Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987772 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı quanch

konuya 4-5 gün girmemiştim 50 sayfa yazmışsınız :ebebe:
Hakikaten ya inanılmaz hızlı bir forum var çok şey konuşuluyor bu güzel bir şey ama saçma sapan buldugum bir sakız mevzusu okuyorum ve cidden çok şaşırdım :iscrewy:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı ozan062

Demba Ba'yı satarsak ancak onun olmamışını alırız.. Kolay değil böyle forvet bulmak.. Zaten futbol dünyasında da iyi forvet çok az ve olanları dünya büyükleri kapıyor.. FB ve GS'nin durumuna bak veya yıllardır bizim ne adamlara ne paralar verdiğimize bak

tabi birde bulduk desek bu sefer bizi secicekmi işin o tarafı var anca maasla onu buraya cekersin bu sefer takım dengesi bozulur derken işi batırırız

ama simdi boyle cevherleri iyi işlemek lazım dembanın hiç sakatlanmayacagını dusnelim o zaman birsonraki sezon sonu yollayalım fakat garantisi varmı.. yıllarca bu sebebten biz tam sezon sonu transfer donemi gelirken oyuncularımızı sakatlar ustune sozlesme uzatarak onun kariyerine son verdik birsürü örnek var bundan korkuyorum zaten temelinde bu yatıyor.ersan satabilicekken sakatlandı ismail dünyada konusulurken en potansiyelli solbeklerde yer alırken sakatlandı, bobo brezilyaya secildikten sonra gelen bir teklif vardı mesela vermedik, enson ferdi boyle oldu dahasıda varda balık hafızayım unutuveriyorum...

simdi aklıma geldi biz mcgregoru yolladık sezonu bitirmeden adamın bir böbregi iflas etmişti yanlıs hatırlamıyorsam uzulmustuk hatta burada haberini okudumuzda yani o zaman satmasaydık elde patlıcaktı:)) örnek cook burdaki hassas dengeyi teknik  heyet ten cok gelmesi gereken sportif direktor yapmalı ama ortalıkta oyle bir adam yok:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Hakikaten ya inanılmaz hızlı bir forum var çok şey konuşuluyor bu güzel bir şey ama saçma sapan buldugum bir sakız mevzusu okuyorum ve cidden çok şaşırdım :iscrewy:

:dontknow:

Çevrimdışı Tolga

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Pazar günü oynanacak ve saat 16:00'da başlayacak maç için 13 Şubat Cuma saat 19:00 itibariyle yaklaşık 2500 adet bilet satıldı.

Öte yandan Beşiktaş'ın bugüne kadar sattığı kombine sayısı da 13 bini geçmiş durumda.

KAYNAK:HABER1903
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 21:20:20 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Nasıl  :dontknow:

yapılacak birsey yok demek oluyor  :lol:

bu arada 25inden sonra kar geliyormus diye yazanlar var...
bu tarihlere gelmeden liverpool biletlerini bitirmek lazım
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 21:17:45 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş' ta dün kendisine fubis teşhisi konulan ramon motta'yı pazar günkü Bursaspor maçına yetiştirmek için adeta seferberlik ilan eden doktor Ertuğrul Karanlık, Brezilyalı futbolcuya iğne yapıp yoğun bir tedavi programına başladı.

Bugün antrenmana çıkmayan ve günü dinlenerek geçiren Motta'ya önce iğne yapıp ardından Nevzat demir tesislerinde tedavi uygulayan kulüp doktorlarının, yarın akşama kadar motta'nin durumuna bakacaklari ağrılarının sona ermesi hakında Bursaspor maçında sahaya surecekleri belirtildi.

Motta'nın oynamamasi halinde savunmanın solunda Uğur Boral ya da Atiba Hutchinson'ı görevlendirecek teknik direktör Slaven Bilic son kararını maç günü verecek.

Savunmada ise Tomas Sivok, Alexander Milosevic ve cezalı Ersan Gülüm'ün yokluğunda Pedro Franco, Atınç Nukan ya da Necip Uysal'ı oynatmayı planlayan bilic'in şu an için Pedro ve Atınç ikilisine daha sıcak baktığı öğrenildi.

Hırvat teknik adam orta alanda Atiba, Veli, Sosa, Gökhan Töre ve Olcay'i oynatırken ileride ise Demba Ba yer verecek

Bu arada Siyah beyazlı takımın yaklaşık 1,5 saat süren çalışmasını Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da izledi. Beşiktaş, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00'de basına kapalı gerçekleştireceği çalışmayla tamamlayarak kampa girecek.

KAYNAK:LİG TV
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı quanch

yapılacak birsey yok demek oluyor  :lol:

bu arada 25inden sonra kar geliyormus diye yazanlar var...
bu tarihlere gelmeden liverpool biletlerini bitirmek lazım
Yaşınız geregi böyle şeylere dikkat edin bence abimizsiniz büyügümüzsünüz bize yol gösterin ama daha dogru olsun lütfen
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı talha

Demba BA bu formuyla devam etsin sene sonu 30 golu bulsun biz de 30'a satalım gitsin. :ebebe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Adamlar sosaya burun kıvırıyor ya.  :s20:

Hep diyorum aya bizde kalite anlayışı maalesf bize girene göre belirliyoruz. :uyucam:

Bu arada buradan bahsetmiyorum. :lol:

Not: Burun kıvırdıkları adamın her maç ya asisti ya da golu var. :kop:

Çevrimdışı quanch

Hep diyorum aya bizde kalite anlayışı maalesf bize girene göre belirliyoruz. :uyucam:

Sosa candır be usta Sosa ile oynarken bambaşka Sosa'sız bambaşka bir Beşiktaş izliyoruz :photo:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Demba BA bu formuyla devam etsin sene sonu 30 golu bulsun biz de 30'a satalım gitsin. :ebebe:

satmayalım şampiyonlar liginde derece yapalım  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu arada şu anda Dortmund maçına bakıyorum da bu adamların taraftarının bence eşi benzeri yok.. helal olsun.. kulübünü gerçekten gönülden sevmek budur işte

Çevrimdışı quanch

Bu arada şu anda Dortmund maçına bakıyorum da bu adamların taraftarının bence eşi benzeri yok.. helal olsun.. kulübünü gerçekten gönülden sevmek budur işte
Sopcastten mi izliyorsunuz veren kanal var mı
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kim burun kıvırıyor çok merak ettim :) Adam ilk senesinin ortasında Fernandes'in en iyi sezon ortalamasını yakaladı bile :)

Çevrimdışı talha

satmayalım şampiyonlar liginde derece yapalım  :ok:

4 yıllık imzaladık ama değeri pik olduğu an satacaksın hacı. Ha kendi gitmek istemez ayrıdır. Ama Fernandes falan ders olmalı bize. Ucunda en az 25m var yapmayın. Borçları kapatırız onunla. Bakkala veresiye yazdırıyoruz hacılaaaar. :halay:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Erdem Çözer

4 yıllık imzaladık ama değeri pik olduğu an satacaksın hacı. Ha kendi gitmek istemez ayrıdır. Ama Fernandes falan ders olmalı bize. Ucunda en az 25m var yapmayın. Borçları kapatırız onunla. Bakkala veresiye yazdırıyoruz hacılaaaar. :halay:

İnan her mevki için aynı fikirdeyim ama forvet çok korkutuyor beni.. pozisyona girince atan, uzaktan atan, pozisyon yokken atan böyle bir forvet gelmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki.. gitse yerine kimi alırız bilemiyorum.. ama şundan eminim 5-6'yı bırak 10 milyona bize gelecek Demba Ba kalitesinde bir adam bulamayız

Çevrimdışı talha

Kim burun kıvırıyor çok merak ettim :) Adam ilk senesinin ortasında Fernandes'in en iyi sezon ortalamasını yakaladı bile :)

Hacı komediler ya. BUnların artık ergenliği yeni geçmiş elemanlar olduğunu düşünüyorum.

Bir tanesi utanmamış Demba Ba iyi ama son vuruşları o kadar etkili değil demiş. :kop:  Tinerin bile böyle kafası yoktur ki arkadaş. 

Bunu diyen de bizim kendi taraftarımız ha.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hacı komediler ya. BUnların artık ergenliği yeni geçmiş elemanlar olduğunu düşünüyorum.

Bir tanesi utanmamış Demba Ba iyi ama son vuruşları o kadar etkili değil demiş. :kop:  Tinerin bile böyle kafası yoktur ki arkadaş. 

Bunu diyen de bizim kendi taraftarımız ha.

Bu beyinsizlere Demba Ba gibi kaç tane adam gördün girdiğini atan demek lazım ama düzey çok düşükmüş uğraşmaya değmez :)

Çevrimdışı talha

İnan her mevki için aynı fikirdeyim ama forvet çok korkutuyor beni.. pozisyona girince atan, uzaktan atan, pozisyon yokken atan böyle bir forvet gelmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki.. gitse yerine kimi alırız bilemiyorum.. ama şundan eminim 5-6'yı bırak 10 milyona bize gelecek Demba Ba kalitesinde bir adam bulamayız

Hacı inan aynı duygular içerisindeyim ama bir yanımda satmalı diyor. Biraz ışığın ucunu görmeli.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hacı inan aynı duygular içerisindeyim ama bir yanımda satmalı diyor. Biraz ışığın ucunu görmeli.

30 veren çıkmasın efsane olsun diyorum.. daha doğru düzgün kullanamıyorlar adamı.. özellikle ceza sahasına yakın bölgelerde çok top istiyor ama atmıyorlar, hatta çırpınıyor adam :) atsalar o topların hemen hepsi tehlike olur

Çevrimdışı okansosa

biletlerin hepsi çıktı mı kale arkası için daha ekstradan çıkarırlar mı ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Doğukan E.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Pazar günü oynanacak ve saat 16:00'da başlayacak maç için 13 Şubat Cuma saat 19:00 itibariyle yaklaşık 2500 adet bilet satıldı.

Öte yandan Beşiktaş'ın bugüne kadar sattığı kombine sayısı da 13 bini geçmiş durumda.

KAYNAK:HABER1903
Yav bu nedir Allh Kahretsin ya bu... Sen lider takımsın stadsız şampiyonluğa koşuyorsun ama taraftar gelmiyor...  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı cisse557

Öncelikle bende bir  :hosgeldin'izi alayım :) Fernandao konusuna gelecek olursak fiyat aralığı 5M civarı olacaktır fakat biz 6M'a Demba Ba'yı almış takımız :) Şaka bir tarafa Ba 17-18M seviyelerinde satılırsa 7-8M civarına yine Ba arayı forvet aramaya çıkarız hatta belki daha genç bile olur.Fernandaoyla falan uğraşılacağını sanmam.Bide Uefa kupasını alma konusuna değinicem.Liverpoolu geçsek bile kupayı alacak kadromuzun olduğunu düşünmüyorum.Demba ba,Sosa ayarında 4 topçumuz daha olursa anca o zaman Uefa kupasını konuşabiliriz gibime geliyor.
:hosgeldin 17-18 gibi teklif gelirse satılmasından yanayım ama aynı kalitede birisini almak koşulu ile yoksa bu borçlar tasarruf yaparak zor azalır. 2 tane 20-25 milyon euro edecek keşfedilmemiş birilerini bulup satsak 111 milyon tl kazanırız. Kulüplerimizin iflasın eşiğine gelmesinin nedenlerinden birisi de bu. Futbolcu alıyoruz ama veremiyoruz.