Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993733 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

günaydın renktaşlar... güne gülümseyerek başlayalım değil mi?  :)

forum bordomaviden:

" transferle şampiyonlar ligi garanti ve türkiyede en mükemmel stadı bize yaptılar bursanın bjk nin stadlar tam sirk çadırına benziyor"

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Alper1903

3 gün sonra Liverpool maçı, akıllarda şu soru: Gökhan dünkü gibi oynayabilecek mi?

Daha iyi bile oynar. Frei bu maçta çok işimize yarayacak.

Çevrimdışı Çağatay

forum bordomaviden:

" transferle şampiyonlar ligi garanti ve türkiyede en mükemmel stadı bize yaptılar bursanın bjk nin stadlar tam sirk çadırına benziyor"

canım yaa hiç kıyamam ben bunlara  :kop: :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

16-17 yaşından beri maça giderim. Yaş 32 oldu. İlk defa dün üzüntüden ağlayacaktım 85. dakikada. "Lan yine mi beraberlik Olimpiyatta" diye düşünürken gözlerim doldu. Eskiden bu kadar takmazdım, şimdilerde daha içli oldum, bu yıl sanki daha farklı tutunuyorum Beşiktaş'a :) anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum.

Maç ile ilgili yazılan yazılmış. Ligin en iyi futbolunu oynayan 2-3 takımından birine karşı ikinci yarının ilk 15 dakikası hariç net bir üstünlükle maç kazandık. Bursa 2,5 defa geldi, 2 gol buldu. Bu maç berabere bitse çok yazık olacaktı. Kazandık neyse ki :)

İlk yarı kanatlar öyle işledi ki, ben sene başından beri kanattan bu kadar yardırdığımız bir maç daha hatırlamıyorum. İnanılmazdı, her pozisyonda top mutlaka kanada, genelde de çizgiye indi.

Bütün oyuncularımız iyiydi, özellikle 3 adamdan bahsetmek istiyorum;

- Töre: Çok şanslıyız, ben hayatımda Türkiye liginde oynayan böyle adam görmedim desem yeridir. FB'de Tuncay buna benzer oynardı ama onun bile 2 katı efor sarfediyor. Hücum katkısını geçtim, adam en az 3 pozisyonda, birinde son adam olmak üzere defansif kademeye girdi. Gidiyor, geliyor, çizgiye iniyor, şut çekiyor, sanki karşısından adam yokmuş gibi adam geçiyor. Hele konsantre olduğu dakikalarda sanki karşısında adam yokmuş gibi oynuyor. İnanılmaz. Kaybettiğimiz maçlarda da kazandığımız maçlarda da genelde en iyi oyuncularımızdan biri oluyor. Bu yıl vasat oynadığı maç sayısı 2'yi geçmez. Onlarda bile mutlaka defansif anlamda katkısı olmuştur. Şampiyon olur isek sezonun adamı mutlaka Töre olacaktır.

- Frei: Entresan kelimesi futbolda kullanılsa idi mutlaka Frei için kullanılırdı. Çok temel problemleri var, stratejik kararların tamamını yanlış veriyor, pas atacağı yerde şut çekiyor, şut atacaı yerde pas veriyor, top ayağında iken çok acayip top kayıpları yapabiliyor. Ama şu anda Türkiye'de oynayan kimsede olmayan bir özelliği var: Rakibin dengesini müthiş bozuyor. Kapalı savunmalara karşı mutlaka bir şekilde adam geçiyor, bilinçsizde olsa pas veriyor, rakip defansın dengesini bozuyor. Dün son 15 dakika kala girdiğimiz pozisyonların Töre'nin golü hariç hepsinde onun imzası var. Hücum katkısını geçtim, defansif anlamda müthiş işler yapıyor. Dün iki defa top kaptırdığımız pozisyondan sonra Bursa kontraya çıkarken Belushi ile 50-60 metre depar atıp adamla dengesini bozdu topu kapmamızı sağladı. Bunu bizim takımda Veli dahil kimse yapmıyor. Biraz da Töre yapıyor. Nasıl yapılır bilmiyorum ama futbol aklı geliştirilirse Türkiye liglerinin en faydalı adamı olabilir. İnanılmaz bir yeteneği var.

- Pedro: Kale, bildiğin kale. Adam geçmez tabirinin bir karşılığı olursa bu Pedro olmalı. Müthiş soğukkanlı, ilk hamleleri efsane, maçı canlı izlerken daha çok anlıyorsunuz bunu. O kadar çok övmek istiyorum ki doğru kelimeleri bulamıyorum. Bu devirde bu kadar kaliteli defans bulmak zor. Tek diyeceğim şu; Töre ve Ba Ba bile satılabilir uygun fiyatlara. Ama Pedro satılmasın. Beşiktaş'ın 10 yılı bu adam ile garanti.

"Altı üstü Bursa galibiyeti bu kadar abartılır mı?" bu sadece Bursa galibiyeti değil. Bu sene, ilk yarıda oynadığımız FB maçı hariç bütün hedef maçlarımızı kazandık veya istediğimizi aldık. Bu sefer kaybedeceğiz dediğimiz tüm maçları kazanıyoruz. Takım kazanmayı, geriye düşmeyi, ayağa kalkmayı öğrendi. En azından kırılgan değil. Sertliğe sertlikle karşılık veriyoruz. Bu müthiş bişey. Bunu para ile falan alaamzsın, bunu öğrenirsin. Çocuklar bunu öğrendi. Artık şampiyonluk havasına girdik. Bu sefer olacak galiba. Ve olursa, efsane olacak. O yüzden çok heyecanlıyız.

İki şey daha söylemek istiyorum. Motta'ya gösterilern sarı kart ile Fernandao denilen insan müsvettesine çıkmayan kırmızı kart, FB ve GS'ye kendi evlerine gösterilmiş olsaydı, onların tüm futbolcular hakemi 15 dakika çembere alırdı. Volkan kaleden koşup hakeme omuz atardı, teknik heyetten seyircilere kadar herkes hakemi boğardı ve ardından Bursa'ya peşpeşe 3 tana kırmızı çıkardı. Bizimkilerden sadece Ramon ile Veli itiraz etti, onlar da sarıları var diye çok horozlanamadılar. Bu psikilojiyi yıkmamız lazım. Umarım Vodafona Arena'da bu işler değişir.

Ve Serdar konusu, biz adamı tenkit ettikçe adam hırs yapıyor. Geçen seneki GS maçındaki Serdar'la bu seneki Serdar arasında dağlar kadar fark var. Sağ kanattan kesinlikle atak yemiyoruz. Belki kapalı defanslara karşı pek etkili değil ama Bursa gibi normal oyun oynayanlara karşı gayet bindirmede yapıyor, orta da kesiyor. Mutlaka sağ bek transferi lazım ama mutlaka Serdar'ı da değerlendirmemiz lazım. Adam atsan atılmayacak satsan satılmayacak hale geldi resmen. Daha iyisi, daha iyi skor katkısı vereni alınmayacak ise sanırım oynamasına çok az kişi itiraz edecektir.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 10:44:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dünkü boy ortalamamızı hesapladım.

1,84

Normalde Avrupa çapında bir boy ortalaması ama Atınç çıkıp Ersan girince  1.83'e iniyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 10:54:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntı
2 haftadır beşiktaş için saçma yorumlar görüyorum. Geçen haftada bu haftada hakem yardımıyla kazandığını iddia edenler saçmalıyor.

Hele ki bursa maçında hakem katliamına uğramış resmen beşiktaş.

Fernandao kesinlikle kırmızı kart.
bjk nin ilk verilmeyen golünün ofsayt ile uzaktan yakından alakası yok.
penaltı gayet doğru. Aptal şener arkadan koşarak omuz atıyor.
Ozan'ın golü için ofsayt bile verilebilir. Fernandao kalecinin görüş açısını kapatıyor.

Geçen haftada bu haftada bjk hakkıyla kazandı.

Bizi yendikleri maçtan beridir düşüncem bu sene bjk nin şampiyon olacağı.

Tarafsız bakabilen Trabzonlular hala var :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fani madida

forum bordomaviden:

kardeşim şu renktaş kelimesini kullanmayın lütfen ya  :s20: en uyuz olduğum kelimedir bu renktaş
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı BavyeraKartali

Gunaydin herkese....Besiktasimin yendigi macdan sonra tum haftam harika geciyor also demek istedigim bisi var ki Ba`nin basarisina golge dusurenler var yok tum takim ona calisyorum inanilmaz toplar aliyormus..Sanki Burak yilmaz orta sahadan alip goturdugu toplarla gol krali oldu bu ve benzeri duseneleri kendi capimda elestirip hepinize daha mutlu Besiktasimizin yuksek basarilariyla dolu zamanlar diliyorum.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı siyah-1903

o arkadaş tarafsız olmaya çalışabilir de futboldan pek anlamıyor sanırım. bizim ofsayt diye sayılmayan 2 gol de buz gibi ofsayt.
hasılı biz de dahil taraftar dediğin adamın yorumu az bilgi çok duygu üzerine kuruludur.
elbette bir Trabzonsporlu fb ile bjk arasında geçen şampiyonluk mücadelesinde (gs kamuoyunca geride görülmekte ya) duygusal olarak bizden yana tavır alacak, ama nihai olarak Beşiktaşın tek dostu Beşiktaştır  :D
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ozan062

dun hocanın yaptıgı yorumları biraz once ligtvde izledim
cok hosuma gitti ozellikle kerim saatin sordugu soru hosuma gitti
ingiltere muhabbetini sordu  "yapmaa kerim" gibilerinden tepki verdi :)
ardından

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  1 sa. 1 saat önce
Bilic ile dün samimi bir görüşmemiz oldu. Newcastle ve West Ham'dan teklif aldığını doğruladı.

İşler kötü giderse ve Beşiktaş kendisi ile çalışmak istemezse kariyerini düşünerek bu kulüplere sezon sonu görüşelim diye açık kapı bırakmış

Bilic dün akşam çok netti. Beşiktaş benimle çalışmayı istediği sürece bu kulüpte yıllarca çalışabilirim ve burada çok mutluyum dedi.

ve beni esas etkileyen kısmı ise surası oldu

Ve dün akşamın son süprizini söyledi Bilic. Sezon sonu 2 kupadan birisinin gelmesi halinde Beşiktaş'ta 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atacak.

işte olay budur beyler...boyle olacaklarsa boyle hareket edilirse kabulum var ama tersi olursa hala ekibine bir türk almazsa  bazı diretmeler yaparsa taktik oyuncu gibi vsvs
tersine donerim ama yapmazsa her turlu kabulum destekte vericem,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yani artık rakip takımların taraftarları o kadar alışmış ki Beşiktaş'ın hakkı verilince bile isyan ediyorlar.
Beşiktaş'ın hakkı asla verilmemeli, tartışmalı pozisyonlar hep Beşiktaş aleyhine olmalı, yoksa rahat etmiyorlar böyle alıştılar senelerdir.

@Çağrı bunu nerden alıntıladın belli olmuyor ama Trabzonlu arkadaşımızı objektifliğinden ve dürüstlüğünden dolayı tebrik ederim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 11:22:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün beğenilmeyen Pedro Franco'nun Fernandao'yu bir kez bile döndürmediğini, Markaj yeteneğinin ne kadar üst düzey olduğunu umarım herkes görmüştür.

Topu her aldığında resmen formasındaydı Pedro. Savunma böyle yapılır. Savunmada önce bunlara bakılır modern futbolda.

Hala ama kafa vuramıyor diyen çıkarsa da diyecek bir şey yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 11:23:34
  • Beşiktaş / Bodrum
dun hocanın yaptıgı yorumları biraz once ligtvde izledim
cok hosuma gitti ozellikle kerim saatin sordugu soru hosuma gitti
ingiltere muhabbetini sordu  "yapmaa kerim" gibilerinden tepki verdi :)
ardından

Bilic ile dün samimi bir görüşmemiz oldu. Newcastle ve West Ham'dan teklif aldığını doğruladı.

İşler kötü giderse ve Beşiktaş kendisi ile çalışmak istemezse kariyerini düşünerek bu kulüplere sezon sonu görüşelim diye açık kapı bırakmış

Bilic dün akşam çok netti. Beşiktaş benimle çalışmayı istediği sürece bu kulüpte yıllarca çalışabilirim ve burada çok mutluyum dedi.

ve beni esas etkileyen kısmı ise surası oldu

Ve dün akşamın son süprizini söyledi Bilic. Sezon sonu 2 kupadan birisinin gelmesi halinde Beşiktaş'ta 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atacak.

işte olay budur beyler...boyle olacaklarsa boyle hareket edilirse kabulum var ama tersi olursa hala ekibine bir türk almazsa  bazı diretmeler yaparsa taktik oyuncu gibi vsvs
tersine donerim ama yapmazsa her turlu kabulum destekte vericem,,

West Ham son 10 yılının en iyi sezonunu geçirirken mi teklif yapacak Bilic'e?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Dün beğenilmeyen Pedro Franco'nun Fernandao'yu bir kez bile döndürmediğini, Markaj yeteneğinin ne kadar üst düzey olduğunu umarım herkes görmüştür.

Topu her aldığında resmen formasındaydı Pedro. Savunma böyle yapılır. Savunmada önce bunlara bakılır modern futbolda.

Abi staddan canlı izleyince adamın değerini daha iyi anlıyorsun, pozisyon alışından defanstaki müdahalerine kadar ben buradayım diyor. Kıymeti nasıl bilinmez, aklım almıyor. Kendi adıma bu maliyetlere, Pedro'dan daha iyi bir adam bulacağımıza ihtimal vermiyorum. Haaa, yılda 2,5-3,0 milyon EUR verecek bütçemiz var ise adam bakalım, çünkü daha iyisni o fiyatlardan aşağı Türkiye'ye getiremeyiz. Bknz: Çedju, Alves. Ki bence onlar bile bir iki özellikleri dışında pedrodan iyi değiller. Hatta Pedro, ilk müdahele konusunda dünya çapında bir oyuncu.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı alperenn58

Günaydın arkadaşlar,

16-17 yaşından beri maça giderim. Yaş 32 oldu. İlk defa dün üzüntüden ağlayacaktım 85. dakikada. "Lan yine mi beraberlik Olimpiyatta" diye düşünürken gözlerim doldu. Eskiden bu kadar takmazdım, şimdilerde daha içli oldum, bu yıl sanki daha farklı tutunuyorum Beşiktaş'a :) anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum.

Maç ile ilgili yazılan yazılmış. Ligin en iyi futbolunu oynayan 2-3 takımından birine karşı ikinci yarının ilk 15 dakikası hariç net bir üstünlükle maç kazandık. Bursa 2,5 defa geldi, 2 gol buldu. Bu maç berabere bitse çok yazık olacaktı. Kazandık neyse ki :)

İlk yarı kanatlar öyle işledi ki, ben sene başından beri kanattan bu kadar yardırdığımız bir maç daha hatırlamıyorum. İnanılmazdı, her pozisyonda top mutlaka kanada, genelde de çizgiye indi.

Bütün oyuncularımız iyiydi, özellikle 3 adamdan bahsetmek istiyorum;

- Töre: Çok şanslıyız, ben hayatımda Türkiye liginde oynayan böyle adam görmedim desem yeridir. FB'de Tuncay buna benzer oynardı ama onun bile 2 katı efor sarfediyor. Hücum katkısını geçtim, adam en az 3 pozisyonda, birinde son adam olmak üzere defansif kademeye girdi. Gidiyor, geliyor, çizgiye iniyor, şut çekiyor, sanki karşısından adam yokmuş gibi adam geçiyor. Hele konsantre olduğu dakikalarda sanki karşısında adam yokmuş gibi oynuyor. İnanılmaz. Kaybettiğimiz maçlarda da kazandığımız maçlarda da genelde en iyi oyuncularımızdan biri oluyor. Bu yıl vasat oynadığı maç sayısı 2'yi geçmez. Onlarda bile mutlaka defansif anlamda katkısı olmuştur. Şampiyon olur isek sezonun adamı mutlaka Töre olacaktır.

- Frei: Entresan kelimesi futbolda kullanılsa idi mutlaka Frei için kullanılırdı. Çok temel problemleri var, stratejik kararların tamamını yanlış veriyor, pas atacağı yerde şut çekiyor, şut atacaı yerde pas veriyor, top ayağında iken çok acayip top kayıpları yapabiliyor. Ama şu anda Türkiye'de oynayan kimsede olmayan bir özelliği var: Rakibin dengesini müthiş bozuyor. Kapalı savunmalara karşı mutlaka bir şekilde adam geçiyor, bilinçsizde olsa pas veriyor, rakip defansın dengesini bozuyor. Dün son 15 dakika kala girdiğimiz pozisyonların Töre'nin golü hariç hepsinde onun imzası var. Hücum katkısını geçtim, defansif anlamda müthiş işler yapıyor. Dün iki defa top kaptırdığımız pozisyondan sonra Bursa kontraya çıkarken Belushi ile 50-60 metre depar atıp adamla dengesini bozdu topu kapmamızı sağladı. Bunu bizim takımda Veli dahil kimse yapmıyor. Biraz da Töre yapıyor. Nasıl yapılır bilmiyorum ama futbol aklı geliştirilirse Türkiye liglerinin en faydalı adamı olabilir. İnanılmaz bir yeteneği var.

- Pedro: Kale, bildiğin kale. Adam geçmez tabirinin bir karşılığı olursa bu Pedro olmalı. Müthiş soğukkanlı, ilk hamleleri efsane, maçı canlı izlerken daha çok anlıyorsunuz bunu. O kadar çok övmek istiyorum ki doğru kelimeleri bulamıyorum. Bu devirde bu kadar kaliteli defans bulmak zor. Tek diyeceğim şu; Töre ve Ba Ba bile satılabilir uygun fiyatlara. Ama Pedro satılmasın. Beşiktaş'ın 10 yılı bu adam ile garanti.

"Altı üstü Bursa galibiyeti bu kadar abartılır mı?" bu sadece Bursa galibiyeti değil. Bu sene, ilk yarıda oynadığımız FB maçı hariç bütün hedef maçlarımızı kazandık veya istediğimizi aldık. Bu sefer kaybedeceğiz dediğimiz tüm maçları kazanıyoruz. Takım kazanmayı, geriye düşmeyi, ayağa kalkmayı öğrendi. En azından kırılgan değil. Sertliğe sertlikle karşılık veriyoruz. Bu müthiş bişey. Bunu para ile falan alaamzsın, bunu öğrenirsin. Çocuklar bunu öğrendi. Artık şampiyonluk havasına girdik. Bu sefer olacak galiba. Ve olursa, efsane olacak. O yüzden çok heyecanlıyız.

İki şey daha söylemek istiyorum. Motta'ya gösterilern sarı kart ile Fernandao denilen insan müsvettesine çıkmayan kırmızı kart, FB ve GS'ye kendi evlerine gösterilmiş olsaydı, onların tüm futbolcular hakemi 15 dakika çembere alırdı. Volkan kaleden koşup hakeme omuz atardı, teknik heyetten seyircilere kadar herkes hakemi boğardı ve ardından Bursa'ya peşpeşe 3 tana kırmızı çıkardı. Bizimkilerden sadece Ramon ile Veli itiraz etti, onlar da sarıları var diye çok horozlanamadılar. Bu psikilojiyi yıkmamız lazım. Umarım Vodafona Arena'da bu işler değişir.

Ve Serdar konusu, biz adamı tenkit ettikçe adam hırs yapıyor. Geçen seneki GS maçındaki Serdar'la bu seneki Serdar arasında dağlar kadar fark var. Sağ kanattan kesinlikle atak yemiyoruz. Belki kapalı defanslara karşı pek etkili değil ama Bursa gibi normal oyun oynayanlara karşı gayet bindirmede yapıyor, orta da kesiyor. Mutlaka sağ bek transferi lazım ama mutlaka Serdar'ı da değerlendirmemiz lazım. Adam atsan atılmayacak satsan satılmayacak hale geldi resmen. Daha iyisi, daha iyi skor katkısı vereni alınmayacak ise sanırım oynamasına çok az kişi itiraz edecektir.

guzel bi  yazi olmus klavyene  saglik

Çevrimdışı Erdem Çözer

Fernandao resmen çıldırdı.. bu kadar bunaldığı bir maç olmamıştır.. ama benim yine de umudum var.. bizim taraftar da bi gün futboldan anlayacak :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Fernandao resmen çıldırdı.. bu kadar bunaldığı bir maç olmamıştır.. ama benim yine de umudum var.. bizim taraftar da bi gün futboldan anlayacak :)

Dallama çıldırdı da iyiki francoyu sakatlamadı. Ts maçında da Bosingwa gibi bazı kazmalar oynayamayınca çıldırdı demba ve pektemek sakatladı ikisinin de kemiklerini kırdı, böyle insanlık olur mu? Yenilgiyi hazmetmek ve futbol dışı hareketlerde bulunmamak da karakter gerektirir.

Franco'yu ben de canlı izledim öyle de müthiş tvden de müthiş. Bir Franco bir de ilk geldiği maçlardaki Atiba... Bana göre uzun süredir böyle iyi savunma yapan adamlarımız olmamıştı. Franco'nun futbolu da karakteri de mükemmele yakın. 1-2 hafta önce deplasmanda gördüğü kırmızı kart da kaç senedir rakibin çirkefliğinden, pislikten, hakem hatasından uzak yediğimiz ilk akıllı ve temiz kırmızı karttı :) Adamın kırmızı kart yemesini bile beğeniyorum :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

yav fernandinho geçtim bursa kaç atagı vardı o tekmeye kadar  :alala: fernanadinho kaç kere buluştu ki ? pedro sinirlendirsin maç başından sonu  na kadar top bizde idi  :ishock:

Çevrimdışı Erdem Çözer

yav fernandinho geçtim bursa kaç atagı vardı o tekmeye kadar  :alala: fernanadinho kaç kere buluştu ki ? pedro sinirlendirsin maç başından sonu  na kadar top bizde idi  :ishock:

evet genelde top kontrolünü sağladık ama özellikle 2. devrenin ilk 15-20 dk'sı zorladılar ve o sırada da pedro adama nefes aldırmadı.. maçı tekrar izleyebilirsen sadece pedro'ya odaklan ne demek istediğimizi anlarsın
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

evet genelde top kontrolünü sağladık ama özellikle 2. devrenin ilk 15-20 dk'sı zorladılar ve o sırada da pedro adama nefes aldırmadı.. maçı tekrar izleyebilirsen sadece pedro'ya odaklan ne demek istediğimizi anlarsın
normal zaten izin verecek hali yok... normal de bursa 2. yarının 15 dk baskı kurmadı normal top gezdirdi... extra cacıkları olmadı...

Çevrimiçi Necmi

işin rengi öyle değil işte fernandinho yu öyle marke ettiki topu onla buluşturamadılar zaten ona gelecek pasları orta saha presle kesti orta sahadan top çıkartmakta zorlandılar çıkarabildikleri az sayıda topta pedronun markajında kaldı iyi yaptığı şey topsuz oyunda nefes aldırmamaktı atak kesmedi atakların başlamasına engel oldu gerçekten mükemmel oyun oynadı sıfır hatayla oynadı birde kimsenin üstünde durmadığı bir şey var yanında oynayan atınçdı onun tecrübesizliğine ramen 3 tane pozisyon verdik ikisi gol oldu hadi ofsayt pozisyonuda sayarsak 4 diyelim iki goldede bence atınç hatalıydı bunada tecrübe eksikliği diyelim zamanla oda pişecektir oynamayan genç bir oyuncunun Bursa gibi tehlikeli bir takıma karşı ilk onbir çıkması kolay iş değil

Çevrimdışı talha

Pedro'nun yanına bir tane adam koy. Paulista tipi. Arkasına da kaleci koy. Akıllı iletişim kurabilen. Tolga bu konuda çok kötü. Defansla gram iletişim kurmuyor. Bu yüzden hata da yaptırıyor. :steamed:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Dogan

Pedronun adam markajı mükemmel.Arsenal maçında da giroud u tutmuştu nefes aldirmamisti ona.Pedro nun yanına alacağımız stoper ii olursa seneye gol bile yemeyiz  :) Bu liverpool maçında sterling ile coutinho yu tutalim istediğimizi aliriz.Coutinhoyu hadi veli zorlar desek sterling sıkıntı işte :(

Çevrimdışı Dogan

Sterling in sağdan füze gibi geçtiğini hayal ettim şimdi serdarin çaresizce arkadan kovalamasi...icim daraldi yine