Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993762 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Atkar

Beyler size bir sey sormak istiyorum.Sizce Olcay gelecek sene clye gidecek bir takım için yeterli midir?Eğer piyasası varsa gelecek sene satılıp üst düzey bir kanat oyuncusu alınmasından tarafım.Olcay'ın en buyuk ozelligi tabela yapmasi ve herkes de Tore'yi bu ozelliğinden dolayı eleştiriyordu ama adam bu sene neredeyse Olcay kadar skor yaptı.Bence oraya alınacak üst düzey bir kanat oyuncusu sol bekin bile hücumda son derece rahatlamasını sağlar.Olcay bence Uefa ve super lig icin ideal bir futbolcudur ama cl gercekten çok farklı bir arena.

Kaliteli bir kanat alırsak Olcayın yedeğe çekilip Kerim Freinin satılmasından yanayım.Olcaya ihtiyacımız var senede 8-10 gol atan bir kanadı 10M'a alamayabiliriz.

Çevrimdışı Dogan

romero nun sözleşmesi bitiyo.açıkçası gidip cech ya da ospina yi alamicaklarsa bu adamı alsinlar.bedavaya gelir fazla imza parasida istemez.nitekim arjantin milli takiminin kalecisidir.ölüsü tolga ve cenkten iidir

Çevrimiçi Samet Ç

Ben isim bilmiyordum ama Romero'nun eldekilerden çok ekstra özellikleri var mı :alala:
Dünya kupasında beğenmiştim ben. Onun haricinde Türkiye'de bir Muslera etkisi belki yaratabilir çok düşük bir ihtimal de olsa. Ama eldeki kalecilerden iyi.

Çevrimdışı Tolga

Ben isim bilmiyordum ama Romero'nun eldekilerden çok ekstra özellikleri var mı :alala:
Arjantin milli takımının kalesini koruyor elimizdekilerden bence iyidir ama yeterli mi orası tartışılır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Dünya kupasında beğenmiştim ben. Onun haricinde Türkiye'de bir Muslera etkisi belki yaratabilir çok düşük bir ihtimal de olsa. Ama eldeki kalecilerden iyi.
Arjantin milli takımının kalesini koruyor elimizdekilerden bence iyidir ama yeterli mi orası tartışılır.
Eşi biraz sıkıntılı bir tip :D

Çevrimiçi Samet Ç

Eşi biraz sıkıntılı bir tip :D
Hiç sorma Rihanna olayı vardı  :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anıl

Hiç sorma Rihanna olayı vardı  :D
Aynen :D Artık bizde sakat çok diyip onu da kabul edicez :kop:

Çevrimdışı Tolga

Aynen :D Artık bizde sakat çok diyip onu da kabul edicez :kop:
Tabi şöyle birşey var ben Güney Amerikalı kalecilere her zaman güvenirim. :)

O yüzden bir kaleci alınacaksa Güney Amerika kökenli olmasında fayda vardır :ok:

Çevrimdışı Anıl

Tabi şöyle birşey var ben Güney Amerikalı kalecilere her zaman güvenirim. :)

O yüzden bir kaleci alınacaksa Güney Amerika kökenli olmasında fayda vardır :ok:
Türkiye'ye gelen bütün Güney Amerikalı kaleciler iyiydi zaten. Cordoba, Mondragon, Martinez ve Muslera

Çevrimdışı Anıl

Forvet için de Fransa'dan bir oyuncuyla görüşülüyormuş :eyes

Çevrimdışı Dogan

Anıl hayırdır bilader nerden aliyosun bu haberleri  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Forvetse Gignac olabilir sezon sonu bonservisi elinde olacak  :)

Kanat oyuncusu ise Ayew olabilir onun da sözleşmesi sezon sonu bitiyor :D

Çevrimdışı Tolga

Türkiye'ye gelen bütün Güney Amerikalı kaleciler iyiydi zaten. Cordoba, Mondragon, Martinez ve Muslera
Aynen öyle :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece forvet değil sağ,sol,ikinci forvet de oynayabiliyor oraya patlatacaklar 20'li yaşlarda bir oyuncu. Gelirse Vodafone Arena'nın yıldızı olur.

Çevrimdışı Anıl

Forvetse Gignac olabilir sezon sonu bonservisi elinde olacak  :)

Kanat oyuncusu ise Ayew olabilir onun da sözleşmesi sezon sonu bitiyor :D
Gignac değilmiş :nerd:

Çevrimdışı Anıl

Anıl hayırdır bilader nerden aliyosun bu haberleri  :evillol:
Tamamen tesadüfen çıktı bu bilgiler karşıma :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Sadece forvet değil sağ,sol,ikinci forvet de oynayabiliyor oraya patlatacaklar 20'li yaşlarda bir oyuncu. Gelirse Vodafone Arena'nın yıldızı olur.
:o_o: :o_o: :o_o:

Çevrimdışı Tolga

Gignac değilmiş :nerd:
Olsaydı iyi olurdu :evillol: :evillol:

O zaman Ayew'dir görüşülen oyuncu ama kanatlarda oynuyor o da  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 23:39:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kadir G.

Kaliteli bir kanat alırsak Olcayın yedeğe çekilip Kerim Freinin satılmasından yanayım.Olcaya ihtiyacımız var senede 8-10 gol atan bir kanadı 10M'a alamayabiliriz.

Ben kanat alınsa bile ne olcayın ne kerimin kesinlikle satılmaması gerektiğini düşünüyorum. O kadar sakatlık vs oluyor iyi oyuncunun çokluğundan zarar gelmez ha eğer maaş dersenizde 1.3 milyonlar ne kadar borcu olsada stadı biten bir Beşiktaşa yük olmaz. Kerim daha az alıyor diye biliyorum. Şampiyonlar ligine gidersek zaten oynayacaklar yani bir sürü maç var bu otuncuşar için. Diyeceğim o ki takımın aksayan yerlerini yollayıp cl ayarında oyuncu almak lazım. Zaten ileri 4-5 limiz gayet iyi. Demba ba satılsa dahi yerine birini bulurlar artık belli bir sistemimiz var. Sadece çok üst bir fiyat olmadıkça takımın en iyi oyuncusu gökhan satılmayabilir.

Kaleci olarakta en kötü bir romeo bile bir noktaya taşır bizi dünya kupasında oldukça iyiydi. Çok karman çorman bir yazı oldu ama mobilim idare edin. :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Töre liverpool maçlarında da iyi oynarsa müthiş bir piyasa değeri yakalayabilir. Bugün tek başına takım gibiydi

Çevrimdışı Dogan

Kaleci olarak akillarinda romero varsa hic düşünmesinler saglam kaleci.mac kurtarabilen bi kaleci.smp ligine gidersek bilegimizi bükmez bence hemen alinsin.böyle bi kaliteye ihtiyacimiz var kalede