Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993965 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sergen'i bu kadar dillendirmeyin.

Söylene söylene alışır millet. Çok yanlış olur.

Yapılacağını sanmıyorum bu hatanın ama bunun olursası bile olmamalı şuan.

En erken 3-4 sene sonra.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic gidicek sanırım artık eskisi gibi sevinmiyor gollere yerinde duramıyordu gol olduğunda haksız pozisyonlarda hakemeye çok itiraz ederdi
oda sıkıldı heralde burda  :by2:
eskisi gibi sevinmiyor mu ? Bugün 3. golden sonra kameramanı kucağına aldı adam daha ne yapsın   :)

Çevrimdışı Dogan

Bilic seneye burda olmucak diye haberler çıkıyor sinan engin,rıdvan filan söyledi Epl'de takım çalıştırmak istiyormuş
Bilic kalırsa Cech gelmez balkan ülkesinden muhtemelen tolganın yedeği olmak şartıyla kaleci alırlar.
Sergen ismi filan konuşuluyor sergen gelirse büyük değişim yapar oğuzhanı,tolgayı,ersanı direk keser
Bizim başımız tolga ile belada bide gidip yedegini mi alacaklar :) cenk var fıstık gibi yedek.sat tolga yı ts ye yada baska kulübe al adam akıllı bi kaleci.Bu takima yedek degil 11 oyuncusu lazim.11 de oynayanlar yedek :)
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 22:52:13 Dogan ]

Çevrimdışı Anil

Bilic gollere sevinmiyor yazmış bi arkadaş. Adam foto muhabirini elindeki 20 kiloluk kamerası ile kucakladı. Daha ne yapsın arkadaş ne değişik fantezileriniz var. Schuster reisi de böyle yediler Bilic de böyle olacak

Çevrimdışı Türkay

Önder Özen Mottanın ailesel problemleri var dedi form düşüklüğü hakkında.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

ne dicem bizim olcay kac maas aldı gecen sene ve bu sene hatta onceki sene
ve maç bası kac para ?? meraklandım, sanırım rekor fiyatlar gorucez
velininki 10bin oldugu için ona birsey diyemem cocuk ondan maas arttırımına gitti haklı birsey diyemem...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Önder Özen Mottanın ailesel problemleri var dedi form düşüklüğü hakkında.
Bu mac bence on numero bes yildizdi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

konu dısı:

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın da yer aldığı üst düzey bir toplantı gerçekleşti. Çıkan karar: Basketbol için öncelik yabancı antrenör.(NTVSPOR)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic gollere sevinmiyor yazmış bi arkadaş. Adam foto muhabirini elindeki 20 kiloluk kamerası ile kucakladı. Daha ne yapsın arkadaş ne değişik fantezileriniz var. Schuster reisi de böyle yediler Bilic de böyle olacak
Onu diyen kim acaba ? biliç 1 kere sevinmedi haksız gol attıgmız da yedek klubesinin sevinmesini istemedi...
Yoksa biliç taraftar gibi seviniyor resmen

Çevrimiçi Samet Ç

konu dısı:

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın da yer aldığı üst düzey bir toplantı gerçekleşti. Çıkan karar: Basketbol için öncelik yabancı antrenör.(NTVSPOR)
Bartzokas ve Perasovic ile görüşüyorlar. Getiremesek bile böyle hamleler beni sevindirdi gerçekten. En azından bir daha ki sene hedefi yüksek tutacağımızı gördük.  :)

Çevrimdışı talha

Adam ilk golde bir hareket çekti. Görüp görbileceğim en havalı hareketti. Bizim taraftarı da ateşlese Simeone gibi yemin ediyorum bir lvl yukarı çıkacak adam gözümde.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ne dicem bizim olcay kac maas aldı gecen sene ve bu sene hatta onceki sene
ve maç bası kac para ?? meraklandım, sanırım rekor fiyatlar gorucez
velininki 10bin oldugu için ona birsey diyemem cocuk ondan maas arttırımına gitti haklı birsey diyemem...

2014-2015 senesi için 1.200.000 €
2015-2016 senesi için 1.300.00 €
Maç başı 10.000 € alıyor

önceki seneleri bulamadım
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Dogan

Bartzokas ve Perasovic ile görüşüyorlar. Getiremesek bile böyle hamleler beni sevindirdi gerçekten. En azından bir daha ki sene hedefi yüksek tutacağımızı gördük.  :)
Bartzokas bilicvari biri o gelirse iş yapar

Çevrimiçi Samet Ç

Bartzokas bilicvari biri o gelirse iş yapar
Bilic iki olur gelirse. Taraftar çok sever.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 23:08:12 Samo1903 ]

Çevrimdışı Kadir G.

Adam ilk golde bir hareket çekti. Görüp görbileceğim en havalı hareketti. Bizim taraftarı da ateşlese Simeone gibi yemin ediyorum bir lvl yukarı çıkacak adam gözümde.

Video, görüntü vs var mı hocam merak ettim. Seviyorum bu adamı yapar.  :icool:

Çevrimdışı Anıl

Beyler size bir sey sormak istiyorum.Sizce Olcay gelecek sene clye gidecek bir takım için yeterli midir?Eğer piyasası varsa gelecek sene satılıp üst düzey bir kanat oyuncusu alınmasından tarafım.Olcay'ın en buyuk ozelligi tabela yapmasi ve herkes de Tore'yi bu ozelliğinden dolayı eleştiriyordu ama adam bu sene neredeyse Olcay kadar skor yaptı.Bence oraya alınacak üst düzey bir kanat oyuncusu sol bekin bile hücumda son derece rahatlamasını sağlar.Olcay bence Uefa ve super lig icin ideal bir futbolcudur ama cl gercekten çok farklı bir arena.

Çevrimdışı Tolga

Kaleci İtalya'dan gelecekmiş :eyes
İtalya'nın neresinden gelecekmiş :upto:

Çevrimdışı Kadir G.

Üstün Alman teknolojisi ama hayal. Sahi bugün bu adamla ilgili kaçıncı mesajım.  :evillol:

Kevin Trapp
Almanya Almanya
Eintracht Frankfurt Eintracht Frankfurt
8.750.000 EUR
D.Tarihi: 08.07.1990 (24) D.Yeri: MerzigBoy: 190 cmKilo: 84 kgPozisyon: KaleciKontrat Sonu: 30.06.2019
Bundesliga 2014/2015 İstatikleri
Maç   GolYmdMaç   T.O.S.
9   2   %76
YG   YG/Kurt(CSI)   YG/Kurt(CSD)
14

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Beyler size bir sey sormak istiyorum.Sizce Olcay gelecek sene clye gidecek bir takım için yeterli midir?Eğer piyasası varsa gelecek sene satılıp üst düzey bir kanat oyuncusu alınmasından tarafım.Olcay'ın en buyuk ozelligi tabela yapmasi ve herkes de Tore'yi bu ozelliğinden dolayı eleştiriyordu ama adam bu sene neredeyse Olcay kadar skor yaptı.Bence oraya alınacak üst düzey bir kanat oyuncusu sol bekin bile hücumda son derece rahatlamasını sağlar.Olcay bence Uefa ve super lig icin ideal bir futbolcudur ama cl gercekten çok farklı bir arena.
Bir kanat oyuncusu bence de lazım ama Olcay'ın gönderilmesine karşıyım.

Şöyle söyleyeyim Olcay bugün Fb ya da Gs'de oynuyor olsaydı medya dünya yıldızıymış gibi lanse ederdi.

Maalesef şöyle bir gerçek var ki biz elimizdeki oyuncuları parlatamıyoruz bu yüzden de bu oyuncular sıradanmış gibi geliyor bizlere.

Çevrimdışı Tolga

Bir kanat oyuncusu bence de lazım ama Olcay'ın gönderilmesine karşıyım.

Şöyle söyleyeyim Olcay bugün Fb ya da Gs'de oynuyor olsaydı medya dünya yıldızıymış gibi lanse ederdi.

Maalesef şöyle bir gerçek var ki biz elimizdeki oyuncuları parlatamıyoruz bu yüzden de bu oyuncular sıradanmış gibi geliyor bizlere.
Bence de satılmaması gerek ama bir yerden de başlamak lazım oyuncu takım için ne kadar önemli olursa olsun satmaya yoksa bu borçlar kolay kolay erimeyecek.

Çevrimdışı Anıl

Romero'yu diyorsunuz o zaman :)
Ben isim bilmiyordum ama Romero'nun eldekilerden çok ekstra özellikleri var mı :alala: