Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984302 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı BavyeraKartali

Daha bi kac hafta once kupa macinda ofansif anlamda ve yaptigi ortalarla begeni toplayan ugur boralà bu hafta herkes giydirmis.Sergen`nin yorumciulugunu hic begenemezdim hep skora gore yorum yapardi simdi de buradaki bazi arkadaslarin sergen vari aciklamalarini okuyor ve guluyorum...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sezon sonunda mottayi kenara oturtabilecek bir sol bek alinmali.bu sezon motts hic guven vermiyor.maxi gibi bir sag bek de almak şart.

Bakin fenere kanatlarin yaptigi ortalarla kazaniyorlar butun maclarini.bizde serdar motta 10 macta ,caner gokhan gonul ikilisinin 1 macta yaptigi kadar isabetli orta acamiyor :)

Maxi ve iyi birnsol bek gelirse ciddi anlamda ligr ambargo koyariz

fb'den sadece caner ve gökhan'ı alıp serdar ve motta'yı verelim lig biter :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

İlk yarifa biter hem de :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Aynen :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

cok guzel bir haber aldım

trtspordaki ahmet basknaın katıldıgı programda dediki

onder ozenin yerine adam arandıgı henuz bulunamadıgını soyledi
eksiler dusunuldugunde tekrarlanmaması için ve daha fazla kakı vermesi için
ince eleyip sık dokuyoruz buraya birisi alınacak dedi

güzell
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Daha bi kac hafta once kupa macinda ofansif anlamda ve yaptigi ortalarla begeni toplayan ugur boralà bu hafta herkes giydirmis.Sergen`nin yorumciulugunu hic begenemezdim hep skora gore yorum yapardi simdi de buradaki bazi arkadaslarin sergen vari aciklamalarini okuyor ve guluyorum...

benim yorumlarım sonuç odaklı değil.. bi kaç hafta önce de yetersiz buluyordum, 1-2 sene öncede, şimdi de.. bi kaç iyi orta yaptı diye bi şey değişmedi benim için.. Uğur Boral 3 büyükler kapasitesinde bir oyuncu değil ama yokluktan kimler oynamadı ki..

Çevrimdışı Deniz

Volkan demirel 4 mac ceza almis.tahkimde 3 e duser 1 mac ceza da ertelenir 2 macla yirtar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğukan E.

Volkan demirel 4 mac ceza almis.tahkimde 3 e duser 1 mac ceza da ertelenir 2 macla yirtar :)
canere de 1 maç ama o kesin ertelenir falan...

Çevrimdışı ALI RIZA

Haftaya da oynar :) volkanı her seferinde kamera kayıtlarını dinleseler lisansı yırtar atarlar...

Çevrimdışı Doğukan E.

Hay anasını satıyım ya ilk yarı 4-1 gs hay ben böle işin  :s20: :s20: :s20:  Bize gelince herkez bayern zatenç...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hay anasını satıyım ya ilk yarı 4-1 gs hay ben böle işin  :s20: :s20: :s20:  Bize gelince herkez bayern zatenç...

Ah bi kendi stadımız olsa göreceğim ben o bayern olanları ama neyse.. #sabret

not: şimdi gördüm 4 isabetli şu 4 gol :)

Çevrimdışı Tolga

Sneijder'in ne kadar büyük futbolcu olduğu attığı 2 golde bile belli oluyor.

Gs'nin yarışta var olmasını sağlayan 2 adam Muslera ve Sneijder'dir.Melo'da dönem dönem iyi oynadı tabi.

Çevrimdışı ilhan mansız

Buraya kadar takım gayet iyi getirdi. Bundan sonrada yarıştan kopacağımızı sanmıyorum. UEFA macerasının çok uzamaması lehimize olacaktır. Mottaya gelince, bu yönetimin tamamen parasızlıktan aldığı bir adam. Maalesef bence takımın en zayıf oyuncusu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sneijder'in ne kadar büyük futbolcu olduğu attığı 2 golde bile belli oluyor.

Gs'nin yarışta var olmasını sağlayan 2 adam Muslera ve Sneijder'dir.Melo'da dönem dönem iyi oynadı tabi.

Muslera ve Sneijder'i alıp Tolga ve Oğuzhan'ı verelim lig biter   :lol:

Çevrimdışı Giray Burak

Beyler ,Opare nin durumu nedir, bilen varmı ..
Sakatlığı geçtiyse solbekte oynayabilir .

Çevrimdışı Tolga

Muslere ve Sneijder'i alıp Tolga ve Oğuzhan'ı verelim lig biter  :aman:
Yani kadro şöyle olsun diyorsun :D

Muslera-G.Gönül-Franco-Ersan-Caner-Töre-Veli-Sosa-Sneijder-Olcay-Ba

:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yani kadro şöyle olsun diyorsun :D

Muslera-G.Gönül-Franco-Ersan-Caner-Töre-Veli-Sosa-Sneijder-Olcay-Ba

:biggrinking: :biggrinking:

tuhaf olmuş  :lol:

bu arada @Giray Burak Opare düzeldi ama Bilic Bursa karşısında pat diye oynatmaz bence..

Çevrimdışı Türkay

Demba Ba'nın penaltısından sonra sitem ediyor Hikmet Karaman. BA'nın penaltılar deşifre mi oldu ne  :evillol:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı alperenn58

sevgili arkadaslar ozellikle kupa macindan elendikten sonra takima ve bilice yonetime elestiri  dozlari baya asmis

cok  sabirsiz taraftar profilimiz var  sanirim buda az sampiyon olmamizdan kaynakli  bakiyorum kimi fenerin kadrosunu  uzaya  cikarmis kimiside gs ninkini hatta  bursayi ovenleri  trabzonu ovenleride goruyoruz ama biraz  haksizlik yapmiyormuyuz

su ligde en cok mac  yapan  su an lider olan takim bizimkisi  degilmi haftalarca  kotu  oynayan renkliler hep hakemler tarafindan  yiteklenmedimi derbilerde neden hep  eksik oynayan bizim takim  ve neden takimimizin maclarina  taraftarlarimiz gelmiyor

mali yonden iflas  noktasina  getirilmis stadina nerdeyse devlet  el koyacakken  simdi  seref  bey stadimizin  ne zaman bitecegini  merakla  bekler olduk  birazcik  sabirda cokca hayir  var demisler

yonetim her  seyi duzeltmis degil henuz  ama enseyide okadar karartmaya  gerek varmi  su  forumda sabriyi ovenleri bile gorduk  ya helal

arkadaslar guzel gunler cok yakin bunu hissediyorum 80 li  yillar gelmek uzere sabir  sabir  olaya  soyle  bakin

bu sene sampiyon  olmasak bile stadimizla  birlikte seneye ucusa gececegiz bakin rakiplere gs sezon sonuna dogru odemeleri yapamiyacak uefadan men  gelmeside yakin  fener ise yasli dedeleri seneye degistirip yeni takim kurgulayacak

yani  isin  ozu seneye rakipsiz bir lig  bizi bekliyor  bakmayin siz oyle yalcin karadenizin soylediklerine tv tv  gezip  ormani  tu kaka yapmasina  5  yil icinde mali yonden en rahat takim Besiktas  olacaktir 

efendim kadro soyle olmali su  oyuncu alinmali  bu  gitmeli isinide sayin  Bilice birakalim nede olsa  bu  kadro  onunla sekil  aldi 

saygilar

Çevrimdışı Celestine Babayaro

her ne kadar formsuz ve kısıtlı yeteneğe sahip olsa da motta yüksek motivasyonda iş yapan bir oyuncu.Çok iyi işler çıkardığı maçlar var,kötü maçları,idarelik maçları var.Ama en azından sahada bir duruşu var bu adamın uğur ve ismail gibi değil.Tam bir bek oyuncusu diğerleri gibi devşirme de değil.Bu nedenle önemli bir eksik bursa maçı çok kritik ve puan kaybedilmemesi gereken bir maç.gs'de sakatlar döndü fener zaten her maçı elini kolunu sallaya sallaya kazanıyor.Şampiyonluk istiyorsak puan kayıplarını minimumda tutup gs-fb derbilerinden en az 3-4 puan çıkarmalıyız

Çevrimdışı Doğukan E.

Demba Ba'nın penaltısından sonra sitem ediyor Hikmet Karaman. BA'nın penaltılar deşifre mi oldu ne  :evillol:

Kardeşim deşifre oldu ama neymiş sonuna kadar beklersen demba ba afallar diye bir çok yorumcu söylüyor Mehmet demirkol hariç.Oda lloris e attığı penaltıyı söylüyor lloris bekledi ama naptı oda yedi... Deşifre oluncak pek yanı yok...

Çevrimdışı cisse557

Demba ba bundan sonraki penaltıyı ligde atarsa gelir-gelmez şak diye vurup kaleciyi ortada çaresiz bırakacağını düşünüyorum yani ben olsam öyle yapardım :D

Çevrimdışı atalay

Demba Ba,penaltıları ortaya vurmadığı sürece ancak;kaleci hamle yapmaz ya da yanıltır ise gerilmeden vuracağı için;ya direğe ya da dışarı atarak kaçırır.Kaleci eğer hamle dışında son ana kadar beklerse;Newcastle forması giyerken ki gibi benzer şekilde gelip direkt köşeye plase vurur,antrenmanlarda da böyle çalışıyor zaten.Yani deşifre olacak bir penaltı türü değil.     

Çevrimdışı ALI RIZA

Demba penaltı Volkan çıkarta bilir volkan hemen atlamıyor topa bakıyor kurtarıyor... Diger kaleciler denge ayak mevzusunda kalıyor ondan dolayı ters köşe oluyorlar...

Çevrimdışı Dogan

Buraya kadar takım gayet iyi getirdi. Bundan sonrada yarıştan kopacağımızı sanmıyorum. UEFA macerasının çok uzamaması lehimize olacaktır. Mottaya gelince, bu yönetimin tamamen parasızlıktan aldığı bir adam. Maalesef bence takımın en zayıf oyuncusu
aynen.motta bu takimda oynayamaz konya genlerbirligi karabükspor oyuncusudur.daha bi saglam ortasi yok fazlqda tartismaya gerek yok ne oldugu ortada zaten eger teknik heyet futboldan anliyosa seneye yönetime 4 bölgede transfer listesi verir kaleci stoper sag bek sol bek.