu transferlerin tesadüfi olduğuna inanıyorum hala ciddi tereddütlerim var.

Tesadüf olmadığını düşünüyorum ama onun dışında aynen katılıyorum.. Başkan hep diyor ya..  Transfer zor iş.. Oyuncu bu kulüpte oynamayı isteyecek, kulüple anlaşacaksın, hem kulüp hem oyuncuyla ilgili rakamlar bütçene uyacak.. Yani iş yabancı kaliteli oyuncu bulmakla bitmiyor.. En başta oyuncuyu burada oynamaya ikna etmek gerekiyor.. Buraya geldikten sonra da çabuk uyum sağlaması için dua etmek :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Yavaş yavaş oturacaktır bir anda olması mümkün değil.Ayrıca mükemmel bir sistem oturtsan bile şans faktörü her daim etkili, örnekleri var.
Birde oyuncuyu satmamak zorla tutmak mümkün değil çok iyi bir takımdan teklif alan oyuncuyu elde zorla tutarsan verimi de düşektir.Atıyorum Pedro  ya da Töre gitmek istediği takıma gönderilmezse hem performansı hem de fiyatı düşecektir, sonuç:zarar.Zaten çok kaliteli oyuncular genelde mental olarak da kaliteli olup kariyer hedeflerini her şeyin önünde tutan oyuncular oluyor.Bunları devamlı devir daim yaptırmak için satış şart.
Bu tarz oyuncuları yüksek profilli takımlara satabilmek yine potansiyelli oyuncuların özellikle 1'e alıp 10'a satabileceğin genç yeteneklerin sıçrama tahtası olarak seni tercih etmesine sebep olur.Bir nevi markalaşmanı sağlar.

Çevrimdışı Atkar

Duygusal yaklaşıyoruz.Demba Ba 29 yaşında ve bu sezon en iyi sezonunu geçiriyor.18-20M teklif gelirse mutlaka satmalıyız çünkü daha önce böyle bir satış yapmamışız.Hem Porto olalım diyoruz,hem kimse Demba Ba'yı satmayı düşünmüyor.Demba Ba 20M,Frei 5M,Oğuzhan 5M'a satılıp 30M avro kazanırsak hem transfer bütçemiz olur hem dediğimiz gibi ayağımız alışır.Gökhan Töre ve Pedro için durum daha farklı.Çünkü Ba 30 yaşına dayandı fakat Töre ve Pedro 23 yaş civarlarında daha da gelişime açık.O yüzden Ba'yı satabiliriz fakat Pedro ve Gökhanı kesin olarak satmamalıyız.Dediğim gibi 20M'a Ba'yı satıp,yıllık 4M'dan Gignac'ı alsan her türlü kardasın,neredeyse aynı performansı gösterirler 3 aşağı 5 yukarı.Abate,De Jong,Vlaar gibi kaliteli ve bonservissiz futbolcularla tamamlarsak o zaman misyonumuzu tamamlayabiliriz.

Çevrimdışı forzatunga

Duygusal yaklaşıyoruz.Demba Ba 29 yaşında ve bu sezon en iyi sezonunu geçiriyor.18-20M teklif gelirse mutlaka satmalıyız çünkü daha önce böyle bir satış yapmamışız.Hem Porto olalım diyoruz,hem kimse Demba Ba'yı satmayı düşünmüyor.Demba Ba 20M,Frei 5M,Oğuzhan 5M'a satılıp 30M avro kazanırsak hem transfer bütçemiz olur hem dediğimiz gibi ayağımız alışır.Gökhan Töre ve Pedro için durum daha farklı.Çünkü Ba 30 yaşına dayandı fakat Töre ve Pedro 23 yaş civarlarında daha da gelişime açık.O yüzden Ba'yı satabiliriz fakat Pedro ve Gökhanı kesin olarak satmamalıyız.Dediğim gibi 20M'a Ba'yı satıp,yıllık 4M'dan Gignac'ı alsan her türlü kardasın,neredeyse aynı performansı gösterirler 3 aşağı 5 yukarı.Abate,De Jong,Vlaar gibi kaliteli ve bonservissiz futbolcularla tamamlarsak o zaman misyonumuzu tamamlayabiliriz.

Bu yaştan sonra Demba Ba'ya gelecek en yüksek teklif 10 civarı olacaktır.Aynı paraya aynı kalitede daha genç ya da daha ucuza aynı potansiyelde oyuncu bulduysan hemen sat ama zor.Şu an sadece Töre 20 civarı satışa uygun olabilir ve 23-24 yaşlarında zaten pik yapar fiyatı (türkiyeden çıkış fiyatı) gözün kapalı satman lazım.

Çevrimdışı dorukkaymak

[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 16:40:56 dorukkaymak ]

Çevrimdışı Atkar

Bu yaştan sonra Demba Ba'ya gelecek en yüksek teklif 10 civarı olacaktır.Aynı paraya aynı kalitede daha genç ya da daha ucuza aynı potansiyelde oyuncu bulduysan hemen sat ama zor.Şu an sadece Töre 20 civarı satışa uygun olabilir ve 23-24 yaşlarında zaten pik yapar fiyatı (türkiyeden çıkış fiyatı) gözün kapalı satman lazım.

İngiltereden 13M teklif geldi dediler büyük ihtimal doğru.Mechul haberciye güvenmesemde 16M teklif var dedi.Araplarda Ba'nın piyasası 17-18M'ları bulacaktır.Tabiki bende 10M'a satılmasın diyorum fakat 17-18M'ada özel uçakla yollamaya razıyım.

Çevrimdışı Hicks

İngiltereden 13M teklif geldi dediler büyük ihtimal doğru.Mechul haberciye güvenmesemde 16M teklif var dedi.Araplarda Ba'nın piyasası 17-18M'ları bulacaktır.Tabiki bende 10M'a satılmasın diyorum fakat 17-18M'ada özel uçakla yollamaya razıyım.

Ba'nın bize 4 senelik maliyeti 6+(3.5x4)= 20m. Euro. Sakatlanmadığı takdirde en az 4 sene 25-30 gol ortalaması ile oynayacağı garanti. Ba'yı 20m.'a satsan bu paraya alacağın herhangi bir forvetin böyle bir başarıyı sağlama, bu kadar verim garantisi var mı? Yok... Ba ciddi bir şekilde Beşiktaş, takım arkadaşları ve ülkemiz ile uyum sağladı, kariyerinin en verimli dönemini geçiriyor. Böyle bir forveti 29 yaşında bulmuş iken 4-5 sene kullanmaktan daha mantıklı bir şey olabilir mi? Biz Porto değiliz, 3-5 senede bir anca bulduğumuz verimli, uyum sağlayan forveti de ilk sene sonunda satarsak resmen başarıyı satarız. Aynı şey Sosa ve Töre için de geçerli...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Kadir G.

Demba ba yı satıp gignac a 4m vermek bence iş değil.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ba'nın bize 4 senelik maliyeti 6+(3.5x4)= 20m. Euro. Sakatlanmadığı takdirde en az 4 sene 25-30 gol ortalaması ile oynayacağı garanti. Ba'yı 20m.'a satsan bu paraya alacağın herhangi bir forvetin böyle bir başarıyı sağlama, bu kadar verim garantisi var mı? Yok... Ba ciddi bir şekilde Beşiktaş, takım arkadaşları ve ülkemiz ile uyum sağladı, kariyerinin en verimli dönemini geçiriyor. Böyle bir forveti 29 yaşında bulmuş iken 4-5 sene kullanmaktan daha mantıklı bir şey olabilir mi? Biz Porto değiliz, 3-5 senede bir anca bulduğumuz verimli, uyum sağlayan forveti de ilk sene sonunda satarsak resmen başarıyı satarız. Aynı şey Sosa ve Töre için de geçerli...

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 16:43:43
  • Beşiktaş / Bodrum
19 yaşında Uruguaylı Çift Yönlü Ortasaha Boy 1,88

Aldık aldık alamadık biri alır 3 sene sonra 20 milyona satar.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

2015 sözleşmesi bitenler.
Nicolas Nkoulou(24)Marsilya | Stephane M'bia(28)Sevilla | Samuel Umtiti(21)Lyon | Stephane Ruffie(28)S.Etienne | Andre Ayew(25)Marsilya
Tom Cleverley(25)Aston Villa | Alberto Aquilani(30)Fiorentina | Maxi Pereira(30)Benfica | Josue(24)Bursaspor | Micah Richards(26)Fiorentina
Rio Mavuba(30)Lille | Mark Noble(27)West Ham | Ron Vlaar(30) | Jeremy Toulalan(31)Monaco | Fernando Belluschi(31)Bursaspor
Lucas Piazon(21)E.Frankfurt | Beto(32)Sevilla |Tabii daha İnigo,Khedira,De Jong vb. liste uzar;bunların yarısı en kötü Liverpool seviyesi takıma gidecek lakin Fransa pazarı yüksek vergi burada ki kazanç;kısacası teklif yapmadan hiçbir şey belli olmaz.Örnek ne kadar gerçekleşmese de basketbolda Bartzokas.Bu oyuncuların hiçbiri net 2.5 milyonun üzerinde kazanmıyor;kazanmayacak ayrıca hepsi Free,belki imza parası isterler.Şuradan 2 tane elinde ki oyuna göre transfer yapsan(Bonservissiz temiz)yeter.

Çevrimdışı Kadir G.

Nicolas Nkoulou(24)Marsilya | Stephane M'bia(28)Sevilla | Samuel Umtiti(21)Lyon | Stephane Ruffie(28)S.Etienne | Andre Ayew(25)Marsilya
Tom Cleverley(25)Aston Villa | Alberto Aquilani(30)Fiorentina | Maxi Pereira(30)Benfica | Josue(24)Bursaspor | Micah Richards(26)Fiorentina
Rio Mavuba(30)Lille | Mark Noble(27)West Ham | Ron Vlaar(30) | Jeremy Toulalan(31)Monaco | Fernando Belluschi(31)Bursaspor
Lucas Piazon(21)E.Frankfurt | Beto(32)Sevilla |Tabii daha İnigo,Khedira,De Jong vb. liste uzar;bunların yarısı en kötü Liverpool seviyesi takıma gidecek lakin Fransa pazarı yüksek vergi burada ki kazanç;kısacası teklif yapmadan hiçbir şey belli olmaz.Örnek ne kadar gerçekleşmese de basketbolda Bartzokas.Bu oyuncuların hiçbiri net 2.5 milyonun üzerinde kazanmıyor;kazanmayacak ayrıca hepsi Free,belki imza parası isterler.Şuradan 2 tane elinde ki oyuna göre transfer yapsan(Bonservissiz temiz)yeter.

Maxi mbia mavuba . Keşke

Çevrimdışı Çağatay

umtiti'nin sözleşmesi 2017 de bitiyor ayrıca bu sezon sonu bitse bile şimdiye kadar premier ligden bi takımla anlaşmıştı
ayrıca yine aynı şekilde piazon'un da sözleşmesi 2017 de bitiyor chelsea ile onu da anca kiralarız
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hicks

Pereiro'nun değişik bir şut tarzı var, şut tekniğini pek beğenmedim, gol olan şutları elbet iyi çıkan şutlar ama gol olmayan şutlarını seyrederseniz bu konuda bir terslik olduğu belli, çalışma ile giderilir mi emin değilim, anatomik bir durum gibi geldi bana. Elimizde yabancı fırsatı varken 2-3 tane böyle adam kesinlikle denemeliyiz ma Pereiro zaten çoğu kulübün radarında olan bir futbolcu...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağatay

bundan ziyade aynı mevkide oynayan adaşını alabilsek o zaman süper olur işte

http://www.transfermarkt.com.tr/gaston-ramirez/profil/spieler/123742
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 17:21:43
  • Beşiktaş / Bodrum

Birini 3e alıp 15 e verebiliriz öbürünü 8e alıp veremeyebiliriz :)

Bazı şeyler değişmeli bir şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 17:22:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Pereiro'nun değişik bir şut tarzı var, şut tekniğini pek beğenmedim, gol olan şutları elbet iyi çıkan şutlar ama gol olmayan şutlarını seyrederseniz bu konuda bir terslik olduğu belli, çalışma ile giderilir mi emin değilim, anatomik bir durum gibi geldi bana. Elimizde yabancı fırsatı varken 2-3 tane böyle adam kesinlikle denemeliyiz ma Pereiro zaten çoğu kulübün radarında olan bir futbolcu...

Henüz 19 yaşında. Scouting bölümünde bol bol tartışacağız bunları.

Her oyun bölgesi için kritik özelliklerde hangi kas gruplarının aktif olduğunu da anlatacağım bazıları değişebilir bazıları değişmez bölgeler çünkü.

Çok güzel çalışmalar bizi bekliyor  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 18:36:50
  • Beşiktaş / Bodrum
SCOUT EKİBİ Başvuruları sonra erdi.

Grup bugün açıklanacak ve planlama ana hatlarıyla anlatılacak.

Açıklanan üyeler özel bölümde tanışma ve iletişim gibi durumlar olacak bunları sadece grup üyeleri görebilecek.

Dışarıya kapalı. Yazarken çekinmemeniz açısından söyleme gereği duydum.

Başvuran herkese teşekkür ederiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Gönlümün De Jong'u Gökhan İnler konuşuyor basın toplantısında  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

bursa kartal yuvası anatolium avm de açılmıştır bursalı arkadaşlara duyrulur :ok:

Tel: 0224 261 08 20
Şampiyon Beşiktaş JK

Ramirez'i alabilirsek iyi olur ama oyuncu İngiltere'den buraya gelmek ister mi o meçhul.İlgilenirsek 5m civarına alabileceğimizi düşünüyorum çünkü 2016da bitiyor sözleşmesi.Mutlaka ikinci bir çıkışa ihtiyacı var ve biz de bu çıkış için en doğru takımlardan biriyiz.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 18:52:57 Wanyama#12 ]

ysariusta

• Ziyaretçi

niye okutalimki  kimse  satilmasin 5 sene ust uste sampiyon ol  gelir 100 milyon avroyu  gecer  takim iskeleti bozulmadan  defansa 2 saglam alinirsa gelecek yillar  lige ambargo koyariz
Ben söylediklerine katılmıyorum. Sonuçta futbolcu satmakta lazım. Bu alışverişleri ne kadar üst seviye takımlarla yaparsan pazarında o kadar büyür. 2 tane üst seviye takıma futbolcu satsan herkes seni izlemeye başlar. Ajax gibi. Töre için gelecek yıl erken şampiyonlar liginde boy göstersin o zaman değerini bulur.