Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989203 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı alperenn58

Persembe Töre için çok kritik birçok scout'un gözüne takılabilir sene sonu iyi paraya okutabiliriz

niye okutalimki  kimse  satilmasin 5 sene ust uste sampiyon ol  gelir 100 milyon avroyu  gecer  takim iskeleti bozulmadan  defansa 2 saglam alinirsa gelecek yillar  lige ambargo koyariz

Çevrimdışı Erdem Çözer

niye okutalimki  kimse  satilmasin 5 sene ust uste sampiyon ol  gelir 100 milyon avroyu  gecer  takim iskeleti bozulmadan  defansa 2 saglam alinirsa gelecek yillar  lige ambargo koyariz

:ok: satılmasın
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bunu ben de anlamıyorum kadromuzu daha da güçlendirip seri şampiyonluklar almak varken Demba Ba'yı satalım,Gökhan Töre'yi satalım diyor herkes.

Ondan sonra neden arka arkaya şampiyon olamıyoruz demesin kimse.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bunu ben de anlamıyorum kadromuzu daha da güçlendirip seri şampiyonluklar almak varken Demba Ba'yı satalım,Gökhan Töre'yi satalım diyor herkes.

sanırsın elini sallasan bi Demba Ba bi Töre'ye çarpıyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

sanırsın elini sallasan bi Demba Ba bi Töre'ye çarpıyor :)
Çarpıyor da alabilir misin? Şüpheli.  :)

Çevrimdışı Tolga

Çarpıyor da alabilir misin? Şüpheli.  :)
Zaten asıl mesele bu.

İllaki yerini dolduracak oyuncu bulursun ama Töre'nin ya da Demba Ba'nın aldığı maaşa yakın maaşlara o kalitelerde oyuncu bulabilir misin çok çok zor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Zaten asıl mesele bu.

İllaki yerini dolduracak oyuncu bulursun ama Töre'nin ya da Demba Ba'nın aldığı maaşa yakın maaşlara o kalitelerde oyuncu bulabilir misin çok çok zor.

"İllaki yerini dolduracak oyuncu bulursun" demişsin ya.. keşke o kadar kolay olsa.. zaten yerini doldurmak o kadar kolay olsa, gelen tekliflerde ona göre olur :)

Çevrimdışı Fatih

Ba'yi satip cok daha iyisi aliniyorsa sikinti yok... Ticaret gibi dusun olayi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

"İllaki yerini dolduracak oyuncu bulursun" demişsin ya.. keşke o kadar kolay olsa.. zaten yerini doldurmak o kadar kolay olsa, gelen tekliflerde ona göre olur :)
Hayır dünyada tonla oyuncu var ama iş anlaşma noktasına geldiğinde ne kulübüyle ne de oyuncuyla anlaşmak hiç o kadar kolay olmaz demek istediğim buydu :)

Çevrimdışı Tolga

Ba'yi satip cok daha iyisi aliniyorsa sikinti yok... Ticaret gibi dusun olayi...
Tamam da Ba'nın aldığı ücretlere oyuncu getirebilir misin Ba kadar kaliteli olan. :)

Çevrimdışı Fatih

Tamam da Ba'nın aldığı ücretlere oyuncu getirebilir misin Ba kadar kaliteli olan. :)
20 milyon euro'ya sattigini dusunursen neden gelmesin...

Çevrimdışı Tolga

Bonservisi demiyorum oyuncunun alacağı maaşı söylüyorum.

Ba 2.5 m euro alıyor bu paralar Ba kadar kalitesini kolay kolay Türkiye'ye getiremezsin bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 14:40:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 14:41:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ba 2.5 m euro alıyor bu paralar Ba kadar kalitesini kolay kolay Türkiye'ye getiremezsin bence.

Aslında 3.5  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Ba'dan 20 milyon kazanip ondan daha iyi oyuncuya 3.5 yerine 5 vermek suan ki kadar koymaz.. Seri sampiyonluk olayini ben de isterim ama kulupler hem sampiyonluk hem de kâr etmek istedigi icin satilmasi cok normal...

Çevrimdışı ozan062

Aslında 3.5  :D

gecen gun arkadaslara sordum bir kişi cevap vermişti
olcay mac basılarla beraber 2,3lere kadar cıkıyor
dusunun simdi velide o fiyatlara cıkacaktır  atibada
serdarda vsvs yani sürekli oynayanlar güzel paralar kazanıyorlar:) kagıtta 1.3 diyor ama sezon sonu iki katı:D

rakipteki melolar sneiler hele 5leri buluyor:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaşı sahiplenmiş ve severek oynayan Ba ve Töreyi sezon sonu satmak bütün ahengimizi bozar. Biz porto değiliz, elimizden ne zaman iyi oyuncumuz gitse toparlanmamız yıllar alıyor. Ne Noumadan ne de İlhandan sonra forvet bulabildik ya da  Nihat, Sergen ve Tümerden sonra orta saha bulabildik. En iyilerini yolladık daha fazla para verip yıllarımızı heba eden adamlara bel bağladık. Aynı basketbolda olduğu gibi 3 yıldır kimler geldi kimler gitti ama biz Arroyo erceg bonsu hawkinsin yerini dolduramadık.

Rıdvanın , Hasan şaşın gazına kimse gelmesin Töre ve BA bu takımın herşeyi. emnin olun toplamda 25 M euro kazansakta bu paralar heba olur gereksiz orta sınıf topçulara.

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaşı sahiplenmiş ve severek oynayan Ba ve Töreyi sezon sonu satmak bütün ahengimizi bozar. Biz porto değiliz, elimizden ne zaman iyi oyuncumuz gitse toparlanmamız yıllar alıyor. Ne Noumadan ne de İlhandan sonra forvet bulabildik ya da  Nihat, Sergen ve Tümerden sonra orta saha bulabildik. En iyilerini yolladık daha fazla para verip yıllarımızı heba eden adamlara bel bağladık. Aynı basketbolda olduğu gibi 3 yıldır kimler geldi kimler gitti ama biz Arroyo erceg bonsu hawkinsin yerini dolduramadık.

Rıdvanın , Hasan şaşın gazına kimse gelmesin Töre ve BA bu takımın herşeyi. emnin olun toplamda 25 M euro kazansakta bu paralar heba olur gereksiz orta sınıf topçulara.

bu sene ba yı obur sene gokhanı satarsak ne dersin?

Katılıyorum. Takım uyumu da artacak böylece.

Çevrimdışı Kadir G.

Gökhan satılmaz umarım. 4 tane üstü düzey oyuncuyla bu takım cl de gruptan çıkar. Dün yazılmıştı o tarz oyuncular. Kale sağ sol bek be bir stoper olarak.

Bu arada tapatalk çok iyi olmuş çok kullanışlı.

Çevrimdışı Tolga

Aslında benim anlatmak istediğim şu.

Bugün Fb ve Gs'nin kadrosu aşağı yukarı 3-4 senelik kadrolar.

Bu süre zarfında 2 kez Gs 1 kez de Fb şampiyon oldu.(Bu sene şanslar hala eşit)

Yani kadro istikrarı başarının gelmesi için çok önemlidir.

Bizim sıkıntımız arka tarafta oraya da yazın gerekli takviyeleri yaparsak önümüzdeki 3-4 sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluştu diyebiliriz.

Çevrimdışı Kadir G.

Bizim sıkıntımız arka tarafta oraya da yazın gerekli takviyeleri yaparsak önümüzdeki 3-4 sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluştu diyebiliriz.

Aynı şekilde düşünüyorum Ba 32-33 yaşına kadar iyi düzeyde oynayabilir. Drogba örneği var ve tek farkları Ba nın oynadığı takımı çok sevmesi.

Çevrimdışı ozan062

tamam işte tolgam birde su yonden bak gs kadroyu kurar kurmaz iki kez sampiyon oldu
fenerde birkaç kişiye 5er 6ar vererek hemen o sene oldu
ama biz:)

Çevrimdışı Erdem Çözer

kadro istikrarı candır.. yeni gelen takıma uyum sağlayacak vs.. ayrıca hala aynı fikirdeyim ortada doğru düzgün Ba kalitesinde forvet yok, olanlar da çok büyük maaşlar alıyor..

gökhan töre ise zaten çok özel bir futbolcu.. yerine onun gibi özel bir oyuncu bulmak çok çok zor olacaktır..

neyse zaten ben yönetimin çok abuk subuk rakamlar teklif edilmedikçe (20 falan değil) iki oyuncuyu da en azından 1 sene daha bırakmayacağına eminim..