Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983728 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Çözer

ve necip koseden kis kis guluyordu umarsizca.. kendisi bile inanamamisti aslinda bilicin bu futursuzca kararina.... :s20: bu aralar bilicten herseyi bekler oldum..

bence necip ersan'ın yerine oynayacak.. atınç böyle bir maç için henüz güven vermiyor Bilic'e
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

uğur boral olursa orası koridor olur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Motta da sakatlanmış.. sol bek kim olur dersiniz?
Güya imkansızlıklardan dolayı idman sahalarını yenilemiyoruz sonra öbür tarafta senede 10 maç oynayan adama 1,5 milyon euro para veriyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Bursa maçı ilk 11'i ;

Tolga-Serdar-Franco-Necip-Uğur-G.Töre-Veli-Atiba-Sosa-Olcay-Demba Ba

Eğer Motta'nın oynayamayacağı kesinse % 99 Bilic bu kadro ile maça çıkar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bursa maçı ilk 11'i ;

Tolga-Serdar-Franco-Necip-Uğur-G.Töre-Veli-Atiba-Sosa-Olcay-Demba Ba

Eğer Motta'nın oynayamayacağı kesinse % 99 Bilic bu kadro ile maça çıkar.
Bursa bizim sol tarafı koridor yapar. Dün Uğur Boral ilk defa 16.dakikada göründü maçta o da rakibe faul yaparken  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

Sakatliklarda zemin önemli rol oynuyo ama ben doktordan da supheliyim acikcasi.fb bu doktoru ndn gonderdi acaba?bilmiyorum valla ne desem yalan olur ama bu doktor benim hic icime sinmiyo ates olmayan yerden duman çıkmaz

Çevrimdışı Tolga

Bursa bizim sol tarafı koridor yapar. Dün Uğur Boral ilk defa 16.dakikada göründü maçta o da rakibe faul yaparken  :D
Başka seçenek de yok yani maalesef.

Şu da olabilir Atiba sola geçer orta sahada Oğuzhan oynar.

Ama Bilic böyle zorlu maçlarda Veli-Atiba ikilisinden kolay kolay vazgeçmez.

O yüzden mecburen Uğur'a kaldık yapacak birşey yok.

Dua edin Volkan Şen oynamıyor bu maçta yoksa tüm atakları buradan yerdik :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sakatliklarda zemin önemli rol oynuyo ama ben doktordan da supheliyim acikcasi.fb bu doktoru ndn gonderdi acaba?bilmiyorum valla ne desem yalan olur ama bu doktor benim hic icime sinmiyo ates olmatan yerden duman çıkmaz

Doktor sakatlıkları iyileştirir.. hadi yakın zamanda sakatlandığı bi yerden tekrar sakatlansa erken verdiler falan dersin ama son dönemde öyle bi tekrar sakatlık hatırlamıyorum.. ayrıca bütün oyuncular her fırsatta e.karanlık'a erken dönüş için teşekkür ediyor.. hatta maçta gol atınca gidip ona sarılanlar bile oldu :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ümit'in kiralık gönderilmesi hataydı bence. Uğur Boral fiziken bitmiş durumda. Güçlü olmadığı için hep faul yapıyor ve yavaş kalıyor. 33 yaşında bu kadar ağır sakatlık geçirmiş birisine bel bağlamak durumunda kaldık. Ne acı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

maçın Olimpiyatta olmasına da dua edelim.. konya'da olsa ve volkan şen olsa savunmada bu eksiklerle işimiz çok zor olurdu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Doktor sakatlıkları iyileştirir.. hadi yakın zamanda sakatlandığı bi yerden tekrar sakatlansa erken verdiler falan dersin ama son dönemde öyle bi tekrar sakatlık hatırlamıyorum.. ayrıca bütün oyuncular her fırsatta e.karanlık'a erken dönüş için teşekkür ediyor.. hatta maçta gol atınca gidip ona sarılanlar bile oldu :)
Ben de sakatlıkların saha zemini ve antreman programıyla alakalı olduğu düşüncesindeyim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cisse557

bence necip ersan'ın yerine oynayacak.. atınç böyle bir maç için henüz güven vermiyor Bilic'e
Atınç yerine Necip'i oynatmak intihar olur. Hava toplarında iyi olmayan 2 stoperle Fernandao'yu eşleştirirsen Şenol hoca da ne yapması gerektiğini çok iyi bilir.

Çevrimdışı Tolga

Ümit'in kiralık gönderilmesi hataydı bence. Uğur Boral fiziken bitmiş durumda. Güçlü olmadığı için hep faul yapıyor ve yavaş kalıyor. 33 yaşında bu kadar ağır sakatlık geçirmiş birisine bel bağlamak durumunda kaldık. Ne acı.
Emin ol Ümit gitmeseydi de yine Uğur oynardı.

Ersan yok yerine Atınç oynaması gerekirken göreceksiniz yine Necip oynayacak.

Çünkü Bilic Atınç'a da güvenmiyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben de sakatlıkların saha zemini ve antreman programıyla alakalı olduğu düşüncesindeyim.

olcay kadar koşan mücadele eden bir oyuncunun hiç sakatlık yaşamaması nasıl olacak? antrenman programı konusunda bu seviyede sorun olmaz ama her oyuncu programı tam uygulamıyor.. antrenmanları yayınladıklarında özellikle dikkat ediyorum bazıları gerçekten çok yalandan çalışıyor.. yani bence oyuncunun kendine nasıl baktığı ve ne kadar iyi çalıştığı da çok önemli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Emin ol Ümit gitmeseydi de yine Uğur oynardı.

Ersan yok yerine Atınç oynaması gerekirken göreceksiniz yine Necip oynayacak.

Çünkü Bilic Atınç'a da güvenmiyor.

Valla ne yalan söyleyim ben de pek güvenmiyorum.. Kayseri maçında bi kafa vurdurdu şaka gibiydi.. rahatça alabileceği bir topu izledi resmen

Çevrimdışı Tolga

Valla ne yalan söyleyim ben de pek güvenmiyorum.. Kayseri maçında bi kafa vurdurdu şaka gibiydi.. rahatça alabileceği bir topu izledi resmen
Necip daha güvenilir diyorsanız birşey diyemem tabi :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Necip daha güvenilir diyorsanız birşey diyemem tabi :)

:) havadan değil ama yerden kesinlikle daha güvenilir.. Atınç şu an ne yerde ne havada sağlam durmuyor ve bu çok normal.. ayakları titriyordur maç boyunca

Çevrimdışı Deniz

Mesele doktor meselesi değil beyler doktor ne yapsın futbolcular iyi çalışmıyorsa.Adam 2 depara lif attırıyor doktor gidip lifini mi tutsun :) .Oyuncular yeterli güçlenme çalışması yapmıyor demek ki..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne oldu da motta sakatlandı gene başladık... gazamız mübarek ola  :s20:

Çevrimdışı Tolga

:) havadan değil ama yerden kesinlikle daha güvenilir.. Atınç şu an ne yerde ne havada sağlam durmuyor ve bu çok normal.. ayakları titriyordur maç boyunca
Kusura bakmayın ama ben Necip'e hiçbir mevkide güvenmiyorum :)

Necip'in orta sahada yaptığı saçma sapan faulleri düşünürsek ceza sahasında da aynısını yapmayacağının garantisi de yok yani.

Bir de benim hep savunduğum birşey var eğer elindeki oyuncu çok kaliteli değilse kendi mevkisinden başka bir yerde oynatmamak gerekir.

Bu yüzden ne olursa olsun ben Atınç'ı bu maçta oynatırım.Fernandao'ya havadan kolay kolay top aldırmaz diye düşünüyorum. :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kusura bakmayın ama ben Necip'e hiçbir mevkide güvenmiyorum :)

Necip'in orta sahada yaptığı saçma sapan faulleri düşünürsek ceza sahasında da aynısını yapmayacağının garantisi de yok yani.

Bir de benim hep savunduğum birşey var eğer elindeki oyuncu çok kaliteli değilse kendi mevkisinden başka bir yerde oynatmamak gerekir.

Bu yüzden ne olursa olsun ben Atınç'ı bu maçta oynatırım.Fernandao'ya havadan kolay kolay top aldırmaz diye düşünüyorum. :)

Valla haksızsın diyemem.. aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık durumları biraz.. bu arada Sivok iyileşti, onu da kullanabilir

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Motta'nın kasık-iç uylukta ağrı var. MR'ı çekilecek.
Köybaşı atroskopi oluyor 1 ay yok.

Twitter-@firatgunayer

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Erdem Çözer

konu dışı ama beyler  :kop:

:lol: o stada şampiyon girelim de çok istiyorsa bi şarkı söylesin