Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988454 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 14:20:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eski as başkanımızın söylediklerine bakın! Ne bitmez hırs arkadaş!
http://m.fanatik.com.tr/2015/02/14/sok-iddia-besiktasa-uefadan-ceza-gelebilir-413415

Oylarıyla şantaj yapamıyor yeni üyeliklerden sonra ondan bu tavırlar.

Defettiler ya. Yakında kulüpten de defedilecek az kaldı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

BESIKTAS'TA PUBIS TESHISI KONULAN MOTTA'NIN AGRILARININ GECTIGI VE LIGDE OYNANACAK BURSASPOR MACINDA GOREV YAPABILECEGI OGRENILDI. CEZALI ERSAN, SAKATLIKLARI SUREN MILOSEVIC VE CENK TOSUN ISE BU KARSILASMADA FORMA GIYEMEYECEKLER.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 26 Şubat akşamı Liverpool'u konuk edecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın bilet satışları ise devam ediyor.

Passolig uygulamasının olmadığı maç için 14 Şubat Cumartesi saat 12:00 itibariyle yaklaşık 11.800 adet bilet satıldı.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü'nün sezon başından beri devam eden kombine kart satışlarında ise sayı 13 bini geçmiş durumda.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 15:04:43
  • Beşiktaş / Bodrum
@anilt

Futbol hayatına Meksika'nın Queretaro takımında devam eden Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun, gelecek sezon Angola'nın Kabuscorp takımda forma giyeceği öne sürüldü.

:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 15:12:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Maç Öncesi dinlerseniz  fena havaya sokar  :icool:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Tolga'nın bu popülist tavırları itici olmaya başladı.Tamam ortada büyük bir acı ve zalimlik var ancak yaptığı yorumlar hep birilerinin suyuna yürümek amaçlı gibi.Ne bileyim kendisine gelen mektupları sosyal medyada paylaşmalar,ettiği yardımları göstermeler,maçtan önce ve sonra verdiği sosyal mesajlar falan filan... işi şova dökmeye başladı Tolga.Başlangıçta çok hoşuma gidiyordu takımda böyle adamlar varsa sırtımız yere gelmez diyordum ama artık aynı düşüncede değilim.

Çevrimdışı Hicks

Tolga'nın bu popülist tavırları itici olmaya başladı.Tamam ortada büyük bir acı ve zalimlik var ancak yaptığı yorumlar hep birilerinin suyuna yürümek amaçlı gibi.Ne bileyim kendisine gelen mektupları sosyal medyada paylaşmalar,ettiği yardımları göstermeler,maçtan önce ve sonra verdiği sosyal mesajlar falan filan... işi şova dökmeye başladı Tolga.Başlangıçta çok hoşuma gidiyordu takımda böyle adamlar varsa sırtımız yere gelmez diyordum ama artık aynı düşüncede değilim.

Tolga önce futbolunu oynasın diğer işler sonra. Asli görevini yapmayan adamın onun dışında ne yaptığı çok da umurumda değil açıkçası...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Anil

Katılıyorum. Adam gibi adam olmak için sosyal mesaj verilmez. Bana göre kendine küfür edildiği için form tuttuğu zaman tribünlere çağrıldığı halde gitmeyen Runje daha adamdır.

Ayrıca Bursa maçı için ben umutluyum. Maçı olimpiyata aldırdılar ama onlar bizden daha coşkulu oynayan bir takım. Onlar bizden daha fazla etkileneceklerdir olimpiyatta.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 16:16:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Bana göre kendine küfür edildiği için form tuttuğu zaman tribünlere çağrıldığı halde gitmeyen Runje daha adamdır.

:claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 16:19:05
  • Beşiktaş / Bodrum
İki beğenmediğimiz kaleci Runje ve İskoç'tan bonservis kazanmamız ve bunların bonservis kazandığımız nerdeyse tek oyuncular olmaları  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

@anilt

Futbol hayatına Meksika'nın Queretaro takımında devam eden Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun, gelecek sezon Angola'nın Kabuscorp takımda forma giyeceği öne sürüldü.

:kop: :kop: :kop:

nerden nereye  :lol: :lol: :lol:

bi de bu paragözü neredeyse alacaktık, iyiki de almadık... quaresma-fernandes vol 2 olurdu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 16:22:51
  • Beşiktaş / Bodrum
nerden nereye  :lol: :lol: :lol:

bi de bu paragözü neredeyse alacaktık, iyiki de almadık... quaresma-fernandes vol 2 olurdu

İşte yönetimin transfer politikasına hala güvenmeme sebebim bu.

Bunlar başımıza gelecekti göz göre göre.

2 sene daha böyle adam akıllı transfer olursa o zaman inanacağım gösteriş merakının yokolduğuna.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

:claps: :claps: :claps: son açıklamalarıyla kendisinden soğumuştum... hatta performansı bile yerlerdeydi. bizim hakan bile bundan iyi kaleciydi.

ama şöyle birşey de var, bizim kokuşmuş ligde aziz, melo, aysal, emre, meireles, alves, baytar, selçuk(inan) gibi çirkefler varken tolga dilediği kadar şov yapsın... en azından renkli ve tsde tolga gibi ADAMLAR yok!!!

Çevrimdışı Anil

Demba Ba ya 22 milyon teklif doğru mu gerçekten?  22 milyona 0 dan şampiyonluğa oynayan takım kurulur eğer öyle bişey varsa sene sonu veda edelim.

Çevrimdışı Neo Nesil

BESIKTAS'TA PUBIS TESHISI KONULAN MOTTA'NIN AGRILARININ GECTIGI VE LIGDE OYNANACAK BURSASPOR MACINDA GOREV YAPABILECEGI OGRENILDI. CEZALI ERSAN, SAKATLIKLARI SUREN MILOSEVIC VE CENK TOSUN ISE BU KARSILASMADA FORMA GIYEMEYECEKLER.

uğurdan ve necipten kurtulduk zeusa şükür...

Çevrimdışı talha

İşte yönetimin transfer politikasına hala güvenmeme sebebim bu.

Bunlar başımıza gelecekti göz göre göre.

2 sene daha böyle adam akıllı transfer olursa o zaman inanacağım gösteriş merakının yokolduğuna.

Yönetim o transferi sadece taraftarın gazını almak için yapacaktı. Taraftar bile deliler gibi istiyordu. Maalesef F.Orman kendini sevdirmek için ( ne gerek varsa :lol: ) yapacaktı ama olmadığına öyle mutluyum ki.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 16:33:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba Ba ya 22 milyon teklif doğru mu gerçekten?  22 milyona 0 dan şampiyonluğa oynayan takım kurulur eğer öyle bişey varsa sene sonu veda edelim.

Bu kadarına inanmayın bence çok çok düşük ihtimal.

Ibrahimovic 30 yaşında bu paraya gitti. Müslüman olması Arap yarımadasından bir ihtimal ama yine de çok bu.

17-18 maksimum diyorum ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ibrahimovic 30 yaşında bu paraya gitti. Müslüman olması Arap yarımadasından bir ihtimal ama yine de çok bu.

popülist söylem etkendir ama burda. demba bizde 30m'i görsün. araplara 20m'e gitme şansı yüksek. 18olursa da canıma minnet. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı alperenn58

herkes  isini yapsa ne guzel olur mesela taraftarlarimizda maclarimiza  gitse

Çevrimdışı Anil

Bana göre Demba Ba 10 bile etmez yaşı sebebi ile ama Arabistan piyasası olduğuda gerçek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 17:02:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Bana göre Demba Ba 10 bile etmez yaşı sebebi ile ama Arabistan piyasası olduğuda gerçek

Aynen öyle Avrupa piyasasında 10 eder yine belki çok acil ihtiyacı olan takım için.

Ama ederi 7-8 şuan Avrupa'da normalde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Kaleci deyince Asper diyenler beri gelsin,hey gidi günler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Kaleci deyince Asper diyenler beri gelsin,hey gidi günler
Myhre diyeyim ben de o zaman :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...