Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3992698 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Buradan yola çıkarak diyorum ki sadece bu 2 maçta puan kaybetsek ama 2 sini de kaybetsek şampiyon olabilir miyiz :)

bu sene sanki 3 büyük asırı birbirine yapısık olması yani puan kayıpların asırı minimize olması riskleri beraberinde getirmiyormu
yani burada türkiye sartları diyorsak 3takımında 23-4 haftaya kalmadan muhakkak yarıs dısı kalacak takım olacaktır
yada gecen sene iki haftada bi takımların puan kaybettiği bir zamanın suana kadar ligimizde tekrarı olmayısı olmayacagı anlamı tasımaz
cnk devamlılık istikrar yok bir yerde bu dengeler bozulacak ondan doalyı dediğiniz serileri yapmak zor olacaktır bence
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 14:49:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener - Galatasaray maçı çok kritik.

Fener yenerse olay derbide kopar. Kesinlikle kaybedemeyiz Kadıköy'de. Ama Galatasaray tamamen kopar.

Beraberlik çıkarsa ikisine de 3-4 puan takarız. Her türlü 1-2 puanla belirlenecek gibi duruyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 14:51:31
  • Beşiktaş / Bodrum
İşte deplasmanlarımız kolay değil.

Liverpool maçı dönüşü Eskişehir ile oynayacağız yorgunluk olabilir.

Sivas maçı da zor geçebilir.(Sadece bizim için de değil Fb ve Gs de puan kaybedebilir.)

Derbileri zaten söylemiyorum.

Kasımpaşa ve Akhisar'ı kesin geçeriz.

İçeride de biraz zorlanacağımız tek maç Başakşehir maçı olabilir.

Senin hesabında Fb ve Gs maçlarını berabere bitirirsek % 100 şampiyon oluruz. :icool:

Sivas'tan biz çıkarız da onlar çıkamayabilir.

Çünkü onlara atak oynayan anadolu takımı ters geliyor.

Bizim ise işimize geliyor  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Buradan yola çıkarak diyorum ki sadece bu 2 maçta puan kaybetsek ama 2 sini de kaybetsek şampiyon olabilir miyiz :)

Fener'in 6 puan kaybetmesi gerekecek bu durumda.
Fb ile Gs berabere kalırsa çok iyi olur mesela :)

Sivas,Başakşehir deplasmanları zor Fb'nin.

İçeride de Bursa ve bizle oynayacağı maçlar var.

Aslında matematiksel olarak 2 maçı kaybedip geri kalan maçları kazansak 83 puanımız oluyor ki normalde fazla fazla yetebilir ama bu sezon bu puan yeter mi emin değilim işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 14:53:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Fb ile Gs berabere kalırsa çok iyi olur mesela :)

Sivas,Başakşehir deplasmanları zor Fb'nin.

İçeride de Bursa ve bizle oynayacağı maçlar var.

Aslında matematiksel olarak 2 maçı kaybedip geri kalan maçları kazansak 83 puanımız oluyor ki normalde fazla fazla yetebilir ama bu sezon bu puan yeter mi emin değilim işte.

Fener bizi yenerse 85 yapar gibi duruyor.

Yenilmezsek onlar 83 biz 85 oluyoruz kehanet gibi olacak ama 85i gören alacak bence 2 puan farkla kaybedecek kaybeden bunu fava atın

100.yılda 85 almıştık   :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yenilmezsek onlar 83 biz 85 oluyoruz kehanet gibi olacak ama 85i gören alacak bence 2 puan farkla kaybedecek kaybeden bunu fava atın  :icool:
Ben haftalar önce ilk olarak 75'leri daha sonra da 80'leri bulur en azından 2 takım demiştim öyle olacak gibi ve dediğine katılıyorum sanki son yılların rekor puanıyla bir takım şampiyon olacak gibi gözüküyor :icool: :icool:

Çevrimdışı Dogan

Yenilmezsek onlar 83 biz 85 oluyoruz kehanet gibi olacak ama 85i gören alacak bence 2 puan farkla kaybedecek kaybeden bunu fava atın

100.yılda 85 almıştık   :icool:
2 derbiyi kaybedersek fb 5 gs 4 puan önümüze gecer.fb gs derbisi gsnin galibiyetiyle cok daha ii olur.çünkü gs diger bütün maçlarını kazanamaz ama fb kazanabilir bu yüzden gs yi sevmesemde derbide desteklicem

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı fener ve ğs derbilerinde Takımı pohpoh lamasak kazancak vuracaz demesek sakin oynarsak kazanırız...

Çevrimdışı talha

İşte deplasmanlarımız kolay değil.

Liverpool maçı dönüşü Eskişehir ile oynayacağız yorgunluk olabilir.

Sivas maçı da zor geçebilir.(Sadece bizim için de değil Fb ve Gs de puan kaybedebilir.)

Derbileri zaten söylemiyorum.

Kasımpaşa ve Akhisar'ı kesin geçeriz.

İçeride de biraz zorlanacağımız tek maç Başakşehir maçı olabilir.

Senin hesabında Fb ve Gs maçlarını berabere bitirirsek % 100 şampiyon oluruz. :icool:

Eski kolay Skibbe ile birşey yapabildikleri yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 14:57:51
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı fener ve ğs derbilerinde Takımı pohpoh lamasak kazancak vuracaz demesek sakin oynarsak kazanırız...

Takım değil Bilic sakin ve cesur olması lazım @ALI RIZA  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 14:58:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivas 3 takımı da alıyor. Şampiyonu belirleyebilirler.

Biz yeneceğiz biliyorum ama Fener'i yenecekler bence. Galatasaray'ı zaten yenerler  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Sivas 3 takımı da alıyor. Şampiyonu belirleyebilirler.

Biz yeneceğiz biliyorum ama Fener'i yenecekler bence. Galatasaray'ı zaten yenerler  :kop:
Sergen bize karşı rahat oynatır takimi :evillol: gs ve fb ye karşı bi atesler kontra mi oynatir artik bilmem ama puan alir onlardan.gerci fb son dk bi penalti alir maci kazanir o ihtimalde var

Çevrimdışı Dogan

geçen sene antebe karsi son dklarda aldığımız galibiyet vardi.sergenin o manidar bakışını asla unutmam  :lol:

Çevrimdışı talha

Bugün Balıkesir bir süpriz yapar mı dersiniz. Valla yenseler şu takımı GS bizim maça kadar toparlanamaz. :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Şöyle bir hesap daha yaptım.

Fb-Gs maçı berabere biter

Fb en azından Sivas'ta berabere kalır

Fb bizi derbi de yenerse

Bjk-Gs derbisi de berabere biterse

Fb ile sezonu aynı puanda bitirme ihtimalimiz var (84-84) :D

Yani daha açıklayıcı olmak gerekirse;

BJK 12 G 1 B 1 M

Fb   12 G 2 B

Yani buradan çıkartmamız gereken sonuç;

Fb'ye ya yenilmeyeceğiz ya da Gs'nin Fb'yi yenmesini bekleyeceğiz :evillol: :evillol:

Tabi buraya şunu da ekleyeyim Fb-Bursa maçı da çok önemli eğer bu maçta berabere biterse 84-82 olur o zaman durum :)

[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 15:07:30 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Takım değil Bilic sakin ve cesur olması lazım @ALI RIZA  :bandit:
Derbilerde takım istediğimiz takımla çıkıyor zaten saldırayım 90 dk mantıgı güdemiyorsun... Ne kadar cesur oynayacaksın Bursa macında atınc oynadı 2 hata 2 gol geldi derbilerde cesur atınc 11 de oynatırsan olmaz fantazi futbol değil sonuç odaklı futbol istiyoruz...
Derbi maçlar her zaman kötü giden takımlar bir çıkış macıdır ayrı konsatrasyonu ve tecrübesiyle oluyor ki fener ve ğs bizde o konuda daha tecrübeliler... cesur oynayalım saldıralım arkadan oyuncu öne alalım olmuyor... düzgün ayağa top sistemi ile oyna feneri yorarsan kazanırsın fener takımı genç değil topu ona verirsen oynamasına izin verirsen sen yorulursun...

Çevrimdışı Dogan

Bugün Balıkesir bir süpriz yapar mı dersiniz. Valla yenseler şu takımı GS bizim maça kadar toparlanamaz. :evillol:

Çevrimdışı talha

Gs bir şekilde ilk yarıda olduğu gibi yenmesi lazım FB'yi. Hamza'ya güveniyorum ben İsmail'e karşı üstünlük kuracaktır. Biz de GS ile beraber kalsak FB'ye yenilsek bile sıkıntı olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Konu Dışı

Ismail Senol ‏@ismailsenol  1 dk.1 dakika önce
Beşiktaş Integral Forex, Yunan koç Georgios Bartzokas ile görüşmelere başladı. Bartzokas'ın kesin cevabını 24 saat içnde vermesi bekleniyor.

Çevrimdışı Tolga

Bu Ts forumundakiler gerçekten komikler.

Öyle yorumlar yapıyorlar ki mantık kurmaya çalışıyorum ama bulamıyorum :)

Çevrimdışı Fatih

Ne kadar doğru bilinmez ne dersin @Fatih  :biggrinking:

İngiltere Federasyon Kupası'nda dün akşam Crystal Palace'ı yenen ve çeyrek finale kalan Liverpool'da Raheem Sterling'in bu maçın 18 kişilik kadrosunda olmamasının nedeni anlaşıldı.

İngiliz gazeletelerinden Mirror; teknik direktör Brendan Rodgers'ın, şu anda sözleşmesini yenilemek için kulüple görüşme halinde olan 20 yaşındaki oyuncunun Tottenham maçında yaşadığı sakatlıktan dolayı onu riske etmediğini yazdı.

"Beşiktaş maçında da oynamayacak"

Gazete, Sterling'in Beşiktaş maçında da Rodgers tarafından riske edilmeyeceğini iddia etti. Hatırlanacağı üzere takımın dinamosu Brezilyalı orta saha Lucas Leiva da 2 hafta önce sakatlanmış ve Siyah Beyazlılar karşısında oynamayacağı belirtilmişti.

:ishock: :ishock: :ishock:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hicks

Dün şampiyonluk yolunda muhteşem bir maç oynadık. Özgüven açısından çok çok önemli bir maçtı. L'pool maçından da en az bir beraberlik ile döner bu takım. En büyük kazancımız bence Tolga, şöyle bir 2-3 ay oynamasa şampiyonluğu garantileriz. Cenk de dengesiz falan ama artık gol diye gözünü kapattığın topları çıkartabilen bir kaleci. Bize normal kaleciye gerek yok, anormal işleri yapan kaleci lazım. :eyes

Atınç 2-3 maçtık fahiş kişisel hatalar yapıyor, L'pool maçlarında kesin Ersan oynamalı. Umarım Atınç kendisine ders çıkartıyordur, futbolcu oynaya oynaya hata yapa yapa gelişir ama L'pool maçı hata kaldırmaz... Ligde koy Atınç'ı oynasın, yersek atarız elbet...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı alimm

Biz içeride puan kaybetmeyiz artık zor maç yok Bursa maçı sondu.

Deplasmanlar önemli artık;

Eskişehir G

Sivas G

Fener ???

Paşa GOL ŞOV

Trabzon G

Akhisar G

Galatasaray ???

derbilerde yenilmememiz bile yetecektir şampiyonluk için.. Ama asgari dört puan alırız.. Bu da burada dursun..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı leylileyli

Ersan sadece full konsantre olmasi lazim. Fiziksel ve mental iyi durumdaysa oldukca basarili bir stoper. Sanchez ve Chamberlain gecirmedi böyle futbolculari durdurmak hic kolay degil. Arsenal macta hava toplari ve pozisyon alma da iyi yapmisti, Ersan'a avrupa maclarinda güveniyorum. Atinc'in daha cok yolu var umarim kendini gelisterir.

Çevrimdışı fani madida

Ersan sadece full konsantre olmasi lazim. Fiziksel ve mental iyi durumdaysa oldukca basarili bir stoper. Sanchez ve Chamberlain gecirmedi böyle futbolculari durdurmak hic kolay degil. Arsenal macta hava toplari ve pozisyon alma da iyi yapmisti, Ersan'a avrupa maclarinda güveniyorum. Atinc'in daha cok yolu var umarim kendini gelisterir.
valla dünkü maçtan sonra benim atınç hakkındaki fikirlerim tam anlamıyla değişti. o kadar uzun boyuna rağmen her kafa topunu vurdurdu, ilk golde zaten büyük hatası var. yani umarım kendini geliştirir..
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...