Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987889 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yönetim "stat yapıyor" o yüzden bu işlere zaman bulamıyor sanırım.. :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

Yönetim "stat yapıyor" o yüzden bu işlere zaman bulamıyor sanırım.. :)

Aynen kimse de demiyor etrafındakiler de statta kalıyor... Medya da statta kalıyor...

Stat konusunda malesef bir türlü işi çözemediler.

Geçen Başbakanın yanına gitmişti Başkan. Orada 42 numara Davutoğlu forması verdi. Ancak Galatasarayı Konyaya bile çekemedik.  :D

Valla ben aslında konya ankara izmir cart curt geçiyorum..

Kardeşim benim vergilerimle yapılan BAŞAKŞEHİR STADYUMUNDA benim oynamama kim nasıl engel olur anlamıyorum..

3 milyon Beşiktaşlı oyu var bu İstanbulda. Kadir Topbaşı alacaksın karşına , bana bu stadı vereceksin diyeceksin.

Rica etmeye bile gerek yok. Yaptıracaksın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

Stat konusunda malesef bir türlü işi çözemediler.

Geçen Başbakanın yanına gitmişti Başkan. Orada 42 numara Davutoğlu forması verdi. Ancak Galatasarayı Konyaya bile çekemedik.  :D

Valla ben aslında konya ankara izmir cart curt geçiyorum..

Kardeşim benim vergilerimle yapılan BAŞAKŞEHİR STADYUMUNDA benim oynamama kim nasıl engel olur anlamıyorum..

3 milyon Beşiktaşlı oyu var bu İstanbulda. Kadir Topbaşı alacaksın karşına , bana bu stadı vereceksin diyeceksin.

Rica etmeye bile gerek yok. Yaptıracaksın
Kadiri karşına dikersen sonra başkalarının karsına dikilirsin...
Bizi olaylar bitirdi haziran olayları varya... Stat yıkıldıgı zaman medya sagolsun bizi ön plana attı... o zamanlar olmasaydı gül gibi işler iyi giderdi...

Ben tam tersini düşünüyorum..

Eğer Gezi Parkı eylemleri olmasaydı bugün bu stadın dikilme ihtimali yoktu..

Beşiktaşlı taraftarların statları ellerinden alındığıında bırak İstanbulu, Dünyayı herkese dar edeceğini herkes çok net gördü..

Senin 3 milyon oyun var burada. En az 200 bin seçmen başkandan etkilenir yeni sosyal medya etkisiyle..

Ve kimse kıçı kırık Terim Stadyumu için bunu karşısına alamaz..

Güçlü olan biziz aslında ancak tabi taraftarında hatası var. 80,000 kişi dolduramıyoruzki BAŞKANDA masaya vursun. Buda başka gerçek yani
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Neo Nesil

Ben tam tersini düşünüyorum..

Eğer Gezi Parkı eylemleri olmasaydı bugün bu stadın dikilme ihtimali yoktu..

Beşiktaşlı taraftarların statları ellerinden alındığıında bırak İstanbulu, Dünyayı herkese dar edeceğini herkes çok net gördü..

Senin 3 milyon oyun var burada. En az 200 bin seçmen başkandan etkilenir yeni sosyal medya etkisiyle..

Ve kimse kıçı kırık Terim Stadyumu için bunu karşısına alamaz..

Güçlü olan biziz aslında ancak tabi taraftarında hatası var. 80,000 kişi dolduramıyoruzki BAŞKANDA masaya vursun. Buda başka gerçek yani

aynen hocam. ben bunu dün söylemiştim... fakat bu forumdakiler eleştirimden pek memnun olmadı.

fenerbahçe 2012 de şikeyle yargılanırken o yıllarda stadı fullemişti aziz ve çalgıcılarına rağmen...

biz daha 10.000 i dahi göremiyoruz... sonra ben eleştirince "vay bjk taraftarı cefakardır, vay bjk taraftarı çilekeştir, en son onlara laf söylenir. vay sen kimsin de onlara dil uzatıyorsun. vay saygısız uslüp kullanmak ne haddine"

[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 02:59:42 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mehmet Demirkol: "Bursa orta sahası, standart oyunlarını oynarsa Beşiktaş’ın neden stoper (!) ve sol bek almadığını bütün hafta konuşuruz"

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 11:18:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mehmet Demirkol: "Bursa orta sahası, standart oyunlarını oynarsa Beşiktaş’ın neden stoper (!) ve sol bek almadığını bütün hafta konuşuruz"

Bursa'nın ortasahası Beşiktaş'ın ortasahasından oyun olarak iyi.

Ancak Bursa'nın ortasahası Beşiktaş'tan iyi değil.

İkisi farklı kavramlar. Biz istediğimiz oyunu oynarsak o ortasaha top alamaz zaten.

Bilic eğer takımı geri çekerse biz burada hezimete uğrarız bakın çok net söylüyorum. Biraz korktuğunu hissediyorum çünkü yine.

Önde basarsak bu maçı 3 gol atarak kazanırız. O top Belluschi'ye ve Ozan'a ulaşmamalı. Stoperlere basacağız. Stoperlerden çıkacak top.

Aksi olur da geri çekilip fark yersek istifasını isterim burada Bilic'in.

Çünkü bunu 5. kez yapmış ve 5. kez yenilmiş olacak. Bu da 15 defa daha yapacağı anlamını taşır gözümde.

Bu maç şampiyonluk için değil ama Bilic'in taktisyenliği ve cesareti konusunda ölçü maçıdır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bursa karşısında trabzon maçı gibi oynar Bilic.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 11:31:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa karşısında trabzon maçı gibi oynar Bilic.

Bunu yaparsak, üstüne bunu derbilerde de yaparsak yardıra yardıra şampiyon olacak bu takım.

Baştan ayağa işler mekanizma. Önce yöneten cesur olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Belluschi,Josue,Ozan bunlar Türkiye'de her takımda ilk 11 oynayabilecek kapasitede oyuncular.

Bence tam tersi Bursaspor orta sahası bireysel olarak bizim bir adım önümüzde ancak bizde 2-3 senenin verdiği bir takım oyunu var.Bursa bu sene oynadığı(Fener ve Gs maçları da dahil) her maçta rakibine orta saha üstünlüğü kurdu.Bu maçta da üstünlüğü kurarsa maçı kazanması süpriz olmaz.Ancak baskılı başlarsak işler değişir defansları çok hata yapıyor,adam kaçırıyor..Aynısı bizim için de geçerli.Atınç maç içinde yerini çok kaybediyor.Orta saha maçı olur herkesin maça pür dikkat konsantre olması lazım yoksa puan kaybı yaşarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 11:47:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu ayı yavrusunu kimim tutacağı da önemli. Adam hayvan gibi kuvvetli Atınç'ı savurup atmaz umarım.

Bizim Almeida'nın Street Fighter'dan çıkmış hali.

Sürekli önüne geçerek top almak lazım topu aldırırsak kalçasıyla yıka yıka geçer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

İkisi farklı kavramlar. Biz istediğimiz oyunu oynarsak o ortasaha top alamaz zaten.

Bilic eğer takımı geri çekerse biz burada hezimete uğrarız bakın çok net söylüyorum. Biraz korktuğunu hissediyorum çünkü yine.

Önde basarsak bu maçı 3 gol atarak kazanırız. O top Belluschi'ye ve Ozan'a ulaşmamalı. Stoperlere basacağız. Stoperlerden çıkacak top.

Çünkü bunu 5. kez yapmış ve 5. kez yenilmiş olacak. Bu da 15 defa daha yapacağı anlamını taşır gözümde.

Bu maç şampiyonluk için değil ama Bilic'in taktisyenliği ve cesareti konusunda ölçü maçıdır.

Ben 2 farklı kazanacağımızı düşünüyorum. Beni tek korkutan faktör olimpiyat gerisi önemli değil.

Çevrimdışı Doğukan E.

Abi senin ilk defa Bilic hakkında bu kadar sert yorum yaptığını gördüm...

Çevrimdışı talha

Ya BS'yi ettiniz rakip bize. Yeneceğiz sıkıntı yapmayın. :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

passoyu esasında bu fenermacına dayatılan zorunlu kılan devlettir, ocneden tarihi belirlenmiş deniyor fakat neler neler için bunun ertelendiğini gorduk inatla yapmadılar

gecen hafta mısırda bi derbi vardı orada mesela stadın kapasitesi olimpiyat kadar fakat 10bin kişi alıyorlardı stadlara sizce neden?
cnk cogunluk demek potansiyel demek, işte bir dısarıdan pencere devlet operasyonu diyor ki dayanagı kuvvetli

obur taraf yonetimin tavırlarına kızıyor diyor  kendilerince haklı
bir baskaları ise takıma kızıyor artık neyse dusunceleri

daha baska dusunen yoktur artık zaten siz yapın yorumu

bu arada bursa macını rahat gecebiliriz diyen cogunluk fazla onceleri cnk boyle zorlanıcaz dediklerimizi rahat geçtik burdan geliyor özgüven
bana gorede kolay gibi hatırlatayım
gecen sene olimpiyattaki maca civelli damgasını vurmustu hatırlayın
koca kalcalıyla beraber macı sabote etmişlerdi fakat orda bir yiğit vardı herseyi yıktı geçti
gökhan töre ,, ogunku performansıyla almıstı macı hatırlayın yine aynısı oalcak  tribünlerde insanda yoktu fazla ama aldık macı  :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Abi senin ilk defa Bilic hakkında bu kadar sert yorum yaptığını gördüm...

haklı birde  soyle dusunun
butun oynadıgı derbilerde sadece feneri ilk yarıda onde basıp one geçtiğimiz fakat ikinci yarıda geri cekilip rakip 10kişiyle  macın berabere biteni haric hep rakibi geride karsıladık
boyle bir dusunce iyi savunma 4lüsü olan hatta sürekli oynamıs alısmıs oyuncularla yapılır ama bizde öyle değilki ondan doalyı inatla bu yontemin secilmesi sabırları tasırır.

Çevrimdışı atalay

Olimpiyat Stadında takımın boyunu kısaltıp,stoperleri orta sahaya çıkarmayıp;compact oyanamadıktan sonra rakip takımının stoperlerine baskı kuramazsın.Üstelik rakip orta saha topu iyi kullanabiliyor ise geride büyük alanlar bırakırsınız.Sivok belli ki yine yok.Benim şahsi görüşüm ben maça Necip ile başlardım.Sağ stoper Necip,sol stoper Pedro.Necip,takımda ki tüm stoperlere göre topu daha iyi kullanıyor ve orta sahaya yakın oynayıp hamleli oyuncu özelliğini kullanabilir.Lakin burada kilit oyuncu Motta.Eğer oynamayacak ise işin geometrisinden tutun en ince ayrıntısına kadar her şey değişiyor.Mesela Tolgay geldiğinden beri baklava diliminin arasına sıkıştığı kaldı halbuki biz onu topla dribbling edebilsin oyuna dinamizm katsın diye transfer ettik.Daha önce 11 yazmıştım ama;herhalde şöyle olur.
11/18:Tolga-Serdar,Necip,Pedro,Motta(Atiba)-Veli,Atiba,(Oğuzhan)Gökhan,Sosa,Olcay-Demba Ba

Çevrimdışı ozan062

Mesela Tolgay geldiğinden beri baklava diliminin arasına sıkıştığı kaldı halbuki biz onu topla dribbling edebilsin oyuna dinamizm katsın diye transfer ettik.

birkaç gün once tolgayı sorucaktım tolgayın sarıyer macı haricinde begenen varmı diye
dediğin gibi bu konuda daha takıma uyum saglıyamadıgını gorenler varmıs bu beni sevindirdi
ve atiba necip tolgay üçlüüsünü son macta yanlıs kullandıgını gorduk bilicin demekki daha ne istediğini nasıl verim alacagınıda cozememiş
işte taktik antrenmanıda bilmiyorum bu kadar mac aralıgında dogru duzgun yapılabilirmi?? eksiklik adapte olamayısnın bir sebebide bumudur acaba?

Çevrimdışı ozan062

konu dısı

Barış Uzel - 17406 ‏@barisuzel  12 Şub
Edindiğim bilgi:Ahmet Kandemir, Beşiktaş'taki görevinden ayrıldı.Herkese hayırlı olsun.Beşiktaş kongre üyeliğini bile bırakmayı düşünüyormuş

Barış Uzel - 17406 ‏@barisuzel  12 sn.12 saniye önce
Ahmet Kandemir bıraktı mı diye, ne zaman diye soran çok, cevaplayım: Edindiğim bilgi, Trabzon deplasmanı sonrası Ahmet Kandemir yok...

Çevrimdışı Doğukan E.

passoyu esasında bu fenermacına dayatılan zorunlu kılan devlettir, ocneden tarihi belirlenmiş deniyor fakat neler neler için bunun ertelendiğini gorduk inatla yapmadılar

gecen hafta mısırda bi derbi vardı orada mesela stadın kapasitesi olimpiyat kadar fakat 10bin kişi alıyorlardı stadlara sizce neden?
cnk cogunluk demek potansiyel demek, işte bir dısarıdan pencere devlet operasyonu diyor ki dayanagı kuvvetli

obur taraf yonetimin tavırlarına kızıyor diyor  kendilerince haklı
bir baskaları ise takıma kızıyor artık neyse dusunceleri

daha baska dusunen yoktur artık zaten siz yapın yorumu

bu arada bursa macını rahat gecebiliriz diyen cogunluk fazla onceleri cnk boyle zorlanıcaz dediklerimizi rahat geçtik burdan geliyor özgüven
bana gorede kolay gibi hatırlatayım
gecen sene olimpiyattaki maca civelli damgasını vurmustu hatırlayın
koca kalcalıyla beraber macı sabote etmişlerdi fakat orda bir yiğit vardı herseyi yıktı geçti
gökhan töre ,, ogunku performansıyla almıstı macı hatırlayın yine aynısı oalcak  tribünlerde insanda yoktu fazla ama aldık macı  :ok:
Hocam en aşşa 45.000 bin vardı o maçta ama bu maçta 20 bin olursa öpüp başımıza koyalım....

Çevrimiçi Samet Ç

konu dısı

Barış Uzel - 17406 ‏@barisuzel  12 Şub
Edindiğim bilgi:Ahmet Kandemir, Beşiktaş'taki görevinden ayrıldı.Herkese hayırlı olsun.Beşiktaş kongre üyeliğini bile bırakmayı düşünüyormuş

Barış Uzel - 17406 ‏@barisuzel  12 sn.12 saniye önce
Ahmet Kandemir bıraktı mı diye, ne zaman diye soran çok, cevaplayım: Edindiğim bilgi, Trabzon deplasmanı sonrası Ahmet Kandemir yok...
Doğru olma ihtimali çok yüksek.

Çevrimdışı ozan062

Hocam en aşşa 45.000 bin vardı o maçta ama bu maçta 20 bin olursa öpüp başımıza koyalım....

hadiya unutmusum:)

ama maca ilgi artar inanıyorum ben

Doğru olma ihtimali çok yüksek.

zaten senin için paylastım bunu cnk  hem kandemir hemde bulutu istifaya cagıran sensin :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

zaten senin için paylastım bunu cnk  hem kandemir hemde bulutu istifaya cagıran sensin :evillol:

Abi açıklamalardan sonra bunu istemem normal. Yiğiter Uluğ resmen dalga geçti taraftarla. Tamam basketboldan sorumlu bir kişi olabilir taraftarı küçümseyemez. Basketbolu bilmiyorlar diyemez.2.5-3 milyon dolar bütçemiz var diyor elimizden bu geliyor diyor. O bütçelerle de çok rahatlıkla başarı yakalanır. Örneğin Hilton'a o parayı vereceğine 150 bin daha fazla ver Patrick Young'u al sadece ya tutarsa transferi yaptılar. Aralarından da 3 tanesi tuttu 11 tane yeni alınan oyuncudan broekhoff, Lofton,Engin. Gerisi fos Doğan'a verilen, Muratcan'a verilen,Kerem'e verilen paralar hep çöp. Örnek verecek olursam Olympiakos Dunston diye bir oyuncu buldu yanılmıyorsam 200 bin dolara oynuyor keza Brent Petway o da bu paralara oynuyor keza Maccabi'de Alex Tyus o da bu paralara oynuyor bir sürü örnek var bunun gibi madem basketbolu çok iyi biliyorum diyor.Bu tür oyuncular bulacak bana. O zaman ayakta alkışlarım hepsini.

Çevrimdışı Sarp