Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988460 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

nerden biliyorsun hocam tam terside olabilir:) zaten hep dikkatimi çekmiştir rrakip ataktayken kartal gol gol deriz herifleri kudurturuz :lol: guzel yapıyoruz ama yanlıs zamanda:) onu iyi ayarlamak lazım

Bi düşünsene takimlar hazırlanmış sahaya cikacaklar arkada bu skrillex in şarkısı caliyor ve tüm tribunler ayni anda ritim tutuyor... saglam bir ses sistemi ile rakipler baya bi etkilenir diye dusunuyorum...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

konu dısı:

mutlu haber geldi

Alper Bahadır ‏@alperbah  40 sn.41 saniye önce
Ahmet Kandemir istifa etti

yükske ihtimal murat didin gelecek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bi düşünsene takimlar hazırlanmış sahaya cikacaklar arkada bu skrillex in şarkısı caliyor ve tüm tribunler ayni anda ritim tutuyor... saglam bir ses sistemi ile rakipler baya bi etkilenir diye dusunuyorum...

tabi tabi muhakkak    :bateri: :djsmile:

Çevrimdışı talha

konu dısı:

mutlu haber geldi

Alper Bahadır ‏@alperbah  40 sn.41 saniye önce
Ahmet Kandemir istifa etti

yükske ihtimal murat didin gelecek

bakalım murat didin kaç kafta dayanacak :uyucam:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ahmet Kandemir'e büyük haksızlık yapıldı. Adam en sonunda istifa etti. Topu topu 2,5 milyon usd ile gayet başarılıydı. çok yazık..

Çevrimiçi Samet Ç

bakalım murat didin kaç kafta dayanacak :uyucam:
Murat Didin'e sonuna kadar güvenirim. En azından Ahmet Kandemir'den çok daha iyi olacaktır.  :) Hatta seneye de bütçeler böyle olacaksa Murat Didin kalmalıdır en az 2 sene daha. Tabi takımın başına geçerse.

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Kandemir'e büyük haksızlık yapıldı. Adam en sonunda istifa etti. Topu topu 2,5 milyon usd ile gayet başarılıydı. çok yazık..
Başarılı değildi. Adamı bir Bo McCalebb'i buldu diye ilah yaptılar Türkiye'de.

Çevrimdışı ozan062

kaç defa lofton kurtardı onu ona ragmen yenilgi serisi yapmayı basardı dombili,,,

ben murat didinden cok sarıcayı istiyorum onunla anca sene sonu olur ama cok zor o iş

Çevrimdışı ilhan mansız

o bütçeyle ne yapacaktı? ortalama bir takımdan başka, üç ay sonra göreceğiz gelirse Murat Didin hoca için neler yazacağınızı. Fenerin 15 milyon usd ayırdığı yerde 2,5 milyon usdlik takımdan ne bekliyorsun, en kolay şey adam harcamaktır, anlamadan dinlemeden, yeterli tecrübeye kavuşmadan onun bunun gazıyla,

Çevrimiçi Samet Ç

kaç defa lofton kurtardı onu ona ragmen yenilgi serisi yapmayı basardı dombili,,,

ben murat didinden cok sarıcayı istiyorum onunla anca sene sonu olur ama cok zor o iş
Sarıca Kandemir'in aldığı maaşın 4 katını istiyor. O iş çok zor. Anca bütçeler rakiplerimizle eşitlenince olur.

Çevrimiçi Samet Ç

o bütçeyle ne yapacaktı? ortalama bir takımdan başka, üç ay sonra göreceğiz gelirse Murat Didin hoca için neler yazacağınızı. Fenerin 15 milyon usd ayırdığı yerde 2,5 milyon usdlik takımdan ne bekliyorsun, en kolay şey adam harcamaktır, anlamadan dinlemeden, yeterli tecrübeye kavuşmadan onun bunun gazıyla,
Bugüne kadar dinledim Kandemir'i hep boş konuştu. Beşiktaş'ın çocuğuyum deyip durdu sorunları çözmek yerine hep kendini acındırdı birilerini suçladı.İstifa etmesine çok sevindim. Kendisi için doğru olanı yaptı.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 21:57:01 Samo1903 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Bugüne kadar dinledim Kandemir'i hep boş konuştu. Beşiktaş'ın çocuğuyum deyip durdu sorunları çözmek yerine hep kendini acındırdı birilerini suçladı.Ayrıca mümkünse tüm basketbol şubesi istifa etsin.
boş konuşmuşmuş? ne söylemiş boş? Beşiktaş kongre üyesi zaten ama mesele bu değil, bu bütçeyle ne yapacak adam, yerine gelecek hoca ne yapacak? daha iyi bir takım olması lazım. harcamak çok kolay,adam istifa etti işte, Bir takımın kapasitesini bilip onun üzerinden değerlendirmiyorsunuz. Benzeri hata zaman zaman Bilic e de yapılıyor zaman zaman tabi ki hata yapabilirler ama Bilic dünyanın belki de en başarılı hocasıdır. Ahmet hoca da elinden geleni yaptı bu kadrodan ne bekliyorsunuz? zaten en fazla buralarda gezinir. Yiğiter uluğ taraftarı küçümsemişmiş az bile yapmış sanki bilmiyoruz basketbol maçlarındaki kaliteyi.

Çevrimiçi Samet Ç

boş konuşmuşmuş? ne söylemiş boş? Beşiktaş kongre üyesi zaten ama mesele bu değil, bu bütçeyle ne yapacak adam, yerine gelecek hoca ne yapacak? daha iyi bir takım olması lazım. harcamak çok kolay,adam istifa etti işte, Bir takımın kapasitesini bilip onun üzerinden değerlendirmiyorsunuz. Benzeri hata zaman zaman Bilic e de yapılıyor zaman zaman tabi ki hata yapabilirler ama Bilic dünyanın belki de en başarılı hocasıdır. Ahmet hoca da elinden geleni yaptı bu kadrodan ne bekliyorsunuz? zaten en fazla buralarda gezinir. Yiğiter uluğ taraftarı küçümsemişmiş az bile yapmış sanki bilmiyoruz basketbol maçlarındaki kaliteyi.
Erman Kunter zamanında iken de çok mütevazi bir kadromuz olmasına rağmen Euroleague'de Top 16 yaptık. Bütçe bazen her şey değildir. Ahmet Kandemir oyunu okumayı bilmiyordu. Bu yıl ve geçen yıl sana onlarca maç sayarım 8-10 sayı öndeyken son çeyrekte verdiğimiz maçları. Bana gelipte yok bütçe bu yok bu kadar olur demeyin tamam savunursunuz anlarım da  körü körüne savunuyorsunuz bazen.

Çevrimdışı ilhan mansız

Erman Kunter zamanında iken de çok mütevazi bir kadromuz olmasına rağmen Euroleague'de Top 16 yaptık. Bütçe bazen her şey değildir. Ahmet Kandemir oyunu okumayı bilmiyordu. Bu yıl ve geçen yıl sana onlarca maç sayarım 8-10 sayı öndeyken son çeyrekte verdiğimiz maçları. Bana gelipte yok bütçe bu yok bu kadar olur demeyin tamam savunursunuz anlarım da  körü körüne savunuyorsunuz bazen.
Erman hocada bıraktı gitti ona da söylenmeyen kalmadı. Üstelik o takım daha iyiydi. Biz o maçların çoğunu salon da izledik. Bence Erman hoca da başarılıydı. Ben zaten bütçe herşeydir demedim ama bir yere kadar gider. Ondan sonrası kalite ister. 15 milyon usd bütçeli bir takımla 10 milyon usd bütçeli bir takım kapışabilir ama 2,5 milyon usd bütçeli bir takım kapışamaz. Son haftalarda adamlar kaybetsin de gönderelim havası oluşturuldu bazıları da bilerek veya bilmeyerek bu oyuna geldiler gitti işte adam.. Kaldı ki Ahmet hoca büyük maçlarda zorlandı normal olarak onun dışında genelde maçları aldık. Sabır göstermeyip sürekli değişiklik yapmanın bir faydası olmaz. bunu öğrenmek gerek. Biz tüm hayatı real madrid de geçmiş adamı bile 10. haftada gönderdik. Bu zihniyet beş para etmez. Del bosque gibi bir adamı bile 3 ayda gönderdik.Bu futbol takımı için de geçerli biz bu sezon 5. bile olsak bence sorun değil ama nedense bu kadar başarılı bir hoca bile abuk sabuk gerekçelerle eleştiriliyor. İnşallah yanılırım ama bu yazışmaları sana birkaç ay sonra hatırlatırım. Ders alınmadıkça tatih tekerrürden ibarettir.

Çevrimdışı talha

Ahmet Kandemir'i bende çok sevmem ama bizim taraftrda bazen çok fazlasını istiyor. Yerine kimse gelir mi onu da pek sanmıyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Erman hocada bıraktı gitti ona da söylenmeyen kalmadı. Üstelik o takım daha iyiydi. Biz o maçların çoğunu salon da izledik. Bence Erman hoca da başarılıydı. Ben zaten bütçe herşeydir demedim ama bir yere kadar gider. Ondan sonrası kalite ister. 15 milyon usd bütçeli bir takımla 10 milyon usd bütçeli bir takım kapışabilir ama 2,5 milyon usd bütçeli bir takım kapışamaz. Son haftalarda adamlar kaybetsin de gönderelim havası oluşturuldu bazıları da bilerek veya bilmeyerek bu oyuna geldiler gitti işte adam.. Kaldı ki Ahmet hoca büyük maçlarda zorlandı normal olarak onun dışında genelde maçları aldık. Sabır göstermeyip sürekli değişiklik yapmanın bir faydası olmaz. bunu öğrenmek gerek. Biz tüm hayatı real madrid de geçmiş adamı bile 10. haftada gönderdik. Bu zihniyet beş para etmez. Del bosque gibi bir adamı bile 3 ayda gönderdik.Bu futbol takımı için de geçerli biz bu sezon 5. bile olsak bence sorun değil ama nedense bu kadar başarılı bir hoca bile abuk sabuk gerekçelerle eleştiriliyor. İnşallah yanılırım ama bu yazışmaları sana birkaç ay sonra hatırlatırım. Ders alınmadıkça tatih tekerrürden ibarettir.
Takım kalitesi önemli ama Kandemir'in eline Teodosic'i, Rudy'i, Rubio'yu ver adamlar iki günde basketbolu unuturlar. Kandemir'in hiç bir zaman basketbol bilgisine güvenmem. Çünkü iyi bilmiyor biliyor olsaydı zaten bizim başımız da olmazdı veya bizden önce Mersin gibi takımların başına geçmezdi Efes'in Fener'in başında olurdu. Takım kalitesi kadar koçun kaliteside önemlidir. Mesela bizim kadroyu İvkovic'in eline ver Kandemir'den daha fazla iş yapardı işin açıkcası. Hatta Broekoff çok özel bir oyuncu haline gelirdi. Bir çok oyuncu da İvkovic'in elinde farklı yerlere gelebilirdi. Bütçe deyip kestirip atmamalıyız.

Çevrimdışı ilhan mansız

Takım kalitesi önemli ama Kandemir'in eline Teodosic'i, Rudy'i, Rubio'yu ver adamlar iki günde basketbolu unuturlar. Kandemir'in hiç bir zaman basketbol bilgisine güvenmem. Çünkü iyi bilmiyor biliyor olsaydı zaten bizim başımız da olmazdı veya bizden önce Mersin gibi takımların başına geçmezdi Efes'in Fener'in başında olurdu. Takım kalitesi kadar koçun kaliteside önemlidir. Mesela bizim kadroyu İvkovic'in eline ver Kandemir'den daha fazla iş yapardı işin açıkcası. Hatta Broekoff çok özel bir oyuncu haline gelirdi. Bir çok oyuncu da İvkovic'in elinde farklı yerlere gelebilirdi. Bütçe deyip kestirip atmamalıyız.
İşte o ivkoviçi getirmen için para lazım. Kaldı ki ivkoviç bile gelse en iyi ihtimal 5. olurduk. Fenerin veya efesin döktüğü para ortada. Birkaç ay sonra sonuçları hep birlikte göreceğiz. Hoca 6.sırada bıraktı.

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Kandemir'i bende çok sevmem ama bizim taraftrda bazen çok fazlasını istiyor. Yerine kimse gelir mi onu da pek sanmıyorum.
En kötü ihtimalle Yağızer Uluğ gelir. Yiğiter Uluğ'un kardeşi. :)

Çevrimiçi Samet Ç

İşte o ivkoviçi getirmen için para lazım. Kaldı ki ivkoviç bile gelse en iyi ihtimal 5. olurduk. Fenerin veya efesin döktüğü para ortada. Birkaç ay sonra sonuçları hep birlikte göreceğiz. Hoca 6.sırada bıraktı.
Göreceğiz.  :)

Çevrimdışı ozan062

hepimizin dusundugu bu ki yonetimde sene sonuna kadar goturmeyi planlıyordu bu işi ama seri maglubiyetler gelince kacınılmaz oldu,,
fakat boyle bir adam tepkilerden sonra kongre üyeliğimi iptal edicem diyorsa ben futbolda gorev almıs oldugu bir dunyayı dusunemiyorum :lol:
direk ucaktan atlarmıs demek:)

erginde aynı tepkileri veriyor orada bunlar tepki gormemiş yav:)
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 22:34:39 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

Benim gozumde kaleci ospinadir..
Ospina'yı gördüğümde aklıma hep Cordoba geliyor keşke alabilseydik :bawling:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

hepimizin dusundugu bu ki yonetimde sene sonuna kadar goturmeyi planlıyordu bu işi ama seri maglubiyetler gelince kacınılmaz oldu,,
fakat boyle bir adam tepkilerden sonra kongre üyeliğimi iptal edicem diyorsa ben futbolda gorev almıs oldugu bir dunyayı dusunemiyorum :lol:
direk ucaktan atlarmıs demek:)

erginde aynı tepkileri veriyor orada bunlar tepki gormemiş yav:)
biz Erman hocaya bile atıp tutuyorduk bunlar ne ki Ahmet hoca da dayanamadı bıraktı.Adamın elinde şampiyon olacak kadro vardı aslında ama ne yapalım adam basketbolu bilmiyor. Biz daha iyi biliyoruz.  :D Yeni gelecek hocamız başaracaktır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:02:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
biz Erman hocaya bile atıp tutuyorduk bunlar ne ki Ahmet hoca da dayanamadı bıraktı.Adamın elinde şampiyon olacak kadro vardı aslında ama ne yapalım adam basketbolu bilmiyor. Biz daha iyi biliyoruz.  :D Yeni gelecek hocamız başaracaktır.

Ahmet Kandemir iyi Beşiktaşlıdır, iyi bir koç değildir.

Ben çok anlamam basketboldan o yüzden çok yorum yapmayacağım ama tüm maçları izledim neredeyse.

Molalaarı bu kadar lüzumsuz harcayığ en gerekli yerde mola alamayan bir takım var sene başından beri.

Bir tan pivot bulamayan, Lofton'un 5 tane son sayı basketi olmasa çoktan topu atmış bir takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı buratti

Hay agzina saglik hocam. Bizim cahil taraftarin hic birseyi begenmemesi yuzunden surekli bir adam haracama modundayiz.